2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben 57 ile hamile kaldım şu an 77 yim şimdiden araştırıyorum bol şu süt yapar hemde zayıflarsin diyorlar bakalım neler yapacagiz.haberlesmeyi kesmeyelim

ya cnm nasıl anlarız erken dogum oldugunu ve en erken kaçıncı haftasında oluyor bebegime bişey olurmu

benede çok merak ediyorum sancı nasıl geliyor, o an neler hissediyoruz, hastaneye gitme telaşı çok merak ediyorum, ama daha hala karar veremedim doğum şeklime 40. haftanın içindeyim :) zaten benim bebişinde gelmeye niyet i yok gibi

canım gayet iyi kilo almışsın bence 12 kilo çok iyi, keşke banada çatı muayenesi yapmasaydı, sancım gelince yapsaydı, şimdi böyle kararsız kararsız oturmazdım

hayılı olsun canım, ne güzel düşünmüş arkadaşın, sonra taşınma durumunuz olunca kendine göre alırsın birşeyler, zaten çok çabuk büyüyecekler inşallah, çok msrafı gerek yok.

Ben 57 ile hamile kaldım şu an 77 yim şimdiden araştırıyorum bol şu süt yapar hemde zayıflarsin diyorlar bakalım neler yapacagiz.haberlesmeyi kesmeyelim

ay ben çok su içiyorum bak çok sevindim bu işe suyun yağ yakıcı özelliği var
onu biliyorum. birde daha önce konuşmuştuk burda 2013 şubat anneleri birlikte zayıflıyor
die topik açcaz hepbirlikte zayıflıcaz merak etme :)

ya cnm nasıl anlarız erken dogum oldugunu ve en erken kaçıncı haftasında oluyor bebegime bişey olurmu

öyle kesin bi tanı yok cnm nişanın gelebilir ya da doğum kasılmaların
başlar ya da suyun gelir öyle olur, 32. haftadan sonra olabilir
ama yine o da 38 den öncesi erken doğuma giriyo sanırım.
birde ben çok var dedim ama senin dediğin gibi değil 40. haftadan önce
sezeryanla doğum yapan çok arkadaşımız var demek istedim.

canım gayet iyi kilo almışsın bence 12 kilo çok iyi, keşke banada çatı muayenesi yapmasaydı, sancım gelince yapsaydı, şimdi böyle kararsız kararsız oturmazdım

ne oldu ki cnm neden kararsız kaldın kaçırmışım galiba orayı?

canım çatı muayenesiyaptıramadım, kedimi çok kastım,doktorum doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği sıkacağımı söyledi, kararı da bana bıraktı, ama ben çok kararsızım, ya öyle birşey olursa diye

canım o kişiden kişiye değişir, senin bir sorunun mu var

cnm ya bnm ilk oglum sezeryan kızm ise normal oldu ve tekrar normal yapmak istiyorum hastaneler kabul etmiyor bi ara çok sancım vardı hastaneye gittim erken dogum dediler suyumda geliyor az az 1 haftadırda agrım var sancılar gelip gelip gidiyor uyuyamıyorum o derece ne yapacagımı bilmiyorum son regal tarihim 12 haziran şuan kaçıncı ayımdayım anlamadım

Bende 70 kilo ile hamile kaldım. Şu an 85 86yim:-( doğumdan sonra 77e anca düşerim. Çünkü ilk kızımdada aynı kiloda hamile kalıp yine 85 86ile doğum yapmıştım.

cnm sende vajinismus mu vardı tam hatırlayamadım ama takma kafana
doğum tam gerçekleşmeden yani sancıların açılman başladığında yapılan kontrolde
bu anlaşılır zaten o zaman da kendini kasıyosan hala sezaryene alırlar
önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız sezaryen ya da normal oloması önemli değil
bunu düşünüp de üzülme o an karar verilir buna.

canım sekizinci ayın içinde oluyorsun sanırım, ilk sezeryan ikincesi normal olduysa neden doktorların kabul etmiyorlar bununda normal olmasını, gittiğin hastanede yeni doğan ünitesi olup olmadığını falan iyice araştır, devlete mi gidiyorsun, suyunda geliyorsa ve sancılarında varsa bebeğini sıkıntıya sokmamak daha doğru olur belki, doktorunla iyice konuşmalısın bence

evet canım işte doktorumla yarın birkez daha konuşayım diyorum, bebeğin çıkış esnasında sıkışırsa sezeryana alamıyorlarmış, yani o zaman ya çıkacak ya çıkacak, beni korkutan o dediğin gibi yarın karar vermem lazım artık.

evet cnm devlet hastanesine gidiyorum ya kabul etmiyoruz diyorlar risk yüzünden bende kafayı yiyecegim ne yapacagımı b ilmiyorum ama karnımın ufandıgını hissediyorum

evet cnm devlet hastanesine gidiyorum ya kabul etmiyoruz diyorlar risk yüzünden bende kafayı yiyecegim ne yapacagımı b ilmiyorum ama karnımın ufandıgını hissediyorum

senin sürekli takipte tutulman gerekiyor eğer suyun belirli sınırn altına düşerse alınması lazım canım, o zaman normal doğum diye diretme tabikide, sık sık kontrole gitmen lazım

senin sürekli takipte tutulman gerekiyor eğer suyun belirli sınırn altına düşerse alınması lazım canım, o zaman normal doğum diye diretme tabikide, sık sık kontrole gitmen lazım

tm cnm zaten çarşamba gününe randevu aldım tekrar gidecegim inş bi sorun çıkmaz daha erken degilmi bebegimin dogumu için

süt için en önemli olan bol su içmen. ben de çok araştırmıştım, normal dengeli beslen yetiyor. özel hiçbir şey yemedim ilkinde ama sütüm çok iyiydi. darısı hepimizin başına.tabi bu arada olmayacaksa da aolmuyor. ablam türlü türlü şeyler yedi olmadı. gerçi o lohusalık depsesyonunu epey ciddi yaşamıştı, belki ondan olmamıştır sütü. aman herşeyi kafanıza takmayın.

tm cnm zaten çarşamba gününe randevu aldım tekrar gidecegim inş bi sorun çıkmaz daha erken degilmi bebegimin dogumu için

evet canım erken doğuma giriyor ama biliyorsunki artık herşey çok ilerledi, yedi aylık doğanlar var, kilosuda önemli burada, ama dediğim gibi suyun çok azalıyorsa bebeğin için doğmak daha sağlıklı ise buna üzülme, doktorun karar verecek, sen sık sık doktora gitmeyi ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…