2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
karar vermene çok sevindim, iyi haberlerini bekliyoruz.bazen mecbur olmak karar vermekten daha kolay oluyor di mi? en doğrusu olsun derken yalış yapmaktan korkuyorsun hayatındaki en değerli varlık için.

harfi harfine düşüncelerimi söylemişsin. bende karar verme aşamsındayım 40 a kadar bekleyeyim miii belki döner diye, yoksa doktorun deiği gibi 38+5 ten itibaren istediğim zaman sezaryen mi olayım. figen kararını verdi. darısı bana. kakasını yapma meselesine kafam takılı . 2gündür de hamilelik takvimimde mekonyumdan bahsedip durmuş yok yutabilir yok bilmem ne.caydırmak ister gibi.

slm güzel anneler napıosunuz biz bugün çok yorulduk
zaten geceleri uyku flan yok sağ kolumun altındaki kaburgalarımın
ağrısından uyku uyuyamıyorum, bugün 2 makina çamaşır serdim,
evi süpürdüm, mutfak dolabının örtülerini çıkardım onları çamaşır suyunda beklettim
sonra elimde yıkadım, kaymayan dolap örtüleri almıştım onları mutfak dolabının ölçülerine göre
kestim bi kaç rafını indirdim onları serdim, o raflardaki tabakları tekrardan düzenledim ve bütün
bardaklarımı çamaşır sularıyla yıkadım, bulaşık makinası ne kadar yıkasa da bi süre sonra
çay kahve lekeleri beliriyo bardaklarda, daha sonra mutfak çekmecelerimi döktüm düzenledim
kaşıklarımı bıçaklarımı yıkayıp parlattım yeni örtüler serdim onları yerleştirdim, daha ütü yapacaktım ama
vücudum iflas etti yürüyüşe bile çıkamadım yemek de yapmadım kocam dışardan söylicek artık
siz neler yaptınız, daha geçmişi okumadım ama belki yazmışlardır buraya
aybüke-ahmet de bugün normal doğumla öykü bebeğimizi dünyaya getirdi. (benim kızımın adaşı)

hadi hayırlısı canım...sağlıkla alırsın inşlh bebeğini...

ohhhh ne güzel sende bebişinde kurtulacaksınız inşlh...allah ikinizinde yardımcısı olsun..hayırlı doğumlar....

Selam kızlar,
Biran evvel aybuke ahmet dogum hikayesini paylaşsa keşke.
Bugun kasımlarımda daha cok agrı vardı. bide sizede oluyormu tuvalet hissi cok olup gittiğimde hiçbişey yok heralde baskı cok var. Nezaman gelcek bebişler merak etmek ne kotu yaa..

duydummmm bacımm.....allah iyiliğini versin son haftanda yat dinlen..benm uyku düzenim kaçtı hiç halim kalmamaya başladı(sanki önceden çok halim vardıyaa..)aman diyorum bu halsizlikle bide sancım tutarsa doğuramam diyorum ,yatmak için kendimi zorluyorum..sende dikkat et kendine...bu arada benmde günüm vardı..2 tabak künefe yedim...canın tatlı istiyosa teflon tavada künefe yapabilirsin çokta güzel olur...

hahahhayyyyyyyy....canım kendini anlattığın,kıyasladığın bölüme koptum...hele o kadınsa ben neyim demen...gerçekten kadınlıktan çıktık gibi..:)))))))))))

geçmişi okudum geldim cvplarımı yazabilirim artık :)

cnm bi karara varmana çok sevindim gerçekten kararsızlık çok kötü
bişey ya insan çok stres oluyo, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde
kucağına alırsın bebeğini, haftanız da zaten 40. haftanın içindeymiş
çok da erken değil yani bebeğin gelişimi tamamlanmıştır. bizi haberdar et.

cnm şimdiden hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli bi doğumun olur inşallah haber ver bize
ben de senin yolunda ilerliyorum zaten nerdeyse son haftama gircem ne aşağı iniyo
ne kanala giriyo benim sıpam :)

hayırlı olsun cnm mis kokulu bebeğinle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin rabbim,
sen normal mi sezeryan mı olmuştun cnm, en kısa zamanda senin de hikayeni bekliyoruz.

heyy maşallahhhh.... ne işler yapmışın...bi yandan okudum bi yandanda kendimi yaparken hayel ettim...artık iş yapmak hayellerde kaldı....offff offfff....

maşallah bacım. benimde ütüye gelince pilim bitti dünden beri yapamadım gitti.yarına kaldı artık.normal doğumlu yiğit bacılarımızdan da hikayeler bekliyoruz inş. önce kendilerini bi toparlasınlar da. Allah analı babablı büyütsün.

hahahhayyyyyyyy....canım kendini anlattığın,kıyasladığın bölüme koptum...hele o kadınsa ben neyim demen...gerçekten kadınlıktan çıktık gibi..:)))))))))))

çıktık ama avatarımı değiştirmeycem ne de olsa 2-3 hafta sonra tekrar kilo verme telaşı başlayacak vee o hatunu görünceee hamurişlerine bye byeee diycez.inşallah 2. çocuğuma böyle tombiş hamile kalmaycam.

behise aşağıdasın...nolduuu? ne dedi doktor? ben acaba bugün sezaryen oldun mu diye düşünüyordum.
canim cok merak etmissin. cok sagol ilgin icin. gittim doktora usg de bebek dondu dedi. sarki soylemek ise yariyor anlayacagin:) ama bir sorun var albumin var. gebelik zehirlenmesi olacak dedi. tehlikeye atmayalim dedi. yarin gel dedi. acilman sancin yok. normali deneyelim. suni sanci falan dedi. ve baktik acilmiyor. sezeryan dedi. 12 saat acilmami bekleyecek. olmadi sezeryan. yarin kesin buyuk gun benim icin. insallah hersey iyi olur hepimiz icin.

kızlar reflü dün akşamdan beri acayippp. hani ilk aylarda oluyordu ya onun kaç katı sanki yanıyor yemek borum midem. son aylarda azalması gerekmez miydi? sizde de oluyor mu? yoksa benimki ters ya ağzımdan mı çıkacak sıpaaaa.

heyy maşallahhhh.... ne işler yapmışın...bi yandan okudum bi yandanda kendimi yaparken hayel ettim...artık iş yapmak hayellerde kaldı....offff offfff....

cnm bide temizlikçi çağırcam ama nedense o yapamayacakmış istediğim gibi olmayacakmış gibi geliyo
o yüzden mutfak dolabını ben halledeyim dedim yarın da dolabın kalan diğer kısımlarını yaparım biter inşallah
diğer işleri de temizlikçi yapsın artık, ama şu anda oturma odamın ve mutfağın camlarını silmemek için kendimi
zor tutuyorum ben en iyisi bu temizlikçiyi biran önce çağırayım, normalde temizlik manyağı değilimdir ama
izne ayrılınca bi boşluk oluştu sanki onu böle doldurmaya çalışıyorum.

ben de birazdan yürüyüşe çıkcam dönüşte bi duş alırım
sonra oturup tv izleyip ütü yapmayı düşünüyorum.
bu arada ben nedense kendimi o kadar kötü salmış hissetmiyorum
hem 1.73 boyundayım hem de şu anki kilom 75, önümde kocaman bi göbek var
ama bi de benim eşim bana hiç çirkinleştiğimi filan hissettirmedi düşündürmedi
onun da etkisi var yoksa bi sürü sivilcem oldu çirkinleştim. kocam cinsellik
yönünde de hala çekici olduğumu düşündürdüğü için kendimi gayet ii hissediyorum.

triptofan ayni benim de oluyor bazen hatta baslarda olmadi benim ama suan oluyor maallesef. elma yiyince rahatliyorum

kizlar bugun annem beni ruyasinda gormus oglum dogmus. bunu bana anlatiyor birden cok korktum:18:. oglum gelecek acaba hala algilayamiyor muyum?:26: ya da hep icimde mi kalicak saniyorum? kendime cok sasirdim. bebis gelicek surda 9-10 gun kalmis hala soklardayim

Canım dualarımız seninle, hayırlısı neyse o olsun, inşallah nasıl olursa olsun kolay ve zahmetsiz bir doğum olur, bebişi hayırlısıyla alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…