2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltem az önce çıkmış ama henüz konuşamadık.. diğer arkadaşlar naptı acaba 4-5 kişi vardı bugün doğuma gircek. çok heyecanlııı:18:

selam kızlar kimsecikler yok herkes doğumamı gitti gidenlerden de bir haber yok meltem falan ne yaptılarki acaba

yağmurlu bir günden kocaman günaydıııınnn

meltem şimdi bebeişini almıştır kucağına. hepberaber arkadaşımız da hastaneye ulaşmıştır belkide meltemi ve bebeğini ziyaret eder tabi kendi telaşından fırsat bulursa. desica ve pınarın saatlerini bilmiyorum ama çokkkkk kıskandım yaaa yavrularını alacaklar kucaklarına koklayacaklar. bende yavaş yavaş sabırsızlık başladı oğlumu kucağıma almak istiyorum ama günler geçmiyor sanki.gerçi daha gelmesin butik bebeden aldığım şyeler gelmedi onlar yıkanacak ütülenecek.

bu hafta oğluma hep tarkandan "dön bebeğimm" adlı şarkıyı söyledim. sizce dönmüş müdür? yarın kontrol var dönmediyse sezaryen tarihi alocoukkk. kızlar bide göbeğimde dik kahverengi bir çizgi oluştu sizde de var mı boydan boya yukardan aşağı tam ortada kahverengi yani çatlak değil farklı

inşallah dönmüştür evet oçizgi oluşuyomuş bazı hamilelerde bende yok ama gçiyo doğum sonrası bi adı vardı neydi hatırlayamadım:26:

kızzz :) şarkıyla dönüyo muymu ki :))) ayy valla sabah sabah güldürdün beni de hee :) inşallah dönmüştür canım kahverengi çizgi bende de var canım yukarıdan aşagıya dogru gecen gün farkettim bende oluyo heralde gecede kaşıntıma uyandım ya eşim dedi napıyosun bilmiyorum galiba uyuz oldum dedim ama acayipti hiç böyle olmamıstımm

bu arada seda_ecrin arkadasımızda bugün hastaneye yattı bugün yada pazartesi dogumu gercekleşecek..biraz sıkıntılıydı onun gebeliği herseye hazırlıklı olması söylenmiş inşallah bişey olmadan atlatır hayırlısıyla bebeğini alır kucagına dua edin canlar sizde

selam kızlar anammmm ne çok doğum yapacak var bugünnnnnn rabbim sağ sağlim kurtarsın herkesi triptofan benimkide dönmedi teyzesi ayaklar ve kafa yukarıda popo aşağıda yavrum nasılda sıkışmışşşşş oracıkta doktorum 39. haftaya kadar bekleyeceğiz dönmezse sezeryan dedi inş. döner bakalım sezeryan çok korkuyorum ben

bebişlerini kucaklarına alan tüm annelere geçmiş olsun . Sağlııklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin Allahım hepinize.

bende soyluyorum o sarkiyi ama inat kizim donmuyor. pazartesiye kaar sans erdi doktor. yoksa sezeryana alacak
istemeye istemeye sezeryan olacam galiba. senin daha zamanin var canim. doner insallah. evde de anlayamiyoruz ki dondu mu? bilsek ona gore rahatlasak.

Merhaba,

Artık baya baya doğumlar başladı sanırım, yakında konu tenhalaşır, bugün benim 13. günüm bilgisayar başına 2 ya da 3 kez oturabildim, minnacık bebek bütün vaktinizi alıyor hatta 3 kişi 1 bebekle uğraşıyoruz bütün gün :)

Bugün Meltem in doğumu vardı sanırım, çıktı mı bilgisi olan var mı?

benimkide dönmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dön bebeğim dön çaresiz yavrum

bugün yada pazartesi mi? hafta sonu tatil diye olomuyo mu doğumlar ya. hastanede beklemek de daha dayanılmaz olur. ne sıkıntısı vardı seda nın ki. suyu mu azdı? aslında hepimiz herşeye hazırlıklı olmalıyız da hiç bişe bizim başımıza gelmeyecek gibi bakıyoruuz hayata.Allah yardımcısı olsun.

kız senin bebiş dönecekmiş o sırada uyuyakalmış ..bi kafasını şöle aşağı alsa tamam. benimki yan yatıyo keyfi yerinde sıpa hiç de niyeti yok dönmeyee. oğlum kendini düşünmüyorsan diğer kardeşlerini düşün. senin yüzünden onlar da sezaryen olmak zorunda kalacak diyorum ama bakalım. bende sezaryenden korkuyorum.

cok meak ediyorum ogrenince ne olur hemen haber ver. ona cokk dua ediyorum.

erhaba hoşgeldin canım bebişin nasıl annesi çıkmış diye okudum ama yanlış hatırlamıyorsam

hiç sorma yüzünü bile doğru düzgün göremedik babasından yüz görümlüğü iştiyor galiba :) cadı bu cadı teyzesi

benimkide dönmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dön bebeğim dön çaresiz yavrum
kafa hep yukarda dimi. peki sancin oluyor mu canim. bende dogru duzgun hic sanci olmadi. sanciyi kafasi mi yapiyor acaba. iki uc defa hafif sancilandim. kendimi dinlemese, hissetmezdim bile. acaba donmeyen bebeklerde mi sanci olmuyor merak ediyorum. 13 gun kaldi bdt icin hic kipirti yok bende.

clemm hoşgeldinnn.doğum hikayeni okudum Allah analı babalı büyütsün. anlat anlat hadiii annelik nasıl bişey. uyuyor muuu? gazı var mı? yanında kimler var neler tavsiye ediyosunnn.

canım benimkinin kafası tam göbeğimin solunda. bende bu gece sancıyla uyandım ama çok ağır değildi. ama nisbeten geç sancım başladı bdt si bana yakın olanlara göre. benimde 22 gün kaldı daha 2 kere sancılandım.dediğin gibi olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…