- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.921
duydummmm bacımm.....allah iyiliğini versin son haftanda yat dinlen..benm uyku düzenim kaçtı hiç halim kalmamaya başladı(sanki önceden çok halim vardıyaa..)aman diyorum bu halsizlikle bide sancım tutarsa doğuramam diyorum ,yatmak için kendimi zorluyorum..sende dikkat et kendine...bu arada benmde günüm vardı..2 tabak künefe yedim...canın tatlı istiyosa teflon tavada künefe yapabilirsin çokta güzel olur...
ne yedıgımı degılde yemedıklerımı soyleyeyım hıc bır baklıyatı yemıyorumKizlar dogumdan 1hafta once gazli yiyecekleri birakin diye okudum nette birde illa yiyecekseniz kimyon kullanin diyolar.dogum yapanlar ne yiyip iciyolar yazsalar ne guzel olcak
albuminden dolayi bebegi tehlikee atmak istemedi doktorum.Behise senin dogumuna daha yok mu neden yarin dogumu baslatiyorlar ki?:44:
tesekkur ederim anim. insallah iyi gecer. once propess ile acma denemesi sonra suni sanci olmadi sezeryan zor olacak benim icin. cok zorlamayacam. olmuyorsa alsinlar sezeryana.Canım dualarımız seninle, hayırlısı neyse o olsun, inşallah nasıl olursa olsun kolay ve zahmetsiz bir doğum olur, bebişi hayırlısıyla alırsın kucağına.
bugünkü kontrolümüzü de yine moral bozukluguyla atlattık... onların bişey söylediği yok dyie kendim sordum gelişimi nasıl mesanede idrar varmı dedim gelişimi normal ama mesanesinde idrar göremiyorum dedi ne demek yani böbrekleri tamamen mi durmuş çalışmıyor mu dedim cevap bile vermedi haftaya pazartesi bakalım tekrar cok uzatmayalım arayı dedi inanmadım özele gittik oda dedi mesanede idrar görünmüyo. ama büyük ihtimal haftaya gittiğinde dogum yaptırırlar yaptırması da lazım dedi. henüz bebek asagıya dönmemiş nolcak bilmiyorum fakülteye göre 2kilo göründü,, özeldeki doktor 3kilodan fazla ölçtü kime inancagmı bilmez oldum allahım yardım et...
hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
umarım herkes çok iyiydir...uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza :)
21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....
doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım))
olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....
2850 kg,48 cm boyunda ve şu an sarılık ile uğraşıyoruz
kızlar reflü dün akşamdan beri acayippp. hani ilk aylarda oluyordu ya onun kaç katı sanki yanıyor yemek borum midem. son aylarda azalması gerekmez miydi? sizde de oluyor mu? yoksa benimki ters ya ağzımdan mı çıkacak sıpaaaa.
Maaşallah canım sana da kızına damasrafınız doğmuş işte kapı süsü yok şeker yok en az 400 kağıttan yırtmışsınız ) sarılık değeriniz kaç? Bizim 5. Gün 13, 8. Gün 15 ti.. Artık düşmeye başlar dedi ki bugün 11. Gün biraz daha azaldı gibi sanki
ne yedıgımı degılde yemedıklerımı soyleyeyım hıc bır baklıyatı yemıyorum
asıtlı ıcecek sut ayran ga yaoar dıye yemıyorum baharatlı cemenlı pastırma sucuk sarımsaklı gıdaları tuketmıyorum sutun tadı bozulmasın dıye
hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....
doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım))
olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım. Allah sifa versin, bize de bebeklerimize kavusmayaı nasip etsinhiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
bende yarın sonunda doguranlar kervanına gırıyorum ınsallah bugun doktora gıttık 40 haftayı gecmıstım kılomuz da 4178 gr olnca doktor rıske atmayalım dedı zaten hıc acılmam da yok dolayıısyla yarın saat 11de sezeryanla bebegımı kucağıma alıcam artık her sey belrgın heyecan bastı oyuzden bır yandanda duygulandım sonunda yarın 9 aydır karnımda benı tekmeleyen bebısımle tanısıcaz
slm güzel anneler napıosunuz biz bugün çok yorulduk
zaten geceleri uyku flan yok sağ kolumun altındaki kaburgalarımın
ağrısından uyku uyuyamıyorum, bugün 2 makina çamaşır serdim,
evi süpürdüm, mutfak dolabının örtülerini çıkardım onları çamaşır suyunda beklettim
sonra elimde yıkadım, kaymayan dolap örtüleri almıştım onları mutfak dolabının ölçülerine göre
kestim bi kaç rafını indirdim onları serdim, o raflardaki tabakları tekrardan düzenledim ve bütün
bardaklarımı çamaşır sularıyla yıkadım, bulaşık makinası ne kadar yıkasa da bi süre sonra
çay kahve lekeleri beliriyo bardaklarda, daha sonra mutfak çekmecelerimi döktüm düzenledim
kaşıklarımı bıçaklarımı yıkayıp parlattım yeni örtüler serdim onları yerleştirdim, daha ütü yapacaktım ama
vücudum iflas etti yürüyüşe bile çıkamadım yemek de yapmadım kocam dışardan söylicek artık
siz neler yaptınız, daha geçmişi okumadım ama belki yazmışlardır buraya
aybüke-ahmet de bugün normal doğumla öykü bebeğimizi dünyaya getirdi. (benim kızımın adaşı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?