- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.501
selam bende insülin kullanıyorum dozlarımda bayağı yüksek ve diyetime de dikkat ediyorum buna rağmen günüm günümü tutmuyor, artık son zamanlar hormonlardan olmalı, ben 2 tür insülin kullanıorum humana r ve n 3 doz yaptıklarımı yemekten yarım saat önce yapıyorum 15+15+17 akşam sabah yaptığımı da 6+12 doz şeklinde, stres ve heyecan da yükseltiyor şekeri, geçen gece şekerim yüksek çıktı 3 saat düşmedi, sadece peynirli tost yemiştim ama tost biraz büyüktü, artık son günlerimiz az kaldı dikkat edeceğiz idare edeceğiz napalım, sanada çok geçmiş olsun..
aynen bende öyleyim bugün biraz yürüyüş yaptım o akıntı geldi sevindim doğum geliyo die ama devamı yok.face hesabımı açmıyorum herkes soruyo daha doğurmadınmı die.arkadaşlar msj atıyo doğurdunmu die iice sinirlerim bozuldu benimde
benim de şimdilik normal doğum baş aşagıda döneli epey bi zaman oldu 1 hafta once kontrolde asağı inmiş beklediğimizden erken gelebilir dedi??? pzt kontrolum var doğum yaklastıkca nasıl olucak bebege bısey olmasın acaba sezeryan mı olsam dıye kafam karıstı acıkcası pzt dr a danısıcam ne dusunuyor bakalım................................
yarın büyük gün... oğluşunu sağlıcakla kucağına al insallah.....canım benim.... şaka gibi ya.....maşallah size....
hepberaber, desica , meltem ve pcakan yarin ki dogumlariniz ins cok guzel, komplikasyonsuz, saglikli, mutlu, huzurlu eglenceli olsun . bebislerinizi bol bol sevin.
Meltem teyzesi benim oglusumda 38+1 de 3300 gr ve 49 cm. Yanliz gelmeye hic niyeti yok. Sanci manci bisi cikmadi. Yerinden memnun . Rahimde ama kanalda degil, takiliyor iceride.
Yarın doğuma girecek arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sorunsuzzz bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınızBir an önce zaman geçsin de sıra benim gibi normal doğum yapacaklara gelsin :))) yalnız bana hâlâ hayalmiş gibi geliyor,bebişimin odasına girip bakıp bakıp çıkıyorum :)
Yarın doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatle bebeklerinizi alın kucaklarınıza rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi. Bizimde sezeryan olcak 2 haftamız var sabırsızlık hatsafhada inş bizde görürürz o günleri..
Allah basta yarin dogum yapacak annelerin, sonra da sirasi gelen bizlerin yardimcisi olsun...
Rabbim yarın doğuma girecek tüm arkadaşlarıma kolaylıklar versin. Mis kokulu bebişlerinizi bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah. ağrısız sızısız doğum diliyorum hepinize..
yaa ne güzel yazdım gönderdim hepsi nereye gitti anlamadım.
bu arada yarın doğum yapcak annişler Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
ben pek fırsat bulupda giremiyorum ama geçmiş yaptım bebişler pıtır pıtır geliyo maşaallah...
benim salı günü randevum vardı normalde sezeryan tarihim 7 8 şubat gibiyken plesentanın yaşlanması ve suyumun azalmasıyla cumartesi kontrolümde sezeryan doğum tarihim netleşcek hayırlısı ile gelsin bebişlerimizde artık heyecan bastı beni yaaa :18:
Yarın doğum yapacak arkadaşlara Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı dua edin bize de...
kızlar allah sizlere bebişlerinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. güzel haberlerinizi bekliyor olacağız yarın burda. dualarımız sizinle
canım zamanımız da durumumuz da aynı. ben de hala kaburgama tepik yiorum nst de de hiç bi şey çıkmadı. normal normal doğurcaz inşallah. umarım doğumda da her şey böyle sakin ve güzel olur. amin
karnımızdayken nası bekliyosak sabırla beklicez demek ki sonrasında da. emzirmeye devam et canım en çok onu öneriyolar emdikçe artar diyolar. inşallah öyle olur hele bebişin biraz güçlensin bak nası çekicek sütlerii moralini bozma...
bence o nişan.ki haftan tam zamanı ayyy bi kaç güne su falan gelebilir en geç. bu benim yorumum doktor öyle dediydi yani. hayırlısı inşallah canım
Yarın doğum yapacak anneler umarım sağlıkla bebişlerini kucaklarını alırlar. Normal yapacaklar hıc sıkıntı yapmasınlar dıyecem ama ılk dogumun epıduralsız normal doğumdu cok zorlandım ama inanın onu kucaga aldıktan sonra hıçbir acı hatırlanmıyor. bu 2.cisi olacak yine korkuyorum ama gececek bılıyorum saglıklı olsun yeter bebişim. bu sefer epiduralli olacak daha epidurallı normal doğum yapan varmı aranızda? bır sıkıntı yaşayan oldu mu?
yarın doğuma gidecek tüm arkadaşlara:MELTEM e HEPBERABER e DESİCA ya VE PkACAN a hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun...Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş...
yarin dogum yyapacaklara simdiden allah kurtarsin diyelim. sanslisiniz bebeklerinizi kucaginiza alacakasiniz. ben de bugun kontrole gittim. iltihap vardi bende. hala da var. pazartesi gel dedi. iltihap var mi bakacak. sonra usg ve bebek dondu m diye kontrol edecek. sonra da donmediyse sezeryana alacak. insallah doner diyorum. hala umutvar icimde. yada o zamana kadar kendi gelir belki. ben kizimin kendi dogum tarihine karar veresini istiyorum. insallah oyle olur. cuma anneleri haberleinizi bekliyrum.
arkadaşlar netimde bir sorun var sürekli bağlantı kopuyor, dünden bu yana giremedim, gitmeden hemen dileklerimi yazayım, yarınd oğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin, sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhhh
cok tesekkur ederım hepınıze allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınyarın bebişlerini kucağına alıcak annelere şimdiden hayırlı olsun diyorum.dualarım sizinle,güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallaaahh
yok canım son hazırlıklarım vardı onları hallettımmeltemm sen ytmadın mı daha :)
cok tesekkur ederım hepınıze allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
yok canım son hazırlıklarım vardı onları hallettım
:) ben henüz çözemedim sancı olayını canım ama burdan takip edip kendmi dinliyorum:) arada oluyo adet sancısı gibi ama tekrarlamadıgından önemsemiyorum şimdilik
bence sezeryana yonlednırmek ıcın abartmıs, sonucta annelık ıcgudusu dıye bısey var bebegının saglıgı soz konusuyken nası kasacaksınkıartık yatt bence saat kaç oldu, bu arada benim çatı muayene olamam ile ilgili yorm yapmışsınteşekkür ederim, doktorum beni korkuttu biraz bebeği sıkıştırırsın kendini kasarsan dedi, sence byle bişi mümkünmü
4yasindaki kizim hasta oldu.sabahladik yenice uyucam artik.hamileyken ne kadar zor oluyor ilgilenmek.dua edin arkadaslar sallaniyorum oyle.allah baska kaygi vermesin.yarinda kontrolum var 37,haftaya gircem artik.kizim toparlasa bari...kaca bolunuyor insan yaaa.....
bence sezeryana yonlednırmek ıcın abartmıs, sonucta annelık ıcgudusu dıye bısey var bebegının saglıgı soz konusuyken nası kasacaksınkı
iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
ben dün sabah sezeryanla doğum yaptım
bir hafta sonra bekliyoduk
sancılarım başladı ve 2,5-3 cm açıklık vardı
bebekte dönmediği için sezeryan oldu
3900 50cm doğdu şu an küvezde biz eve geldik
dua edin kuzuma doğumda biraz solunum sıkıntısı yaşamış
inşallah hemen sağlıcakla çıkar
doğum yapanlarıda tebrik ederim
geçmişi okuyamadım
pek sanmıyorum o kadar kasman mümkün mü ya? ama bir bilgim de yok umarım sorunsuz atlatırsın...
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüt inşallah
evet canım gerçekten bunun kararını vermek o kadar zorki anlatamam. netten araştırıyorum sanki normal doğumu kötülüyor gibi her yazılan kafam iyice karıştı, bu insanlar eskiden nasıl doğuruyormuş anlamıyorum.
bilmiyorum canım kafamı o kadar bulandırdılar ki bir türlü karar veremiyorum, netten araştırıyorum sanki normal doğumu kötüler gibi bir sürü yazı var, anlamıyorum yanii, buna karar vermek gerçekten çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun, teşekkür ederim, bu arada sanada hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah sağ salim kucağına alırsın sen ve diğer tüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?