2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım evet okudum yazıyı o dediğin grubada hemen bakıyorum, pazartesiye kadar karar vermem lazım.

:) çocuk şarkıyı yanlış anlayıpp dönmemezlik yapmasın canım :) kahverengi çizgi evet bendede var uzunlamasınaaaa hemde

İlk günler hiçbirşey anlamıyorsunuz annelikten fln daha çok tek göreviniz süt vermek oluyor :) Ya da ben sezeryan olduğum için öyle oldu, 3-4 gün bebeği kaldırmama fln izin vermediler dikişlerim için.. Zaten ilk 1 hafta bebek sürekli uyuyor.. Ama artık ben de iyileştim oğlum da büyüdü, yemek aralarında oyun oynayabiliyoruz :))

Sarılık oldu, 1 gece hastanede fototerapi aldı o kısmı biraz sıkıntılı oldu, ben onu öyle gözleri bağlı görünce kötü oldum o gün sütüm kesildi, sonra kendimi toplayınca geri geldi neyse ki.. Doğumdan sonra cidden asla moral bozmamak kafayı hiçbişeye takmamak gerek hemen sütü etkiliyor.

Uyuyamıyorsunuz gerçekten, sanırım en azından kırkı çıkana kdar bu devam edicek ama allah onun da kuvvetini veriyor sanırım, başka bişi için bu kadar uykusuz kalsan bayılırsın ama ben gayet enerjikim sanki günde 10 saat uyuyor gibiym :)

Doğuma gidenlere allah kolaylık versin, doğum sonrası 3-4 gün zor, sonrası hiçbişi olmamış gibi hiiç endişelenmeyin

evet evet kafa yukarıda makat aşağıda ayakları sağ kaburgamın orada kafası sol kaburgamın orada :) nasıl rahat ediyorsa öyle bilmiyorum valla ben ilaç içiyordum sancı olmasın diye erken doğum riskim vardı çünkü 34. haftada dün bıraktım içmeyi ilacı sancım yok ama kuyruk sokumum çok ağrıyor benimmmm

çok güzel olmuşlarrr canım, yarın 40. haftaya giriyorum hala ne ağrı, ne sancı, ne akıntı hiç bişi yok anlamadımmmm, doktor çok aşağıda şubatı beklemez demişti amaaa nerdeee yerini sevdi sanırım. Evet sende öyle belirtiler varsa seninkinin gelmesi yakındır o zaman.

benimde sekiz gün kaldı bendede yok, bazın vajinamdan bir sancı giriyor iki saniye ama karnımda hiç yok.

kızlar meltemin rüzgarı 4170 gr 52 cm olarak dünyaya geldi

sütünün gelmesini bekliyolarmış ikisi de iyiler çok şükür

sarılık olmayan bebek çok az yaa. sanırım oda erken doğğanlarda oluyor. nede olsa sezaryende tam hazır olmuyor çıkmaya. yaaa dikiş ounca bebeği alamıyo musun kucağına.nasıl emzirecez o zmana. hiiç bişe bilmiyorum yahuuuu. oyyyy neyseki zor günleri atlatmışsın.

triptofen minikbebek ve figencim cevaplariniz icin tesekkurler. Meltemin bebegin hayirli olsun. bebegin sanki 1-2 aylik. masallah diyelim nazar degmesin.

Herkese merhaba,

Eskiler belki beni hatırlar, buraya girememe nedenlerimi daha önce anlatmıştım, zaman zaman aslında bir kaçamak yapıp giriyor, okuyorum ama yazılacaklara cevap yazamayacağimdan sessiz kalmayı tercih ediyorum. yazamasamda her zaman kalbimde ve dualarımdasınız hepinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum...

Başta Meltem arkadaşım olmak üzere bu gün doğum yapacak tüm arkadaşlara hayırlı, ağrısız sızısız, kolay bir doğum, benim gibi minnoşları karnında gün sayanlara önce sabır, bol ve ağrısız gece uykular, zamanında ve yine ağrısız sızısız, kolay bir doğum, bebişkoları kollarında olan annelere bol bol süt, sabır, sağlık, bebişkolarna sağlık, bol uykulu günler-geceler diiliyorum...

benim bebişko uzun haftalardır dönük durumda, normal doğum(epiduralli) bekliyoruz ama rabbim bilir nasıl olacağını... doktorum asla keyfi sezeryana yanaşmıyor (kaçmayı deniyorum ama nafile) amannn sağlıkla gelsinde gerisi boş... Normal doğumdan korkan arkadaşlara blogcuanne sitesindeki pozitif doğum hikayeleri bölümünü okumalarını tavsiye ederim korkularımı az da olsa hafifletti... hatta linkini atayım hemen.

Pozitif Doğum Hikayeleri | Blogcu Anne

bu gün kaçamaklarım devam edecek muhtemelen buralardayım ama bir aksilik olurda yazamazsam ne olur kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…