- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.841
bende 20 kilo aldım ama henüz 36+1 im ben ve her hafta 1-1.5 kilo alıyorum.sonum ne olur bilmem.inş bende hemen veririm kiloları.sen spor falanda yaptın mı canım yada korse falan taktın mı?nasıl verdin kiloları
yoook canım,pasta börek yiyordum doğum sonrası bol bol. çok misafir gelyordu ve evde hep oluyordu bunlardan. şeker çıktığı için hep diyet yapmıştım,hamilelik bitince abarttım bunları yemeyi. baktım kilo veremiyorum 1 hafta sonra kestim yemeyi. hamurişi yemedim, ekmek ,pilavimakarna temel şeylere dikkat ettim ve bol bol emzirdim. şansıma sütüm çok oldu.emzirmek zaten günde 1000 kal. demek. abartılı yemeyince sütte olunca verdim kısa zamanda.
gece uyuyamıyorum
gündüz uyuyamıyorum
bazen mide yanmsıyla bazen öksürükle ama hep uykusuz
birazuyuyup enerji toplamak istiyorum ama nerde
gunaydinlar. bugun benim icin buyuk gun. heyecan basladi. doktor beni ogleden sonra sezeryana alabilir. bebek donmediyse kesin bebegimi bugun kucagima alacagim. bana dua edin. hersey yolunda gitsin. kizim saglikli dogsun.
gunaydinlar. bugun benim icin buyuk gun. heyecan basladi. doktor beni ogleden sonra sezeryana alabilir. bebek donmediyse kesin bebegimi bugun kucagima alacagim. bana dua edin. hersey yolunda gitsin. kizim saglikli dogsun.
off yaa akşam üzeri azıcık dinleneyim diye uzanmıştım uyuya kalmışım şimdi uyuyamıyorummm sinir oluyorum geceleri uyuyamamaya ::
günaydınnnnn şişkolarrrrnasılsınızz? bende zabanan dayak yemiş gibi kalktım her tarafım ağrıyor. kocamı işe gönderdim oğlumda karnımda uyuyor günün planını yapıyorum kafamda. sanırım bugün ütünün dibine vuracam.
seninkide benimki gibi inatçı olanlardan demi. benimkide dönmedi. hadi bakalım gülerek giiiit,gülerek gel inşallah.kızınıda poposundan ısır ekleyebilirsende bize hikayeni,tecrübelerini yaz olur mu?
arkadaşıma katılıyorum örtmenim.
sizler neler yapacaksınız bugün?
tesekkur ederim canim darisi senin de basina. bebegini kucagina saglikli bir sekilde alman dilegi ilegünaydın canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Hayırlısı ile sorunsuz bebeğini kucağına al inşallah..
Kizlar dogum yapanlar gozunzz aydin cok sevindim hikaye okudum cok begendim.bu arada bi sayfa acilsa dogum yapilan kilo tarih atilsa v dogum yapinca oraya yazalim birbirimz destek verip kilolari versek :) ben 35+4teyimm 18 kilo aldim.ben dogum sonrasi hem yiyeceklere dikkat edip hmde b fit diye spr salon var oraya gitmek istiyorum kadinlara ozel hem yarim saat yeterli oluyo daha once orda 2 beden incelip 18 kilo verdim.cpten girince zor yaziliyo.
Bu arada oglum 35+2 de kntrldeyken 2700 gr ve 47 cm olmus biraz uzun boylu olcakmis bakalim.
Selam geçmişi pek okuyamadım meltemizmir hayırlı olsun allah analı babalı büyütmayi nasip etsin inşallah merakla dogum sancılarım ne zaman tutcak nasıl olcak derken erken doğum yaptım ve acil sezeryanla kızımla tanışmış olduk doğum hikayesini bende ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşmak isterim inşallah sayfada olan tüm anne adayları hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz saglıklı bebişlerinize merhaba dersiniz.
Beklenen doğum tarihimiz 20 şubat'ken 24 ocakta Ayşe Naz dünyaya geldi 2550 gr 48 cm boyunda sağlıklıyız ama benim biraz şikayetlerim var ameliyat kaynaklı...
mutlaka inceliycem canım sağol.Kızlaarr aklıma gelmişken yazayım ne zamandır ( http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler-74.html ) bu topigi okuyorum hepsini bitirebilmiş değilim ama vaktim oldukça yavaş yavaş okuyorum tavsiye ederim güzel paylaşımlarda bulunmuş tecrübeli annelerimiz..
canım ben gece uyuyamadığım gibi sabah da erkenden kalktım, kahvaltımı bu saate kadar uzattım valla tv ve pc karşısında :):) şimdi de kalkıp evimi süpüreyim azıcık temizlik yapayım diyorumm, ütü de var amaaaannn onu da yarın yaparım artık.. doğum öncesi çok yormayın kendinizi diyo uzmanlar bizde öyle yapalım
günaydın kızlar.bende cuma doktora gittim bebek ters dönmüş ama doğum kanalına girmemiş.girmezse ne olacak bilen varmı.sezeryanmı suni sancımı verecekler.nst de çok sancım çıkıyor ama ben bişe hissetmiyorum.doktor 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.ama ben iyice sabırsızlandım.ve gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.şuan sezeryanda korkutuyor normal doğumda.allahım yardım et bize.önceden çok güveniyordum kendime kesin normal yapıcam diyordum ama şimdi çok endişeliydim.çatı muayeneside yapamadı şuan çok sıkıymış bebek inmediği için.
günaydın kızlar.bende cuma doktora gittim bebek ters dönmüş ama doğum kanalına girmemiş.girmezse ne olacak bilen varmı.sezeryanmı suni sancımı verecekler.nst de çok sancım çıkıyor ama ben bişe hissetmiyorum.doktor 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.ama ben iyice sabırsızlandım.ve gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.şuan sezeryanda korkutuyor normal doğumda.allahım yardım et bize.önceden çok güveniyordum kendime kesin normal yapıcam diyordum ama şimdi çok endişeliydim.çatı muayeneside yapamadı şuan çok sıkıymış bebek inmediği için.
bebek doğum pozisyonuna kaçıncı haftanda girdi canım. benim bebişim ters ama bugün acaba dönmüş olabilir mi diye düşünüyorum çünkü farklı yerlerden tekmeliyor. kızlar yaa kafa dönünce kafayı nerde hissediyorsunuz. ben göbek deliğimin üstünde hissediyordum. şimdi orası yumuşak kafa nerde bulamadım.bu arada akşama misafirim var. yavaş yavaş bişeler hazırlıycam bakalım fazla yapıp dolaba atiymde doğumdan sonra lazım olur diyorum. misafirlere ikram ettiğiniz ve heppp iltifat alan tarifleriniz var mıııı??pratik şeylerde olabilüüü ilginç aperatifler filan.
3-4 hafta oldum cnm doğum pozisyonuna gireli.ben kafasını hissetmiyorum ama poposu göğsümün altında ayaklarıda karnımın sağ tarafında herhalde çünkü hep oralara vuruyor küçük top gibi bişe dolanıp duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?