- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.541
canım ya bak artık sezeryan sonrası normal doğum için bile mücadele ediyor insanlar. evet doktorlar biraz korkak davranıyor ama bizim vücudumuz bunun için yaratılmış. neden kötü olsun. Allahın yarattığı yöntem kusurlu olabilir mi? Ama sıkıntı durumunda zaten başında koskoca ekip ve sen hastanedesin. en ufak sıkıntıda önlem alınabilir. sana özelden bi yazı yollıcam okuduğumda hayrete düştüm. sezeryan daha güvenli gibi bi izlenim yaratılmaya çalışılıyor nedense... facebook un varsa ssvd diye bir grup var oraya katıl ve biraz oku çok şaşıracaksın. tavsiye tabi tüm bunlar ben de uzun süredir araştırıyorum çünkü...
bu hafta oğluma hep tarkandan "dön bebeğimm" adlı şarkıyı söyledim. sizce dönmüş müdür? yarın kontrol var dönmediyse sezaryen tarihi alocoukkk. kızlar bide göbeğimde dik kahverengi bir çizgi oluştu sizde de var mı boydan boya yukardan aşağı tam ortada kahverengi yani çatlak değil farklı
tuğba bacım doğurmadınmı kız
kafa hep yukarda dimi. peki sancin oluyor mu canim. bende dogru duzgun hic sanci olmadi. sanciyi kafasi mi yapiyor acaba. iki uc defa hafif sancilandim. kendimi dinlemese, hissetmezdim bile. acaba donmeyen bebeklerde mi sanci olmuyor merak ediyorum. 13 gun kaldi bdt icin hic kipirti yok bende.
kızlar çarşamba günü kontrole gitiim 37+3 çatı muayenesi oldum 1 cm açlmam varmış bebek erken gelebilir dedi dr. geçen gece çok sancım oldu resmen uykudan uyandırdı ağrılarım ve bu aralar sarıdan biraz daha koyu renkli akıntım oluyo böle şeler yaşamış olan var mı?artık tırsmaya başladım=)
bu arada kurabiyelerimi sepetimi ve lahusa serbet tepsimi ve bardak süslemelerini ben yaptım nasıl olmuş?Eki Görüntüle 615711 Eki Görüntüle 615712
kafa hep yukarda dimi. peki sancin oluyor mu canim. bende dogru duzgun hic sanci olmadi. sanciyi kafasi mi yapiyor acaba. iki uc defa hafif sancilandim. kendimi dinlemese, hissetmezdim bile. acaba donmeyen bebeklerde mi sanci olmuyor merak ediyorum. 13 gun kaldi bdt icin hic kipirti yok bende.
İlk günler hiçbirşey anlamıyorsunuz annelikten fln daha çok tek göreviniz süt vermek oluyor :) Ya da ben sezeryan olduğum için öyle oldu, 3-4 gün bebeği kaldırmama fln izin vermediler dikişlerim için.. Zaten ilk 1 hafta bebek sürekli uyuyor.. Ama artık ben de iyileştim oğlum da büyüdü, yemek aralarında oyun oynayabiliyoruz :))
Sarılık oldu, 1 gece hastanede fototerapi aldı o kısmı biraz sıkıntılı oldu, ben onu öyle gözleri bağlı görünce kötü oldum o gün sütüm kesildi, sonra kendimi toplayınca geri geldi neyse ki.. Doğumdan sonra cidden asla moral bozmamak kafayı hiçbişeye takmamak gerek hemen sütü etkiliyor.
Uyuyamıyorsunuz gerçekten, sanırım en azından kırkı çıkana kdar bu devam edicek ama allah onun da kuvvetini veriyor sanırım, başka bişi için bu kadar uykusuz kalsan bayılırsın ama ben gayet enerjikim sanki günde 10 saat uyuyor gibiym :)
Doğuma gidenlere allah kolaylık versin, doğum sonrası 3-4 gün zor, sonrası hiçbişi olmamış gibi hiiç endişelenmeyin
kızlar meltemin rüzgarı 4170 gr 52 cm olarak dünyaya geldi
sütünün gelmesini bekliyolarmış ikisi de iyiler çok şükür
cok meak ediyorum ogrenince ne olur hemen haber ver. ona cokk dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?