2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inşallah bizede bu duyguları tatmak nasip olur clemmm canım ya herseye ragmen deger demi

Maşallah rüzgar bebeğe gözlerim doldu valla hayırlısıyla bizde alsak kucaklarımıza :)) Benimde boğazlarım acımaya başladı öksürüp duruyorum kaldı şuracıkta 20 gün zaten nasılda denk geldi çok sinir oldum yaaaa ıhlamur falan bakıcam başımın çaresine artık(

rüzgar bebeğe 41 kere maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah yerim seni ben ya ne kadar güzel bide bizimki gelseydi hayırlısıyla :18::18::18::18:

maşallah rüzgar bebege... şimdiden çok yakışıklı :) nazar duası oku ona annesii.. Allah size de kendisine de vatanına milletine de hayırlı bi evlat etsin. Allah analı babalı büyütsün canım.. darısı başımıza :))

ay maşallah rüzgara.inş bugün doğum yapacak diğer arkadaşlarda sağlıklı sıhhatli bi şekilde almışlardır bebişlerini kucaklarına

saolasın canım...1,5 saat gideceğim yer..ama gündüz olursa trafik bya yoğun olabiliyo...ne biliyim yetişiriz inşlh...

inş diyelim. o zaman senin sürekli takipte olan lazım doğum başlıyor mu diye. gerçi tecrübelisin, anlarsın zaten.yeterki sıra dışı birşey olmasın.

arkadaşlar acil cevap bekliyorum ssvd ye üye oldum ve orada birşey paylaştım, bu paylaşımlarımız normal sayfamızda yayınlanmaz değilmi, başka arkadaşlarımız göremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…