2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım merak etme o stoktan besleniyordurrrr

canım en iyi kararı doktorunla verirsin bence, beş gündür kendi kendimi yedim bitirdim sezeryan mı normal doğummu diye, bugün gittim ve kararımızı verdik, sabah sezeryana giriyorum, artılarını eksilerini doktorunla konuş ve ona göre karar ver.

kızlar kasıklarım çok ağrıo, ne yatınca geçio, ne kalkınca inceden inceden fena vuruo ağrı, rahimde açılma varmış en son muaynemde 1 cm, daha geçen perşembe güünü gittim doktora,sizce ne kadar süredece açılma devam eder. hla açılıyormudur bu cuma diğer kontrolüm

yaa hastamıydın?geçmiş olsun. bende çok çekmiştim çok şükür iyiyim şimdi ama hasta olduğum hafta oğlum 500 gr almıştı ben şoklardayım tabi. onlar alacağını alıyor gerçekten sen merak etme için rahat olsun.

figen kararını bende merak ediyordum doğrusu zor bi karar. yarın gidiyosun yani ha. hadi bakalım Allah kolaylık versin. tam olarak kaç hafta günlüksün şimdi.

evet canım en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir :) hayırlısı böyleymiş diyorum, yarın 39+3 günlük olacağım allahın izniyle

bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz

benim açılmama filan hiç bakılmadı ya belki bizimde açıklık vardır ama haberimiz yoktur. ya bazıları açılma 4 cm oluyomuş doğum başlıyomuş hala haberi olmuyomuş gezmeye devam ediyomuş filan. bazıları da uzanıp yatıyormuş her bünyeye göre değişiyor sanırım süresi şiddeti.cuma çok geç bir tarih değil bence başka belirti yoksa rahat ol. bu kasık ağrısı sancı olabilir mi?
Gunaydin kizlar.. bebisin tepikleriyle uyandim yine. Resmen kalk kahvalti yap diye durtuyodu kaburgami :) yidim, ben de rahatladim oglusum da. :)
ben gun gectikce daha cok korkuyorum yusuf yusuf basladi sanki... :s

bende korkuyorum bazen. dün meltemin fotolarını görünce korku mu desem mutluluk mu hayatımda tarif edemediğim ve daha önce yaşamadığım şeyler hissettim. korkuyla karışık bir heyecan. hem kavuşmak istiyo insan hemde korkuyo. ama yapacak bişe yok. bu kadar büyüdü. o çocuk çıkacak o kadar. valla rüyamda karnımı düz görüyordum o kadar zorlaştırıyor hayatı ki artık yana dönmek filan işkence. pırtlatalım gitsin.

Canımmm Allah kurtarsın hayırlısıyla benimkide dönmedi hala cumayada biz gidiyoruz doktorumuzaaa :))) kaçta alcaklar doğuma

ya çok merak ediyorum hepsi dönerken bizimkiler neden dönmedi. ben doktora sormadım çok soru sorduğum için utandım artık. siz sordunuz mu?

bu arada behise öğleden sonra sezaryeene girerim belki diyordu .ne yaptı acaba. belkide almıştır bebeğini kucağına.

inşallah sağ salim bebeğini kucağına alrısın canım ,bende yarın gidiyorummm

slm kızlar bir süredir giremiyorum son hazırlıklarla uğraşıorum. nasılsınız. doğum yapan annelerimizin gözü aydın inş. hayırlı uzun ömürlü olurlar

4o haftayı geçirdin maşallah. bebişinin bakımı da çok kolay olur tombiş olursa hem. mucizen geliyor seninde. bebişinle mutlu günler geçirmen dileğiyle inşallah.

Merhaba kızlar
Sonunda gırebıldım.minik kızım 3kg olarak dünyaya geldı.sonra 2700 oldu.1 gün hastanede kaldık,ertesi gün evimizdeydik.sarılık vs olmadık hersey yolunda çok şükür,emzirme dısında......darısı bütün topiğimızın basına.doğum hikayemi de müsait bir zamanda yazarım.
Meltem senin de gözün Aydın bacım.hepinizi kucaklıyorum,allahım sevgi doluyum,karakterim değişti resmen gün sayan tüm arkadaslara Allah yardım etsin,öptümmmmmmm

sonunda kavuşuyorsunuz bebişinle şimdiden gözün aydın...inş. kolay olur sezaryann

gözün aydın allah analı babalı büyütmayi nasip etsin inş.

canım sonunda karar vermiş olmana sevindim.. kararsızlık çok daha kötü bir durum çünkü.. inşallah ikiniz içinde en hayırlısı budur... kendinden haberdar et bizi.. kızlar biz iyiyiz demen yeterli... Allah kolaylıklar versin şimdiden..

amin canım çok teşekkür ederimmm güzel dileklerin için

canım valla enerji patlamamı çok kötü değerlendrdim çok yoruldum yaa uyudum biraz ama bacaklarım tutmuyo valla D ( hayel79 duymasın bunları temizliğe alışık değilsin de ondan diycek bana önceki konuşmalarımızı hatırlarsa) benimde dünden beri kadayıf dolması canım çok istiyor o tatlıyı da her yer yapmıyo kim yapıyor bilmiyorum bir ara anneme gideyimde yapsın bari (

tugba5286 canım Allah kolaylık versin.. saat belli olunca da insan daha bir değişik olur yaa sabırsızlanır heralde değil mi

oooh maşallah yarın o güzel gözlerini dünyaya açacak birkaç bebişimiz daha varmış. harika bir duygu buu :9 maşallah ocak ayını bitirmeden hepimiz pırtlatıyoruz valla. Rabbim hepinize hayırlısını versin bebişlerinizi bir an önce kucağınıza alın inşallah sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…