2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar netimde bir sorun var sürekli bağlantı kopuyor, dünden bu yana giremedim, gitmeden hemen dileklerimi yazayım, yarınd oğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin, sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhhh

kızlar bir türlü doğum şekline karar veremiyorum, kendimi çokkasıyorum, doğum esnasında kasarsam bebeğe zarar verirsem diye çokkorkuyorum,

Canım benim dozlar daha yüksek. humana r 22+16+22 n olanda gece 30. bugün gittim 2şer doz arttır dedi. yetmiyor heralde bakalım artık haftaya gün verecekmiş...

yalnız değilim demekki canım, bende doğum şekline karar veremedikçe yürüyorum, kendiliğinden gelsin bari diye, hatta yürümek ne kelimekoşar adımlarla ilerliyorum,
ama gelmeye niyeti yok galiba 38+5 ooldum

evet canım gerçekten bunun kararını vermek o kadar zorki anlatamam. netten araştırıyorum sanki normal doğumu kötülüyor gibi her yazılan kafam iyice karıştı, bu insanlar eskiden nasıl doğuruyormuş anlamıyorum.

yarın bebişlerini kucağına alıcak annelere şimdiden hayırlı olsun diyorum.dualarım sizinle,güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallaaahh

yarın büyük gün... oğluşunu sağlıcakla kucağına al insallah.....canım benim.... şaka gibi ya.....maşallah size....

Allah basta yarin dogum yapacak annelerin, sonra da sirasi gelen bizlerin yardimcisi olsun...

Rabbim yarın doğuma girecek tüm arkadaşlarıma kolaylıklar versin. Mis kokulu bebişlerinizi bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah. ağrısız sızısız doğum diliyorum hepinize..

Yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı dua edin bize de...

yarın doğuma gidecek tüm arkadaşlara:MELTEM e HEPBERABER e DESİCA ya VE PkACAN a hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun...Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş...

yarın bebişlerini kucağına alıcak annelere şimdiden hayırlı olsun diyorum.dualarım sizinle,güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallaaahh
cok tesekkur ederım hepınıze allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
meltemm sen ytmadın mı daha :)
yok canım son hazırlıklarım vardı onları hallettım

cok tesekkur ederım hepınıze allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
yok canım son hazırlıklarım vardı onları hallettım

artık yatt bence saat kaç oldu, bu arada benim çatı muayene olamam ile ilgili yorm yapmışsınteşekkür ederim, doktorum beni korkuttu biraz bebeği sıkıştırırsın kendini kasarsan dedi, sence byle bişi mümkünmü

:) ben henüz çözemedim sancı olayını canım ama burdan takip edip kendmi dinliyorum:) arada oluyo adet sancısı gibi ama tekrarlamadıgından önemsemiyorum şimdilik

senin gibi bende buradan takip ediyorum sancıları ama ne sancısı onu anlamıyorum, gaz mı hazırlık sancısımı bilmiyorum valla.

bence sezeryana yonlednırmek ıcın abartmıs, sonucta annelık ıcgudusu dıye bısey var bebegının saglıgı soz konusuyken nası kasacaksınkı

geçmiş olsun canımm, evet birde çocuk olunca yükün iki katına çıkıyordur muhakkak

bence sezeryana yonlednırmek ıcın abartmıs, sonucta annelık ıcgudusu dıye bısey var bebegının saglıgı soz konusuyken nası kasacaksınkı

bilmiyorum canım kafamı o kadar bulandırdılar ki bir türlü karar veremiyorum, netten araştırıyorum sanki normal doğumu kötüler gibi bir sürü yazı var, anlamıyorum yanii, buna karar vermek gerçekten çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun, teşekkür ederim, bu arada sanada hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah sağ salim kucağına alırsın sen ve diğer tüm arkadaşlar

hayırlı olsun canım bebeşin, inşallah bir an önce küvezden çıkar

yarın doğuma girecek anneler, hamişliğinizin son gecesi ne güzel, ben bile heyecan yapıyorum gidecekleri okudukça :)

Rabbim en kolay şekilde, ağrısız, sancısız, tereyağından kıl çeker gibi rahatça doğurmanızı nasip etsin :) sağlıkla alın evlatlarınızı inş kucaklarınıza.. bizim için de öpün koklayın onları.. ve doğuma girerken bizim için de dua edin ne olur :)

kızlar çarşamba günü kontrole gitiim 37+3 çatı muayenesi oldum 1 cm açlmam varmış bebek erken gelebilir dedi dr. geçen gece çok sancım oldu resmen uykudan uyandırdı ağrılarım ve bu aralar sarıdan biraz daha koyu renkli akıntım oluyo böle şeler yaşamış olan var mı?artık tırsmaya başladım=)
bu arada kurabiyelerimi sepetimi ve lahusa serbet tepsimi ve bardak süslemelerini ben yaptım nasıl olmuş?

canım ya bak artık sezeryan sonrası normal doğum için bile mücadele ediyor insanlar. evet doktorlar biraz korkak davranıyor ama bizim vücudumuz bunun için yaratılmış. neden kötü olsun. Allahın yarattığı yöntem kusurlu olabilir mi? Ama sıkıntı durumunda zaten başında koskoca ekip ve sen hastanedesin. en ufak sıkıntıda önlem alınabilir. sana özelden bi yazı yollıcam okuduğumda hayrete düştüm. sezeryan daha güvenli gibi bi izlenim yaratılmaya çalışılıyor nedense... facebook un varsa ssvd diye bir grup var oraya katıl ve biraz oku çok şaşıracaksın. tavsiye tabi tüm bunlar ben de uzun süredir araştırıyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…