- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.901
karar vermene çok sevindim, iyi haberlerini bekliyoruz.bazen mecbur olmak karar vermekten daha kolay oluyor di mi? en doğrusu olsun derken yalış yapmaktan korkuyorsun hayatındaki en değerli varlık için.
Kızlarrr bugün tekrar doktora gittim, bebek bu gidişle 3800 falan doğar dedi, benimde bazı sıkıntılarım vardı anlatmıştım daha önceden bebek biraz iri olunca benimde sıkıntılarım olunca yarın sezeryan olmaya karar verdik, daha fazla kafamı yoramayacağım o mu olsun bu mu olsun diye, sabah gidiyorum inşallahhh
bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz
canım valla enerji patlamamı çok kötü değerlendrdim çok yoruldum yaa uyudum biraz ama bacaklarım tutmuyo vallaD ( hayel79 duymasın bunları temizliğe alışık değilsin de ondan diycek bana önceki konuşmalarımızı hatırlarsa) benimde dünden beri kadayıf dolması canım çok istiyor o tatlıyı da her yer yapmıyo kim yapıyor bilmiyorum bir ara anneme gideyimde yapsın bari (
tugba5286 canım Allah kolaylık versin.. saat belli olunca da insan daha bir değişik olur yaa sabırsızlanır heralde değil mi
Kızlarrr bugün tekrar doktora gittim, bebek bu gidişle 3800 falan doğar dedi, benimde bazı sıkıntılarım vardı anlatmıştım daha önceden bebek biraz iri olunca benimde sıkıntılarım olunca yarın sezeryan olmaya karar verdik, daha fazla kafamı yoramayacağım o mu olsun bu mu olsun diye, sabah gidiyorum inşallahhh
bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz
Merhaba kızlar
Sonunda gırebıldım.minik kızım 3kg olarak dünyaya geldı.sonra 2700 oldu.1 gün hastanede kaldık,ertesi gün evimizdeydik.sarılık vs olmadık hersey yolunda çok şükür,emzirme dısında......darısı bütün topiğimızın basına.doğum hikayemi de müsait bir zamanda yazarım.
Meltem senin de gözün Aydın bacım.hepinizi kucaklıyorum,allahım sevgi doluyum,karakterim değişti resmengün sayan tüm arkadaslara Allah yardım etsin,öptümmmmmmm
slm güzel anneler napıosunuz biz bugün çok yorulduk
zaten geceleri uyku flan yok sağ kolumun altındaki kaburgalarımın
ağrısından uyku uyuyamıyorum, bugün 2 makina çamaşır serdim,
evi süpürdüm, mutfak dolabının örtülerini çıkardım onları çamaşır suyunda beklettim
sonra elimde yıkadım, kaymayan dolap örtüleri almıştım onları mutfak dolabının ölçülerine göre
kestim bi kaç rafını indirdim onları serdim, o raflardaki tabakları tekrardan düzenledim ve bütün
bardaklarımı çamaşır sularıyla yıkadım, bulaşık makinası ne kadar yıkasa da bi süre sonra
çay kahve lekeleri beliriyo bardaklarda, daha sonra mutfak çekmecelerimi döktüm düzenledim
kaşıklarımı bıçaklarımı yıkayıp parlattım yeni örtüler serdim onları yerleştirdim, daha ütü yapacaktım ama
vücudum iflas etti yürüyüşe bile çıkamadım yemek de yapmadım kocam dışardan söylicek artık
siz neler yaptınız, daha geçmişi okumadım ama belki yazmışlardır buraya
aybüke-ahmet de bugün normal doğumla öykü bebeğimizi dünyaya getirdi. (benim kızımın adaşı)
slm güzel anneler napıosunuz biz bugün çok yorulduk
zaten geceleri uyku flan yok sağ kolumun altındaki kaburgalarımın
ağrısından uyku uyuyamıyorum, bugün 2 makina çamaşır serdim,
evi süpürdüm, mutfak dolabının örtülerini çıkardım onları çamaşır suyunda beklettim
sonra elimde yıkadım, kaymayan dolap örtüleri almıştım onları mutfak dolabının ölçülerine göre
kestim bi kaç rafını indirdim onları serdim, o raflardaki tabakları tekrardan düzenledim ve bütün
bardaklarımı çamaşır sularıyla yıkadım, bulaşık makinası ne kadar yıkasa da bi süre sonra
çay kahve lekeleri beliriyo bardaklarda, daha sonra mutfak çekmecelerimi döktüm düzenledim
kaşıklarımı bıçaklarımı yıkayıp parlattım yeni örtüler serdim onları yerleştirdim, daha ütü yapacaktım ama
vücudum iflas etti yürüyüşe bile çıkamadım yemek de yapmadım kocam dışardan söylicek artık
siz neler yaptınız, daha geçmişi okumadım ama belki yazmışlardır buraya
aybüke-ahmet de bugün normal doğumla öykü bebeğimizi dünyaya getirdi. (benim kızımın adaşı)
hahahhayyyyyyyy....canım kendini anlattığın,kıyasladığın bölüme koptum...hele o kadınsa ben neyim demen...gerçekten kadınlıktan çıktık gibi..:)))))))))))
canim cok merak etmissin. cok sagol ilgin icin. gittim doktora usg de bebek dondu dedi. sarki soylemek ise yariyor anlayacagin:) ama bir sorun var albumin var. gebelik zehirlenmesi olacak dedi. tehlikeye atmayalim dedi. yarin gel dedi. acilman sancin yok. normali deneyelim. suni sanci falan dedi. ve baktik acilmiyor. sezeryan dedi. 12 saat acilmami bekleyecek. olmadi sezeryan. yarin kesin buyuk gun benim icin. insallah hersey iyi olur hepimiz icin.behise aşağıdasın...nolduuu? ne dedi doktor? ben acaba bugün sezaryen oldun mu diye düşünüyordum.
heyy maşallahhhh.... ne işler yapmışın...bi yandan okudum bi yandanda kendimi yaparken hayel ettim...artık iş yapmak hayellerde kaldı....offff offfff....
maşallah bacım. benimde ütüye gelince pilim bitti dünden beri yapamadım gitti.yarına kaldı artık.normal doğumlu yiğit bacılarımızdan da hikayeler bekliyoruz inş. önce kendilerini bi toparlasınlar da. Allah analı babablı büyütsün.
çıktık ama avatarımı değiştirmeycem ne de olsa 2-3 hafta sonra tekrar kilo verme telaşı başlayacak vee o hatunu görünceee hamurişlerine bye byeee diycez.inşallah 2. çocuğuma böyle tombiş hamile kalmaycam.
kızlar reflü dün akşamdan beri acayippp. hani ilk aylarda oluyordu ya onun kaç katı sanki yanıyor yemek borum midem. son aylarda azalması gerekmez miydi? sizde de oluyor mu? yoksa benimki ters ya ağzımdan mı çıkacak sıpaaaa.
canim cok merak etmissin. cok sagol ilgin icin. gittim doktora usg de bebek dondu dedi. sarki soylemek ise yariyor anlayacagin:) ama bir sorun var albumin var. gebelik zehirlenmesi olacak dedi. tehlikeye atmayalim dedi. yarin gel dedi. acilman sancin yok. normali deneyelim. suni sanci falan dedi. ve baktik acilmiyor. sezeryan dedi. 12 saat acilmami bekleyecek. olmadi sezeryan. yarin kesin buyuk gun benim icin. insallah hersey iyi olur hepimiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?