- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.281
sakinnnnn, relaxxx, don't panic...... dedıgım gıbı en koru ıhtımal sezeryana alır ama bence bır rısk gormedıkı bugun sana bundan bahsetmedı zaten sende seker varsa 38. haftada alması gerekmıyor mu bebegı
ınsallahhhh derın kız cabucak atlatacak sarılıgı annesı bol bol emsın derin kız kı atsın vucudundanIyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar
Onemsiz olsa da sarilik da can sIkiCI... insallah saglikla ve kasintisiz evimize doneriz yarin
Yine de coook sukur ne dertler var..
Bebisi kuvezde kalan arkadasim gecmis olsun ve de gozunaydin eve donmussunuz
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar
Onemsiz olsa da sarilik da can sIkiCI... insallah saglikla ve kasintisiz evimize doneriz yarin
Yine de coook sukur ne dertler var..
Bebisi kuvezde kalan arkadasim gecmis olsun ve de gozunaydin eve donmussunuz
Evet ya öyleymiş ya işin enteresanı plesenta yaşlanmasını duymuştum daha önce ama hiç ciddiye almamıştım taaki kendimde başıma gelen kadar.paniğim ve endişemde bu yüzden bişiii olur diye korkuorum paranoyak oldum çıktım sürekli evde doblerle bebeğin kalp atışlarını dinliorum:44:
Ya bebiş bi önceki gittiğimde 2.840 gr dı.son gitiğimde 2.600 geldizayıflamış.beslenemioki garibim.küçücük bi kızım olucak hayırlısıyla gerçi ufak olmasında değilim kilo alır illaki ama karnımda beslenmio olması beni çok üzüyo.diyabetimden dolayı plesentan yaşlanıo olabilir dedi doktor ama çözüm nedir soramadım bile ölee paniklemişimki
Öyle canım ya hayırlısı neyse o olsun tabii.özelde doğurucam inşallah.dediğin gibi hazırlıklı gidiyim bari :44: nolur ne olmaz
arkadaşlar benim doğum yapacağım hastane hala belirsiz.doktorum dışardan .oda medicanada yapıyor doğumu.ama pahalı geliyo bana.3300 dedi aralıkta.ben zekai tahir istiyorum ama orda doktorum yok.
karıştı iyice kafam.
ankaradaki arkadaşlardan medicana da doğum yapacak olan yada orda doğum yapanlardan bilgisi olan var mı???
ahhh o dopler manyaklığı bendede var almıştım bende dr çok kızmıştı paranoyak olacaksın diye doğru söylemiş valla
[QUOTECanim benim de genelde sinirlar icinde cikiyor 2 kere yuksek cikti. Safra asidi ve alkalen fosfosat olctur. Riskli gebelik uzmani bunlarla teshis koydu bana
Dun dogurdum masallah sezaryandan hic sikayetim yok ama kasinti iyice artti 1 haftada gecermis habire ilac veriyorlar falan. Kasinmak en berbat seylerden biri yemin ederim
gerçekten çok zor kaşınmak allah yardımcımız olsun sana ve bebeğinede geçmiş olsun inş sarılığıda çabuk atlatır..
zayıflamış diye düşünme canım...anne karnındaki bebeğin zayıflaması çooooook nadir görülen bi durum ancak annenin göbek bağından kan akışı olmaması durumunda zayıflar ki ona da zaten her kontrole gittiğimizde bakılıyo o yüzden zayıfladığını hiç sanmıyorum..ultrason aletlerinin 400 gr yanılma payı var az ya da çok ölçülebiliyor...senin durumunda ya geçen sefer çok ölçülmüştür ya da bu sefer az ölçülmüştür...benim bebeğim daha 700 grken detaylı ultrasonda aynı doktorun arka arkaya 2 ölçümü arasında 100 gr fark çıkmıştı önce kilosu haftasının gerisinde dedi öyle çok üzüldük ki eşimle ben bebeği besleyemiyorum diye tam gözlerim dolmaya başlamıştı ki doktor pardon bi daha yatar mısınız ölçümlerde bi yanlışlık olmuş dedi bi daha ölçtü ve haftasının ilerisinde çıktıondan beri ultrason aletlerinin boy-kilo ölçümlerine hiiiiiç güvenmiyorum ve hiç de takmıyorm sadece kan akışları normal mi?beyindeki ciğerdeki ve kordondaki onları ciddiye alıyorum ve bir de suyum azaldığı için onun durumunu....sen de öyle yap canım bebeğin bugün doğsa emin ol ölçtükleri kiloda çıkmayacak büyük ihtimalle en az 200 gr oynayacak kendini üzmene hiç değmez içini ferah tut
Kızlar yarın 36+0 da kontrolüm var sizce çatı muayenesi yapar mı? Öf çok geriliyorum. 8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirmiştm ebe alttan muayene etmişti çok canm yanmıştı 2 parmağını içimde çevirmişti. Aynı şeymi acaba???
valla benım hıc catıma katıma bakılmadı en ıyısı bır bılene sormak:)Kızlar yarın 36+0 da kontrolüm var sizce çatı muayenesi yapar mı? Öf çok geriliyorum. 8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirmiştm ebe alttan muayene etmişti çok canm yanmıştı 2 parmağını içimde çevirmişti. Aynı şeymi acaba???
evet canım nasıpse haftaya cumartesiiiiiiiiii,,,,
ayyy cok helecanlııııııı rabbım sen saglıkla kucagıma almayı nasıp et bana ve burdakı butun arkadaslarımıa
Doğru dedin gerçi doktor ben panikleyince bu açıklmayı yaptı bebeğin duruş pozisyonuna göre bile kilo ölçümü değişebiliyo dedi.inşallah değidiğin gibi olur gökçecim yaa.bu gidişle cumartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum:44: karmımda taş gibi oluyo.ya bişii sorcam bu açılma bizim anlıyabiliceğimiz bişii değildir dimii:44:
Kızlar yarın 36+0 da kontrolüm var sizce çatı muayenesi yapar mı? Öf çok geriliyorum. 8 haftalıkken düşük tehlikesi geçirmiştm ebe alttan muayene etmişti çok canm yanmıştı 2 parmağını içimde çevirmişti. Aynı şeymi acaba???
Ben dün muayene oldum ve çatı muayenemide yaptı ama ölee çok acılı bişii olmadı 2 parmağıyla bakıo maalesef
hımm pıde ayran dedık otlu ve kıymalı ıkı cesıt pıde ayran yanına tatlı olarak baklava ve mesrubatya sen anlatınca bende heyecanlanmaya başladım.bende herkes bi arada çıksın parça parça uğraşmayayım diye doğumdan 10 gün sonra mevlüt yapayım diyorum.ama bebiş hasta olur diyede korkuyorum.
birde meltem sen ne ikram edeceksin gelenlere???
bu arada bunlarda 2. parti bebek kurabiyelerimizEki Görüntüle 614555
hımm pıde ayran dedık otlu ve kıymalı ıkı cesıt pıde ayran yanına tatlı olarak baklava ve mesrubat
Çok kasmıştım kendimi ondanda acımş olabilir ama ne stres yapıomuş mu muayene insanda yaa öffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?