- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.681
Haklısın cnm ama benim doktora ulasmam en erken salı devlete gidiyorum ve kapı ana baba günü o yüzden salıları aksamları bakıyor bana hayırlısı bakalım artarsa giderim ama acile mutlaka. Tesekkür ettim cnmbence dr.una sor, bu tarif edilenden farklı. yinede yalancı ağrı mı gerçek mi ayırt etmek gerekebilir.ama gerçek ağrı artıyor hem aralıklar sıklaşıyor hem şiddeti artıyor hem süresi 40-50 saniyelere uzuyor. genede ayırt etmenin en emin yolu nst ile rahimde kasılma var mı bakmak ve rahim ağzında silinme ya da vajinal açılma var mı bakmak. açılma ve silinme yoksa gerçek ağrı değildir deniyor. böyle sürekli bir ağrıda senin evde hangisi olduğunu anlaman zor bence.
canım sennle günümüz aynımış..durumun nsl aynımıyız die merak ettim...benm bebiş doğum kanalına inmiş,hiç rahatım yok,yürüyemiyorum bile...sancılarda hergün başladı gelip,gelip gidiyo...sende durum ne merak ettim...
kızlar merhaba herkese inş herkes iyidir..
bişe sormak istiyorum size benim göğüs uçlarım bi kaç gündür çok acıyo neyin nesi anlamadım acaba normal mi sizler de de oluyo mu?
selam kızlarr..Çok hastayımmmson günlerde olacak şeymi bu ,,okadar da dikkat ediyordum kendime (( neyse yine hafif atlatıcam sanırım ama öksürünce içim acıyor bebişim içerde hopluyor diye üzülüyorum inşallah bu kadarla atlatırım ( neyse yinede bugün sevindirici bişey oldu canım abimin int den bana, daha doğrusu canım kızımın odasına aldığı isimli peri kızı aynam geldi akşama onuda yerine yapıştırırız kocişle :)
benim de göbeğin alt taraflarında biraz oldu çatlak ama hiç önemsemiyorum dediğin gibi onlar bize en güzel hatıra:)
göğüs için ne kremi kullanıyosun bende kullanayım diyorum perşembe günü doğuma giriyorum inş çatlak falan olmaz o da çok zormuş..
geçmiş olsun canım.. kendimize dikkat etmek lazım gerçekten de....
canım ben mustelanın göğüs kremini kullanıyorum.. ama dr um lansinoh dedi... onuda aldım.. mustela bitince lansinoh a başlayacağım...insallah bir işe yarar.. sabah akşam sürüyorum ben...
meltemmkuzumm geçmiş olsunnn Rabbim analı babalı,sağlıklısıhhatli büyütmeyi nsaip etsin cnmmmKızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"
İlk günler hiçbirşey anlamıyorsunuz annelikten fln daha çok tek göreviniz süt vermek oluyor :) Ya da ben sezeryan olduğum için öyle oldu, 3-4 gün bebeği kaldırmama fln izin vermediler dikişlerim için.. Zaten ilk 1 hafta bebek sürekli uyuyor.. Ama artık ben de iyileştim oğlum da büyüdü, yemek aralarında oyun oynayabiliyoruz :))
Sarılık oldu, 1 gece hastanede fototerapi aldı o kısmı biraz sıkıntılı oldu, ben onu öyle gözleri bağlı görünce kötü oldum o gün sütüm kesildi, sonra kendimi toplayınca geri geldi neyse ki.. Doğumdan sonra cidden asla moral bozmamak kafayı hiçbişeye takmamak gerek hemen sütü etkiliyor.
Uyuyamıyorsunuz gerçekten, sanırım en azından kırkı çıkana kdar bu devam edicek ama allah onun da kuvvetini veriyor sanırım, başka bişi için bu kadar uykusuz kalsan bayılırsın ama ben gayet enerjikim sanki günde 10 saat uyuyor gibiym :)
Doğuma gidenlere allah kolaylık versin, doğum sonrası 3-4 gün zor, sonrası hiçbişi olmamış gibi hiiç endişelenmeyin
az kaldı desne...doğum kanalına girince az kaldı demekmiş.. benimki girmemiş daha.. ama beklesin benim paşa var günü daha....sağlıkla gelir insallah seninki....
saol canım...rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
selam kızlarr..Çok hastayımmmson günlerde olacak şeymi bu ,,okadar da dikkat ediyordum kendime (( neyse yine hafif atlatıcam sanırım ama öksürünce içim acıyor bebişim içerde hopluyor diye üzülüyorum inşallah bu kadarla atlatırım ( neyse yinede bugün sevindirici bişey oldu canım abimin int den bana, daha doğrusu canım kızımın odasına aldığı isimli peri kızı aynam geldi akşama onuda yerine yapıştırırız kocişle :)
en son kac kıloydu oglusundün dr a gittim.. Oğluşum 3500gr olmuş.. Iki haftada bu kadar kilo almasına inanamıyorum.. Son haftalar alır derlerdi de inanmazdım... Kahverengi akıntım kalmadı dr um 5 şubatı bekleyelim dedi.. Bir hafta sonra tekrar kontrolüm var..esas o zaman tam günü belli olacak.. Ama şimdilik 5 şubat gözüküyor...doğum kanalına girmemiş daha... Bu iyi bir şey beklemek için sanırım...çünkü benim doğumum sezeryan olacak allah izin verirse....şimdilik bu kadar....
Sizler nasılsınız... Var mı gelişmeler dün öğlenden beri??
gecmıs olsun canım. Ben de aynıyım. Oksurunce karnımın ortasında toplanıyo benım oglan. Uzuluyorum. ıns atlatırız su hastalıgıselam kızlarr..çok hastayımmmson günlerde olacak şeymi bu ,,okadar da dikkat ediyordum kendime (( neyse yine hafif atlatıcam sanırım ama öksürünce içim acıyor bebişim içerde hopluyor diye üzülüyorum inşallah bu kadarla atlatırım ( neyse yinede bugün sevindirici bişey oldu canım abimin int den bana, daha doğrusu canım kızımın odasına aldığı isimli peri kızı aynam geldi akşama onuda yerine yapıştırırız kocişle :)
Bunu yazacatım hep de unuttum konu açılmışken söyleyeyim dedim..geçen bende göğüs ucu için krem almaya gittim eczaneye orda bayan vardı kendiside 2 ay olmuş ikiz doğum yapmış..Dedim hangi kremi önerirsiniz ? eczaneci bayanın direk dediği paranı boşa harcama :))
şimdiden badem yağı yada zeytin yağı kullan göğüs hem emsin yağı güçlensin hemde nemli olmaya alışsın..emzirirken eğer yara olursa sana yağ bildiğimiz margarinden sür beklet yara falan kalmaz dedi :) tabi ben şaşırdım bayaa sonra almadan çıktım :)) şimdide yağa başlıyacağım.. yiende kime sorduysan kremleri kimse önermedi... deniyeceğiz ve göreceğiz :))
meltemmkuzumm geçmiş olsunnn Rabbim analı babalı,sağlıklısıhhatli büyütmeyi nsaip etsin cnmmm
canımmmmaşallahhhh size çok şükür kucağına aldında oyunlaradamı başladıız sizz
Allahım seni nazarlardan saklasın maşalllllllahhhhh bitanemeee
=triptofan;28490148]bir an hamileliğimi unutup adet oldum sandımmm....karnıma adet sancısı gibi bi ağrı geldi.bu mudur sancı ya gerçekten. tualete gidip bakasım geldi. sizde de oluyor mu aynanın karşısından geçerken ya bu ben miyim gerçekten. anne mi olacam. diyorum. göbeğimi filan da unutup masaya çarptığım oluyo. ancak cihanımı kucağıma alınca anlıycam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?