- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.441
ben varım canım sanırım aslında seninle birlikte bizim doğum tarihimiz ama dr um 25 inden sonra her an gelebilir dedi 14 subatta kalmaz dedi en son kızım dönmüştü 15 gün önce gittiğimde çatı muanesi yapacak sanırım yarın kontrolum var vajinusmus sıkıntım var korkuyorum ama herseyin hayırlısı bebeğim için en iyi olanı olur inaşllah
bende sana basarılar diliyorum:)eğer her şey yolunda giderse ve odana koca göbek tanımadığın biri gelirse o benım işte
tanışmak ümüdüyle
sana da ve yarın doğuma girecek tüm arkadaşlara sağlıklı başarılı bir doğum diliyorum
Benimde simdilik normal 5 subatta kontrolüm var 4kiloyu gecerse sezeryan yapacak ama gececegini sanmıyorum. Duygulara gelirsek ne yalan söyleyeyim korkuyorum dogum sancısından yırtılmaktan ama ne careKızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
Aaaaa vaktinden önce geldi demek inci yaaaaa ne güzel kavustu bebisinekızlar bu arada birsy arkadasımız bu gece normal dogumla guzel kızı İnci'yi kollarına aldı
onunla bdt mız aynıydı 10 gun once gelmıs olduAaaaa vaktinden önce geldi demek inci yaaaaa ne güzel kavustu bebisine
Yarın doğuma girecek arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sorunsuzzz bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınızBir an önce zaman geçsin de sıra benim gibi normal doğum yapacaklara gelsin :))) yalnız bana hâlâ hayalmiş gibi geliyor,bebişimin odasına girip bakıp bakıp çıkıyorum :)
Canım kaç haftalıksın sancın cıkmamış? Doktorun tavsıyelerini paylaştıgın için sagol. Bende hep merak ederdım.
bende aynısı ama benım oglum var 9 yasında yıne oglum olacakiyi akşamlar..
yarın epey doğum yapacaklar var sanırım. inşallah herkes sağlıkla ve kolayca bebeğine kavuşur. darısı da bizlerin başına. bu arada benim 2. bebeğim olacak ilki sezeryan olduğu için bu da sezaryan olacak 2 haftam falan var. 9 yaşında bir kızım var. şimdide bir oğlum olucak hayırlısıyla.
sağol canım besyoda normal dogum yaptıbirsy gozun aydindarisi bize... tecrubelerini anlatmani merakla bekliyor olacagiz normal yapan ilk anne sensin sanirsam.
yarin doguma girecek olanlara da rabbim kolayliklar versin. minnak bebeklerini sagliklica kucaklarina alsinlar ins....
Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
ben de hayırlı doğumlar diliyorum efenim. Allah yardımcımız olsunEveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
Şimdiden Meltemcime ve Desica yada hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!
Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!
inşallah canım, saatler geçtikçe heyecanım katlanıyor. bu gece uyuyamayacağım gibi geliyor :)bebeğini kucağına almanın heyecanı biraç saat içinde öyle bir hale gelirki paranoya falan kalmaz canım. allah verir onun sükunetini hiç merak etme. hayırlı haberler alırız inş. senden de meltemden de.
Doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun darısı bizim başımiza. Çok heyecanlı ya yarında meltem hepberaber pkocan ve desica doğuma gidiyorsunuz allahim sizinde yardımciniz olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde 1hafta kaldı çok heyecanlaniyorum. Korkular başladı kızımla ilgilenebilecekmiyim kardeşini kıskanacakmi rahata alıştım yeni bi bebek emzirme vs herşeyi düşünmeye başladım. Allah kolaylığını verir iyi düşünelim iyi olsun dimi yani
inşallah sorunsuz güzel haberler veririz burdaki merak dolu gözlere. Allahım yardımcımız olsun..kızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Yarın doğum yapacak arkadaşlar; Allah yardımcınız olsun, sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın ve bir an önce ayağa kalkıp iyileşin bizlerede tecrübelerinizi yazın inşallah
Yarin doguma girecek olan herkese kisa ve kolay bir dogum diliyorum....
saol canım,inşallah kolay bir doğum olurHepberaber, desica, meltem ve pcakan)) maasallah size ve bebislerinize ) hepinize kolay dogumlar
inşallah canım saolmeltem, desica, hepberaber, pkocan yarın hepicigine en agrısız sancısız ve sorunsuzundan dogumlar. Berrak da bugun dogumdaydı dogurdu mu bilen var mı?
yarınb doguma gidecek olan canlarım hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum. dogum hikayelerininizi insalah ben gitmeden okurum yazabilirseniz sevinirim bende cesaretlenirim belki korkum gider
vuuuu yarın dogum patlaması var topıkte meltem desıca hepberaber pcakan hepinize hayırlı dogumlar ıyı haberlerınızı beklyruzzz
kızlar güzel dilekleriniz için çok saolun, gerçekten ben de iyiki sizi tanıdım. şu an yüzümü bir tebessüm sardı,ailem gibisiniz. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.hepinizi kucaklıyorum. inşallah güzel haberler vermek dileğiyle.kendinize iyi bakın.meltem ,hepberaber,pckan size de kolay doğumlar diliyorum. allaha emanet olun bacılarımhepberaber, desica , meltem ve pcakan yarin ki dogumlariniz ins cok guzel, komplikasyonsuz, saglikli, mutlu, huzurlu eglenceli olsun . bebislerinizi bol bol sevin.
Meltem teyzesi benim oglusumda 38+1 de 3300 gr ve 49 cm. Yanliz gelmeye hic niyeti yok. Sanci manci bisi cikmadi. Yerinden memnun . Rahimde ama kanalda degil, takiliyor iceride.
sağol canımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa allah hepımızı bır avazda dıyemeyecegım ama en agrısız sekılde cıkmayı nasıp etsın yarınnnnben de hayırlı doğumlar diliyorum efenim. Allah yardımcımız olsun
inşallah canım, saatler geçtikçe heyecanım katlanıyor. bu gece uyuyamayacağım gibi geliyor :)
inşallah sorunsuz güzel haberler veririz burdaki merak dolu gözlere. Allahım yardımcımız olsun..
saol canım,inşallah kolay bir doğum olur
inşallah canım saol
kızlar güzel dilekleriniz için çok saolun, gerçekten ben de iyiki sizi tanıdım. şu an yüzümü bir tebessüm sardı,ailem gibisiniz. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.hepinizi kucaklıyorum. inşallah güzel haberler vermek dileğiyle.kendinize iyi bakın.meltem ,hepberaber,pckan size de kolay doğumlar diliyorum. allaha emanet olun bacılarım
Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?