- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.261
bıde panguenler usumesın o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnhemen yardımcı olayım sanasalih için korkma bişey olmaz ona...sütün olacak taşacak bol bol...rüzgar sarılık olmayacak olsa da 1-2 güne sık sık emzirince geçecek...gazı çok az olacak sırtını sıvazlayınca çıkacak ama ayaklarını üşütmiycen şortla gezmiycen...abisine benzeyecek....
benden bu kadar
bıde panguenler usumesın o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn
Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar..... Bu aralar grip salgını var. Kimseyi yanınıza yaklastirmayin. Tabi bebeginizin yanına da... Bir haftadır çok fena hastayım. Tam iyilestim dedim kocama geçti. Ondan tekrar bana geçti. Burnumun akıntısına peçete yetişmiyor. Bana kimden geçti onu da anlamadım. Dikkatli olun siz de...ilaç da alamıyoruz zati
oy kıyamam gecmıs olsun cokkkkkkkkkkkkDoğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar..... Bu aralar grip salgını var. Kimseyi yanınıza yaklastirmayin. Tabi bebeginizin yanına da... Bir haftadır çok fena hastayım. Tam iyilestim dedim kocama geçti. Ondan tekrar bana geçti. Burnumun akıntısına peçete yetişmiyor. Bana kimden geçti onu da anlamadım. Dikkatli olun siz de...ilaç da alamıyoruz zati
bence deeeeee
doğru söylüyosun dikkat etmemiz lazım...o grip sonra bi de öksürüğe çeviriyo ki en gıcık tarafı da o çok çektim öksürükten
Teşekkür ederim :) koru oğluslarini. Bi de Sen mevludu doğumdan az bi zaman sonra düşünuyodun.hastalık getirmezler ınşoy kıyamam gecmıs olsun cokkkkkkkkkkkk
evet canım nasıpse haftaya cumartesiiiiiiiiii,,,,Teşekkür ederim :) koru oğluslarini. Bi de Sen mevludu doğumdan az bi zaman sonra düşünuyodun.hastalık getirmezler ınş
canım sakın ol plesanta yaslanması demek dogumun yakın oldugunun habercısıdır bak ne guzel acılmanda varmıs yukarda olması sorun degıl acılman ılerlemesı kafı bebek suyun kaldırma kuvvetınden dolayıda kanala gıremıyor bazen en fazla sunı sancı ıle dogumu baslatır ve suyunu acar bu sayede de bebegın bası kanala gırer bence en gec 1 hafta ıcınde plesanta yaslanmasından dolayı doguma alacak dr senı ne dedıSorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştımayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan
canım sakın ol plesanta yaslanması demek dogumun yakın oldugunun habercısıdır bak ne guzel acılmanda varmıs yukarda olması sorun degıl acılman ılerlemesı kafı bebek suyun kaldırma kuvvetınden dolayıda kanala gıremıyor bazen en fazla sunı sancı ıle dogumu baslatır ve suyunu acar bu sayede de bebegın bası kanala gırer bence en gec 1 hafta ıcınde plesanta yaslanmasından dolayı doguma alacak dr senı ne dedı
canım haftan musaıt bence sen cumartesı hazırlık gıt hastaneye bence doguma almaları yuksek ıhtımal senın , sen ınternete bakma orda zaten olumlu bır hıkaye dı-uymadım ben bobrek buyumesının sonu bıle down sendromu cıkıyor 2 ucu boklu degnek yanı oranınnooff meltem yaa doktorun ne dediğini bile hatırlamıorum ölee üzüldümkiicumartesi tekrar gel dediğini hatırlıyorum sadece sanırım açılma varmı diye tekrar bakıcak.çatı muayenesinde normalmi görünüyo diye bile sormayı akıl edememişim:44: ya bide nette baktımda plesanta yaşlanmasında bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş falan yazıyodu bi sorun çıkmaz inşallah :44:
Sorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştımayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan
kesınlıkle katılıyorum benım danacıkta haftada 300 gr aırken 10 gunde toplam 120 gr aldıkıyamam sana yaa niye bu kadar strese soktun sen kendini de bebişini de bakıyım...plesanta yaşlanması olsa bile artık 38. haftadasın doğum olmasında sakınca yok canım onun için üzme kendini takma kafana plesanta olayını...kilo alımı da son haftalarda epey azalıyo diye biliyorum kilosu normalde kaçtı ki? eğer 3 kiloyu geçtiyse hatta doktorlar o sınırı 2500 olarak koyuyo bi sorun olmaz o da...bebeğin yukarda olması konusunda bişey diyemiycem canım ama inmezse de en kötü ihtimalle sezaryan olmak zorunda kalırsın... üzme artık kendini de bebişini de
canım haftan musaıt bence sen cumartesı hazırlık gıt hastaneye bence doguma almaları yuksek ıhtımal senın , sen ınternete bakma orda zaten olumlu bır hıkaye dı-uymadım ben bobrek buyumesının sonu bıle down sendromu cıkıyor 2 ucu boklu degnek yanı oranınn
bence sekle takılma artık hangısı sızın ıcın hayırlıı ıse o olsunnnnn, bence once sunı sancıyla normalı dener olmazsa sezeyana alır ozelmı devletmıDoğru söylüosun internet kötü düşünmek istiosanda müsait iyi içinde neye inanıcağımı şaşırdım.dediğin gibi 2 ucu boklu değnek.ya suni sancıyla normalemi alır sezeryana mı acaba.galiba bebek ufak normal doğurabilirisn dedi sanırım ama ölee dağıldıki kafam toparlayamadım gitti.
herşeyin ömrü olduğu gibi plasentada yaşlanıyo zamanla ve doğum gerçekleşiyor demişti bi dr. o yüzden canını sıkma bebeğinin kilosu ne kadar hem haftanda yerinde alalım bebeği derlersede kendini kurtarabilir daha küçük haftalarda doğum yapanlar oldu telaş yapıp bebeğini üzme annesiSorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştımayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan
kıyamam sana yaa niye bu kadar strese soktun sen kendini de bebişini de bakıyım...plesanta yaşlanması olsa bile artık 38. haftadasın doğum olmasında sakınca yok canım onun için üzme kendini takma kafana plesanta olayını...kilo alımı da son haftalarda epey azalıyo diye biliyorum kilosu normalde kaçtı ki? eğer 3 kiloyu geçtiyse hatta doktorlar o sınırı 2500 olarak koyuyo bi sorun olmaz o da...bebeğin yukarda olması konusunda bişey diyemiycem canım ama inmezse de en kötü ihtimalle sezaryan olmak zorunda kalırsın... üzme artık kendini de bebişini de
bence sekle takılma artık hangısı sızın ıcın hayırlıı ıse o olsunnnnn, bence once sunı sancıyla normalı dener olmazsa sezeyana alır ozelmı devletmı
herşeyin ömrü olduğu gibi plasentada yaşlanıyo zamanla ve doğum gerçekleşiyor demişti bi dr. o yüzden canını sıkma bebeğinin kilosu ne kadar hem haftanda yerinde alalım bebeği derlersede kendini kurtarabilir daha küçük haftalarda doğum yapanlar oldu telaş yapıp bebeğini üzme annesi
Triptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla
evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...[/QUOT
Hadi insalkah saglikla allirsinnkuzunu kollarina
of ya 10 taneye yakın bebişimiz oldu 1 tane resim yok.bence ilk resim meltemden gelicek
Valla biz hastanedeyiz fototerapi aliyoruz sarilik icin. Foto koynak isterdim sorry:)
kızlar doğum adına kendimizi hazırlıyoruz da ev olarak ne hazırlık yapıyosunuz? çok kalabalık olur mu ilk zamanlar yoksa gelen giden 40 ı çıkınca mı gelir? yemekli mi gelirler. buzluğa filan bişeler hazırlayıp koyuyo musunuz? başka unuttuğumuz detaylar var mı acaba. akıl akıldan üstün özellikle biz ilk anne olacaklara anlatın da rezil olmayalım.yatılı gelenler için nevresimlerimi gözden geçirdim hepsini yıkadım ütüledim.evde erzak namına eksik gedik liste çıakardım annem yemek yaparken zorlanmasın diye bugün alışverişe gidecem. mutfakta eşyaların yerini kocama öğretiyorum karıştırmasın diye.benim hazırlıklarım bunlar. sezaryen olursa çok yatmak gerekiyor mu evde?
Super ananeler motor takiyo budurumda ben hazirlik yapmadim:)
Nevresimler her daim utuleniyo zati ama ben de duzenledim
vallahi bilmiyorum dev. hastanesinde yaptırdım yüksek çıktı özelde yaptırdım hiç bişey çıkmadı dr. sıkıntıdan dedi sana değerlerimi msj olarak atayım bi bakarsan sevinirim seninkiyle aynımı acaba karşılaştırayım :44::44:
Canim benim de genelde sinirlar icinde cikiyor 2 kere yuksek cikti. Safra asidi ve alkalen fosfosat olctur. Riskli gebelik uzmani bunlarla teshis koydu bana
Dun dogurdum masallah sezaryandan hic sikayetim yok ama kasinti iyice artti 1 haftada gecermis habire ilac veriyorlar falan. Kasinmak en berbat seylerden biri yemin ederim
sakinnnnn, relaxxx, don't panic...... dedıgım gıbı en koru ıhtımal sezeryana alır ama bence bır rısk gormedıkı bugun sana bundan bahsetmedı zaten sende seker varsa 38. haftada alması gerekmıyor mu bebegıYa bebiş bi önceki gittiğimde 2.840 gr dı.son gitiğimde 2.600 geldizayıflamış.beslenemioki garibim.küçücük bi kızım olucak hayırlısıyla gerçi ufak olmasında değilim kilo alır illaki ama karnımda beslenmio olması beni çok üzüyo.diyabetimden dolayı plesentan yaşlanıo olabilir dedi doktor ama çözüm nedir soramadım bile ölee paniklemişimki
Öyle canım ya hayırlısı neyse o olsun tabii.özelde doğurucam inşallah.dediğin gibi hazırlıklı gidiyim bari :44: nolur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?