- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.701
az kaldı desne...doğum kanalına girince az kaldı demekmiş.. benimki girmemiş daha.. ama beklesin benim paşa var günü daha....sağlıkla gelir insallah seninki....
canım ara ara bende de oluyor.. hep kremliyorum ama bakalım işe yarayacak mı? göğüs ucu çatlağım olmaz insallah... bu arada göbeğim çatlamaya başladı.. sizde durumlar nasıl?doğum çatlağıda geçmiyormuş.. oğluşumdan bana hatıra kalacak sağolsun...
selam kızlarr..Çok hastayımmmson günlerde olacak şeymi bu ,,okadar da dikkat ediyordum kendime (( neyse yine hafif atlatıcam sanırım ama öksürünce içim acıyor bebişim içerde hopluyor diye üzülüyorum inşallah bu kadarla atlatırım ( neyse yinede bugün sevindirici bişey oldu canım abimin int den bana, daha doğrusu canım kızımın odasına aldığı isimli peri kızı aynam geldi akşama onuda yerine yapıştırırız kocişle :)
kızlar merhaba herkese inş herkes iyidir..
bişe sormak istiyorum size benim göğüs uçlarım bi kaç gündür çok acıyo neyin nesi anlamadım acaba normal mi sizler de de oluyo mu?
Oncelikle ilgin icin tesekkur ederim.forumda yeniyim daha tanidigim daha arkasim yok.ama birileri yazinca mutlu oluyo insan.ayni stres herkeste ayni seyleri paylasmak rahatlatiyo insani.yarin kontrolun varmis haberdar et.bakakim sana ne dicek.benim bebege 3000 gr.olmus dedi.bu arada benim 2,sezeryanim.digeri 38+5te dogdu.bakalim endiseliyim sanci gelmeden olsa.doktora dedim bunu ama ben hem yasal olarak hemde kendi tercihim 39, hafta dedi.bakalin hayirlisi onunuzdeku hafta persembe gidicem buyk ihtimal subat 1 yada 2 alir artuk.
Kızlar bacak agrılarınız varmı bu normalmidir eklem yerlerim baya agrıyo
selam kizzzlarr napiosunuz? ya benim oglusumun gelmeye hic niyeti yok herseyi hazir hastane cantam ben odamiz... kanala bile girmemis. ben epiduralli normal dogum istiyorum pirt diye kaysin icimden... dua ediyorum... ins olucak...
bir de bir kac yerde okudum kadinin dogum algisi, sancisindan tutunda sureci herseyi etkiliyormus. ben kolay dogurcam diyorum. iki ikinmada cikacak oglum.
cati muayenesinden hoslanmadigimi soylemistim ama bi arkadasin da dedigi gibi icime bisi girmiycek ben cikaricam ins. mudahale istemiyorum kendi kontrolum disi bisi olmasini da istemiyorum. ins oglum zamaninda gelir uzatmadan annesi de onu kolayca dogurur Rabbimin izniyle.
sezeryan sonrası vajınal dogum canım
ben bunlardan hariç pişik kremi biberon ağız mendili bebek bezi de koydum. foto makinası şarj aleti falan lazım olabilir.kendin için havlu, peçete, ıslak mendil... bunlar geldi aklıma...
eğer sezeryan olacaksa evde hazır kompostonuz varsa onu da alın. evde hazırlanan meyce suları daha lifli olduğu içiin gaz çıkartmada işe yarıyor. hem de kendine getiriyor insanı. ben ilk gün bol bol erik suyu içtim çok da iyi geldi. tabi bunun için bardak fln da almayı unutmayın.
canım sennle günümüz aynımış..durumun nsl aynımıyız die merak ettim...benm bebiş doğum kanalına inmiş,hiç rahatım yok,yürüyemiyorum bile...sancılarda hergün başladı gelip,gelip gidiyo...sende durum ne merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?