2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yarın doğuma gidecek tüm arkadaşlara:MELTEM e HEPBERABER e DESİCA ya VE PkACAN a hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun...Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş...

aynen bende öyleyim bugün biraz yürüyüş yaptım o akıntı geldi sevindim doğum geliyo die ama devamı yok.face hesabımı açmıyorum herkes soruyo daha doğurmadınmı die.arkadaşlar msj atıyo doğurdunmu die iice sinirlerim bozuldu benimde

yarın büyük gün... oğluşunu sağlıcakla kucağına al insallah.....canım benim.... şaka gibi ya.....maşallah size....

akıntısı olan arkadaşlar muhtemelen doğumunuz 24 saaat içinde baslayabılır. benım ılk dogumda sabah geldı aksam 11 sancım basladı ertesi gun aksam 6.40 doğum yaptım.

akıntısı olan arkadaşlar muhtemelen doğumunuz 24 saaat içinde baslayabılır. benım ılk dogumda sabah geldı aksam 11 sancım basladı ertesi gun aksam 6.40 doğum yaptım.

canım akıntı derken nasıl bir akıntı bu.. biraz tarif edermisin? su değil, değil mi bu...

Akıntı oldugu zaman 1 gundede olabılır 1 haftada dogım olabılır dıye bılıyorum ben herkese gore degişir heralde. Hepsi aynı anda gelse su akıntı sancı bi kerette ..

maaşallah minnak bebeğine. dr.ların söyledikleri ne kada etkiliyor insanları ,gözünü korkutmak yerine daha fazla bilgi verse...evin uzak mı hastaneye?

saolasın canım...1,5 saat gideceğim yer..ama gündüz olursa trafik bya yoğun olabiliyo...ne biliyim yetişiriz inşlh...

çok geçmiş olsun canım..bende geçen ay aynı durumdaydım..hem ben hem oğlum hastaydı..ateşini düşürene kadar neler çektik..inşlh sennkide tez zamanda iyileşir...

hafıf kahverengi mukus tarzı koyu az miktarda bır sıvı.

canım benim bu kahverengi akıntım geldi..pazar günü... çatı muaynesi yapıldı.. nst %20 çıktı.. şimdi dinleniyorum.. yarın dr kontrolüm var... bakalım dr um ne diyecek... şimdilik iyiyim..insallah bebişim bekler biraz daha... insallah dediğiniz çıkmaz.. 1 hafta sonra felan olur yazmışsınız ya.. insallah öyle bir şeyle karşılaşmam....

allah yardımcın olsun canım ..hayırlısıyla gelsin bebişin inşlh...

ne güzel bebişlerinize kavuşacaksınız...rabbim sağlıkla almayı nasip etsin..sanada hayırlı doğumlar...

Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?

heralde ben varım...daha 4 haftam var ama doktor doğum kanalına girdiğini heran gelebileceğini söyledi..duygularım sadece heyecan..normal doğumu 3 kez yaşamış biri olarak şu anki bekleme süresi daha stressli...doğum yapacağın gün daha sabırlı oldum hep...walla hayırlısıyla günü gelseydide bizde doğursaydık artık...

yarin dogum yyapacaklara simdiden allah kurtarsin diyelim. sanslisiniz bebeklerinizi kucaginiza alacakasiniz. ben de bugun kontrole gittim. iltihap vardi bende. hala da var. pazartesi gel dedi. iltihap var mi bakacak. sonra usg ve bebek dondu m diye kontrol edecek. sonra da donmediyse sezeryana alacak. insallah doner diyorum. hala umutvar icimde. yada o zamana kadar kendi gelir belki. ben kizimin kendi dogum tarihine karar veresini istiyorum. insallah oyle olur. cuma anneleri haberleinizi bekliyrum.

iyi aksamlar herkese uzun zaman oldu girmedim, dogum yapanlara hayirli olsun diyorum allah anali babali buyutsun, allah acilarini gostermesin ins. benim ilk hamileligim ve bu 3 gundur agrilarim var normalmi degilmi bilmiyorum korkuyorum, bellim cok kotu agriyor bide gobegimin alt tarafi cok agri yapiyor degisik bi agri, dediginiz adet sancisi kasiklsrimda cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…