- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.401
kızlar,
benim de yarın sabah erkenden doğumum var ,o kadar heyecanlıyım ki ne düşünceğimi ne yapcağımı bilmeden mal mal bakınıyorum.bisürü saçma sapan korkular kapladı içimi,paranoyalar başladı.bana da şans dileyin dua edin
tesekkurler efeniimmmmmmmmmm:)Eveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan i- genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
Şimdiden Meltemcime ve Desica yada hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!
Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!
amin canımmmmmmm , bende de bır sukunet havası var hadi hayırlısı bakalımbebeğini kucağına almanın heyecanı biraç saat içinde öyle bir hale gelirki paranoya falan kalmaz canım. allah verir onun sükunetini hiç merak etme. hayırlı haberler alırız inş. senden de meltemden de.
Doğurmamış hamişlerden de dua alsan olmaz mıEveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!
Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!
Yarın doğum yapacak arkadaşlar; Allah yardımcınız olsun, sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın ve bir an önce ayağa kalkıp iyileşin bizlerede tecrübelerinizi yazın inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla doğur bebişini aminkızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Ayy doguma gidecek arkadaslar varmis ne guzel Allah yardimciniz olsun kizlar saglikla alirsiniz kucaginiza insallah bebislerinizi :) ayrintilari yzarsiniz artik bi toparlanin da inşallah :)
ben de 37+4 um bugun.. Yarın kontrole gidicem bakalim tosun pasa napiyo ne zaman geliyo..
Eveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?