- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.341
kizlar hepimizin kandili mubarek olsun bebislerimize kendimize dua edelim. ben iyiyim bi kac gundur yazamadim cunku forum sifremi unuttum. bizim bebisin tum hazirliklari tamam. bugun hastane cantamida hazir etcem bitti. artik gelsin istiyorum. dun sabah beni tepisleriyle uyandirdi o kadar hostu ki yerim ben onu. balim benim. buarada ben humana still tea aldim sutum bol olsun die dogum tarihinden once icicem gunluk 1 bardak. gerci ter kokusu yapiyormus ben de hic sevmem ama olsun. buarada 4 gun sonra evlenme yil donumumuz :) esim genelde unutur boyle seyleri ama ben bisiler yapayim diyorum. disariya cikmak istiyorum ama feci tuvaletim geliyor tabi wc ye gittigimde 1-2 damla goruyorum oyle yani. ozlemisim sizi yaw kac gundur giremeyince. buarada oglum tepisliyor teyzeleri o da sizi ozlemis balim
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
Selam Kızlar... Yeni annelerimize hayırlı uğurlu olsun.Darısı kalanların başına.. yaaa kızlar benim şeker 2 gündür düşmüyor. Aynı durumu yaşayan var mı?? yarın doktoru arıcam ama erken sezeryan olur mu???
neyseeee dogurmak uzereyım ve daha da gerılmek ıstemıyorum bu hafta ust uste aldıgım kotu haberler yettı de arttı , dogacak bebegımıde dusunmem lazım.......
bu arada saka maka yedım safagıııııııııııııııııııı:18::18::18::18::18::18: nerdeyse son 36 saatımmmmmmmmmmmmm yusuflar bastı beniiiiiiiiiiii.....
karısık duygular ıcındeyım yepyenı bır hayat benı beklıyor oglumun hayatı degısecek acabalarım var yapabılecekmıyım endıselerım var buyuk oglum ıcın endıselerım var......
sutum olacakmı , sarılık ne olacak, bebek gazlı mı oalcak kıme benzeyecek offfff anam offfffffffffff
Sorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştımayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan
Sorularıma cevap aryorum ve bi türlü bulamıyorum.sona yaklaştıkça bende sinirler laçka oldu bütün gün ağlamaktan ve kusmaktan helak oldum..dün doktora gittik kızımın kilo alımı durmuş geçen gittiğimde plesentan yaşlanmış demişti ben ciddiye almamıştım bu sefer kızımı etkileyince sinirlerim iyice bozuldu.bi bilen varsa bana anlatsın yaa plesenta yaşlanınca nooluyo internetten araştırdım ama iyice karıştımayrıca çatı muayenesi yaptı 1 cm lik bi açılma var dedi ama bebek daha yukarda bu normalmi bunu bile sormayı akıl edemedim moral bozukluğundan
ooff meltem yaa doktorun ne dediğini bile hatırlamıorum ölee üzüldümkiicumartesi tekrar gel dediğini hatırlıyorum sadece sanırım açılma varmı diye tekrar bakıcak.çatı muayenesinde normalmi görünüyo diye bile sormayı akıl edememişim:44: ya bide nette baktımda plesanta yaşlanmasında bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş falan yazıyodu bi sorun çıkmaz inşallah :44:
hayırlı uğurlı olsun bebişin, gözün aydın:)iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
ben dün sabah sezeryanla doğum yaptım
bir hafta sonra bekliyoduk
sancılarım başladı ve 2,5-3 cm açıklık vardı
bebekte dönmediği için sezeryan oldu
3900 50cm doğdu şu an küvezde biz eve geldik
dua edin kuzuma doğumda biraz solunum sıkıntısı yaşamış
inşallah hemen sağlıcakla çıkar
doğum yapanlarıda tebrik ederim
geçmişi okuyamadım
yaaaaw ben cok sanslıyım bı ara dıyet yapıp 20 kılo verdım sonra 3 kılosun gerı aldım 5 senedır 57/60 arasında gıdıp gelırım 60 ı gorup hemen fren cekerım kendıme 1 aylık kısa dıyetler le toparlarım durumu ama bu hamılelık benı bıtırdı 21 kılooooo yawww
valla 20 kilo verip koruyabildiysen 41 kere maaşallah canım. ben senden ümitliyim.
Insallah canim yaaaa zor geldi valla istedigin gibi kucaklayamamakınsallahhhh derın kız cabucak atlatacak sarılıgı annesı bol bol emsın derin kız kı atsın vucudundan
Cok tesekkurler cwnm darisi basiniza,cok guzel bisi gercekten bambaskaaEzelcim kuzunu aldın hayırlısıyla kucağına hayırlı olsun darısı bizim başımıza..
iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
geçmişi okuyamadım
Bana ilk bebekte gelen cok olmustu ve hepsi gune gelmis gibi uzun uzun oturmustu. dolaba birseyler koyduk ama yetmedi tabi cekirge surusu gibiydi.kv dem hergelene tatli tuzlu ve cay olmadi kahve ikram etmisti. sinir olmustum hic dinlenememistim misafirden.cogunu ilk kez gormustum bi de.burada bebek ziyareti genelde boyle olurmus.ilk bebek ben tecrubesiz.bebek uyurken uyu diyorlar ams misafirden uyuyamiyordum. genelde bebek ziyareti ne kadar suruyor ve ne ikram ediliyor yakinlarindan ve arkadaslarindan sor bence.benim sezeryandi ve kendi evimde dinlenememidtim maalesef.
Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Sanada geçmiş olsun. Senin bir tane kızın daha vardı sanırım onu kime bıraktın. Benim 3buçuk yaşında kızım var nasıl bırakıcam bilmiyorum. Aklım onda kalacak. Benimde sezeryan olacak tahmini 1şubatta falan.
aynı durumdayız. eşim gelsin kızımız artık diyor bense yaklaştıkça daha çok korkuyorum. 2 çocuk nasıl olacak, tekrar bebek bakmak, herşeyi baştan yaşamak, oğluşumun ne tepki vereceği filan falan... oğluş geçen gün kardeşim yanımıza gelsin artıkkkkk dedi. sebebi başkaymış ama, bizde babam ve senle saklanbaç oynarız dedi. son zamanlarda oğlumla ne kadar az ve sınırlı vakit geçirdiğim öyle iyi anladım ki. o an keşke eski enerjime sahip olsam dedim. bebek gelince de zaman sorunu olacak ama atlatırız inş. meltemciğim.bu arada sein oğluş kaç yaşında?
kızlar ne kadaaaa azimliyim. uykum kaçtı diye pc nin başına oturdum. 3-5 nöbeti oldu resmen. bu kadar uzun olunca yazılanlar 1 günü okumak 2 saat sürdü.yarın oğlum okulda kayseriyi anlatacak. babası sunum hazırladı(anaokulu). sabah onu okula bırakacağım, öğlen kayseri mantısı götüreceğiz minişlere kv.le beraber, gitmişken veli görüşmesi yapıcam, akşam oğluşu al gel. bu performansı gösterebilirmiyim bilmiyorum, allahtan okul çok yakın eve. ehhh geçmişide okuduğuma göre gönül rahatlığı le uyuyabilirim. zaten oğluş 3 saat sonra kalkar.uyumak için çok vakit yok. hadi herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnn, ben kaçar artıkın:))
Insallah canim yaaaa zor geldi valla istedigin gibi kucaklayamamakınsallahhhh derın kız cabucak atlatacak sarılıgı annesı bol bol emsın derin kız kı atsın vucudundan
Cok tesekkurler cwnm darisi basiniza,cok guzel bisi gercekten bambaskaaEzelcim kuzunu aldın hayırlısıyla kucağına hayırlı olsun darısı bizim başımıza..
iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
geçmişi okuyamadım
Bana ilk bebekte gelen cok olmustu ve hepsi gune gelmis gibi uzun uzun oturmustu. dolaba birseyler koyduk ama yetmedi tabi cekirge surusu gibiydi.kv dem hergelene tatli tuzlu ve cay olmadi kahve ikram etmisti. sinir olmustum hic dinlenememistim misafirden.cogunu ilk kez gormustum bi de.burada bebek ziyareti genelde boyle olurmus.ilk bebek ben tecrubesiz.bebek uyurken uyu diyorlar ams misafirden uyuyamiyordum. genelde bebek ziyareti ne kadar suruyor ve ne ikram ediliyor yakinlarindan ve arkadaslarindan sor bence.benim sezeryandi ve kendi evimde dinlenememidtim maalesef.
Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Sanada geçmiş olsun. Senin bir tane kızın daha vardı sanırım onu kime bıraktın. Benim 3buçuk yaşında kızım var nasıl bırakıcam bilmiyorum. Aklım onda kalacak. Benimde sezeryan olacak tahmini 1şubatta falan.
aynı durumdayız. eşim gelsin kızımız artık diyor bense yaklaştıkça daha çok korkuyorum. 2 çocuk nasıl olacak, tekrar bebek bakmak, herşeyi baştan yaşamak, oğluşumun ne tepki vereceği filan falan... oğluş geçen gün kardeşim yanımıza gelsin artıkkkkk dedi. sebebi başkaymış ama, bizde babam ve senle saklanbaç oynarız dedi. son zamanlarda oğlumla ne kadar az ve sınırlı vakit geçirdiğim öyle iyi anladım ki. o an keşke eski enerjime sahip olsam dedim. bebek gelince de zaman sorunu olacak ama atlatırız inş. meltemciğim.bu arada sein oğluş kaç yaşında?
kızlar ne kadaaaa azimliyim. uykum kaçtı diye pc nin başına oturdum. 3-5 nöbeti oldu resmen. bu kadar uzun olunca yazılanlar 1 günü okumak 2 saat sürdü.yarın oğlum okulda kayseriyi anlatacak. babası sunum hazırladı(anaokulu). sabah onu okula bırakacağım, öğlen kayseri mantısı götüreceğiz minişlere kv.le beraber, gitmişken veli görüşmesi yapıcam, akşam oğluşu al gel. bu performansı gösterebilirmiyim bilmiyorum, allahtan okul çok yakın eve. ehhh geçmişide okuduğuma göre gönül rahatlığı le uyuyabilirim. zaten oğluş 3 saat sonra kalkar.uyumak için çok vakit yok. hadi herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnn, ben kaçar artıkın:))
9 yasında canım en son dun akşam yataktayıdım anne benı yatırırmısın dedı ve yataktan kalkmak o kadar zor geldıkı annecım nolur son 2 gun ıdare et benı dıye ylvardım resmen cocouga, oğlum bana cok duskundur genc yasta anne olunca bagımızda farklı oldu, cocuk ılk defa benı boyle goruyor aylardır bogusamıyoruz tepısemıyoruz dogru duzgun sarılamıyoruz bıle :) en cokda ona sarılarak uyumayı ozzledım yaaaa gecenlerde sen ne zaman artık rahatca egılebılırsın falan dıye sordu ,bırde enteresan soruları oluyor jınekolog kadar bılgıye sahıp artık sıpa:)aynı durumdayız. eşim gelsin kızımız artık diyor bense yaklaştıkça daha çok korkuyorum. 2 çocuk nasıl olacak, tekrar bebek bakmak, herşeyi baştan yaşamak, oğluşumun ne tepki vereceği filan falan... oğluş geçen gün kardeşim yanımıza gelsin artıkkkkk dedi. sebebi başkaymış ama, bizde babam ve senle saklanbaç oynarız dedi. son zamanlarda oğlumla ne kadar az ve sınırlı vakit geçirdiğim öyle iyi anladım ki. o an keşke eski enerjime sahip olsam dedim. bebek gelince de zaman sorunu olacak ama atlatırız inş. meltemciğim.bu arada sein oğluş kaç yaşında?
gunaydın canım , haklısın zaten ıcıne cekılmek ıstendıgım ortam ben degılım ne kadar anlatırsan bos yani, burası adı uzerınde hamılelık platformu ve ben 7 aydır burda cok guzel dostluklar edındım ılerıye donuk uzun surelı, buraya gırmedıgımde merak edılıyorsam demek ki ınsanların aklının kosesınde olumlu bır ızlenım bırakmısımdır en ıyısı bazı ınsanları yok saymak ne konusursa konussun..................ilk günaydın benden olsun.günaydıııınnnn
meri bebişin hayırlı olsunnn.
berrakcım doğumun kaçta bilmiyorum inşallah ennn kısa zamanda tekrar gelip bize yaz güzel haberlerini. sen doğumdayken bende börek saracam senin gibi, seninle sinerji oluşturmak adına derrrmişim.yok da mantıklı geldi dolaba koyacam.
sonraaa meltem şurda kaldı doğuma 1 gün. gerekmez mesajlaşma boşver gerilme. anlayan anlayacağını anlıyor fikirler anlatmakla değişmiyor bazen.
koalaa canım bende eşime sordum girmek istiyor doğuma.kilo konusunda da kitabını oku yine burdan devam ederiz zayıflarken de destek oluruz birbirimize.
amin canım ne hıssettıgımı bende bılmıyorumherkese günaydıınn ....ilk kez bu saatte giriyorum kimsecikler yoktur dedim ama mağlum uykusuz anneler burdaymış...ben hala okuldayım inş. yarın karne verdikten sonra bitiyor şafak..bir kaç gecedir doğurup duruyorum keşke rüyalardaki kadar kolay olsa....:) berrak arkadaşımız da inş. sağlıkla alacak kucağına bebişini...darısı tüm bekleyenlerin başına ...
meltem seninde yarın yaaaa nasıl heyecan durumları kimse bebiş resmi yollamadı çok merak ediyorum ben kuzuları sen merakta bırakma bizi emii..umarım sen ve bebişin hayırlısıyla atlatırsınız.ALLAH yar ve yardımcın olsun...
çok mu yüksek çıkıyor ki? şeker olunca annede ac. gelişimi tamamlansın diye 38 i doldurması bekleniyor ama tabi şekerin nerelerde ve hep mi yüksek? bir de diyete rağmen mi düşmüyor, sen mi kaçırmaya başladın 2 gündür acaba?
Canım insülin kullanıyorum. yediklerim her zaman yediğim şeyler. İğneleri koldan yapıyorum. acaba eskisi kadar etki etmiyor mu diye düşündüm. geçen hafta bacaktan vurdum çok çok yüksek çıktı. vucüda yayılmıyor mu diye düşündüm. bakalım artık kontrole de gidicem bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?