2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bugun kontrolum vardi yeni geldim.3000 gr.olmus bebek.1hafta sonra gel gun belirleyelim dedi.nst cekildi.sukur bi sorun yok.ama gun yaklastigi icinmidir nedir cok stresli hissettin kendimi.etradima baktim bi garip oldum.sanirim cok korkuyorum.yapcak bisey yok.offff.her ne kadar sonucunun guzelligini dusunsemde icimden atamiyorum..ben cok korkuyorum yaaaa.

aynı korku bende de var canım.:18:
hem hemen doğsun istiyorum hemde korkuyorum.
bebişin kafa çok büyük o yüzden sezeryan gibi görünüyo.
ama sezeryandan daha çok korkuyrum.
garip duygular içindeim yani:44:

meraketme canım yalnız değilsin, hemendoğsun istiyorum, ama azıcıkbi sancı girince yusuf yusuf ediyorum, ama bir şekilde gelecekler yani, sağ salim gelsinler, bizleri üzmesinlerr yeter :)

En baştan beridir ben kendimi doğum konusunda rahat hissediyorum.. öyle ya da böyle bir şekilde doğucak bu bebişler(tabiki rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin hepimize) benim normal doğum gibi görünüyo şu an itibari ile herhangi bir sorun yok.. yaklaşık 15 günümde kaldı ama her an olabilir.. bebişlerin ne zaman gelecekleri belli olmaz..kendimizi kasarsak evham yaparsak daha çok büyür gözümüzde her şey o yüzden bu son günleri heyecanlı bekleyişlerin tadına varalım kendimizi yıpratmayalım lütfeeen..

kızlar korkmayın bende sezeryan olcam evet biraz korku oluyo ama her anın tadını çıkarın. ne biliyim ben ilk doğumumda doğuma girerken sanki ben girmiyodum doğum bitti kapıda yakınlarım herkese gülüyorum felan uyuşukluk geçince ağrılar oluyor ama inanın tahammül edilemez değil. hele bebiş kucağınızdayken sizi emerken herşey vız gelir...
ay bak yine heyecanlandım çünkü her anın tadını çıkarmak istiyorum Rabbimin izniyle hayırlısıyla kucağımıza bi alsak aminnnnnn

ne güzel tarif etmişsin ayyy çok merak ediyorum nasıl olacak diye zaman azaldıkçaa iyice meraklarım artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…