2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

gece uyuyamıyorum
gündüz uyuyamıyorum
bazen mide yanmsıyla bazen öksürükle ama hep uykusuz
birazuyuyup enerji toplamak istiyorum ama nerde

al benden de o kadar..
Tam uykuya dalıyorum saatin alarmı bu seferde.. uyanıp işe geliyorum üstüne..
artık kalmadı enerjim, bi de her göre bunlar iyi günler yat uyu bebiş doğunda uyuyamıycan demezlermi

Allahtan işteki son haftam.. izinler lazım olcak diye bırakamadım 37. haftaya kadar..

gunaydinlar. bugun benim icin buyuk gun. heyecan basladi. doktor beni ogleden sonra sezeryana alabilir. bebek donmediyse kesin bebegimi bugun kucagima alacagim. bana dua edin. hersey yolunda gitsin. kizim saglikli dogsun.

gunaydinlar. bugun benim icin buyuk gun. heyecan basladi. doktor beni ogleden sonra sezeryana alabilir. bebek donmediyse kesin bebegimi bugun kucagima alacagim. bana dua edin. hersey yolunda gitsin. kizim saglikli dogsun.

günaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Hayırlısı ile sorunsuz bebeğini kucağına al inşallah..

günaydınnnnn şişkolarrrr nasılsınızz? bende zabanan dayak yemiş gibi kalktım her tarafım ağrıyor. kocamı işe gönderdim oğlumda karnımda uyuyor günün planını yapıyorum kafamda. sanırım bugün ütünün dibine vuracam.

seninkide benimki gibi inatçı olanlardan demi. benimkide dönmedi. hadi bakalım gülerek giiiit,gülerek gel inşallah.kızınıda poposundan ısır ekleyebilirsende bize hikayeni,tecrübelerini yaz olur mu?

off yaa akşam üzeri azıcık dinleneyim diye uzanmıştım uyuya kalmışım şimdi uyuyamıyorummm sinir oluyorum geceleri uyuyamamaya ::

arkadaşıma katılıyorum örtmenim.

sizler neler yapacaksınız bugün?

canım ben gece uyuyamadığım gibi sabah da erkenden kalktım, kahvaltımı bu saate kadar uzattım valla tv ve pc karşısında :):) şimdi de kalkıp evimi süpüreyim azıcık temizlik yapayım diyorumm, ütü de var amaaaannn onu da yarın yaparım artık.. doğum öncesi çok yormayın kendinizi diyo uzmanlar bizde öyle yapalım

b fiti bende duydum.güzele benziyor. kesinlikle şubat anneleri olarak kilo verme grubu oluşturma fikrini destekliyorum.süper olur.

annesini özlemiş çocuk,merak etmiş dünyayı. Allah analı babalı büyütsün.

mutlaka inceliycem canım sağol.

triptofencim gercekten inatcilar bebeklerimiz o kadar sarki soyledik ise yaramadi:) donmedi bebeklerimiz.

bende de bir enerji patlaması var. hayırdır inşallah. kocam kızıyo canına kastın mı var diye. ama boş durunca kendi kendime daha çok düşünüyorum ne olacak ? nasıl olacak? ne yesem? en iyisi abartmadan ev işi yapmak hem hareket oluyor. ayyy dünden beri canım acayip tatlı şeyler istiyor. nası engellesem bilemedim.

günaydın kızlar.bende cuma doktora gittim bebek ters dönmüş ama doğum kanalına girmemiş.girmezse ne olacak bilen varmı.sezeryanmı suni sancımı verecekler.nst de çok sancım çıkıyor ama ben bişe hissetmiyorum.doktor 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.ama ben iyice sabırsızlandım.ve gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.şuan sezeryanda korkutuyor normal doğumda.allahım yardım et bize.önceden çok güveniyordum kendime kesin normal yapıcam diyordum ama şimdi çok endişeliydim.çatı muayeneside yapamadı şuan çok sıkıymış bebek inmediği için.

walla canım benm doğuma daha var ama 5 gün önce benm bebiş doğum kanalına inmiş dedi doktor...yalancı sancının dışında bişide yok...her an gelebilir dedi...sennde günün az kalmış,merak etme her an doğum kanalına girip doğumun gerçekleşir ....o korkular bendede var ama inan keşke gerçek doğum sancılarımız gelsede bu stressten bir an önce kurtulsak..böle oturup bekleyerek dahada sıkıyoruz kendimizi allah yardımcımız olsun....

kaçış yok artık. hep içimizde tutamayacağımıza göre bebişlerimizi,korkularımızı yenip doğuracaz. çatı muayenesinden yırtmışsın ne güzel belki doğumda bakarlar sadece. sancı konusunda bi fikrim yok bende de oluyor ara ara ama dayanılmaz gibi değil.bebek doğum pozisyonuna kaçıncı haftanda girdi canım. benim bebişim ters ama bugün acaba dönmüş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü farklı yerlerden tekmeliyor. kızlar yaa kafa dönünce kafayı nerde hissediyorsunuz. ben göbek deliğimin üstünde hissediyordum. şimdi orası yumuşak kafa nerde bulamadım.döndü mü acaba? bu arada akşama misafirim var. yavaş yavaş bişeler hazırlıycam bakalım fazla yapıp dolaba atiymde doğumdan sonra lazım olur diyorum. misafirlere ikram ettiğiniz ve heppp iltifat alan tarifleriniz var mıııı??pratik şeylerde olabilüüü ilginç aperatifler filan.

Son düzenleme:

3-4 hafta oldum cnm doğum pozisyonuna gireli.ben kafasını hissetmiyorum ama poposu göğsümün altında ayaklarıda karnımın sağ tarafında herhalde çünkü hep oralara vuruyor küçük top gibi bişe dolanıp duruyor.

ya heyecanlandım şimdi acaba döndü mü. aslında bir ultrason cihazı alsaydık ne iyiydi. nasıl olsa kocama göre 4-5 çocuk yapıcaz .kardeşlerinde de kullanırdık.

Gunaydin kizlar.. bebisin tepikleriyle uyandim yine. Resmen kalk kahvalti yap diye durtuyodu kaburgami :) yidim, ben de rahatladim oglusum da. :)
ben gun gectikce daha cok korkuyorum yusuf yusuf basladi sanki... :s

Canımmm Allah kurtarsın hayırlısıyla benimkide dönmedi hala cumayada biz gidiyoruz doktorumuzaaa :))) kaçta alcaklar doğuma

SElam Annelerr :)) kaç gündür hastaydım bakamadım hiç ..bana geçmiş olsun diyen herkeze teşekkür ediyorum inşallah benim gibi hasta olanlarda biran önce iyileşir :)) nerdeyse 2 gündür doğru dürüst birşeyler yiyemedim..Allah dün kociş evdeydi de bana baktı sağolsun.. bu sabah kahvaltıyı iyi yaptım yinede ama çok üzüldüm yiyemedim bebişime vitamin veremedim diye inşallah stoktan yemiştir yavrucum :)) amann kimse hasta olmasınn dikkat edin kızlarrr....

Kızlarrr bugün tekrar doktora gittim, bebek bu gidişle 3800 falan doğar dedi, benimde bazı sıkıntılarım vardı anlatmıştım daha önceden bebek biraz iri olunca benimde sıkıntılarım olunca yarın sezeryan olmaya karar verdik, daha fazla kafamı yoramayacağım o mu olsun bu mu olsun diye, sabah gidiyorum inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…