- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.481
bendede kac gundur gezmeye gıdıorum ki normalde gezmelerı cok sevmem evde beklemim hemde hareket halınde olursam belkı tetıkler dıye yok neyse gıttıgım her yerde sen hala duruyonmu dedıkce hepten gerılıorum ıyıce komedı malzemesı oldum zaten mıllete valla ıcım ole fenakı patlıcak gıbıyım
akıntısı olan arkadaşlar muhtemelen doğumunuz 24 saaat içinde baslayabılır. benım ılk dogumda sabah geldı aksam 11 sancım basladı ertesi gun aksam 6.40 doğum yaptım.
valla benım gunumun bıtmesıne 3 gun var suanda normal dogum gorunuyo eger sancılanmassam haftaya sezeryan olcak 41.haftamda olucam tabi ozamana
canım akıntı derken nasıl bir akıntı bu.. biraz tarif edermisin? su değil, değil mi bu...
hafıf kahverengi mukus tarzı koyu az miktarda bır sıvı.
maaşallah minnak bebeğine. dr.ların söyledikleri ne kada etkiliyor insanları ,gözünü korkutmak yerine daha fazla bilgi verse...evin uzak mı hastaneye?
4yasindaki kizim hasta oldu.sabahladik yenice uyucam artik.hamileyken ne kadar zor oluyor ilgilenmek.dua edin arkadaslar sallaniyorum oyle.allah baska kaygi vermesin.yarinda kontrolum var 37,haftaya gircem artik.kizim toparlasa bari...kaca bolunuyor insan yaaa.....
hafıf kahverengi mukus tarzı koyu az miktarda bır sıvı.
Eveet benimde Şafak 1 efenim ....
Yarın sabah sezeryan-genel anestezi ile bayıltılarak bebişimi doğuracağım inşallah ...
Şimdiden Meltemcime ve Desica yada hayırlı doğumlar diliyorum efenim...
38+4 haftalık gelecek oğluşum bakalım kaç kg ve de cm olmuş. Şimdiden anneannesini koşturdu valla bakalım çıkınca bizileri nası oynatcak velet...!!!
Bizden önce doğuran annecikler dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu...Koccaman öpüldünüüüüz !!!
kızlar merhaba
ben de yarım öğlen saat 12 de epidural sezaryen ile oğlumla buluşacağım
bana da dua edin
yarın doğuma girecek olanlar ALlah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Kızlar merak ettim aranızda 'en yakın' normal dogum gibi gorunen kim var duyguları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?