2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Haklısın cnm ama benim doktora ulasmam en erken salı devlete gidiyorum ve kapı ana baba günü o yüzden salıları aksamları bakıyor bana hayırlısı bakalım artarsa giderim ama acile mutlaka. Tesekkür ettim cnm

Bugün gidip doktorun ve ebelerin cikolatasını yaptırmam lazım. Hurmam da bitti gidip biraz alayım umarım az agrım olur her isimi halledebilirim.

canım sennle günümüz aynımış..durumun nsl aynımıyız die merak ettim...benm bebiş doğum kanalına inmiş,hiç rahatım yok,yürüyemiyorum bile...sancılarda hergün başladı gelip,gelip gidiyo...sende durum ne merak ettim...

kızlar merhaba herkese inş herkes iyidir..

bişe sormak istiyorum size benim göğüs uçlarım bi kaç gündür çok acıyo neyin nesi anlamadım acaba normal mi sizler de de oluyo mu?

az kaldı desne...doğum kanalına girince az kaldı demekmiş.. benimki girmemiş daha.. ama beklesin benim paşa var günü daha....sağlıkla gelir insallah seninki....

kızlar merhaba herkese inş herkes iyidir..

bişe sormak istiyorum size benim göğüs uçlarım bi kaç gündür çok acıyo neyin nesi anlamadım acaba normal mi sizler de de oluyo mu?

canım ara ara bende de oluyor.. hep kremliyorum ama bakalım işe yarayacak mı? göğüs ucu çatlağım olmaz insallah... bu arada göbeğim çatlamaya başladı.. sizde durumlar nasıl?doğum çatlağıda geçmiyormuş.. oğluşumdan bana hatıra kalacak sağolsun...

selam kızlarr..Çok hastayımmmson günlerde olacak şeymi bu ,,okadar da dikkat ediyordum kendime (( neyse yine hafif atlatıcam sanırım ama öksürünce içim acıyor bebişim içerde hopluyor diye üzülüyorum inşallah bu kadarla atlatırım ( neyse yinede bugün sevindirici bişey oldu canım abimin int den bana, daha doğrusu canım kızımın odasına aldığı isimli peri kızı aynam geldi akşama onuda yerine yapıştırırız kocişle :)

canım ara ara bende de oluyor.. hep kremliyorum ama bakalım işe yarayacak mı? göğüs ucu çatlağım olmaz insallah... bu arada göbeğim çatlamaya başladı.. sizde durumlar nasıl?doğum çatlağıda geçmiyormuş.. oğluşumdan bana hatıra kalacak sağolsun...[/QUOTE]

benim de göbeğin alt taraflarında biraz oldu çatlak ama hiç önemsemiyorum dediğin gibi onlar bize en güzel hatıra:)

göğüs için ne kremi kullanıyosun bende kullanayım diyorum perşembe günü doğuma giriyorum inş çatlak falan olmaz o da çok zormuş..

geçmiş olsun canım.. kendimize dikkat etmek lazım gerçekten de....

canım ben mustelanın göğüs kremini kullanıyorum.. ama dr um lansinoh dedi... onuda aldım.. mustela bitince lansinoh a başlayacağım...insallah bir işe yarar.. sabah akşam sürüyorum ben...

sağol canım..evet sizde dikkat edin ,benden geçti artık da

sağol canım bende kullanayım hemen hiç önemsemedim şimdiye kadar geç kaldım sanırım şurda 4 5 gün kaldı doğuma..hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

Bunu yazacatım hep de unuttum konu açılmışken söyleyeyim dedim..geçen bende göğüs ucu için krem almaya gittim eczaneye orda bayan vardı kendiside 2 ay olmuş ikiz doğum yapmış..Dedim hangi kremi önerirsiniz ? eczaneci bayanın direk dediği paranı boşa harcama :))
şimdiden badem yağı yada zeytin yağı kullan göğüs hem emsin yağı güçlensin hemde nemli olmaya alışsın..emzirirken eğer yara olursa sana yağ bildiğimiz margarinden sür beklet yara falan kalmaz dedi :) tabi ben şaşırdım bayaa sonra almadan çıktım :)) şimdide yağa başlıyacağım.. yiende kime sorduysan kremleri kimse önermedi... deniyeceğiz ve göreceğiz :))

Kızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"
meltemmkuzumm geçmiş olsunnn Rabbim analı babalı,sağlıklısıhhatli büyütmeyi nsaip etsin cnmmm

canımmmmaşallahhhh size çok şükür kucağına aldında oyunlaradamı başladıız sizz

Allahım seni nazarlardan saklasın maşalllllllahhhhh bitanemeee

=triptofan;28490148]bir an hamileliğimi unutup adet oldum sandımmm....karnıma adet sancısı gibi bi ağrı geldi.bu mudur sancı ya gerçekten. tualete gidip bakasım geldi. sizde de oluyor mu aynanın karşısından geçerken ya bu ben miyim gerçekten. anne mi olacam. diyorum. göbeğimi filan da unutup masaya çarptığım oluyo. ancak cihanımı kucağıma alınca anlıycam sanırım.[/QUOTE]

benimde çok sancım oluyo adet sancısı gibi ama insan bilmeyince hangisi norml sancı hangisi doğum sancısı bilemiyorumm

E=tuze;28497507]*Arkadaşlar eski başhekimim bugün beni aradı ve dediki,abisine yenidoğanı gösterirken lütfen önce ayaklarını sonra yüzünü göster dedi.Kardeşini kıskanmaz,bağlılığı bir ömür daim olur dedi.Çok babacan,sözü dinlenen eski hekimlerimizdendir.Bende denemekte zarar görmediğim hatta eskilerimizin vardır bir bildiği diye kulak ardı edemeyeceğim bir husus olacak,denemek isteyenlere.
*Bugün eski emekli başhemşirem de aradı,o da yenidoğana her gün bir iki çay kaşığı maden suyu verirsem sarılık olmayacağını söyledi.Bu bana biraz tuhaf geldi ama kendisi zamanında test etmiş,onaylamış.İlk defa duymuştum.Ben zemzem suyumu ve tahnik için hurmamı hazırlamıştım ama sanırım bunu da deneyeceğim.[/QUOTE]

zemzem suyum ve hurmam benmde hazırr maden suyunuda duydum ama yapsakmı bilmiyorummm

geçmiş olsun..ben geçen ay böyledim öldüm öksürmekten, çokta zor geçti...allah yardımcın olsun inşlh çabuk geçer...

en son kac kıloydu oglusun ıkı haftada kac gr almıs

gecmıs olsun canım. Ben de aynıyım. Oksurunce karnımın ortasında toplanıyo benım oglan. Uzuluyorum. ıns atlatırız su hastalıgı

merhaba kızlar geçmişi okumadan bilgi vereyim pazartesi sezeryan istiyorsan gel demişti doktorum, bugün konuşmaya gittim ama yokmuş, o yüzden pazartesi gitmeyeceğim sezeryan olmaya, salı kontrole çağırmıştı, salı günü gidip bir kez daha konuşmaya karar verdim, bu arada kızım gelirseee yapacak bişi yok :)

Merhaba Kızlar,

Sadece son sayfaya bakabildim, göğüs ucu ile ilgili lansinohu şiddetle öneriyorum. Ben doğumdan 1 hafta önce fln başlamıştım iki günde bir fln sürmeye ama ilk günler bebek henüz emmeyi beceremediğinden sanırım yaralar oluştu, resmen bi göğsüm kanadı, yere ayaklarımı vura vura, ağlaya ağlaya emzirdim 2 gün oğlumu.. O günlerde her emzirmeden sonra lansinoh sürüp göğüslerimi açıkta bıraktım (korkunç bi görüntü ama birkaç dk sabretmeli etraftakiler :)) arada fırsat buldukça da sıcak suda ıslattığım tülbentle sildim. Şimdi çok rahatım hiç bir sorun yok göğüslerimde Yine de günde birkaç kez lansinoh sürmeye devam ediyorum

bende badem yağı kullanıyorum canım, banada biri öyle demişti, sonra aldığım krem o yüzden içime sinmedi, badem yağı kullanıyorum. Ama bence çatlayacağı varsa kaçış yok, alışma sürecinde çatlar diye düşünüyorum.

benimde çok sancım oluyo adet sancısı gibi ama insan bilmeyince hangisi norml sancı hangisi doğum sancısı bilemiyorumm

E=tuze;28497507]*Arkadaşlar eski başhekimim bugün beni aradı ve dediki,abisine yenidoğanı gösterirken lütfen önce ayaklarını sonra yüzünü göster dedi.Kardeşini kıskanmaz,bağlılığı bir ömür daim olur dedi.Çok babacan,sözü dinlenen eski hekimlerimizdendir.Bende denemekte zarar görmediğim hatta eskilerimizin vardır bir bildiği diye kulak ardı edemeyeceğim bir husus olacak,denemek isteyenlere.
*Bugün eski emekli başhemşirem de aradı,o da yenidoğana her gün bir iki çay kaşığı maden suyu verirsem sarılık olmayacağını söyledi.Bu bana biraz tuhaf geldi ama kendisi zamanında test etmiş,onaylamış.İlk defa duymuştum.Ben zemzem suyumu ve tahnik için hurmamı hazırlamıştım ama sanırım bunu da deneyeceğim.[/QUOTE]

zemzem suyum ve hurmam benmde hazırr maden suyunuda duydum ama yapsakmı bilmiyorummm[/QUOTE]

benim hiç olmuyor canım sancım falan, madem suyunu bende ilk defa duydum, araştırmak lazım aslında, ama sarılıkla ne ilgisi olabilirki, bğlantı kuramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…