- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.621
Figen ben de bu aralar baya takip ediyorum o sayfayı.Kapalı grup olduğu için rahat edebilirsin.Ben yorumlarım için arkadaşa sordum,o da gözükmüyor dedi,rahatladım.Ben de SSVD istiyorum ama eşim çok korkuyor.
Kate ikimizinde zamanı aynı,benim doktorum da pazartesi alalım dedi.Fatma hemşirem filan,riske girme,sezaryen spinalle yapılıyo,bak oğlun da var dedi.Doktorum benden telefon bekliyor.Tamam dersem pazartesi ameliyathanedeyim.Başka bi ebe arkadaşım lütfen sancını,suyunu bekle dedi.Kafam çorba.Belki yapabilirim diyorum.Allah ım yardım etsin.
bende inanamıyorum bazen.. tuhaf bir duygu oluyo benim de çocuğum olacakmış vay be diyorum :)) sonra bu kilolar ne olcak diye düşünür oldum çok kilo aldım çünküü(
valla bende aynı sancıyla sabah 6.30 da uyandım 1 saatte bir geldi sonradan geçti galiba böyle normal doğum sancısıdaha günümüz var aslında ama acele ediyo benim kız yarın nst var belli olacakmı bakalım
neyseki kızımın eksiklerinide tamamladım cicişler topiğine bile attım istediği an gelebilir
Canım görünürde bir sorun yok çok şükür.Sancımı beklersem oğlum gibi 40-41 bulursa diye de endişeleniyorum.Oğlum kilo vermişti karnımda,kakasını yapmıştı.Bugün hurma aldım,adaçayı ve ahududu çayı içeyim diyorum,az hızlansın benim kupil.Abimizinde tatili başladı.Kayınvalidemler ne zaman gelelim diyorlar,eltim 2 hafta sonra doğum yapacak.Arada derede kaldım
Ay bide çevrenin bizden tarih beklemesi filan iyice stres ediyor beni. canım yarın doktora gidecem sezaryen tarihi belirleyelim derse şöyle demeyi düşünüyorum. ya benim ilk çocuğum. bi zorunluluk yoksa kendisi gelene kadra beklemek istiyorum diycem. öyle 10 gün öncesi filan sebep yokken aldırmak istemiyorum. sence kabul eder mi? büyük iht. dönmez artık karnında riske girebilir kaka yutabilir diyecek.
Ayyyy yerim ben seni aglattın beni bebecik
Karneleri de verdik bugun ben de izne ayrılmıs oldum sonunda. Dün geceden beri adet sancısı gibi bir agrı hic gecmedi hala devam ama girip girip cıkmıyor sürekli agrıyor. Hayırdır insallah
canım endişelenme on gün önceden almaz bence doktorun sorun yoksa, 39. haftanın dolmasını bekler.
yarın doum şeklim belli olacakkkkkk hangisi hayırlı ise o olsun bana dua edinnn kızlar
Canım görünürde bir sorun yok çok şükür.Sancımı beklersem oğlum gibi 40-41 bulursa diye de endişeleniyorum.Oğlum kilo vermişti karnımda,kakasını yapmıştı.Bugün hurma aldım,adaçayı ve ahududu çayı içeyim diyorum,az hızlansın benim kupil.Abimizinde tatili başladı.Kayınvalidemler ne zaman gelelim diyorlar,eltim 2 hafta sonra doğum yapacak.Arada derede kaldım
hiç geçmiyor mu? tecrübeli anneler bilir ama hiç böyle duymamıştım. ben bu sene karneleri veremedim. normalde iznim bugün başlıyacaktı ama ben 34 ten beri evdeyim hastalığımdan dolayı dayanamadım. yerime gelen öğretmene hiiiç alışamamışlar.zamanla alışırlar inş. ama tatil süper bişe yarından itibaren anlayacaksın ki hamiş olup çalışmak işkenceymiş.
inşallah bakalım.
en az benimki kadar seninkinide merak ediyorum. bence çatın müsaitmiş madem normal doğurabilirsin sende bunu istiyorsun. kendini muayenede kassan bile doğumda kasmazsın çünkü giriş değil çıkış olacak ve ıkınma problem olur mu sence? bence ıkınabilirsin zaten yapacak başka bişe yok vücudun en iyisini bilir ve haleder. olmazsa da o anda müdahale ederler .
hiç geçmiyor mu? tecrübeli anneler bilir ama hiç böyle duymamıştım. ben bu sene karneleri veremedim. normalde iznim bugün başlıyacaktı ama ben 34 ten beri evdeyim hastalığımdan dolayı dayanamadım. yerime gelen öğretmene hiiiç alışamamışlar.zamanla alışırlar inş. ama tatil süper bişe yarından itibaren anlayacaksın ki hamiş olup çalışmak işkenceymiş.
aslında benimde salı günü 37 bitti ama sata göre doktor rapor yazdı bugun cıktım izne 2 haftam cöpe gidiyor ama olsun. Vallahi ben ortaokul ögretmeniyim dur sus yapma demiycem ya bi dönem beni sinir hastası etmiycekler ya ohhh daha ne isterim sonunda TATİLLLLLLLLLLhamile hamile bile acımıyor insana ergenler. Sana da gecmis olsun cnm. Dinlenmek iyi geliyordur mutlaka
Kızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"
Karneleri de verdik bugun ben de izne ayrılmıs oldum sonunda. Dün geceden beri adet sancısı gibi bir agrı hic gecmedi hala devam ama girip girip cıkmıyor sürekli agrıyor. Hayırdır insallah
Kızlar bugün başka bebişler de gelecekti, diğer bebeklerden ve annelerden haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?