2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim bende 24 subatta dogum yapacagim kismetse cok heyecenliyim ve oglumu en son 20 haftalikken gordum. Siz niye kilosunu boyunu biliyosunuz ben hic birseyini bilmiyom karnimda cok kucuk 5 aylik hamile gibi

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim bende 24 subatta dogum yapacagim kismetse cok heyecenliyim ve oglumu en son 20 haftalikken gordum. Siz niye kilosunu boyunu biliyosunuz ben hic birseyini bilmiyom karnimda cok kucuk 5 aylik hamile gibi

hoşgeldinnnn niye bi daha gitmedin ki yurt dışında mı yaşıyosun? türkiyede zırt pırt bakıyolar ya ondan diyorum olsun canım karnın küçük olsa nolcak bebiş büyüdüğü sürece sorun yok

iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
ben dün sabah sezeryanla doğum yaptım
bir hafta sonra bekliyoduk
sancılarım başladı ve 2,5-3 cm açıklık vardı
bebekte dönmediği için sezeryan oldu
3900 50cm doğdu şu an küvezde biz eve geldik
dua edin kuzuma doğumda biraz solunum sıkıntısı yaşamış
inşallah hemen sağlıcakla çıkar

doğum yapanlarıda tebrik ederim
geçmişi okuyamadım

sana da hayırlı kandiller canım...bebişini de allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu boyu çok iyi inşallah bir an önce küvezden de çıkar kuzuna kavuşursun

gecmıs olsun canım neden kuveze gırdıkı haftasıda kılosuda cok ıyı

pek sanmıyorum o kadar kasman mümkün mü ya? ama bir bilgim de yok umarım sorunsuz atlatırsın...

hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüt inşallah

canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz

hayirli olsun insallah bebegini en yakin zamanda evine getirme dilegi ile. hayirli kandiller

gozun aydın canım....

eşinin ne düşündüğüde önemli bu konuda. benim eşim ilk bebekte girmişti, şimdi de çok istiyor girmek. hatta göbek kordonunu kestirseler onu da yapmak istiyor. gerçi ikimizde vet. hek.miz. belki o yüzden daha rahattır bu konuda. ilk bebekte kamera ile çekim yapmıştı, o da çok mutluydu doğar doğmaz gördüğü için. benim sezeryndı ve dediğin gibi perdenin arkasına geçmesine izin vermiyorlar, bir şey görmüyor yani. ama normalde nasıl olur bilmiyorum. sezeryan biraz daha farklı sonuçta. izin vermeselerde bebek geliyo denilince eşim perdenin arkasına da bakmaya başlamış, bebeğin doğum anını görebilmek için. o esnada kimse kim nereye bakıyor önemsemiyor. baba cesaret ederse (sezeryan biraz kanlı olduğu için) ya da merak ederse görebilir bebeğin dünyaya gelişini. eşim hep çok mutlu oldu doğumda yanımda olmaktan. ama normal nasıl olur bilmiyorum, belki fikir verir diye yazdım bu kadar detaylı.tabi karar ikinizin ve eşnin ne kadar istekli olduğu önemli.

herkes de söylemiş ama doktor hakikaten abartmış. ben 60 km uzaklıkta bi hastaneye gitcem soruyorum doktora 1 saatte ancak 1- 2 cm açılma olur ki bu da seni doğurtmaz mümkün değil dedi. sanki zırt diye çıkıyo mu bu çocuk sıkma canını o doktorun kafasını kırarız biz... çok sıkıntılı bi durum olursa çağır ambulansı yanında ebeyle sevk ediyolar zaten hastaneye. sen mi bağlıcan göbeğini...
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
maşallah canım darısı başımıza allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin...

üzülmeee çok riskli olsa en fazla sezeryanla alır. bebklerimiz kendi kendine yaşayabilecek büyüklükte artık hiç korkmana gerek yok. hayırlısı neyse o olsun de dua et özellikle de bugün

sana da hayırlı kandiller canım...bebişini de allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu boyu çok iyi inşallah bir an önce küvezden de çıkar kuzuna kavuşursun

gecmıs olsun canım neden kuveze gırdıkı haftasıda kılosuda cok ıyı

canım doğumda çok ağlamış buda solunum sıkıntısına neden oldu dediler
bu günde beslenmesinde biraz sıkıntı var dediler
yarından için beni emip emmediğine bakıp durumuna karar vericeklermiş
ama kuzum göğsümü dün almıştı ama emmemişti
bu gün göğsümüde aldı emdide
şimdilik azar azar sarı süt geliyor sağıp gıdım gıdım veriyorum
görünürde bişeyi yok ama gözetim altında tutmak istiyorlar sanırım

pek sanmıyorum o kadar kasman mümkün mü ya? ama bir bilgim de yok umarım sorunsuz atlatırsın...

hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüt inşallah

hayirli olsun insallah bebegini en yakin zamanda evine getirme dilegi ile. hayirli kandiller

gozun aydın canım....

hepinize tek tek teşekkür edrim kızlar sağolun,allah hayırlısıyla sizleride kavuştursun

teşekkür ederim canım, sağolasın, 8 gün sonrası için çağırmıştı, ayın 29unda gideceğim inş.. çok zormuş anne olmak ya :)

inş ya inş dediğin gibi olur da yavrucuğuma sağsalim kavuşurum uyarıların ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. Allah razı olsun..

benim de aklım hiç almadı bu işi. eğer bebeğin nefes alması bu durumda problem olmuyorsa neden hareketlerini takip et dediler bana..

aynen canım, aradım tekrar sordum dr.a, iki saatte bir takip et, 10 tane hareketin altına düşerse gel dedi. Allahım ya ne kadar zormuş, paranoya yaptım resmen.. psikolojim bozuldu :/ normalde çatı muayenesi yapılacak diye aklım çıkıyor ama ne yapayım bebeğim sağlıklı olsun diye korksam da yapılırsa katlanıcam mecburen.. Rabbim daha büyük dert vermesin..

evinize de foruma da hoşgeldin, biz bekleriz, sen bebişin kokusuna doy biraz:)) allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin...

iyi haberlerini bekliyoruz. not edicem artık kim doğuma gidiyor, takip edemiyorum valla, hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…