- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.761
Aynen dön dön olmadı uyku bitti. O bisey degil yarım kase fıstık yemisim offfffff :18:
yok canım amelyat sonrasında daha rahattım ılk doguma nazaran sımdıde ıyıyım sukur ama bu amelıyatım daha sıkıntılı gectı, amelıyat sırasında tansıyonum sureklı dustu ve ben bıl fııl kustum ruzgarı cıkardılar ve hemen bana gosterdıler ardından hemen uyutuldum amelıyat bıtıncede uyanma odasında bekledım , yarımsaat falan cok usudum odama geldıgımde vucut ısımı dengeleme kısmı yordu baya banı ama sonra masallah bı derdım sıkıntım yok ılk dogumda yasadıgım kabızlık ve gaz sorunu olmadı dun sabah hastanede gazımı cıkarttım bılıyorsun sezeryanda cok onemlı kriter bugece de baya bır ıshal seklınde wc deydım nedenını anlamadım ama ıyı oldu dogal lavman oldu cok korkuyordum cunku, yataktan kalkmak zorluyor bıraz ve sureklı sırtustu yatmak malum aylardır hep saga sola yatmaya alıstık boyle popom ve belım agrıyor
ruzgar pasa en sonunda memeyı almayı basardı ama sımdıde bırakmıyor sureklı emmek ıstıyor onu emzırırken o mucızeyo seyretmek muhtesem bır duygu bakmaya doyamıyorum hele bu kadar cok abısıne benzeyınce dejavu yasıyorum resmen bu mucıze 48 saat once benı tekmeleyen mınık tospişmiydi dıyorum
amın ezelcım yaaa aynı duygular ıcersındeyımmmm doyamıyorummm
canım sezeryan için keşke acele etmesen, ben hastanedeyken 39 haftalık bir bayan geldi, geçen hafta bebek dönmemişti sezeryan günü verilecekti dedi, dr tekrar baktı dönmüş bebeğiniz sancılarınızı bekleyelim artık dedi.. çoğu kişiden de duymuştum aniden dönebiliyorlar diye, ne olacağı belli olmaz normal doğum için birazcık daha bekle istersen...
merakla yazmanı bekliyorum meltemcim.bu arada maşallah meltem bizi hep haberdar ettin.merakta bırakmadın.
doğum yapanlar artınca burasıda iyice sessizleşti.benim gibi beklemede olanlar iyic azaldı
yarım kase fıstıkta ne var ki yaa. helali hoş olsun. ha bi hastalık şeker filan yoksa tabi.
Canım ben 40-42 bedendim hamile kaldıgımda son bir yılda 15 kilo almıstım sıkıntı ve stresten, tam rejime basladıgımda hamile kaldıgımı ögrendim daha 5 kilo vermistim oysaki, doktorum da kiloya takıntılı bak 8-5 kilo aldım simdiye kadar dikkat ettim hep ama hala sakın alma diyip duruyo adam azar isitcem diye yem,iyorum sonrasını da dusunuyorum zor veriyorum cünkü ben:18:
Meltem enerjine hayranım darısı basımıza biz de bebeklerimiz kucagımıza alıp senin gibi heryere yetisebiliriz insallah. MASSALLAHkızlar gelen gıden artmadan artmadan dogum hıkayemı hemen yazmaya calısacagım bugun
haklısın bu son zamanlarda uyku sorunu herkeste var galıbaaaa cok can sıkıcı
selam kızlarr.. dun akşam eltimlere gittik cok fena kasılmalarım oldu.. doğurcam sandım. ama kalkıp hareket ettim yürüdüm ewin içinde iyi geldi.. dogsun istiyorum artık yaa cok baskı yapıyo aşağıya.. 38+0 ım bugün itibariyle..
bu arada ıdrar yolu enfeksiyonu olmus az bakteri çıktı tahlilde. antibiyotik verdi doktor.. 2-3 gündür kullanıyorum.. diş etlerim çok kanıyodu ilaca başladıgımdan beri o da azaldı.. prospektüsünde diş eti iltihaplarına da etkili olduğu yazıyodu. başta tereddüt ettim antibiyotik sonucta zarar vermesin diye de napim kullandım.. iyi gelcek gıbı duruyo da bakalım..
genelde telefondan bağlanıyorum okuyorum forumu ama yazmak telefonda zor oluyo benim..
sizler nasılsınız?
yarım kase fıstıkta ne var ki yaa. helali hoş olsun. ha bi hastalık şeker filan yoksa tabi.
Canım ben 40-42 bedendim hamile kaldıgımda son bir yılda 15 kilo almıstım sıkıntı ve stresten, tam rejime basladıgımda hamile kaldıgımı ögrendim daha 5 kilo vermistim oysaki, doktorum da kiloya takıntılı bak 8-5 kilo aldım simdiye kadar dikkat ettim hep ama hala sakın alma diyip duruyo adam azar isitcem diye yem,iyorum sonrasını da dusunuyorum zor veriyorum cünkü ben:18:
yarama barnak bastın. bende verdim kilo sonra bir ara aldım hemencik hamile kaldım aldığım kiloyla. hiiiç kilo yönünden hamileliğe hazır değildim yane. 80 kiloydum. şimdi 97. doktor 15 al dedi ben dinler miyim?17 aldım.doğumdan sonra vereceğimi ümit ediyorum.ben biz burdan toplucanak dağılmayalım kilo vermeyide burdan devam ettirelim diyorum. birbirimize bakarak daha çok veririz.
İnsallah ben de dogum kilosu anca 2-3 kilo kalır ama önceki fazlalıkları vermem laızm topikce rejim yaparız artıkınyarama barnak bastın. bende verdim kilo sonra bir ara aldım hemencik hamile kaldım aldığım kiloyla. hiiiç kilo yönünden hamileliğe hazır değildim yane. 80 kiloydum. şimdi 97. doktor 15 al dedi ben dinler miyim?17 aldım.doğumdan sonra vereceğimi ümit ediyorum.ben biz burdan toplucanak dağılmayalım kilo vermeyide burdan devam ettirelim diyorum. birbirimize bakarak daha çok veririz.
ama sen neddeen ağlatoyosun ki beniii..
canım bikaç kere söyledim doktora da eşime de. doktor istersen bekleriz dedi ama olabilecek riskleri anlatınca eşim beklemeyelim dedi. bakalım bana bağlı bekleyelim dersem bekleycez ama bişe olursa ben ömür boyu vicdan azab hissederim . kakasını yutması gibi mesela.
canım o zaman biz yazışalım sık sık böylece topik hareketlenir. neler yapıyosun son hazırlıklardan bahset meselaa
evet çok merak ediyorum kaç kere kalktığımı. ama bugün duvara post it yapıştıracam her kalktığımda çizik atıcam. çok merake diyorum şimdi mi çok kalkıyorum bebek gelince mi çok kalkıcam.ne saçma meraklarım var yaa
normal mi doğurmayı bekliyorsunuz canım. normalinde telaşı ne güzel olur ya. üzülüyorum ben o sancıları filan yaşayamaycam diye. eşim diyo manyak mısın sancı yaşayamaycam diye üzülünür mü? ama öyle.
bende 2 kutu antibiyotik kullandım. deca... diye bişe. zarraı yok dediler kaç doktora sordum. yoksa hiç geçmez iltihap bebeğe daha çok zarar veriri dediler. ben onların yalancısıyım. geçmiş olsun
yok canım amelyat sonrasında daha rahattım ılk doguma nazaran sımdıde ıyıyım sukur ama bu amelıyatım daha sıkıntılı gectı, amelıyat sırasında tansıyonum sureklı dustu ve ben bıl fııl kustum ruzgarı cıkardılar ve hemen bana gosterdıler ardından hemen uyutuldum amelıyat bıtıncede uyanma odasında bekledım , yarımsaat falan cok usudum odama geldıgımde vucut ısımı dengeleme kısmı yordu baya banı ama sonra masallah bı derdım sıkıntım yok ılk dogumda yasadıgım kabızlık ve gaz sorunu olmadı dun sabah hastanede gazımı cıkarttım bılıyorsun sezeryanda cok onemlı kriter bugece de baya bır ıshal seklınde wc deydım nedenını anlamadım ama ıyı oldu dogal lavman oldu cok korkuyordum cunku, yataktan kalkmak zorluyor bıraz ve sureklı sırtustu yatmak malum aylardır hep saga sola yatmaya alıstık boyle popom ve belım agrıyor
ruzgar pasa en sonunda memeyı almayı basardı ama sımdıde bırakmıyor sureklı emmek ıstıyor onu emzırırken o mucızeyo seyretmek muhtesem bır duygu bakmaya doyamıyorum hele bu kadar cok abısıne benzeyınce dejavu yasıyorum resmen bu mucıze 48 saat once benı tekmeleyen mınık tospişmiydi dıyorum
amın ezelcım yaaa aynı duygular ıcersındeyımmmm doyamıyorummm
evet çok merak ediyorum kaç kere kalktığımı. ama bugün duvara post it yapıştıracam her kalktığımda çizik atıcam. çok merake diyorum şimdi mi çok kalkıyorum bebek gelince mi çok kalkıcam.ne saçma meraklarım var yaa
normal mi doğurmayı bekliyorsunuz canım. normalinde telaşı ne güzel olur ya. üzülüyorum ben o sancıları filan yaşayamaycam diye. eşim diyo manyak mısın sancı yaşayamaycam diye üzülünür mü? ama öyle.
bende 2 kutu antibiyotik kullandım. deca... diye bişe. zarraı yok dediler kaç doktora sordum. yoksa hiç geçmez iltihap bebeğe daha çok zarar veriri dediler. ben onların yalancısıyım. geçmiş olsun
Kızlar bugunku catı muayenemde hersey normal gozukuyo . Acılma yok darlıkta yokmuş hafıf yalancı sancılar gorundu oglum 37+1 ve 2847 gr olmuş masallah
yarama barnak bastın. bende verdim kilo sonra bir ara aldım hemencik hamile kaldım aldığım kiloyla. hiiiç kilo yönünden hamileliğe hazır değildim yane. 80 kiloydum. şimdi 97. doktor 15 al dedi ben dinler miyim?17 aldım.doğumdan sonra vereceğimi ümit ediyorum.ben biz burdan toplucanak dağılmayalım kilo vermeyide burdan devam ettirelim diyorum. birbirimize bakarak daha çok veririz.
ben ilkde 20 k,lo aldım 9hafta sonra işe başladım ve 16 kilosu gitmişti.bozmayın moralinzi veririz yine.
slm fıstıklar nasılsınız
hafta sonu olduğu için ve doğum yapanlar mis kokulu bebişleriyle
zaman geçirdikleri için topik biraz sessiz
bende hamile kalmadan önce 72 kiloydum diyete başlasım hedefim 60 tı ama ben 63 kiloya
geldiğimde hamile kaldığımı öğrendim diyeti pilatesi flan bıraktım şimdide 12 kilo aldım
75 kiloyum ama doktorum her defasında çok aldığımı söledi biraz kiloya takıntılı
halbuki sadece karnım büyüdü, yüzüm kollarım bacaklarım aynı, inşallah doğumdan sonra
rahat rahat veririz şimdilik normal düşünüyorum bide doğumdan bi kaç gün sonra korse
giymeyi düşünüyorum o da etki edecektir.
benim de benzer durumum. 72 idim 62 ye düştüm diyetle. sonra maalesef 67 ile başladım hamileliğe ve yine maalesef şu an 85 oldum. 18 kilo yani. aşağı yukarı 3 hafta var doğuma. çok ödemim var gerçi, ödem daha da artarsa sanırım bu bana +3 kilo olarak yansır ve bu gebelikte 21 kilo ile biter( bıktım diyetlerden ( zaten yapamadığımda aldığım kilolardan belli.
kızlarrr silince 1 damla kan geldi minicik.sizce önemli mi? misafirim gelecek lütfen cevap yazın ben arada bakıcamm
Figencim yaptirdim catima da baktirdim. bebegim icin kasmadim kendimi. bi de dogumda bakiliyormus
benim de benzer durumum. 72 idim 62 ye düştüm diyetle. sonra maalesef 67 ile başladım hamileliğe ve yine maalesef şu an 85 oldum. 18 kilo yani. aşağı yukarı 3 hafta var doğuma. çok ödemim var gerçi, ödem daha da artarsa sanırım bu bana +3 kilo olarak yansır ve bu gebelikte 21 kilo ile biter( bıktım diyetlerden ( zaten yapamadığımda aldığım kilolardan belli.
arkadaşlar şubat annesi olupta erken dogum yapan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?