2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bir sürü olumsuzluk var ama şeker kont. altına alınamazsa diyor. senin yazını görünce okudum int.den.benimde gözüm korktu, ani ölüm diyor mesela ama sürekli kont. dışı şeker olursa. bizim durumumuz farklı. sürekli kont. dışı olsa zaten dr. insülin başlar. ama son ana kadar diyete mutlaka uyulmalı diyor ve kont. altında tutulmalı. yani iş bize düşüyor burada,madem diyete uyunca iyi gidiyor son haftalarda bebişimizin sağlığı ile oynamayalım. çünkü ben kaçırdıkça yüksek çıkıyor eee buda sürekli kaçırırsak sürekli kont.dışı olması demek. allah korusun bebişlerimizi ama biz önce dikkat etmeliyiz.iyiki sen sormuşsun bende bakmışım int.ten. böyle olacak diye birşey yok ama sonuna kadar dikkat etmeliyiz.

inş. sütümüz bol olur, kilo vermek çoook hızlı oluyor, emzirmek günde 1000 kal. demek. aşırıya kaçmadığın zaman biraz da keyfini srerek bile verebiliriz.

hoşgeldin Ayşe Naz, adın gibi nazlı geldin galiba. maaşallah, erken olmasına rağmen boyu, kilosu yerinde. inş. sende toparlarsın en kısa zamanda inş.

kızlar,az önce sarı yoğun kıvamlı bir parça akıntı oldu bende.yarı pişmiş yumurta akı gibi bişey.normal akıntımdan farklıydı.yoğun bir kıvamı vardı. nişan dedikleri bu olabilir mi,aranızda bilen var mı? nette hafif pembe,hafif kanlı gibi tarif edilmiş,benimki öyle değil ama.

canım nişan kansı olur..genede dikkat et ama bence akıntıdır oo...

canım bu konuda herkes bir şey söylüyor.. ama aklımızın köşesinde kalsın yinede.. sağol paylaşımın için...

en son kac kıloydu oglusun ıkı haftada kac gr almıs

2800 dü 3500gr olmuş iki hafta içinde canım... bu hızlı gelişme bana çatlak olarak döndü ama olsun ne yapalım...

dr um banada lansinoh u önerdi...

ayyy çok güldüm... bende öyle diyordum taki ağdacı çatlağın var diyene kadar.. sonra bir baktım ki.....bende de çatlak varmış meğer...

sağlıcakla büyüt canım....

Meltemcin gecmis olsun xcanim masallah ruzgara bizim kafa da 36 cm ) bu arada ben su vermeyi unutuuorum ;(

ya 6 ay su verilmiyor diye biliyorum ben....:44::44:

sanırım benim nişanım gelmiş geçen pazar.. şimdi dinleniyorum bol bol.....

ahhh canım.. benim annemde hiç çatlak yok ama bana gelince oldu işte... ben neler kullanmadım ki....5 kutu lierac bitirdim 6. dayım şimdi...bir küçük büy bir büyük boy bebe yağı.... ama bana mısın demedi.. çatlıyom işte.... insallah doğum sonrası düzelir....

canım bilmiyorum ben.. hatta geçen hafta benim kahverengi akıntıyla küçük bir parça bir şey geldi... acaba o nişanmıydı.. sonra bu akıntı devam etti ama kesildi şimdi çok şükür....

Kızlar daha önce bahsetmistim ama tekrar deyineyim malum günler yaklastı. Ablamda hcbir ilac yöntem gögsüne fayda etmemisti atık 1mm ip tutuyordu sanki meme bası kopacaktı. Son care alman ebe tülbentin arasına yün koydu yastıktan cıkartıp emzirmedigi zamanlar ablam gögsüne ped gibi onu koydu ve düzeldi hergün biraz daha iyilesti. Yani denenebilir kolay bi yöntem sıcak sıcak kısın da iyi gider

darısı başımıza gerçektende canım....

Benim ablamlar ikiz, haziran doğumlular. Ben ağustos doğumluyum. Arada iyi ay olduğu halde yıllarca beraber kutlandı doğum günlerimiz :)) haziranda beni de aradan çıkarıyorlardi :)

çok güldüm....

canım sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum meleğine...

çok güzel olmuş canım....

cokk tesekkur ederım sana ve herkese, evet mmeye basladık sımdıde catlaklarla ve uykuyla basımız azıcık dertte:) gunduz uyuyup gece uyanıgısss ascık duzelcek ınşşşşş....

kızlar gogus ucu avent kesın alın hayat kurtarıyor ben lansınohtan fayda gormedım kakao yagı denıyorum , hasta bezı ılk 2 gun cok ısıme yaradı sımdı olsada olur pede de ıs gorur , humana steel tea kullanıyorum sankı gaz ve amelıyat sonrası kabızlık ıcınde ıse yaradı 2. gun full calıstı bagırsaklar ruzgarda bıle ıse yarıyor sanki, bebegın burnu tıkanıyor Physiologica Gifrer 10 numara damla brunoyu begenmedım , eldıven sapka yere cok dusuyor sureklı yıkanmak ıstıyor bolca alın

tavsiyelerin kulağımıza küpe olsun canım...çok teşekkür ederim.. bu yoğunluğunda bizleri düşündüğün için....

doğumdan sonra ne yiyecğiz valla bende bilmiyorum, şeker, un ve yağdan uzak duracağız kilolar için, kurufasulye, nohut, lahana, karnıbahar (mevsim sebzeleri) bunlardan uzak duracağız bebeğe gaz olmasın diyeee yandık yani :) doğum sonrası acızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlı uğurlu olsun canımmm, şikayetlerin zamanlaa geçecek inşallah

Kizlar dogum yapanlar gozunzz aydin cok sevindim hikaye okudum cok begendim.bu arada bi sayfa acilsa dogum yapilan kilo tarih atilsa v dogum yapinca oraya yazalim birbirimz destek verip kilolari versek :) ben 35+4teyimm 18 kilo aldim.ben dogum sonrasi hem yiyeceklere dikkat edip hmde b fit diye spr salon var oraya gitmek istiyorum kadinlara ozel hem yarim saat yeterli oluyo daha once orda 2 beden incelip 18 kilo verdim.cpten girince zor yaziliyo.
Bu arada oglum 35+2 de kntrldeyken 2700 gr ve 47 cm olmus biraz uzun boylu olcakmis bakalim.

off yaa akşam üzeri azıcık dinleneyim diye uzanmıştım uyuya kalmışım şimdi uyuyamıyorummm sinir oluyorum geceleri uyuyamamaya ::

gece uyuyamıyorum
gündüz uyuyamıyorum
bazen mide yanmsıyla bazen öksürükle ama hep uykusuz
birazuyuyup enerji toplamak istiyorum ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…