2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar
Onemsiz olsa da sarilik da can sIkiCI... insallah saglikla ve kasintisiz evimize doneriz yarin
Yine de coook sukur ne dertler var..
Bebisi kuvezde kalan arkadasim gecmis olsun ve de gozunaydin eve donmussunuz

sakinnnnn, relaxxx, don't panic...... dedıgım gıbı en koru ıhtımal sezeryana alır ama bence bır rısk gormedıkı bugun sana bundan bahsetmedı zaten sende seker varsa 38. haftada alması gerekmıyor mu bebegı

Bilmiorumkii:44: 37 haftayı yeni bitirdik 38.haftanın içindeyiz belki cumartesi kesin bişii der diye ümid ediorum:44:

ınsallahhhh derın kız cabucak atlatacak sarılıgı annesı bol bol emsın derin kız kı atsın vucudundan

Ezelcim kuzunu aldın hayırlısıyla kucağına hayırlı olsun darısı bizim başımıza..

ahhh o dopler manyaklığı bendede var almıştım bende dr çok kızmıştı paranoyak olacaksın diye doğru söylemiş valla

[QUOTECanim benim de genelde sinirlar icinde cikiyor 2 kere yuksek cikti. Safra asidi ve alkalen fosfosat olctur. Riskli gebelik uzmani bunlarla teshis koydu bana
Dun dogurdum masallah sezaryandan hic sikayetim yok ama kasinti iyice artti 1 haftada gecermis habire ilac veriyorlar falan. Kasinmak en berbat seylerden biri yemin ederim[/QUOTE]

gerçekten çok zor kaşınmak allah yardımcımız olsun sana ve bebeğinede geçmiş olsun inş sarılığıda çabuk atlatır..

Son düzenleme:

zayıflamış diye düşünme canım...anne karnındaki bebeğin zayıflaması çooooook nadir görülen bi durum ancak annenin göbek bağından kan akışı olmaması durumunda zayıflar ki ona da zaten her kontrole gittiğimizde bakılıyo o yüzden zayıfladığını hiç sanmıyorum..ultrason aletlerinin 400 gr yanılma payı var az ya da çok ölçülebiliyor...senin durumunda ya geçen sefer çok ölçülmüştür ya da bu sefer az ölçülmüştür...benim bebeğim daha 700 grken detaylı ultrasonda aynı doktorun arka arkaya 2 ölçümü arasında 100 gr fark çıkmıştı önce kilosu haftasının gerisinde dedi öyle çok üzüldük ki eşimle ben bebeği besleyemiyorum diye tam gözlerim dolmaya başlamıştı ki doktor pardon bi daha yatar mısınız ölçümlerde bi yanlışlık olmuş dedi bi daha ölçtü ve haftasının ilerisinde çıktı ondan beri ultrason aletlerinin boy-kilo ölçümlerine hiiiiiç güvenmiyorum ve hiç de takmıyorm sadece kan akışları normal mi?beyindeki ciğerdeki ve kordondaki onları ciddiye alıyorum ve bir de suyum azaldığı için onun durumunu....sen de öyle yap canım bebeğin bugün doğsa emin ol ölçtükleri kiloda çıkmayacak büyük ihtimalle en az 200 gr oynayacak kendini üzmene hiç değmez içini ferah tut

Bende Medicana İstanbulda yapacağım bu cuma sezeryan evet ya pahalı maalesef hemde çok ama işte can korkusundan yaptırıcam orda...

gerçekten çok zor kaşınmak allah yardımcımız olsun sana ve bebeğinede geçmiş olsun inş sarılığıda çabuk atlatır..[/QUOTE]

Doktora söylemedim söylesem kızıcak biliorum zaten kadına habire bişiler soruyorum iyi sabrediyo valla bana bide dobler dersem yeteeerr diyebilir

gerçekten çok zor kaşınmak allah yardımcımız olsun sana ve bebeğinede geçmiş olsun inş sarılığıda çabuk atlatır..

Doktora söylemedim söylesem kızıcak biliorum zaten kadına habire bişiler soruyorum iyi sabrediyo valla bana bide dobler dersem yeteeerr diyebilir[/QUOTE]

oda bişeymi ben dr. ultrason fiyatlarını sordumm biraz ucuz olsa eve alcaktım şaka bi yana benim dr peygamber sabrı var saolsun ben biraz pimpirikliyim artık cvp vermiyo dr sorularıma boynunda kordon varmı diyorum telaş yapcam diye cvp vermiyoo

Doğru dedin gerçi doktor ben panikleyince bu açıklmayı yaptı bebeğin duruş pozisyonuna göre bile kilo ölçümü değişebiliyo dedi.inşallah değidiğin gibi olur gökçecim yaa.bu gidişle cumartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum:44: karmımda taş gibi oluyo.ya bişii sorcam bu açılma bizim anlıyabiliceğimiz bişii değildir dimii:44:

Kızlar yarın 36+0 da kontrolüm var sizce çatı muayenesi yapar mı? Öf çok geriliyorum. 8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirmiştm ebe alttan muayene etmişti çok canm yanmıştı 2 parmağını içimde çevirmişti. Aynı şeymi acaba???

Ben dün muayene oldum ve çatı muayenemide yaptı ama ölee çok acılı bişii olmadı 2 parmağıyla bakıo maalesef

valla benım hıc catıma katıma bakılmadı en ıyısı bır bılene sormak:)

evet canım nasıpse haftaya cumartesiiiiiiiiii,,,,
ayyy cok helecanlııııııı rabbım sen saglıkla kucagıma almayı nasıp et bana ve burdakı butun arkadaslarımıa

ya sen anlatınca bende heyecanlanmaya başladım.bende herkes bi arada çıksın parça parça uğraşmayayım diye doğumdan 10 gün sonra mevlüt yapayım diyorum.ama bebiş hasta olur diyede korkuyorum.
birde meltem sen ne ikram edeceksin gelenlere???

bu arada bunlarda 2. parti bebek kurabiyelerimiz

tabii ki sonuçta onların ekranda işaretlediği 2 noktaya göre kilo ölçümü yapıyo ultrason aleti..eli 1 mm yana kaysa gitti 200 gr tecrübem yok ama anlayabileceğimizi sanmıyorum ben yaa...

erken doğumu tetiklediği için 38. haftadan önce yapılmaması gerekiyor diye biliyorum canım...benim doktorum da 38 de yapacak..elle göbek üstünden yapan da var alttan 2 parmakla yapan da var artık şansımıza hangisi denk gelirse...ama doktorların çoğunluğu parmakla,ebeler göbekten bakıyo galiba...

hımm pıde ayran dedık otlu ve kıymalı ıkı cesıt pıde ayran yanına tatlı olarak baklava ve mesrubat

erken doğumu tetiklediği için 38. haftadan önce yapılmaması gerekiyor diye biliyorum canım...benim doktorum da 38 de yapacak..elle göbek üstünden yapan da var alttan 2 parmakla yapan da var artık şansımıza hangisi denk gelirse...ama doktorların çoğunluğu parmakla,ebeler göbekten bakıyo galiba...[/QUOTE]

Vala azda olsa içim rahatladı sağolasın bir umut 38 de yapar inşallah..

Çok kasmıştım kendimi ondanda acımş olabilir ama ne stres yapıomuş mu muayene insanda yaa öffff((

Bana pat diye çatı muyanenide yapalım deyince kuzu kuzu yaptırdım daha önce söleseydi panik yapardım muhtemelen ama.bende kastım çok kendimi ama ölee çoook canım acıdı diyemem.zaten çok kısa sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…