2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
Şimdiden Meltemcime ve Desica yada hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!

Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!

Son düzenleme:

bebeğini kucağına almanın heyecanı biraç saat içinde öyle bir hale gelirki paranoya falan kalmaz canım. allah verir onun sükunetini hiç merak etme. hayırlı haberler alırız inş. senden de meltemden de.

tesekkurler efeniimmmmmmmmmm:)

bebeğini kucağına almanın heyecanı biraç saat içinde öyle bir hale gelirki paranoya falan kalmaz canım. allah verir onun sükunetini hiç merak etme. hayırlı haberler alırız inş. senden de meltemden de.
amin canımmmmmmm , bende de bır sukunet havası var hadi hayırlısı bakalım

patır patır doğuruyoruz ve hepimiz sağlıkla kavuşuyoruz meleklerimize ve kavuşacağızda hayırlı olsunnn tüm bebişlerine kavuşanlara güzellikler diliyorumm Rabbimden hepsine ve sırası gelen tüm canlarımada kolay doğumlar diliyorumm dualarımm sizlerle ay ayaaaa yarın baya bi kişi doğuruyor :))) bebişlerrrrrrrrrr sizler ne tatlı şelersiniz öle iyiki varsınız iyiki doğdunuz ve doğurcaz

Doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun darısı bizim başımiza. Çok heyecanlı ya yarında meltem hepberaber pkocan ve desica doğuma gidiyorsunuz allahim sizinde yardımciniz olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde 1hafta kaldı çok heyecanlaniyorum. Korkular başladı kızımla ilgilenebilecekmiyim kardeşini kıskanacakmi rahata alıştım yeni bi bebek emzirme vs herşeyi düşünmeye başladım. Allah kolaylığını verir iyi düşünelim iyi olsun dimi yani

Tesekkur ederim.yarin kontrole giderken kizida goturucem doktora.grip arkasindan oksuruk.oksuktende ne beni uyuttu ne kendi.su an uyuyo ben de tw bakiyorum uyku tutmadi.senin dogum ne zaman?

Doğurmamış hamişlerden de dua alsan olmaz mı sanada allah yardımcı olsun cnm bebişinle sağlıkla dön evine inş bizleride habersiz bırakmamaya çalışın

kızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Yarın doğum yapacak arkadaşlar; Allah yardımcınız olsun, sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın ve bir an önce ayağa kalkıp iyileşin bizlerede tecrübelerinizi yazın inşallah

Hayırlısıyla sağlıkla doğur bebişini amin

Yarın doğuma girecek arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum, inşallah sağlıkla sıhhatle bebekleriini kucaklarlar ağrısız acısız heyecanlı bir gün olsun, İnşallah hemende sütünüz gelir bebişleri doya doya emzirirsiniz:) şimdi yarın 4 bebeğimiz birden mi oluyor?

Ayy doguma gidecek arkadaslar varmis ne guzel Allah yardimciniz olsun kizlar saglikla alirsiniz kucaginiza insallah bebislerinizi :) ayrintilari yzarsiniz artik bi toparlanin da inşallah :)
ben de 37+4 um bugun.. Yarın kontrole gidicem bakalim tosun pasa napiyo ne zaman geliyo..

ikimizin tarihleri de aynıymış canım.. ben de bugün gittim doktora kilomuz 3150 boy 49 cm. açılma olup olmadığına da baktılar ama henüz açılma yok nst de sorun yoktu haftaya tekrar kontrol :):)

mlkdmn in doğum hikayesini okurken ağladım yaa. nasıl bi duygu çook merak ediyorum. bugün oğlum az hareket ediyor canımı sıkıyor biraz. bende kurabiye yaptım hem buzluğa atayımda gelenlere hazır olsun. şekerli yeyince tekmelerdi ama tık yok adamda. uyuyo mu acaba?

rabbim hayırlı haberlerini duyurmayı nasip etsin canımmm

Canim sadece telefon kullanabiliyorum bu ara ) bilg. Ne demek unuttum ) korudan memnun kaldim evet ama odalari biraz soguk, bebegin icin ekstra polar battaniye gotur. Odalarda elektrikli isitici var ve camlardan soguk geliyo. Ben sezaryenden sonra muthis terledim. Havlu ya da atlet al yanina mutlaka.. Ben spinal oldum anestezi uzmani gayet basarili. Hemsire- ebe anlayisli. Ama emzirme konusunda sadece fatma ebeyi dinle digerleri pek yardimci olmadilar bana. Simdiden kolay dogumlar. Cok sik giremiyorum )

Hepberaber, desica, meltem ve pcakan )) maasallah size ve bebislerinize ) hepinize kolay dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…