2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bıde panguenler usumesın o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn

Doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar..... Bu aralar grip salgını var. Kimseyi yanınıza yaklastirmayin. Tabi bebeginizin yanına da... Bir haftadır çok fena hastayım. Tam iyilestim dedim kocama geçti. Ondan tekrar bana geçti. Burnumun akıntısına peçete yetişmiyor. Bana kimden geçti onu da anlamadım. Dikkatli olun siz de...ilaç da alamıyoruz zati

bıde panguenler usumesın o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn

bence deeeeee

doğru söylüyosun dikkat etmemiz lazım...o grip sonra bi de öksürüğe çeviriyo ki en gıcık tarafı da o çok çektim öksürükten

oy kıyamam gecmıs olsun cokkkkkkkkkkkk

Teşekkür ederim :) koru oğluslarini. Bi de Sen mevludu doğumdan az bi zaman sonra düşünuyodun.hastalık getirmezler ınş
evet canım nasıpse haftaya cumartesiiiiiiiiii,,,,
ayyy cok helecanlııııııı rabbım sen saglıkla kucagıma almayı nasıp et bana ve burdakı butun arkadaslarımıa

Sorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştım ayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan

canım sakın ol plesanta yaslanması demek dogumun yakın oldugunun habercısıdır bak ne guzel acılmanda varmıs yukarda olması sorun degıl acılman ılerlemesı kafı bebek suyun kaldırma kuvvetınden dolayıda kanala gıremıyor bazen en fazla sunı sancı ıle dogumu baslatır ve suyunu acar bu sayede de bebegın bası kanala gırer bence en gec 1 hafta ıcınde plesanta yaslanmasından dolayı doguma alacak dr senı ne dedı

ooff meltem yaa doktorun ne dediğini bile hatırlamıorum ölee üzüldümkii cumartesi tekrar gel dediğini hatırlıyorum sadece sanırım açılma varmı diye tekrar bakıcak.çatı muayenesinde normalmi görünüyo diye bile sormayı akıl edememişim:44: ya bide nette baktımda plesanta yaşlanmasında bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş falan yazıyodu bi sorun çıkmaz inşallah :44:

canım haftan musaıt bence sen cumartesı hazırlık gıt hastaneye bence doguma almaları yuksek ıhtımal senın , sen ınternete bakma orda zaten olumlu bır hıkaye dı-uymadım ben bobrek buyumesının sonu bıle down sendromu cıkıyor 2 ucu boklu degnek yanı oranınn

kıyamam sana yaa niye bu kadar strese soktun sen kendini de bebişini de bakıyım...plesanta yaşlanması olsa bile artık 38. haftadasın doğum olmasında sakınca yok canım onun için üzme kendini takma kafana plesanta olayını...kilo alımı da son haftalarda epey azalıyo diye biliyorum kilosu normalde kaçtı ki? eğer 3 kiloyu geçtiyse hatta doktorlar o sınırı 2500 olarak koyuyo bi sorun olmaz o da...bebeğin yukarda olması konusunda bişey diyemiycem canım ama inmezse de en kötü ihtimalle sezaryan olmak zorunda kalırsın... üzme artık kendini de bebişini de

kesınlıkle katılıyorum benım danacıkta haftada 300 gr aırken 10 gunde toplam 120 gr aldı

Doğru söylüosun internet kötü düşünmek istiosanda müsait iyi içinde neye inanıcağımı şaşırdım.dediğin gibi 2 ucu boklu değnek.ya suni sancıyla normalemi alır sezeryana mı acaba.galiba bebek ufak normal doğurabilirisn dedi sanırım ama ölee dağıldıki kafam toparlayamadım gitti.

bence sekle takılma artık hangısı sızın ıcın hayırlıı ıse o olsunnnnn, bence once sunı sancıyla normalı dener olmazsa sezeyana alır ozelmı devletmı

herşeyin ömrü olduğu gibi plasentada yaşlanıyo zamanla ve doğum gerçekleşiyor demişti bi dr. o yüzden canını sıkma bebeğinin kilosu ne kadar hem haftanda yerinde alalım bebeği derlersede kendini kurtarabilir daha küçük haftalarda doğum yapanlar oldu telaş yapıp bebeğini üzme annesi

Ya bebiş bi önceki gittiğimde 2.840 gr dı.son gitiğimde 2.600 geldi zayıflamış.beslenemioki garibim.küçücük bi kızım olucak hayırlısıyla gerçi ufak olmasında değilim kilo alır illaki ama karnımda beslenmio olması beni çok üzüyo.diyabetimden dolayı plesentan yaşlanıo olabilir dedi doktor ama çözüm nedir soramadım bile ölee paniklemişimki

bence sekle takılma artık hangısı sızın ıcın hayırlıı ıse o olsunnnnn, bence once sunı sancıyla normalı dener olmazsa sezeyana alır ozelmı devletmı

Öyle canım ya hayırlısı neyse o olsun tabii.özelde doğurucam inşallah.dediğin gibi hazırlıklı gidiyim bari :44: nolur ne olmaz

Evet ya öyleymiş ya işin enteresanı plesenta yaşlanmasını duymuştum daha önce ama hiç ciddiye almamıştım taaki kendimde başıma gelen kadar.paniğim ve endişemde bu yüzden bişiii olur diye korkuorum paranoyak oldum çıktım sürekli evde doblerle bebeğin kalp atışlarını dinliorum:44:

sakinnnnn, relaxxx, don't panic...... dedıgım gıbı en koru ıhtımal sezeryana alır ama bence bır rısk gormedıkı bugun sana bundan bahsetmedı zaten sende seker varsa 38. haftada alması gerekmıyor mu bebegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…