2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlaaaaaar
Giremiyorum yogunluktan
Derin hanimla emisiyoruz koklasiyoruz
Ablamizi gonulluyoruz derken gun geciyor..

Sezaryan bu daha rahatti benim de
Goguslerim berbat oldu sutbasmasi dunyanin en zor seylerinden biri yaaa
Catladi bi de aciyo bisiler isiriyorum resmen ilk emzirirken
Onun haricinde sarilik dusmediyse 1-2gun kalabiliriz hastanede bakalim artik

Ama ama cok guzel duyguuuuu....mis gibi koktu evimiz
Gece kalkiyorum emzidiyorum uyku derdim yok doyamiyorum askima yaaa
Darisi bebisine kavusmamis olanlara olsun insallahh

Süt basması çok zor olur.Pompan varsa emzirdikten sonra sağarsan göğsün hem tam boşalmış olur,hem de sen rahatlarsın.Şimdi onun midesinin kapasitesi 30 cc kadarcık.Oda yarım çay bardağı.Arkadaşım özellikle bu bol gelen sütleri sağıp bebişi 4-5 aylıkken muhallebi bile pişirmişti.Darısı başımıza inşallah.

Kızlar bugunku catı muayenemde hersey normal gozukuyo . Acılma yok darlıkta yokmuş hafıf yalancı sancılar gorundu oglum 37+1 ve 2847 gr olmuş masallah

Evde beyaz eldivenin varsa,vagina girişine azıcık bak derim.Nişansa damladan daha fazla olması gerekir,burdan anlarsın.Bugün çatı muayenesi oldun mu ,ondan olabilir mi?

kizzzz yoksa nisanin mi geldi? ben de hic bilmem ama. nisan geliyormus ya

kızlar misafirim yeni gitti. belli etmemeye çalışsamda hep bi devamı gelecek mi endişesi vardı. ama devamı gelmedi şimdilik şükür. bugün tam 37+0 ım.bebeğim de 3 kilo 170 gr filan olmuş. doğsa gayet iyi idare eder aslında hazır sayılırım ama bebek biraz daha beklesin büyüsün inşallah.çatı muayenesi değil de bugün genital bölge temizliği yaparken göremeyip fazla çekiştirmiş oalbilirim.mesajlarınızı okuyunca rahatladım valla.iyi ki varsınız. bu arada sezaryen günümüz 7 şubat olacak gibi. 38+5 te. oğlum o kadar şarkıma rağmen dönmemiş.tam anlamıyla oturuyor.

Dönmemiş mi,yerim ben onun oturan totişini :)
Gününüzde hazır ne kadar güzel.Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin.

Bu arada forum neden bu kadar sessiz,doğum yapanları anlıyorum,doğum yapamayanlar niden yoksunuz ((

Benim ablamlar ikiz, haziran doğumlular. Ben ağustos doğumluyum. Arada iyi ay olduğu halde yıllarca beraber kutlandı doğum günlerimiz :)) haziranda beni de aradan çıkarıyorlardi :)

Son düzenleme:
Bu arada forum neden bu kadar sessiz,doğum yapanları anlıyorum,doğum yapamayanlar niden yoksunuz ((
Canım ben hep okuyup çıkıyorum hep aynı şeyler gibi doğum yapanları tebrik ediyorum artık günüm dolsun diye bekliyorum nette sarmıyo. Sanırım çoğu kişi aynı durumda
Benim ablamlar ikiz, haziran doğumlular. Ben ağustos doğumluyum. Arada iyi ay olduğu halde yıllarca beraber kutlandı doğum günlerimiz :)) haziranda beni de aradan çıkarıyorlardi :)

Sizinkide komikmiş:))

günaydınlar.. doğum yapan herkese sağlıklı mutlu günlerde bebeklerini büyütmek nasip olsun inşallah. darısı bizlerin başına..

Meltemim ameliyat sonrası daha rahattı derken şuan mı sancın var?
yok canım amelyat sonrasında daha rahattım ılk doguma nazaran sımdıde ıyıyım sukur ama bu amelıyatım daha sıkıntılı gectı, amelıyat sırasında tansıyonum sureklı dustu ve ben bıl fııl kustum ruzgarı cıkardılar ve hemen bana gosterdıler ardından hemen uyutuldum amelıyat bıtıncede uyanma odasında bekledım , yarımsaat falan cok usudum odama geldıgımde vucut ısımı dengeleme kısmı yordu baya banı ama sonra masallah bı derdım sıkıntım yok ılk dogumda yasadıgım kabızlık ve gaz sorunu olmadı dun sabah hastanede gazımı cıkarttım bılıyorsun sezeryanda cok onemlı kriter bugece de baya bır ıshal seklınde wc deydım nedenını anlamadım ama ıyı oldu dogal lavman oldu cok korkuyordum cunku, yataktan kalkmak zorluyor bıraz ve sureklı sırtustu yatmak malum aylardır hep saga sola yatmaya alıstık boyle popom ve belım agrıyor

ruzgar pasa en sonunda memeyı almayı basardı ama sımdıde bırakmıyor sureklı emmek ıstıyor onu emzırırken o mucızeyo seyretmek muhtesem bır duygu bakmaya doyamıyorum hele bu kadar cok abısıne benzeyınce dejavu yasıyorum resmen bu mucıze 48 saat once benı tekmeleyen mınık tospişmiydi dıyorum

amın ezelcım yaaa aynı duygular ıcersındeyımmmm doyamıyorummm

kızlar gelen gıden artmadan artmadan dogum hıkayemı hemen yazmaya calısacagım bugun

meltemcm sana kocaman bi maşallahhhh diyorum ben seni merak ederken en az 1 hafta nete giremez derken hemen bizleri haberdar ettin sanada dünyalar tatalısı rüzgarada maşallahhhh allah uzun ömürler versin oğluna darısı başımıza artık....

canım sezeryan için keşke acele etmesen, ben hastanedeyken 39 haftalık bir bayan geldi, geçen hafta bebek dönmemişti sezeryan günü verilecekti dedi, dr tekrar baktı dönmüş bebeğiniz sancılarınızı bekleyelim artık dedi.. çoğu kişiden de duymuştum aniden dönebiliyorlar diye, ne olacağı belli olmaz normal doğum için birazcık daha bekle istersen...

kızlar gelen gıden artmadan artmadan dogum hıkayemı hemen yazmaya calısacagım bugun

merakla yazmanı bekliyorum meltemcim.bu arada maşallah meltem bizi hep haberdar ettin.merakta bırakmadın.

doğum yapanlar artınca burasıda iyice sessizleşti.benim gibi beklemede olanlar iyic azaldı

rüzgar tosuncuk hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun kac gundur goruyodum sımdı fırsat buldum :) darısı bebıslerını bekleyen tum annişlere inş........hikayeni sabırsızlıkla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…