2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım cevabın için, tabi eşin ile ortak karar vermeniz lazım, bazen bazı şeylerde diretmemek lazım, hangisi hayırlı olacaksa o olmalı, çok fazla risk almaya gerek yok diye düşünüyorum

bende inanamıyorum bazen.. tuhaf bir duygu oluyo benim de çocuğum olacakmış vay be diyorum :)) sonra bu kilolar ne olcak diye düşünür oldum çok kilo aldım çünküü (

ne kadar aldın 17 olmuşum ben... arkadaşalr geldi bugün şişmemişsin sadece karnın almış diyorlar ama gerçekleri bebekten sonra görcezz.

benim halaa aklımda ufak tefek eksikler varr.

kızlar bu kolostrum denen şey bebeği emzirirken değil de durup dururken akarsa göğüs pedine filan. öyle bişe olur mu ziyan olmasın. sezaryenden sonra hemen süt gelir mi?gelmezse rezene içecez, humana çay içecez başka ne yapacaz?sıcak havlu bastıracaz. bu sırada bebek mama mı yiyecek?şu göğüs kalkanı denen süt biriktiren şeyden alalım mı? ya benim ablam filan yok siz öğreteceksiniz bunları bana. TUZE bacı bana anlat hade. ben hep normali düşünüyodum nasıl olsa sancı olunca sütde gelir diyodum sez. olunca nolacak hiç fikrim yok. ayy annemde hiç bilmez böyle şeyleri.

Oy şuna bak ya, maşallah sübhanallah. düşünsenize daha sabah meltemin karnındaydı bu! Allahım ya o bebekler nasıl sğıyor karnımıza, rahmimize, bu mucize değil de ne? Ve hamilelik ne zor, karnında bu büyüklükte bir canlıyla yaşıyorsun. Allahanalı babalı büyütsün meltem, ne yaptın ne ettin valla tuttun bebeği içinde cumaya dek, ben daha erken gelir demiştim

Ay bide çevrenin bizden tarih beklemesi filan iyice stres ediyor beni. canım yarın doktora gidecem sezaryen tarihi belirleyelim derse şöyle demeyi düşünüyorum. ya benim ilk çocuğum. bi zorunluluk yoksa kendisi gelene kadra beklemek istiyorum diycem. öyle 10 gün öncesi filan sebep yokken aldırmak istemiyorum. sence kabul eder mi? büyük iht. dönmez artık karnında riske girebilir kaka yutabilir diyecek.

canım endişelenme on gün önceden almaz bence doktorun sorun yoksa, 39. haftanın dolmasını bekler.

Karneleri de verdik bugun ben de izne ayrılmıs oldum sonunda. Dün geceden beri adet sancısı gibi bir agrı hic gecmedi hala devam ama girip girip cıkmıyor sürekli agrıyor. Hayırdır insallah

Karneleri de verdik bugun ben de izne ayrılmıs oldum sonunda. Dün geceden beri adet sancısı gibi bir agrı hic gecmedi hala devam ama girip girip cıkmıyor sürekli agrıyor. Hayırdır insallah

hiç geçmiyor mu? tecrübeli anneler bilir ama hiç böyle duymamıştım. ben bu sene karneleri veremedim. normalde iznim bugün başlıyacaktı ama ben 34 ten beri evdeyim hastalığımdan dolayı dayanamadım. yerime gelen öğretmene hiiiç alışamamışlar.zamanla alışırlar inş. ama tatil süper bişe yarından itibaren anlayacaksın ki hamiş olup çalışmak işkenceymiş.

canım endişelenme on gün önceden almaz bence doktorun sorun yoksa, 39. haftanın dolmasını bekler.

inşallah bakalım.

yarın doum şeklim belli olacakkkkkk hangisi hayırlı ise o olsun bana dua edinnn kızlar

en az benimki kadar seninkinide merak ediyorum. bence çatın müsaitmiş madem normal doğurabilirsin sende bunu istiyorsun. kendini muayenede kassan bile doğumda kasmazsın çünkü giriş değil çıkış olacak ve ıkınma problem olur mu sence? bence ıkınabilirsin zaten yapacak başka bişe yok vücudun en iyisini bilir ve haleder. olmazsa da o anda müdahale ederler .

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...

bende bugün doktora gittim ve günümüz belli oldu allah nasip ederse 31 ocak perşembe günü bebeğime kavuşacağım bugün okadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ne düşüneceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum bide korku var tabi çok korkuyorum sezeryandan ama yine de çok mutluyum..ya ozamana kadar bebek beklemezse acil sancı başlarsa çok korkuyorum..

bu arada doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bu güzel duyguları yaşamayı ALLAH hepimize nasip etsin inş..

Canım ilki sezeryansa 40 41 hafta çok olur. Ben 1hafta uzattim tabi bebek beklerse ilki sezeryan olunca dikişlerde açılma oluyormuş. O yüzden o kadar bekleme derim. Bebek anne karnında kilo vermez gibi biliyorum. Ultrasonda yanılma olabilir:-/

ıkınırım evel allahhh :) şaka bir yana bende öyle düşünüorum yani vücuda giren bişi olmayacak çıkan bişi olacak, orası açılacak, ağrın olacak hani oraya dokunduklarını bile anlamam diye düşünüyorum, yarın doktorumla konuşup karar vermem lazım artık.

dikkat edin derim ben..yalancı sancılar ne kadar kuvvetli olsada geçer..doğum sancıları geçmez sürekli yoklar...

41kere Masallahhh bebegine, allah Uzun saglikli omurler versin insallahh, pazarteside Ben ruzgarima kavusacagim 2.sezeryanim olmasina ragmen coook heyecanliyim, dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…