- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.461
bende aynısı ama benım oglum var 9 yasında yıne oglum olacak
desene sende baya ara verenlerdensin. bazen diyorum aynı şeyleri en baştan yaşamak ... ama umarım o gücü bulurum kendimde yaş 35 olucak benim doğumda ve büyük olasılıkla annesiyle aynı gün doğabilir oğlum. senin ikinci prensinede allah sağlık versin sana da kolaylıklar..
valla benım gunumun bıtmesıne 3 gun var suanda normal dogum gorunuyo eger sancılanmassam haftaya sezeryan olcak 41.haftamda olucam tabi ozamana
aslında bu daha zor di mi yani gününde ya da öncesinde olsa stres biticekmiş gibi ama zaman geçince insan daha da telaşlanır. umarım senin bebeğinde tam zamanında gelir
iYİ o zaman cok da erken gelmemis allah analı babalı büyütsünonunla bdt mız aynıydı 10 gun once gelmıs oldu
valla benım gunumun bıtmesıne 3 gun var suanda normal dogum gorunuyo eger sancılanmassam haftaya sezeryan olcak 41.haftamda olucam tabi ozamana
tuğbacım.benim dr.rumda eğer sancın olmazsa haftaya suni sancu veririz dedi.sezeryan demedi.bu arada bugün şeffaf hafif kanlı bi akıntım geldi nişan olabilirmi acaba sonra hiçbir belirtim olmadı
bana 5 gun daha beklerız snra mecburen sezeryan dedı ama pazartesı gdnce sunı sancıyı bende konusucam nısandır ınsallah bende yılbasına yakın geldı gelen gden olmadı ama bekle bakalım
kızlar,
benim de yarın sabah erkenden doğumum var ,o kadar heyecanlıyım ki ne düşünceğimi ne yapcağımı bilmeden mal mal bakınıyorum.bisürü saçma sapan korkular kapladı içimi,paranoyalar başladı.bana da şans dileyin dua edin
bu arada olculerı yazdıgımız topıkte dogum yapan arkadaslara nazar boncugu ekledım en sona oradan anlarsınız kımın dogum yaptıgını
bebeklerın lıstesınde de elımden geldıgınce guncellemeye calısacagım
Eveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
Şimdiden Meltemcime ve Desica yada hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!
Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!
kızlar allah sizlere bebişlerinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. güzel haberlerinizi bekliyor olacağız yarın burda. dualarımız sizinlekızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
canım zamanımız da durumumuz da aynı. ben de hala kaburgama tepik yiorum nst de de hiç bi şey çıkmadı. normal normal doğurcaz inşallah. umarım doğumda da her şey böyle sakin ve güzel olur. aminslm kızlar napıosunuz nasılsınız doğum yapanlara
hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah
çok kıskanıyorum sizi bdt si benden sonra olanlar bile doğurdu
bu arada sayfalar coşmuş oku oku bitiremiyorum
38 haftalığım cnm, evet sancım çıkmadı zaten bende çıkmayacağını
düşünüyodum çünkü hiç sancı yaşamadım sadece bi gece adet sancısı gibi ufak
bir sancım oldu onun dışında bi ağrım olmadı, ben diyorum benim kızın çıkmaya niyeti yok
bütün bebekler aşağı iniyo benimki mideme kaburgalarıma baskı yapıyo. bakalım ne zaman gelecek.
rica ederim cnm öğrendiklerimizi paylşamak için burdayız zaten.
karnımızdayken nası bekliyosak sabırla beklicez demek ki sonrasında da. emzirmeye devam et canım en çok onu öneriyolar emdikçe artar diyolar. inşallah öyle olur hele bebişin biraz güçlensin bak nası çekicek sütlerii moralini bozma...kızlar geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın
bekleyenlere kolaylıklar kuzusuna kavuşanlarıda tebrikler diliyorum
biz bu gün oğlumuzu eve getirdik çok şükür
emme sorunu var biraz
süt yavaş yavaş geliyo ama tatmin olmuyo sıpam napıcaz bilmiyorum
tuğbacım.benim dr.rumda eğer sancın olmazsa haftaya suni sancu veririz dedi.sezeryan demedi.bu arada bugün şeffaf hafif kanlı bi akıntım geldi nişan olabilirmi acaba sonra hiçbir belirtim olmadı
bebeğim 4 kiloya yakın şu anda. bu şekilde normal doğumla doğması tehlikeliymiş bu hafta doğum belirtileri göstermezse cuma günü sezaryenle alacaklar. Offf çok korkuyorum o anesteziyi hiç almak istemiyorum.
yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız.benimde bu pazar son. senn gibi cumaya kadar beklicem bende.
benm kontrol pazartesı bıde ayy valla sınırlerım bozulmaya basladı ıyıce daha sabır mabır kalmadı
valla benimde sabrım kalmadı.dün annem geldi yanıma doğumum için hem yarıyıl tatili okullar diye. bebeğin geleceği yok tatil bitecek bebek gelmicek sanırım
cnm çok geçmiş olsun sen de bol bol dinlen
inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğumunu yaparsın.
hemoroit sadece bendemi var kızlarrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?