- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.781
çok şükür bendee hiç ödem oluşmadı onun da nasıl bişey olduğunu
pek bilmiyorum çünkü doktora her gittiğimde doktor ayak bileklerime flan bakıyodu
hiç ödemin yok diyodu, aslında ödem daha kolay atılmaz mı vücuttan.
merak etme cnm herkes bir doğursun burda hep birlikte veririz kiloları.
bak başta ne güzel 10 kilo vermişsin yine verirsin.
evet çok var cnm neden sordun?
ilk doğumda ben de üzülüyordum sancı ne onu bile anlamayacağım, normal ameliyattan hiç farkı olmayacak diye.çok içten söylemişim herhalde sezeryan olacaım gece doum sancıları başlamıştı bile. belki senin de öyle olur.
slm fıstıklar nasılsınız
hafta sonu olduğu için ve doğum yapanlar mis kokulu bebişleriyle
zaman geçirdikleri için topik biraz sessiz
bende hamile kalmadan önce 72 kiloydum diyete başlasım hedefim 60 tı ama ben 63 kiloya
geldiğimde hamile kaldığımı öğrendim diyeti pilatesi flan bıraktım şimdide 12 kilo aldım
75 kiloyum ama doktorum her defasında çok aldığımı söledi biraz kiloya takıntılı
halbuki sadece karnım büyüdü, yüzüm kollarım bacaklarım aynı, inşallah doğumdan sonra
rahat rahat veririz şimdilik normal düşünüyorum bide doğumdan bi kaç gün sonra korse
giymeyi düşünüyorum o da etki edecektir.
cnm normal doğummu yoksa sezaryen mi olacaksın?
ben bi sıkıntı çıkmazsa inşallah normal istiyorum doktora geçen gün ben sordum çatı
muayenesi yapmayacakmısınız die o da erken olduğunu zaten şimdilik normal
doğum gibi göründüğü için ağrıların başlayana kadar bakmıcam, ağrıların başladığında bakcam dedi
bana da çok mantıklı geldi hatta sevindim bile, çünkü internette okuduğum kadarıyla bazen çatı muayenesi
erken doğuma da sebebiyet verebiliyomuş.
bugün bebişin odası boyanıyor. daha önce orası oğlumun odası olur diye mavi+krem renkliydi. sonra başka oda oğlumun oldu. şimdi bebeğin odası olacağı için krem rengi olsun dedik. gerçi babamız sarıya çalan bir renk almış ama neyse. boyanıyor bir yandan. bizim ilçeye taşınma durumumuz olduğu için bebişe oda almamıştık. ama arkadaşım yeni eve taşınıyor ve kızına yeni oda alackları için istersen sana vereyim diğer takımları demişti. henüz 4-5 yıllık güzel bir oda takımı. ben de tamam dedim. kendimize kalsa taşınma durumu olduğu için almayacaktık, arkadaşım ben zaten vereceğim istersen sana vereyim deyince işime geldi açıkçası. en azından eşyası derli toplu olur,taşınırsak bir formül buluruz dedik. eşim şimdi oda takımını almaya gitti. bugün yarın o işler var. eşya gelecek, boya bitti sayılır, sonra bebişin kıyafetleri yerleşecek. odanın mavisi çok koyuymuş , 3. katı boyayacak ustalar kapatmak için. aklınızda olsun çok koyu renk seçmeyin, sonra kapatması düz renkle zor oluyor.
ya cnm nasıl anlarız erken dogum oldugunu ve en erken kaçıncı haftasında oluyor bebegime bişey olurmu
Ben 57 ile hamile kaldım şu an 77 yim şimdiden araştırıyorum bol şu süt yapar hemde zayıflarsin diyorlar bakalım neler yapacagiz.haberlesmeyi kesmeyelim
ya cnm nasıl anlarız erken dogum oldugunu ve en erken kaçıncı haftasında oluyor bebegime bişey olurmu
canım gayet iyi kilo almışsın bence 12 kilo çok iyi, keşke banada çatı muayenesi yapmasaydı, sancım gelince yapsaydı, şimdi böyle kararsız kararsız oturmazdım
ay ben çok su içiyorum bak çok sevindim bu işe suyun yağ yakıcı özelliği var
onu biliyorum. birde daha önce konuşmuştuk burda 2013 şubat anneleri birlikte zayıflıyor
die topik açcaz hepbirlikte zayıflıcaz merak etme :)
öyle kesin bi tanı yok cnm nişanın gelebilir ya da doğum kasılmaların
başlar ya da suyun gelir öyle olur, 32. haftadan sonra olabilir
ama yine o da 38 den öncesi erken doğuma giriyo sanırım.
birde ben çok var dedim ama senin dediğin gibi değil 40. haftadan önce
sezeryanla doğum yapan çok arkadaşımız var demek istedim.
ne oldu ki cnm neden kararsız kaldın kaçırmışım galiba orayı?
canım o kişiden kişiye değişir, senin bir sorunun mu var
canım çatı muayenesiyaptıramadım, kedimi çok kastım,doktorum doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği sıkacağımı söyledi, kararı da bana bıraktı, ama ben çok kararsızım, ya öyle birşey olursa diye
cnm ya bnm ilk oglum sezeryan kızm ise normal oldu ve tekrar normal yapmak istiyorum hastaneler kabul etmiyor bi ara çok sancım vardı hastaneye gittim erken dogum dediler suyumda geliyor az az 1 haftadırda agrım var sancılar gelip gelip gidiyor uyuyamıyorum o derece ne yapacagımı bilmiyorum son regal tarihim 12 haziran şuan kaçıncı ayımdayım anlamadım
cnm sende vajinismus mu vardı tam hatırlayamadım ama takma kafana
doğum tam gerçekleşmeden yani sancıların açılman başladığında yapılan kontrolde
bu anlaşılır zaten o zaman da kendini kasıyosan hala sezaryene alırlar
önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız sezaryen ya da normal oloması önemli değil
bunu düşünüp de üzülme o an karar verilir buna.
canım sekizinci ayın içinde oluyorsun sanırım, ilk sezeryan ikincesi normal olduysa neden doktorların kabul etmiyorlar bununda normal olmasını, gittiğin hastanede yeni doğan ünitesi olup olmadığını falan iyice araştır, devlete mi gidiyorsun, suyunda geliyorsa ve sancılarında varsa bebeğini sıkıntıya sokmamak daha doğru olur belki, doktorunla iyice konuşmalısın bence
evet cnm devlet hastanesine gidiyorum ya kabul etmiyoruz diyorlar risk yüzünden bende kafayı yiyecegim ne yapacagımı b ilmiyorum ama karnımın ufandıgını hissediyorum
pek bilmiyorum çünkü doktora her gittiğimde doktor ayak bileklerime flan bakıyodu
evet daha çabuk gidiyor. 9 haftada işe başlamıştım ilkinde ve 16 kilo vermiştim bile.
senin sürekli takipte tutulman gerekiyor eğer suyun belirli sınırn altına düşerse alınması lazım canım, o zaman normal doğum diye diretme tabikide, sık sık kontrole gitmen lazım
evet daha çabuk gidiyor. 9 haftada işe başlamıştım ilkinde ve 16 kilo vermiştim bile.
nekadar çabuk kilo vermişsin inşallah veririz
Ben 57 ile hamile kaldım şu an 77 yim şimdiden araştırıyorum bol şu süt yapar hemde zayıflarsin diyorlar bakalım neler yapacagiz.haberlesmeyi kesmeyelim
tm cnm zaten çarşamba gününe randevu aldım tekrar gidecegim inş bi sorun çıkmaz daha erken degilmi bebegimin dogumu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?