2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ilk bebekte kısa süreli bu çatlaklardan bende de oldu ama canım çok yanmıştı. lansinoh kullandım çok işe yaramıştı. yine ondan aldım. diğer yöntemlerle ilgili bilgim yok.

sanırım onu ben demiştim :) canım yaptırmadın mı çatı muayenesi peki doktorun yapalım demedi mi?? ayy keşke kayıverseler pırt diye

gözün aydın meltem ne güzel evinizede çıkmışsınız artık darısı hepimizin başınaaa, sorun olmaması da güzel, inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde evlerimize döneriz

benolsam oğulunun doğum günü ile aynı güne denk getirmek için elimden geleni yapardım, ne güzel olurdu

hoşgeldiniz evinize ve foruma, maaşallah çok tatlı oğluşun. çoooook maaşalllaahhhh çoooookkkk

canım Allahım senden ve sana bu fikri veren bayandan binlerce kez razı olsun. ben doğumdan önceden beri lansinoh kullanıyordum ama oğlumun ağzında pamukçuk olunca ondan benim göğsüme geçti ve çatlama ötesi bişey oldu 2 3 gündür ağlaya ağlaya emzirirken öğlen senin yazını okudum ve denedim çok şükür rahatlamaya başladım. lansinoh garmastan zeyetin yağı ayva suyu susam yağı bepanten de denediklerim arasında tabi. ama sanayağı kesin çözüm oldu diyebilirim.tekrardan çok teşekkür ederim ve bunu herkes aklının bir köşesinde bulundursun çok işe yarıyor

gerçektende aynı şeyleri yaşıyomuşuz..mide bulantısı bendede başladı..hakkımızda hayırlısı olsun artık...fikir sorduğun konu hakkında aklının ne kadar karışık olduğu belli..okurken benm bile aklım karıştı:))))ama heralde ikisininkide aynı güne gelirse daha güzel olur bence..1 bıçakta ikisinie çıkarırsın her sene ne güzel olur:))))

kızlarrr silince 1 damla kan geldi minicik.sizce önemli mi? misafirim gelecek lütfen cevap yazın ben arada bakıcamm

maşallahh oğluşuna,, sağlıkla büyüsün inşallahh..

kızlarrr silince 1 damla kan geldi minicik.sizce önemli mi? misafirim gelecek lütfen cevap yazın ben arada bakıcamm

canım eğer bugün çatı muayenesi olduysan kan gelmesi normal, sanırım doktora gidicektin.. eğer nişan gibi bir şey ise doktora gitme sancılarını bekle derim.. benimde ilk tecrübem ama okuduğum kadarı ile herkes nişan gelir gelmez doktora gitmeyin sancıların sıklaşmasını bekleyin diyorlar yine de sen bilirsin canım.

canım bence iki kardeşin aynı gün doğması çok hoş bir fikir değil, çünkü onlar bambaşka iki birey. sen olaya tamamen doğumgünü organizasyonlarının maddi manevi yükü açısından bakmışsın ama ilerde bu çocuklar büyüyecek ve ergen olacak. aynı günde doğmuş olmaktan hoşlanmayabilirler, yeterince özel hissetmeyebilirler. sen onların doğumgünü partilerini bir arada sadece belli bir yaşa kadar düzenleyebilirsin, büyüğün kıskanmasını zaten önleyemezsin hiçbir şekilde, sadece bu kıskançlığı kabul edilebilir şekilde yaşamasına çalışabilirsin, zarar vermeden ve nefrete dönüştürmeden.
ilerde kendilerinin doğumgünü partilerinin ayrı olması yönünde talepleri olacak. üstelik biri kız biri erkek, doğumgünü partisi kavramı ikisi için çok farklı olacak ilerde, tahminim oğlun bir yaştan sonra hiç umursamayacak, ama kızın için önemini hep koruyacak. aynı gün dışında ister araları bir gün olsun ister iki gün, bence aynı gün olmasın doğumgünleri. ben olsam ayrı günleri tercih ederdim, ilerde yaşayabileceklerimi göz önünde bulundurarak. kimin önce veya sonra doğumgünü olduğunun önemi yok bence, farklı gün olsun yeter.
bebeğin gelişi ile sakın oğlunun doğumgünü güme gitmesin, çocuk direk ihmal edildiğini düşünür. bebekten hoşlanmayabilir, zamana ihtiyacı olabilir. bebeğin doğumgünü seneye zaten. bence oğlunun doğumgününü eve dönünce mutlaka kutlayın ve bir hediye daha ayarlayın, "bunu da gelirken sana kardeşin getirmiş deyin" eğer yaşı küçükse ve buna inanacak çağdaysa. doğumgününde sadece arada ailemize biri daha katıldı mesajı verin, o kadar. doğumgünü çocuğu yine oğlun kalsın.

Son düzenleme:

canım benmde yılbasından once cok az bır kan gelmıstı doktor gelebılır erken demıstı hatta ozaman 35 haftalık falandım galıba ama malum hala beklemedeyım doktor ve aıle hekımndekı ebe cok gelmedıgı surece sıkıntı degıl olabılır demıstı tabı o kan nısan da olabılır sancılarını suyunu takıp et ama endıselenme

slm kızlar nasılsınız kaç gündür girip okuyorum ama
yazmaya fırsat bukamdan yorukup yatıyorum sayfalar çok ilerliyo
ama bugün hafta sonu olunca çok ilerlememiş bende daha rahat okuyup alıntılarımı yapıp
geldim bi kaç gündür akşamları sürekli künefe kadayıf fıstıklı sarma şöbiyet flan
yiyorum ne olacak benim bu tatlı manyaklığım bilmiyorum bari çocuğa zarar vermese.

cnm seninle aramızda bi kaç hafta var ama benim bebiş
daha kanla inmedi hiç inmeye niyeti yok gibi duruyo
artık benim doktorumda bebeğin kanala inmiş desin heran bekle desin bana yaaaa

slm cnm çok şükür benim çatlağım yok
ben hemen hemen her gün bebe yağı ile masaj yaptım
onun etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü herkes dediki
eğer annende varsa sende de olur die benim annemde var ama bende olmadı
tabi annem 4 tane doğum yapmış olması normal ben yine de aman annemde
var bende de olacak ne de olsa diyip bırakmadım iyikide bırakmamışım :)

cnm geçmiş olsun havalar da bi tuhaf bi sıcak bi soğuk
insan nasıl giyineceğine karar veremiyo tam mikrop havası,
bu arada hayırlı olsun cnm bebişin güle güle kullansın.

cnm bende eczaneden lanomast die bi krem aldım, tabiki doğal olan
şeyler daha iyidir ama kremlerin de hiç bir işe yaramadığını düşünmüyorum
mutlaka fark eder. inşallah hiç yara flan olmaz ama olursa şu margarin işini unutmazsam deneyeceğim.

cnm bence internetten bak nişan nasıl birşey oluyor die
çünkü bende okuduğum kadarıyla hafif kanlı mukus tarzında bişeymiş yani
o senin dedğin 1 damla kan bence nişan değildir bir yara küçük bi çizik
olabilir ordan gelmiş olabilir, bazen makttan da gelebilir öle bi damla zorlamadan kaynaklı flan
korkma bence.

Evde beyaz eldivenin varsa,vagina girişine azıcık bak derim.Nişansa damladan daha fazla olması gerekir,burdan anlarsın.Bugün çatı muayenesi oldun mu ,ondan olabilir mi?

hoşgeldiniz evinize ve foruma, maaşallah çok tatlı oğluşun. çoooook maaşalllaahhhh çoooookkkk

gözün aydın meltem ne güzel evinizede çıkmışsınız artık darısı hepimizin başınaaa, sorun olmaması da güzel, inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde evlerimize döneriz

maşallahh oğluşuna,, sağlıkla büyüsün inşallahh..

maşalllaahhh, maşallhhh. Rabbim nazardan esirgesin. güle güle büyüt canım..
sagolun kızlar darısı tum topıgın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…