- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.861
SElam Annelerr :)) kaç gündür hastaydım bakamadım hiç ..bana geçmiş olsun diyen herkeze teşekkür ediyorum inşallah benim gibi hasta olanlarda biran önce iyileşir :)) nerdeyse 2 gündür doğru dürüst birşeyler yiyemedim..Allah dün kociş evdeydi de bana baktı sağolsun.. bu sabah kahvaltıyı iyi yaptım yinede ama çok üzüldüm yiyemedim bebişime vitamin veremedim diyeinşallah stoktan yemiştir yavrucum :)) amann kimse hasta olmasınn dikkat edin kızlarrr....
günaydın kızlar.bende cuma doktora gittim bebek ters dönmüş ama doğum kanalına girmemiş.girmezse ne olacak bilen varmı.sezeryanmı suni sancımı verecekler.nst de çok sancım çıkıyor ama ben bişe hissetmiyorum.doktor 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.ama ben iyice sabırsızlandım.ve gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.şuan sezeryanda korkutuyor normal doğumda.allahım yardım et bize.önceden çok güveniyordum kendime kesin normal yapıcam diyordum ama şimdi çok endişeliydim.çatı muayeneside yapamadı şuan çok sıkıymış bebek inmediği için.
geçmiş olsun canım merak etme o stoktan besleniyordurrrr
SElam Annelerr :)) kaç gündür hastaydım bakamadım hiç ..bana geçmiş olsun diyen herkeze teşekkür ediyorum inşallah benim gibi hasta olanlarda biran önce iyileşir :)) nerdeyse 2 gündür doğru dürüst birşeyler yiyemedim..Allah dün kociş evdeydi de bana baktı sağolsun.. bu sabah kahvaltıyı iyi yaptım yinede ama çok üzüldüm yiyemedim bebişime vitamin veremedim diyeinşallah stoktan yemiştir yavrucum :)) amann kimse hasta olmasınn dikkat edin kızlarrr....
Kızlarrr bugün tekrar doktora gittim, bebek bu gidişle 3800 falan doğar dedi, benimde bazı sıkıntılarım vardı anlatmıştım daha önceden bebek biraz iri olunca benimde sıkıntılarım olunca yarın sezeryan olmaya karar verdik, daha fazla kafamı yoramayacağım o mu olsun bu mu olsun diye, sabah gidiyorum inşallahhh
sağol canımm..yarın sende doğuma gidiyorsun desenedua larımız seninle..inşallahhh hiçç anlamadan bebişini kucağına alırsınnn :)))
yaa hastamıydın?geçmiş olsun. bende çok çekmiştim çok şükür iyiyim şimdi ama hasta olduğum hafta oğlum 500 gr almıştı ben şoklardayım tabi. onlar alacağını alıyor gerçekten sen merak etme için rahat olsun.
figen kararını bende merak ediyordum doğrusu zor bi karar. yarın gidiyosun yani ha. hadi bakalım Allah kolaylık versin. tam olarak kaç hafta günlüksün şimdi.
benim açılmama filan hiç bakılmadı ya belki bizimde açıklık vardır ama haberimiz yoktur. ya bazıları açılma 4 cm oluyomuş doğum başlıyomuş hala haberi olmuyomuş gezmeye devam ediyomuş filan. bazıları da uzanıp yatıyormuş her bünyeye göre değişiyor sanırım süresi şiddeti.cuma çok geç bir tarih değil bence başka belirti yoksa rahat ol. bu kasık ağrısı sancı olabilir mi?kızlar kasıklarım çok ağrıo, ne yatınca geçio, ne kalkınca inceden inceden fena vuruo ağrı, rahimde açılma varmış en son muaynemde 1 cm, daha geçen perşembe güünü gittim doktora,sizce ne kadar süredece açılma devam eder. hla açılıyormudur bu cuma diğer kontrolüm
Gunaydin kizlar..bebisin tepikleriyle uyandim yine. Resmen kalk kahvalti yap diye durtuyodu kaburgami :) yidim, ben de rahatladim oglusum da. :)
ben gun gectikce daha cok korkuyorum yusuf yusuf basladi sanki... :s
Canımmm Allah kurtarsın hayırlısıyla benimkide dönmedi hala cumayada biz gidiyoruz doktorumuzaaa :))) kaçta alcaklar doğuma
bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz
benim açılmama filan hiç bakılmadı ya belki bizimde açıklık vardır ama haberimiz yoktur. ya bazıları açılma 4 cm oluyomuş doğum başlıyomuş hala haberi olmuyomuş gezmeye devam ediyomuş filan. bazıları da uzanıp yatıyormuş her bünyeye göre değişiyor sanırım süresi şiddeti.cuma çok geç bir tarih değil bence başka belirti yoksa rahat ol. bu kasık ağrısı sancı olabilir mi?
değişik bir ağrı,belden bi duruo adım atamıorm, hayırlısısyla kucağımıza alsak , bakalım cumaya kadar açılma böyle devam ederse haftaya doğum yaparım herhalde, herkes açılma olduysa eğer 10 güne doğum yaparsn dior.tabi bu bünyeden bünyeyede değişio elbette
bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz
Merhaba kızlar
Sonunda gırebıldım.minik kızım 3kg olarak dünyaya geldı.sonra 2700 oldu.1 gün hastanede kaldık,ertesi gün evimizdeydik.sarılık vs olmadık hersey yolunda çok şükür,emzirme dısında......darısı bütün topiğimızın basına.doğum hikayemi de müsait bir zamanda yazarım.
Meltem senin de gözün Aydın bacım.hepinizi kucaklıyorum,allahım sevgi doluyum,karakterim değişti resmengün sayan tüm arkadaslara Allah yardım etsin,öptümmmmmmm
Kızlarrr bugün tekrar doktora gittim, bebek bu gidişle 3800 falan doğar dedi, benimde bazı sıkıntılarım vardı anlatmıştım daha önceden bebek biraz iri olunca benimde sıkıntılarım olunca yarın sezeryan olmaya karar verdik, daha fazla kafamı yoramayacağım o mu olsun bu mu olsun diye, sabah gidiyorum inşallahhh
canım sonunda karar vermiş olmana sevindim.. kararsızlık çok daha kötü bir durum çünkü.. inşallah ikiniz içinde en hayırlısı budur... kendinden haberdar et bizi.. kızlar biz iyiyiz demen yeterli... Allah kolaylıklar versin şimdiden..
bende de bir enerji patlaması var. hayırdır inşallah. kocam kızıyo canına kastın mı var diye. ama boş durunca kendi kendime daha çok düşünüyorum ne olacak ? nasıl olacak? ne yesem? en iyisi abartmadan ev işi yapmak hem hareket oluyor. ayyy dünden beri canım acayip tatlı şeyler istiyor. nası engellesem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?