2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

çok hoş yaaaa, bunları okuyunca diyorum ki bence girer doğuma:))

bu araada ezel girmiş foruma galiba ama ben göremedim yazdığını, hayırlı olsun bebişin, allah analı babalı sağlıklı ömür versin derinine.ayyy ne güzel doğum sonrası gene konuşmak arkadaşlarla.

Bana ilk bebekte gelen cok olmustu ve hepsi gune gelmis gibi uzun uzun oturmustu. dolaba birseyler koyduk ama yetmedi tabi cekirge surusu gibiydi.kv dem hergelene tatli tuzlu ve cay olmadi kahve ikram etmisti. sinir olmustum hic dinlenememistim misafirden.cogunu ilk kez gormustum bi de.burada bebek ziyareti genelde boyle olurmus.ilk bebek ben tecrubesiz.bebek uyurken uyu diyorlar ams misafirden uyuyamiyordum. genelde bebek ziyareti ne kadar suruyor ve ne ikram ediliyor yakinlarindan ve arkadaslarindan sor bence.benim sezeryandi ve kendi evimde dinlenememidtim maalesef.

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapacaklara allah kolaylık versin inşallah

ben ankara medicana da yapıcam canım, cuma günü. sana izlenimlerimi yazarım..

tebrikler, inşallah sağ salim evine de gelir kuzucuğun.allah yardımcınız olsun

Birincisi ben senin arkadasın falan değilim , tanımadığın insanlarla arkadasimli canımli konuşma lutfen. İkincisi canım istediğinde girerim , istediğim kişiye msj atarım bu kimseyi ilgilendirmez. Bunu eleştirme hakkınız da yok zaten, buranın otoritesi misiniz, kanun koyucusu musunuz? Gecmis msjlarina bir bak, sen sadece doğumdan mi bahsetmişsin , başka platformda konusun demişsin ya. Ki ben zaten buraya ilk basta msj hakkım olmadıgı icin yazdım , düzenli girmediğim bir sitede paylaşım yapmak pek adetim değildir. Onda da amacım sevtapa destek olmaktı , çünkü kapalı cezaevi koşulları daha zor. Eşinin izin alamamasiyla , adamın cezaevinde olmasını bir tutan zihniyete cvp yazmam bile hata aslında. Senin yada kuzeninin psikolojisi bunu kaldırabilir belki ama baskasininki kaldırmaz. Askerlik onceden planlı sonuçta ama öbür konu karı koca icin travma. Madem bas koymussunuz, kıza anlayışla davransaydınız, cullanmissiniz üstüne. Ben yine cvp vermezdim ama haksızlığa tahammül edemiyorum. Evet tekrar söylüyorum nadir giriyorum çünkü hep bir münakaşa , kezbanlik. Sen bunu dedin, o bunu dedi , aman altta kalmayayım cvp vereyim derdi. Ha sen şimdi altta kalmamak icin cvp yazacaksın , lutfen cvbini msj olarak da at, gecmisi fazla okumadığım ve ayda bir bu sayfaya girdigim icin engin paylaşımlarını kaçırmak istemem. Ama bana arkadas demişsin ya, sana arkadas tavsiyesi herkes kendi yaşadığını bilir, yarın basımıza da ne gelecegi belli olmaz, o yüzden büyük konuşma , kimseyi de birbiriyle. kıyaslama. Hadi size tartışma konusu. Naz olayından sonra bana cvp yazma polemiği doğurana kadar cogunuzu idare eder.

canım bana 1 ay önce plasentada yaşlanma başlamış demişti.ama bebeğimin kilo alımı çok şükür iyi ilerledi. gebeliğin sonlarına doğru birçok hamilede bu yaşlanma yani kireçlenme oluyormuş sadece her doktor bunu dile getirmiyor,panik yapmayalım diye. ben de sen gibi araştırıp çok canımı sıkmıştım, ama sonra kafaya takmayı bıraktım.plasentanın da bir ömrü var ve çok şanslısın ki son haftalardasın. bu durumu 5-6 aylıktan itibaren yaşayanlar için bebeğin gelişememesi söz konusu. senin için böyle birşey söz konusu değil bence. lütfen kendini üzme, güzel şeyler düşün

allah yardımcın olsun canım.. ne biçim insan bu doktorlar anlamıyorum lafı yapıştırıp çekiliyorlar kenara.. ne bu şimdi kadının biri arabada doğum yapmış bebeği ölmüş verdiği örnege bak ya zaten herkes sıkıntı içinde hey allahım ya

cevap yazayım dedim baktııııım baktım değişik hiçbişey göremedim hala aynı dikkafalılıkla,sabit fikirle devam ediyosunuz maşallah sanki eşinizin durumunu sorgulayan oldu!...daha kaç kere neye tepki verdiğimizi açıklamamız gerekiyor anlamanız için acaba çok merak ediyorum...ayrıca madem o kadar takip ediyosunuz aylardır burada kavga falan olmadığını da bilmeniz gerekir. sanki buraya kavga etmeye geliyoruz yaaa hayret bişey...bence sizin derdiniz de haksızlık falan değil çünkü ortada haksızlık yok olay olmuş bitmiş gelip burada sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Bütün bu yazının sebebi sizin deyişinizle 'Eşinin izin alamamasiyla , adamın cezaevinde olmasını bir tutan zihniyet' mi? aman ne sebep...komik olmayın lütfen..siniriniz asıl neye ise gidin ondan çıkartın...

Son düzenleme:
walla yol yorgunluğu oldu uyumuşum yeni kalktım...ilgilenip cevap yazan bütün arkadaşlara teşklerrr...kiminiz dk.abartmış,kiminiz dk. değiş demişsiniz ama walla dk.değişmekten gına geldi zaten bu 5.doktor...özendikçe aman iyisi olsun dedikçe çorba gibi oldu herşey...bu benm 4.doğumum ama 3. gerçektende arabada geliyodu nerdese ...evde SANCILANIP hadi bi gidelim ne oluyo dediğimizde çatala yatmamla çoçuğun doğması bir oldu...yani deneyimi,meneyimi yok bu işin...ilkimde su geldi en güzelide bu zaten gidip hastanede çektim sancıyı..ama bu sancılanmalar şu an bile olduğu için o andada ''aman yalancı sancıdır''deyip kulak asmıyosun... sıklaştıkça bilip gidiyosun,bendede 2cm açıklık olup 10dakka sonra 8cm oldunu bilirim..yani aslında benm dikkatli olup bu sancıları inşlh anlayıp geç kalmadan gitmem gerekiyo...rabbim yardımcımız olsun...bu son ay ne stress vericimiş...yani bazen diyorum doktora ,moktora gitmicen sancın geldimi gidip doğurucan..gidip geldikçe kafanda karışıyo..amannnnnnnnnn ne biliyim çok uzatmıyım...
BU ARADA KIZLAR ŞU MÜBAREK GÜNDE,HELEKİİİ ŞU SON AYIMIZDA TARTIŞMAYI BIRAKIN YAAA...NİYE BURDAYIZ..BAKIN NE GÜZEL BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ...SIKINTILARIMIZDA FİKİR ALIYORUZ...GÜZEL ŞEYLER VARKEN,YAPMAYIN....HERKES HAYATINDA NELER YAŞAR,DERTSİZ OLURMU BU DÜNYA...İNŞLHH BİRBİRİNİZİ DAHADA YANLIŞ ANLAMADAN BİTER BU DAVA...

Kızlar selam, bir süredir çoğunlukla cepten bağlandığım için pek cevap yazamadım topikte konuşulanlara.
inşallah herkes iyidir, bebişlerin sayısı artmış, Allah bütün bebeklerimizi analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Doğan bebeklerin listesi var mı şimdi, biri yapsa keşke annenin adı- bebeğin adı- doğum tarihi şeklinde filan?

gözün aydın olsun inş hemen çıkar kuzun

bence kordon olayina takilmayin arkadaslar ilk dogumumda sabah usgda doktor ogluma bakmisti hersey normaldi aksam doguma girdigimde dogum cok uzun surdu doktorum bana bir suru hakaret etti bir becerip doguramadin demisti neyseki oglum dogdu ancak hic aglamadi meger dogum esnasinda boynuna iki kez kordon dolanmis ve dogum gecikmis sonra dr bende ozur dilwedi herseyin hayirlisi kismet olunca saglikla bebeisler kucaga aliniyor. bu dogumunda anlayisli kisilerle karsilasirim insallah

Çok tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün,Bebek kuvözde iken sizi taburcu etmişler isteseniz hastanede kalamıyor musunuz ? benimde şekerden dolayı bebeğimin kuvezde kalma durumu olabilirmiş, Allah bir an önce kavuştursun sıkıntılı günleri atlatırsınız inşallah...

Hakaret mi etti? Şaka mı bu ? Çok şaşırdım ya bir doktor bu çağda doğum geç sonuçlandı diye hastasına o sırada hakaret nasıl edebilir.. Eskiden duyardık devlet hastanelerinde ebelerin kadınların eline vurup yaparken iyyidi dediklerini....Nerde yaptın doğumunu doktorun kimdi çokmerak ettim..

hamileliğim süresince sadece 4 kilo aldım geçen hafta gittik zaten bebek 3300 gr mış zayıflamısım bile çok korkuodum hamileliğimde çok kilo alırım die inşallah hamilelikten sonrada almam hatta veririz birlikte tığ gibi oluruz inşallahhhhh

Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Sanada geçmiş olsun. Senin bir tane kızın daha vardı sanırım onu kime bıraktın. Benim 3buçuk yaşında kızım var nasıl bırakıcam bilmiyorum. Aklım onda kalacak. Benimde sezeryan olacak tahmini 1şubatta falan.

Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Sanada geçmiş olsun. Senin bir tane kızın daha vardı sanırım onu kime bıraktın. Benim 3buçuk yaşında kızım var nasıl bırakıcam bilmiyorum. Aklım onda kalacak. Benimde sezeryan olacak tahmini 1şubatta falan.

Son düzenleme:

maaşallah minnak bebeğine. dr.ların söyledikleri ne kada etkiliyor insanları ,gözünü korkutmak yerine daha fazla bilgi verse...evin uzak mı hastaneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…