- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.561
İlk günler hiçbirşey anlamıyorsunuz annelikten fln daha çok tek göreviniz süt vermek oluyor :) Ya da ben sezeryan olduğum için öyle oldu, 3-4 gün bebeği kaldırmama fln izin vermediler dikişlerim için.. Zaten ilk 1 hafta bebek sürekli uyuyor.. Ama artık ben de iyileştim oğlum da büyüdü, yemek aralarında oyun oynayabiliyoruz :))
Sarılık oldu, 1 gece hastanede fototerapi aldı o kısmı biraz sıkıntılı oldu, ben onu öyle gözleri bağlı görünce kötü oldum o gün sütüm kesildi, sonra kendimi toplayınca geri geldi neyse ki.. Doğumdan sonra cidden asla moral bozmamak kafayı hiçbişeye takmamak gerek hemen sütü etkiliyor.
Uyuyamıyorsunuz gerçekten, sanırım en azından kırkı çıkana kdar bu devam edicek ama allah onun da kuvvetini veriyor sanırım, başka bişi için bu kadar uykusuz kalsan bayılırsın ama ben gayet enerjikim sanki günde 10 saat uyuyor gibiym :)
Doğuma gidenlere allah kolaylık versin, doğum sonrası 3-4 gün zor, sonrası hiçbişi olmamış gibi hiiç endişelenmeyin
ayyyyy masallahhh ne kadar da tatli
kızlar meltemin rüzgarı 4170 gr 52 cm olarak dünyaya geldi
sütünün gelmesini bekliyolarmış ikisi de iyiler çok şükür
yarın doğuma gidecek tüm arkadaşlara:MELTEM e HEPBERABER e DESİCA ya VE PkACAN a hayırlı doğumlar diliyorum allah yardımcınız olsun...Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş...
saolasın canım...1,5 saat gideceğim yer..ama gündüz olursa trafik bya yoğun olabiliyo...ne biliyim yetişiriz inşlh...
Kızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?