2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Benimde cumartesi catı kontrolum var bana daha senin gibi soylemedi catı muayenesi olmadan bişey diyemem dedi benim de oglum donmüş hayırlısı neyse o olsun

bende sana basarılar diliyorum:)

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorummmmmm ıyı ki bu topiğe üye olmusum ve sızlerle tanısmısım

Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
Benimde simdilik normal 5 subatta kontrolüm var 4kiloyu gecerse sezeryan yapacak ama gececegini sanmıyorum. Duygulara gelirsek ne yalan söyleyeyim korkuyorum dogum sancısından yırtılmaktan ama ne care

hepberaber, desica, meltem ve pcakan yarin ki dogumlariniz ins cok guzel, komplikasyonsuz, saglikli, mutlu, huzurlu eglenceli olsun. bebislerinizi bol bol sevin.

Meltem teyzesi benim oglusumda 38+1 de 3300 gr ve 49 cm
. Yanliz gelmeye hic niyeti yok. Sanci manci bisi cikmadi. Yerinden memnun. Rahimde ama kanalda degil, takiliyor iceride.

Yarın doğuma girecek arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sorunsuzzz bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız Bir an önce zaman geçsin de sıra benim gibi normal doğum yapacaklara gelsin :))) yalnız bana hâlâ hayalmiş gibi geliyor,bebişimin odasına girip bakıp bakıp çıkıyorum :)

iyi akşamlar..
yarın epey doğum yapacaklar var sanırım. inşallah herkes sağlıkla ve kolayca bebeğine kavuşur. darısı da bizlerin başına. bu arada benim 2. bebeğim olacak ilki sezeryan olduğu için bu da sezaryan olacak 2 haftam falan var. 9 yaşında bir kızım var. şimdide bir oğlum olucak hayırlısıyla.

birsy gozun aydin darisi bize... tecrubelerini anlatmani merakla bekliyor olacagiznormal yapan ilk anne sensin sanirsam.

yarin doguma girecek olanlara da rabbim kolayliklar versin. minnak bebeklerini sagliklica kucaklarina alsinlar ins....

slm kızlar napıosunuz nasılsınız doğum yapanlara
hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah
çok kıskanıyorum sizi bdt si benden sonra olanlar bile doğurdu
bu arada sayfalar coşmuş oku oku bitiremiyorum

Canım kaç haftalıksın sancın cıkmamış? Doktorun tavsıyelerini paylaştıgın için sagol. Bende hep merak ederdım.

38 haftalığım cnm, evet sancım çıkmadı zaten bende çıkmayacağını
düşünüyodum çünkü hiç sancı yaşamadım sadece bi gece adet sancısı gibi ufak
bir sancım oldu onun dışında bi ağrım olmadı, ben diyorum benim kızın çıkmaya niyeti yok
bütün bebekler aşağı iniyo benimki mideme kaburgalarıma baskı yapıyo. bakalım ne zaman gelecek.
rica ederim cnm öğrendiklerimizi paylşamak için burdayız zaten.

Birsy biran evvel normal dogum hikayeni bekliyorum sabırsızlıkla. İnşallh kolay ve sorunsuz gercekleşmiştir dogumun . Allahım bizede nasip et ...

bende aynısı ama benım oglum var 9 yasında yıne oglum olacak
birsy gozun aydin darisi bize... tecrubelerini anlatmani merakla bekliyor olacagiznormal yapan ilk anne sensin sanirsam.

yarin doguma girecek olanlara da rabbim kolayliklar versin. minnak bebeklerini sagliklica kucaklarina alsinlar ins....
sağol canım besyoda normal dogum yaptı

Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?

benim de şimdilik normal doğum baş aşagıda döneli epey bi zaman oldu 1 hafta once kontrolde asağı inmiş beklediğimizden erken gelebilir dedi??? pzt kontrolum var doğum yaklastıkca nasıl olucak bebege bısey olmasın acaba sezeryan mı olsam dıye kafam karıstı acıkcası pzt dr a danısıcam ne dusunuyor bakalım................................

ben de hayırlı doğumlar diliyorum efenim. Allah yardımcımız olsun

bebeğini kucağına almanın heyecanı biraç saat içinde öyle bir hale gelirki paranoya falan kalmaz canım. allah verir onun sükunetini hiç merak etme. hayırlı haberler alırız inş. senden de meltemden de.
inşallah canım, saatler geçtikçe heyecanım katlanıyor. bu gece uyuyamayacağım gibi geliyor :)

inşallah sorunsuz güzel haberler veririz burdaki merak dolu gözlere. Allahım yardımcımız olsun..

Yarın doğum yapacak arkadaşlar; Allah yardımcınız olsun, sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın ve bir an önce ayağa kalkıp iyileşin bizlerede tecrübelerinizi yazın inşallah

Yarin doguma girecek olan herkese kisa ve kolay bir dogum diliyorum....

Hepberaber, desica, meltem ve pcakan )) maasallah size ve bebislerinize ) hepinize kolay dogumlar
saol canım,inşallah kolay bir doğum olur

meltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?
inşallah canım saol

yarınb doguma gidecek olan canlarım hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum. dogum hikayelerininizi insalah ben gitmeden okurum yazabilirseniz sevinirim bende cesaretlenirim belki korkum gider

vuuuu yarın dogum patlaması var topıkte meltem desıca hepberaber pcakan hepinize hayırlı dogumlar ıyı haberlerınızı beklyruzzz

kızlar güzel dilekleriniz için çok saolun, gerçekten ben de iyiki sizi tanıdım. şu an yüzümü bir tebessüm sardı,ailem gibisiniz. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.hepinizi kucaklıyorum. inşallah güzel haberler vermek dileğiyle.kendinize iyi bakın.meltem ,hepberaber,pckan size de kolay doğumlar diliyorum. allaha emanet olun bacılarım

kızlar geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın
bekleyenlere kolaylıklar kuzusuna kavuşanlarıda tebrikler diliyorum

biz bu gün oğlumuzu eve getirdik çok şükür
emme sorunu var biraz
süt yavaş yavaş geliyo ama tatmin olmuyo sıpam napıcaz bilmiyorum

sağol canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa allah hepımızı bır avazda dıyemeyecegım ama en agrısız sekılde cıkmayı nasıp etsın yarınnnn

Yarın doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatle bebeklerinizi alın kucaklarınıza rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi. Bizimde sezeryan olcak 2 haftamız var sabırsızlık hatsafhada inş bizde görürürz o günleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…