- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.741
ameliyatt sonrası daha rahattı canım abı ılede sorun olmadı cok sukurmeltemcim nasılsın, ağrın filan var mı? ilkiyle kıyaslarsan nasıl geçti 2. sezaryenin?
salih nasıl, onu çok merak ediyorum. nasıl karşıladı kardeşinin gelişini?
ameliyatt sonrası daha rahattı canım abı ılede sorun olmadı cok sukur
Kizlaaaaaar
Giremiyorum yogunluktan
Derin hanimla emisiyoruz koklasiyoruz
Ablamizi gonulluyoruz derken gun geciyor..
Sezaryan bu daha rahatti benim de
Goguslerim berbat oldu sutbasmasi dunyanin en zor seylerinden biri yaaa
Catladi bi de aciyo bisiler isiriyorum resmen ilk emzirirken
Onun haricinde sarilik dusmediyse 1-2gun kalabiliriz hastanede bakalim artik
Ama ama cok guzel duyguuuuu....mis gibi koktu evimiz
Gece kalkiyorum emzidiyorum uyku derdim yok doyamiyorum askima yaaa
Darisi bebisine kavusmamis olanlara olsun insallahh
Evde beyaz eldivenin varsa,vagina girişine azıcık bak derim.Nişansa damladan daha fazla olması gerekir,burdan anlarsın.Bugün çatı muayenesi oldun mu ,ondan olabilir mi?
kizzzz yoksa nisanin mi geldi? ben de hic bilmem ama. nisan geliyormus ya
canım eğer bugün çatı muayenesi olduysan kan gelmesi normal, sanırım doktora gidicektin.. eğer nişan gibi bir şey ise doktora gitme sancılarını bekle derim.. benimde ilk tecrübem ama okuduğum kadarı ile herkes nişan gelir gelmez doktora gitmeyin sancıların sıklaşmasını bekleyin diyorlar yine de sen bilirsin canım.
canım benmde yılbasından once cok az bır kan gelmıstı doktor gelebılır erken demıstı hatta ozaman 35 haftalık falandım galıba ama malum hala beklemedeyım doktor ve aıle hekımndekı ebe cok gelmedıgı surece sıkıntı degıl olabılır demıstı tabı o kan nısan da olabılır sancılarını suyunu takıp et ama endıselenme
kızlar misafirim yeni gitti. belli etmemeye çalışsamda hep bi devamı gelecek mi endişesi vardı. ama devamı gelmedi şimdilik şükür. bugün tam 37+0 ım.bebeğim de 3 kilo 170 gr filan olmuş. doğsa gayet iyi idare eder aslında hazır sayılırım ama bebek biraz daha beklesin büyüsün inşallah.çatı muayenesi değil de bugün genital bölge temizliği yaparken göremeyip fazla çekiştirmiş oalbilirim.mesajlarınızı okuyunca rahatladım valla.iyi ki varsınız. bu arada sezaryen günümüz 7 şubat olacak gibi. 38+5 te. oğlum o kadar şarkıma rağmen dönmemiş.tam anlamıyla oturuyor.
canım bence iki kardeşin aynı gün doğması çok hoş bir fikir değil, çünkü onlar bambaşka iki birey. sen olaya tamamen doğumgünü organizasyonlarının maddi manevi yükü açısından bakmışsın ama ilerde bu çocuklar büyüyecek ve ergen olacak. aynı günde doğmuş olmaktan hoşlanmayabilirler, yeterince özel hissetmeyebilirler. sen onların doğumgünü partilerini bir arada sadece belli bir yaşa kadar düzenleyebilirsin, büyüğün kıskanmasını zaten önleyemezsin hiçbir şekilde, sadece bu kıskançlığı kabul edilebilir şekilde yaşamasına çalışabilirsin, zarar vermeden ve nefrete dönüştürmeden.
ilerde kendilerinin doğumgünü partilerinin ayrı olması yönünde talepleri olacak. üstelik biri kız biri erkek, doğumgünü partisi kavramı ikisi için çok farklı olacak ilerde, tahminim oğlun bir yaştan sonra hiç umursamayacak, ama kızın için önemini hep koruyacak. aynı gün dışında ister araları bir gün olsun ister iki gün, bence aynı gün olmasın doğumgünleri. ben olsam ayrı günleri tercih ederdim, ilerde yaşayabileceklerimi göz önünde bulundurarak. kimin önce veya sonra doğumgünü olduğunun önemi yok bence, farklı gün olsun yeter.
bebeğin gelişi ile sakın oğlunun doğumgünü güme gitmesin, çocuk direk ihmal edildiğini düşünür. bebekten hoşlanmayabilir, zamana ihtiyacı olabilir. bebeğin doğumgünü seneye zaten. bence oğlunun doğumgününü eve dönünce mutlaka kutlayın ve bir hediye daha ayarlayın, "bunu da gelirken sana kardeşin getirmiş eyin" eğer yaşı küçükse ve buna inanacak çağdaysa. doğumgününde sadece arada ailemize biri daha katıldı mesajı verin, o kadar. doğumgünü çocuğu yine oğlun kalsın.
Canım ben hep okuyup çıkıyorum hep aynı şeyler gibi doğum yapanları tebrik ediyorum artık günüm dolsun diye bekliyorum nette sarmıyo. Sanırım çoğu kişi aynı durumdaBu arada forum neden bu kadar sessiz,doğum yapanları anlıyorum,doğum yapamayanlar niden yoksunuz((
Benim ablamlar ikiz, haziran doğumlular. Ben ağustos doğumluyum. Arada iyi ay olduğu halde yıllarca beraber kutlandı doğum günlerimiz :)) haziranda beni de aradan çıkarıyorlardi :)
Aynen dön dön olmadı uyku bitti. O bisey degil yarım kase fıstık yemisim offfffff :18:knedini uykusuzluğa alıştıran bir anneden günaydııınnnn
derdieme neyse uyuyamıyorumm.
yok canım amelyat sonrasında daha rahattım ılk doguma nazaran sımdıde ıyıyım sukur ama bu amelıyatım daha sıkıntılı gectı, amelıyat sırasında tansıyonum sureklı dustu ve ben bıl fııl kustum ruzgarı cıkardılar ve hemen bana gosterdıler ardından hemen uyutuldum amelıyat bıtıncede uyanma odasında bekledım , yarımsaat falan cok usudum odama geldıgımde vucut ısımı dengeleme kısmı yordu baya banı ama sonra masallah bı derdım sıkıntım yok ılk dogumda yasadıgım kabızlık ve gaz sorunu olmadı dun sabah hastanede gazımı cıkarttım bılıyorsun sezeryanda cok onemlı kriter bugece de baya bır ıshal seklınde wc deydım nedenını anlamadım ama ıyı oldu dogal lavman oldu cok korkuyordum cunku, yataktan kalkmak zorluyor bıraz ve sureklı sırtustu yatmak malum aylardır hep saga sola yatmaya alıstık boyle popom ve belım agrıyorMeltemim ameliyat sonrası daha rahattı derken şuan mı sancın var?
amın ezelcım yaaa aynı duygular ıcersındeyımmmm doyamıyorummmKizlaaaaaar
Giremiyorum yogunluktan
Derin hanimla emisiyoruz koklasiyoruz
Ablamizi gonulluyoruz derken gun geciyor..
Sezaryan bu daha rahatti benim de
Goguslerim berbat oldu sutbasmasi dunyanin en zor seylerinden biri yaaa
Catladi bi de aciyo bisiler isiriyorum resmen ilk emzirirken
Onun haricinde sarilik dusmediyse 1-2gun kalabiliriz hastanede bakalim artik
Ama ama cok guzel duyguuuuu....mis gibi koktu evimiz
Gece kalkiyorum emzidiyorum uyku derdim yok doyamiyorum askima yaaa
Darisi bebisine kavusmamis olanlara olsun insallahh
kızlar gelen gıden artmadan artmadan dogum hıkayemı hemen yazmaya calısacagım bugun
kızlar misafirim yeni gitti. belli etmemeye çalışsamda hep bi devamı gelecek mi endişesi vardı. ama devamı gelmedi şimdilik şükür. bugün tam 37+0 ım.bebeğim de 3 kilo 170 gr filan olmuş. doğsa gayet iyi idare eder aslında hazır sayılırım ama bebek biraz daha beklesin büyüsün inşallah.çatı muayenesi değil de bugün genital bölge temizliği yaparken göremeyip fazla çekiştirmiş oalbilirim.mesajlarınızı okuyunca rahatladım valla.iyi ki varsınız. bu arada sezaryen günümüz 7 şubat olacak gibi. 38+5 te. oğlum o kadar şarkıma rağmen dönmemiş.tam anlamıyla oturuyor.
kızlar gelen gıden artmadan artmadan dogum hıkayemı hemen yazmaya calısacagım bugun
knedini uykusuzluğa alıştıran bir anneden günaydııınnnn
derdieme neyse uyuyamıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?