2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

maşallah size.sarılık olmamanız çok güzel. emzirme konusunda keşke neler yaşadığını anlatabilsen bize de. pkocan ve hepberaber de aynı gün doğum yapmıştınız onlardan haber alamadık. onlar da iyidir inş.

annem gelince yaptıracağım koca bir liste varrrr...

Gözün aydın canım alalh bagıslasın bebegini, sorunsuzca büyütmeyi nasip etsin. Darısı basımıza

sağol canım cevapların için doğru diyosun zaten şunun şurasında ne kaldıki az sabır sonra sütümüz olsun diye bol bol yicez nasılsa...

gunaydinlar. bugun benim icin buyuk gun. heyecan basladi. doktor beni ogleden sonra sezeryana alabilir. bebek donmediyse kesin bebegimi bugun kucagima alacagim. bana dua edin. hersey yolunda gitsin. kizim saglikli dogsun.

ayyy.. hadi bakalım sağlıcakla gelsin meleğin....

canım kararını vermen iyi olmuş.. bence de senin için en uygunu sezeryandı.. gerçi bugüne kadr hiç bir yorumda bulunmadım kafan karışmasın diye...canım sağ sağlim kucağına alırsın insallah....

canım bence dr una git eğer randevu almak sorun olmayacaksa...için rahat eder....

sağ sağlim meleğine kavuş insallah....

benim dr um bebek döndüğünde %95 kadının döner bebeği..%5 dönmez demişti.... sen %95 e girdin demişti.. ama nedenini bilmiyorum canım...

Rabbim sana ve meleğine sağlıklı huzur dolu mutlu ömürler nasip etsin insallah....

İlk sezeryanini genel anesteziylemi oldun?

aaaa canım geçmişe bakarken msjını yeni gördüm...
ilk sezeryanımı epidural oldum canım. genel olunca uyanırken ağrıyla uyanıyomuşun bide bebişimin her anına tanık olmak istedim iyikide öyle olmuş şimdikide Allahın izniyle belden epidural olcak...

nasılsınız güzel anneler?
acayip uykum var...benimde cuma günü randevum var.. sezeryan tarihini kesinleştireceğiz dr umla...artık gelsin meleklerimiz...zaten şubat topiğimiz oldu ocak sonu topiği....

tavsiyelerin kulağımıza küpe olsun canım...çok teşekkür ederim.. bu yoğunluğunda bizleri düşündüğün için....
ne demekcanım yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana

canım gozun aydınnnnnn cok guzell dımı opup koklamakkk

evet yaaa nasıl bi şeymiş bu yalancı sancılar..... Dün gece yarım saatte bir gerildi karnım, o kadar canım acıdı ki. 12 mi 16 sı mı düşünmeye gerek yok bir an önce doğsun dedim. gecede uyuyamadım. sanki küçük tuvaletim gelince daha sertleşiyor karnım.her uyandığımda gittim wc. ye ama işe yaramadı. ben wc için uyanmıyorum çok, ama sıkışınca daha sert oluyor karnım diye gittim wc ye. sabaha kadar pek uyuyamadım. neyseki dr.um içimi rahatlattı,nst temiz olur bunlar diye.içim rahat ama sıkıntılı bir durum sonuçta.

evet alalım tarifleri, iyi olur, değişiklik olur hem:))

karar vermene çok sevindim, iyi haberlerini bekliyoruz.bazen mecbur olmak karar vermekten daha kolay oluyor di mi? en doğrusu olsun derken yalış yapmaktan korkuyorsun hayatındaki en değerli varlık için.

açılma 1- 1,5 saatte 1 cm olur diye okumuştum bir yerde. ama ortalama bu tabi. dr. un ne dedi açılma olunca? çünkü açılmayı sağlayan doğum sancıları. doğum sancılarını takip ederek fikir sahibi olabilirsin. doğum sancılarının arası azalıyorsa açılma devam ediyor demektir.

evet alalım tarifleri, iyi olur, değişiklik olur hem:))

haşhaşlı tatlı ile sebzeli çinböreeee yaptım...buzlukta tatlının kreması durabiliyor daha önce de denemiştim.1 misafir daha ağırlar en azından. ya yakın akrabamız bişe yapma filan dediler de duramadım hazırda gururuma dokanıyorrr çok zor durumda kalmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…