- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.421
mlkdmn in doğum hikayesini okurken ağladım yaa. nasıl bi duygu çook merak ediyorum. bugün oğlum az hareket ediyor canımı sıkıyor biraz. bende kurabiye yaptım hem buzluğa atayımda gelenlere hazır olsun. şekerli yeyince tekmelerdi ama tık yok adamda. uyuyo mu acaba?
Canim sadece telefon kullanabiliyorum bu ara) bilg. Ne demek unuttum ) korudan memnun kaldim evet ama odalari biraz soguk, bebegin icin ekstra polar battaniye gotur. Odalarda elektrikli isitici var ve camlardan soguk geliyo. Ben sezaryenden sonra muthis terledim. Havlu ya da atlet al yanina mutlaka.. Ben spinal oldum anestezi uzmani gayet basarili. Hemsire- ebe anlayisli. Ama emzirme konusunda sadece fatma ebeyi dinle digerleri pek yardimci olmadilar bana. Simdiden kolay dogumlar. Cok sik giremiyorum )
Hepberaber, desica, meltem ve pcakan)) maasallah size ve bebislerinize ) hepinize kolay dogumlar
kaderrrr arkadasımmmm yarın tanısmak umıdıyleeeeeeee:))) belkı yan odama sen denk gelirsinkızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
henuz haberını almadık canımmeltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?
meltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?
Canim fatma hemsire gitti benim dedigim fatma ebe. Dogum katinda. Cok tatli bi bayangece hemsirelerinden de sisko olan iyi ) spinal ve epidural farki biri omurganin ic kismina ( spinal) digeri biraz daha dis kismina yapiliyor ( epidural). Spinal sanirim daha hizli etki ediyormus. Bas agrisi ve bel agrisi yaparmis ama bende hic biri olmadi sukur. Spinal de epidural gibi, ayik oluyorsun bilincin yerinde, 3-4 tane igne yapiyorlar omurgadan, cok az aciyo sinek isirigi gibi. Zaten sonra bacaklarin aninda uyusuyor kaldiramiyorsun yerinden. Butun ameliyat boyunca kendinde oluyorsun. Aci hissetmeden dokunmalari hissediyorsun hatta bebisin ciktigini karninin bosaldigini hissediyorsun
canım öncelikle bebegin hosgelmiş allah analı babalı büyütsün insallah bende carsamba gitcem ameliyat günü için. dogum konusunda cok korkuyorum 1.ci bebegim genel anesteziydi cok acı cektim hemen uyanmıstım o agrıyı unutamam yürümek işkenceydi 2 saat sonra ama sipinal ve epiduralde 6 saat yürütmüolarmıs zaaten 6 saate kadar agrı kesici falan insan baya rahatlar bende epidural yada sipinal istiom ama cok korkuyorum gözüm acıkken fanalaşırım die hissederim die senin içinb korkulumuydu yazarsan sevinirim
Topic bebiş haberleri ile doluyor artık insan ister istemez duygusallasıyor ve sabırsızlıkla sıranın kendisine gelmesini bekliyor ama say say gecmiyor zaman. Kocisler bu durumda küsmez kızmaz o kadar agır yük altındayız az katlansınlar bizebende çok merak ediyorum ama tahminen berrak şimdi almıştır bebeğini kucağına.
offff asker uğurlaması gibi bi duyguymuş yaaa.hadi bakalım yarın da güzel haberler alalım inşallah. offf bugün zaten bi aşırı duygusalım sabah sabah kocamlada kavga ettim. herşeye de ağlayasım var.
Canim genel anestezide uyanana kadar agri kesici yapmiyorlarmis. Ben bunda neredeyse hic agri duymadim. Bugun 1 hafta oldu, her isimi kendim yapabiliyorum 3 gundur. Oturup kalkmak bile rahat. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Benim ameliyatim 9 gibi bitti, yani 9 gibi odamdaydim. Ogleden sonra 3-4 gibi sadece oda icinde 2-3 adim attirdilar. Ve gece olana kadar kalkmadim. Ama gece kendim kalkmak istedim. Agrili biraz ama genel kadar degil. Ameliyat sirasinda da hicbr agri aci duymuyosun. Sadece dokunuslari hissediyorsun. Zaten surekli tansiyonuna bakiyorlar. Duruma gore sakinlestirici veriyorlar ya da cok panik yaparsan genele ceviriyorlar. Tutmama gibi bisey yok, bacagini tasiyamaz hale geliyorsun zaten. Ben tavsiye ederim canim
kaderrrr arkadasımmmm yarın tanısmak umıdıyleeeeeeee:))) belkı yan odama sen denk gelirsin
henuz haberını almadık canım
papapa canım sen atlattın. Allah bebeğinle mutlu bir ömür nasibetsin inş. yavrunun kokusunu mutlu mutlu içine çek bize de dua et.
Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?