2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

karnını hafif salla canım rahatsız et uyandır. doğduğu zaman uyusun paşaa şimdi korkutmasın annesini :):)

sen bebişinle vakit geçir de bi süre sonra da gelirsin biz bekleriz.ama mutlaakaa foto istiyoruz artık. canım bu ne ya devlet hastanesi mi 3000 tl verecez pencereden soğuk mu gelecekk şansa bak. havlu koymuştum atleti unutmuştum iyi oldu söylediğin. spinal nedir ki ya epidurali çok duydum ama spinalde de bebeğin doğum anını görebiliyor muyuz?fatma ebe gitti canım maalesef 3 gün önce gidecekti. üffff hiç bişe istediğim gibi olmadı bu hastane konusunda normal istedim olmayacak, fatma ebe gibi bi tecrübe gitti yerine liseli gibi bi kız geldi. hastane zamlandı camdan da soğuk geliyomuş zaten hayırlısı inşallah. sen müsait olunca fatma ebenin tavsiyelerini buraya yazar mısın canım lütfen.

meltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?

Canim fatma hemsire gitti benim dedigim fatma ebe. Dogum katinda. Cok tatli bi bayan gece hemsirelerinden de sisko olan iyi ) spinal ve epidural farki biri omurganin ic kismina ( spinal) digeri biraz daha dis kismina yapiliyor ( epidural). Spinal sanirim daha hizli etki ediyormus. Bas agrisi ve bel agrisi yaparmis ama bende hic biri olmadi sukur. Spinal de epidural gibi, ayik oluyorsun bilincin yerinde, 3-4 tane igne yapiyorlar omurgadan, cok az aciyo sinek isirigi gibi. Zaten sonra bacaklarin aninda uyusuyor kaldiramiyorsun yerinden. Butun ameliyat boyunca kendinde oluyorsun. Aci hissetmeden dokunmalari hissediyorsun hatta bebisin ciktigini karninin bosaldigini hissediyorsun

kaderrrr arkadasımmmm yarın tanısmak umıdıyleeeeeeee:))) belkı yan odama sen denk gelirsin

meltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?
henuz haberını almadık canım

yarın 3 bebeiş daha geliyo sanırım doğum yapacak arkadaşlar allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına alın inşallah yavrularınızı bu gidişle topikde en son ben doğuracam galiba 35+4 üm çok var offfffff

bende çok merak ediyorum ama tahminen berrak şimdi almıştır bebeğini kucağına.

offff asker uğurlaması gibi bi duyguymuş yaaa. hadi bakalım yarın da güzel haberler alalım inşallah. offf bugün zaten bi aşırı duygusalım sabah sabah kocamlada kavga ettim. herşeye de ağlayasım var.

Canim bir de ilk ayaga kalkarken ne kadar zorlarsa zorlasin yavas yavas ayaga kalkma. Birden kalk. Canin yanacak ama cok daha rahat edeceksin. Gece bol bol yuru. Aklima gelen bunlar tatlim

canım öncelikle bebegin hosgelmiş allah analı babalı büyütsün insallah bende carsamba gitcem ameliyat günü için. dogum konusunda cok korkuyorum 1.ci bebegim genel anesteziydi cok acı cektim hemen uyanmıstım o agrıyı unutamam yürümek işkenceydi 2 saat sonra ama sipinal ve epiduralde 6 saat yürütmüolarmıs zaaten 6 saate kadar agrı kesici falan insan baya rahatlar bende epidural yada sipinal istiom ama cok korkuyorum gözüm acıkken fanalaşırım die hissederim die senin içinb korkulumuydu yazarsan sevinirim

yarınb doguma gidecek olan canlarım hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum. dogum hikayelerininizi insalah ben gitmeden okurum yazabilirseniz sevinirim bende cesaretlenirim belki korkum gider

Canim genel anestezide uyanana kadar agri kesici yapmiyorlarmis. Ben bunda neredeyse hic agri duymadim. Bugun 1 hafta oldu, her isimi kendim yapabiliyorum 3 gundur. Oturup kalkmak bile rahat. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Benim ameliyatim 9 gibi bitti, yani 9 gibi odamdaydim. Ogleden sonra 3-4 gibi sadece oda icinde 2-3 adim attirdilar. Ve gece olana kadar kalkmadim. Ama gece kendim kalkmak istedim. Agrili biraz ama genel kadar degil. Ameliyat sirasinda da hicbr agri aci duymuyosun. Sadece dokunuslari hissediyorsun. Zaten surekli tansiyonuna bakiyorlar. Duruma gore sakinlestirici veriyorlar ya da cok panik yaparsan genele ceviriyorlar. Tutmama gibi bisey yok, bacagini tasiyamaz hale geliyorsun zaten. Ben tavsiye ederim canim

yarın doğuma gidecek arkadaşlara şimdiden allahım sağ salim yavrucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inş sorunsuz bir doğum geçirmelerini dilerim bakalım bizimde sezaryan günümüz 6 şubatta belli olacak büyük ihtimal 13-14 şubat alınıcak benimde

Topic bebiş haberleri ile doluyor artık insan ister istemez duygusallasıyor ve sabırsızlıkla sıranın kendisine gelmesini bekliyor ama say say gecmiyor zaman. Kocisler bu durumda küsmez kızmaz o kadar agır yük altındayız az katlansınlar bize

papapa canım sen atlattın. Allah bebeğinle mutlu bir ömür nasibetsin inş. yavrunun kokusunu mutlu mutlu içine çek bize de dua et.

kaderrrr arkadasımmmm yarın tanısmak umıdıyleeeeeeee:))) belkı yan odama sen denk gelirsin

henuz haberını almadık canım

eğer her şey yolunda giderse ve odana koca göbek tanımadığın biri gelirse o benım işte
tanışmak ümüdüyle
sana da ve yarın doğuma girecek tüm arkadaşlara sağlıklı başarılı bir doğum diliyorum

vuuuu yarın dogum patlaması var topıkte meltem desıca hepberaber pcakan hepinize hayırlı dogumlar ıyı haberlerınızı beklyruzzz

Yarın doguma girecek tüm kızlara hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum bizimde cumaretesi kontrol sıra bizede gelse ..

Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?

ben varım canım sanırım aslında seninle birlikte bizim doğum tarihimiz ama dr um 25 inden sonra her an gelebilir dedi 14 subatta kalmaz dedi en son kızım dönmüştü 15 gün önce gittiğimde çatı muanesi yapacak sanırım yarın kontrolum var vajinusmus sıkıntım var korkuyorum ama herseyin hayırlısı bebeğim için en iyi olanı olur inaşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…