2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla benım gunumun bıtmesıne 3 gun var suanda normal dogum gorunuyo eger sancılanmassam haftaya sezeryan olcak 41.haftamda olucam tabi ozamana

aslında bu daha zor di mi yani gününde ya da öncesinde olsa stres biticekmiş gibi ama zaman geçince insan daha da telaşlanır. umarım senin bebeğinde tam zamanında gelir

aslında bu daha zor di mi yani gününde ya da öncesinde olsa stres biticekmiş gibi ama zaman geçince insan daha da telaşlanır. umarım senin bebeğinde tam zamanında gelir

evet kesınlıkle yoruluo ınsan artık beklemekten bakalım gelır umarım normal olsun cok ıstıyorum cunku

kızlar tum hazırlıklar tamam mınıkler beklenıyor sanırsam hayırlısıyla dogursunuz ıns bende hazıran annesıyım zaman cabuk gecıyor gecen sene mayıs sonlarında ah bı gelse dıordum mınıgıme kavustum hayırlısıyla sızlerde mınıklerınıze kavusursunuz ıns..

Rabbim yarın doğuma girecek tüm arkadaşlarıma kolaylıklar versin. Mis kokulu bebişlerinizi bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah. ağrısız sızısız doğum diliyorum hepinize..

valla benım gunumun bıtmesıne 3 gun var suanda normal dogum gorunuyo eger sancılanmassam haftaya sezeryan olcak 41.haftamda olucam tabi ozamana

tuğbacım.benim dr.rumda eğer sancın olmazsa haftaya suni sancu veririz dedi.sezeryan demedi.bu arada bugün şeffaf hafif kanlı bi akıntım geldi nişan olabilirmi acaba sonra hiçbir belirtim olmadı

yaa ne güzel yazdım gönderdim hepsi nereye gitti anlamadım.
bu arada yarın doğum yapcak annişler Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
ben pek fırsat bulupda giremiyorum ama geçmiş yaptım bebişler pıtır pıtır geliyo maşaallah...
benim salı günü randevum vardı normalde sezeryan tarihim 7 8 şubat gibiyken plesentanın yaşlanması ve suyumun azalmasıyla cumartesi kontrolümde sezeryan doğum tarihim netleşcek hayırlısı ile gelsin bebişlerimizde artık heyecan bastı beni yaaa :18:

tuğbacım.benim dr.rumda eğer sancın olmazsa haftaya suni sancu veririz dedi.sezeryan demedi.bu arada bugün şeffaf hafif kanlı bi akıntım geldi nişan olabilirmi acaba sonra hiçbir belirtim olmadı

bana 5 gun daha beklerız snra mecburen sezeryan dedı ama pazartesı gdnce sunı sancıyı bende konusucam nısandır ınsallah bende yılbasına yakın geldı gelen gden olmadı ama bekle bakalım

Yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı dua edin bize de...

bebeğim 4 kiloya yakın şu anda. bu şekilde normal doğumla doğması tehlikeliymiş bu hafta doğum belirtileri göstermezse cuma günü sezaryenle alacaklar. Offf çok korkuyorum o anesteziyi hiç almak istemiyorum.

bana 5 gun daha beklerız snra mecburen sezeryan dedı ama pazartesı gdnce sunı sancıyı bende konusucam nısandır ınsallah bende yılbasına yakın geldı gelen gden olmadı ama bekle bakalım

yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız.benimde bu pazar son. senn gibi cumaya kadar beklicem bende.

kızlar allah sizlere bebişlerinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. güzel haberlerinizi bekliyor olacağız yarın burda. dualarımız sizinle
canım zamanımız da durumumuz da aynı. ben de hala kaburgama tepik yiorum nst de de hiç bi şey çıkmadı. normal normal doğurcaz inşallah. umarım doğumda da her şey böyle sakin ve güzel olur. amin
karnımızdayken nası bekliyosak sabırla beklicez demek ki sonrasında da. emzirmeye devam et canım en çok onu öneriyolar emdikçe artar diyolar. inşallah öyle olur hele bebişin biraz güçlensin bak nası çekicek sütlerii moralini bozma...

bence o nişan.ki haftan tam zamanı ayyy bi kaç güne su falan gelebilir en geç. bu benim yorumum doktor öyle dediydi yani. hayırlısı inşallah canım

bebeğim 4 kiloya yakın şu anda. bu şekilde normal doğumla doğması tehlikeliymiş bu hafta doğum belirtileri göstermezse cuma günü sezaryenle alacaklar. Offf çok korkuyorum o anesteziyi hiç almak istemiyorum.

canım bence normal doğumu dene ya ben olsam denerdim. çok var 4 kiloyu geçik normal doğan. ama risk almam diyosan en azından sancının gelmesini bekle bebek kendini hazır hissttiğinde sezeryan ol.. nacizane tavsiyem. son güne kadar bebeğin senden alacağı çok şey var çünkü...

benm kontrol pazartesı bıde ayy valla sınırlerım bozulmaya basladı ıyıce daha sabır mabır kalmadı

valla benimde sabrım kalmadı.dün annem geldi yanıma doğumum için hem yarıyıl tatili okullar diye. bebeğin geleceği yok tatil bitecek bebek gelmicek sanırım

valla benimde sabrım kalmadı.dün annem geldi yanıma doğumum için hem yarıyıl tatili okullar diye. bebeğin geleceği yok tatil bitecek bebek gelmicek sanırım

bendede kac gundur gezmeye gıdıorum ki normalde gezmelerı cok sevmem evde beklemim hemde hareket halınde olursam belkı tetıkler dıye yok neyse gıttıgım her yerde sen hala duruyonmu dedıkce hepten gerılıorum ıyıce komedı malzemesı oldum zaten mıllete valla ıcım ole fenakı patlıcak gıbıyım

cnm çok geçmiş olsun sen de bol bol dinlen
inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğumunu yaparsın.

amin canım.... dinlenmek işe yaradı lekelenmem kalmadı...sancımda yok gibi... yarın dr a gideceğim bakalım o ne diyecek... zamanı geldi derse her şeyim hazır şükür...sizleri de haberdar ederim yarın dr ne derse....

hemoroit sadece bendemi var kızlarrrrrr:)

bende de anal fisür var....

Yarın doğum yapacak anneler umarım sağlıkla bebişlerini kucaklarını alırlar. Normal yapacaklar hıc sıkıntı yapmasınlar dıyecem ama ılk dogumun epıduralsız normal doğumdu cok zorlandım ama inanın onu kucaga aldıktan sonra hıçbir acı hatırlanmıyor. bu 2.cisi olacak yine korkuyorum ama gececek bılıyorum saglıklı olsun yeter bebişim. bu sefer epiduralli olacak daha epidurallı normal doğum yapan varmı aranızda? bır sıkıntı yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…