2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yarın izine ayrılıyorum..çok şükür. 37 . haftadayım 36+3 günüyle birlikte . giremedim kaç gündür.. ama okuyodum arada bir.

sen bizden baya gerideymişsin cnm demekki bende evde olduğum için giremiyorum arada akşamalrı eşim pc getirirse veya şuan oldğu gibi annemlere gelirsem öle giriyprum işte dinlen artık sende haketmişsin :))

arada bir adet sancısı gibi geliyor. aniden kesiliyor.bir de karnım bir yere toplanıyor, ve sertleşiyor. sonra iniyor.

benşimde adet sancıları gibi giriyo okdr kaybediyorumki kendimi acaba adetmi oldum diyorum bazen salak salak :)) yeri dar bebişinn ztn ama yinede hareketli maşallah kafasını fln çıkartcak gibi oluyo ara ara sertlikleri fena hissediyorum

caAnım öncelikler gözü aydın allah analı bbalı büyütsün kötü günler geride kalmış çok şükür rabbim sizi birbirinize bağışlasın GÖRÜP GÖRECEĞİNİZ BU KADAR OLSUN ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH

canım sevindim ve duygulandım ya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. inşallah hepimiz bu kadar cabuk ve az sorunlu doğum sonrası yaşayıp atlatırız

canımm hadi şafak bitti sayılır rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hemencecik senden bir resim bekliyoruz :) dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba.. dün benimde sancılarım arttı 5-6 kere girdi ve uzun sürdü..neyse vücut alıştırsın kendini bakalım..belki kolay bir doğum olur sizin sancılar ne aralıklarla geliyor ?

:) ben henüz çözemedim sancı olayını canım ama burdan takip edip kendmi dinliyorum:) arada oluyo adet sancısı gibi ama tekrarlamadıgından önemsemiyorum şimdilik

canım yaa çok stres yaşamışsın ama değmiş...ne güzel kucağına almışsın oğluşunu maşallah kuzuya ne kadar dirençliymiş inşallah bi daha da hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız...bizim yerimize de kokla paşanı

kızlar,
benim de yarın sabah erkenden doğumum var ,o kadar heyecanlıyım ki ne düşünceğimi ne yapcağımı bilmeden mal mal bakınıyorum.bisürü saçma sapan korkular kapladı içimi,paranoyalar başladı.bana da şans dileyin dua edin

ayyyy yarın doğuma girecek 3 kişi oldu hepiniz cumaya toplanmışsınız korkman normal bence çünkü ben şimdiden daha kendim doğurmama çok olmasına rağmen her doğuma gidenle beraber ayrı tırsıyorum ama doğumdan çıkan kimse ağrılarını hatırlamıyo biliyo musun kimse onu anlatmıyo herkes bebeğini anlatıyo inşallah seninki de sorunsuz bi doğum olur sağlıklı sıhhatli alırsın kuzunu kucağına

DESİCA canım allah yardımcınız olsun hayırlısıyla dua okuya okuya git inşallah atlatırsın hemencecik:) bende bigün burdan şafak sayarım inşallah :) pazartesi kontrole gittiğimde aniden doğuma almazsa inşallah :)

slm canım ben tesadüfen gördüm yazdıklarını bende bugün doktordan geldim plesanta yaşlanmamış taze duruyo dedi dopğmaya niyeti yok dei baş geliş ama doğmaya niyeti yok dedi plesenta yaşlanmış demek doğuma az kaldı demek korkma kötü birşey değil zaten 15 gün kalmış açılmanda var Allah yardımcın olsun bebeğin içinde kaln zamanında bol bol süt iç meyve ye ceviz ye pekmez özellikle ye sütün iinde bal koy yee ben başındna beri bu şlekilde yaptım bebeğim iri diye kestim artık sende elinden geldiği kadar ye ne alırsa kardır canım Allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inş umarım sağslim alırsın kucağına AMİNNNNN

selam bende insülin kullanıyorum dozlarımda bayağı yüksek ve diyetime de dikkat ediyorum buna rağmen günüm günümü tutmuyor, artık son zamanlar hormonlardan olmalı, ben 2 tür insülin kullanıorum humana r ve n 3 doz yaptıklarımı yemekten yarım saat önce yapıyorum 15+15+17 akşam sabah yaptığımı da 6+12 doz şeklinde, stres ve heyecan da yükseltiyor şekeri, geçen gece şekerim yüksek çıktı 3 saat düşmedi, sadece peynirli tost yemiştim ama tost biraz büyüktü, artık son günlerimiz az kaldı dikkat edeceğiz idare edeceğiz napalım, sanada çok geçmiş olsun..

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün başka sıkıntı vermesin,

Yarin doguma gireceksiniz sanirim.allah yardimciniz olsun.kolaycana atlatirsiniz insallah.sizi cok tanimiyorum ama bende forumdtr bi taraflardan tutunuyirum.her ne kadar birbirlerimizu tanimasakta gonuler bir.dualarimdasinuz.a.e.o.bende yarin kontrole gidicem.

Allah yardımcınız olsun. Sağ salim bebeğinizle evinize dönersiniz inşallah..

kızlar kızlar,çok sağolun ya.Allah hepimizin yardımcısı olsun.zaman geçmiyor diye şikayet ederken yavrum Allahın izniyle yarın bu saatlerde dünyamızda olucak. hala inanamıyorum..şimdi saçımı başımı kestirmeye, kaş bıyık vs aldırmaya gidiyorum.öptüm sizi

teşekkğr ederim guzel dıleklerin için, evet edpıdural sezeryan olacak ıns. terslık cıkmazsa eger ..... ınsallah hersey guzel gecer ve ben mutlulukla paylasırım fogum hıkayemı burada.... allah sana da hayırlı ve kolay dogumlar nasıp etsin.....

oyyyy mıs kokulu zor gunler gerıde kalmıs allah uzun ve saglıklı bır omur versın ogluna.....
kızzz meltemmm sen benim kızımın son ölçümlerini tabloya yazmamışın yaz bakalım teyzesi 37+2 2950gr... doğanları da doğdu diye yaz bari son sütuna. onu listeleyen yok benim kafam karıştı iice :26:
ben lıstede adı olanları eklıyorum bacım her 2 tarafada ama son guncelleme yapmak lazım
canımm hadi şafak bitti sayılır rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hemencecik senden bir resim bekliyoruz :) dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah

Allah yardımcınız olsun. Sağ salim bebeğinizle evinize dönersiniz inşallah..

cokkkkkk sagolun kızlar ben henuz dogum modunda degılım evde temızlık var onun derdındeyım hala utulerı bıtıreyım dıye bakıyorum herhalde akşam bende heyecan artacak dıyorum ben

çok tesekkur edıyorum hepınıze benı unutmayıp guzel dılekler ıle doguma ugurladıgnız ıcın ......

bu arada olculerı yazdıgımız topıkte dogum yapan arkadaslara nazar boncugu ekledım en sona oradan anlarsınız kımın dogum yaptıgını

bebeklerın lıstesınde de elımden geldıgınce guncellemeye calısacagım

Kızlar kontrolden geldim oğluşm 4 kilo boyuda 50 cm olmş şoktaym daha 36 haftalık ve doktorumunda erkenden almaya niyeti yok 38 beklerim dio ciğer ve böbrek gelişimi için o zamana kadar bizim tosunpaşa kaç kilo olur acaba kesin sezeryan olcak artık. başımızda büyük çünkü doktor diyet yapsan ii olur ded.i yürüyüşde yasak arada sancım çıkıodu çünkü. ben zayıfım karnım kocaman dengemde bozuldu zor yürüyorum napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun arrtık ne diyim...

geçmiş olsun. benim oğluşunda geçen sabah ateşi çıktı 39,2 ye.ilaç verdik ama ateşi yüksek olunca uyuyamıyor. beni istedi yanına,hemen uyuyamadı.onun yatağı yumuşak olduğu için yanına uzanamadım, odasında ki koltukta oturup bekledim, ateşi düşsün, dalsın uykuya diye.sabaha pelte gibiydim.benim oğluşta 5 olacak şubatta. hala ana kuzusular helede hasta olunca. allah onlarada bizede sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…