2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar dogumdan 1hafta once gazli yiyecekleri birakin diye okudum nette birde illa yiyecekseniz kimyon kullanin diyolar.dogum yapanlar ne yiyip iciyolar yazsalar ne guzel olcak

evet canım çok yormamak lazım artık kendimizi.. sona geldik az daha dikkat edelim kendimize.. iyi hatırlattın onu tavda fındıklı kadayıf yapayım güzel olur valla

Kizlar dogumdan 1hafta once gazli yiyecekleri birakin diye okudum nette birde illa yiyecekseniz kimyon kullanin diyolar.dogum yapanlar ne yiyip iciyolar yazsalar ne guzel olcak
ne yedıgımı degılde yemedıklerımı soyleyeyım hıc bır baklıyatı yemıyorum
asıtlı ıcecek sut ayran ga yaoar dıye yemıyorum baharatlı cemenlı pastırma sucuk sarımsaklı gıdaları tuketmıyorum sutun tadı bozulmasın dıye

Canım dualarımız seninle, hayırlısı neyse o olsun, inşallah nasıl olursa olsun kolay ve zahmetsiz bir doğum olur, bebişi hayırlısıyla alırsın kucağına.
tesekkur ederim anim. insallah iyi gecer. once propess ile acma denemesi sonra suni sanci olmadi sezeryan zor olacak benim icin. cok zorlamayacam. olmuyorsa alsinlar sezeryana.

Kendini cok zorlama bencede.dua et.allah bi kolaylik nasip eder.morelini yuksek tut.hayirlisiyla bebegini kucagina al.bizi merakta birakma.

bugünkü kontrolümüzü de yine moral bozukluguyla atlattık... onların bişey söylediği yok dyie kendim sordum gelişimi nasıl mesanede idrar varmı dedim gelişimi normal ama mesanesinde idrar göremiyorum dedi ne demek yani böbrekleri tamamen mi durmuş çalışmıyor mu dedim cevap bile vermedi haftaya pazartesi bakalım tekrar cok uzatmayalım arayı dedi inanmadım özele gittik oda dedi mesanede idrar görünmüyo. ama büyük ihtimal haftaya gittiğinde dogum yaptırırlar yaptırması da lazım dedi. henüz bebek asagıya dönmemiş nolcak bilmiyorum fakülteye göre 2kilo göründü,, özeldeki doktor 3kilodan fazla ölçtü kime inancagmı bilmez oldum allahım yardım et...

hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???

umarım herkes çok iyiydir...uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza :)

21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....

doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım ))

olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....

2850 kg,48 cm boyunda ve şu an sarılık ile uğraşıyoruz

Canım Allah yardımcın olsun ( çok zor, ama sen inanmaya devam et.. Bu arada da doğumdan sonra ne yapılabilir diye çocuk doktorları ya da gerekiyorsa cerrahlarıyla bir görüş. En azından elini sağlam tut. Sadece kadın doğum doktoruna bağlı kalma, bence yani.. Kilo konusuna da takılma, onlar yapılan ölçümlere göre ortalama bir kilo çıkarıyorlar benimki 400 gr eksik doğdu.. Fazla doğanlar da var. Ona hiç takılma yani doğunca göreceksin.. Böbrekler için de bu hafta mutlaka diğer doktorlarla neler yapabileceğin konusunda görüş. Geçmiş olsun tatlım

Maaşallah canım sana da kızına da masrafınız doğmuş işte kapı süsü yok şeker yok en az 400 kağıttan yırtmışsınız ) sarılık değeriniz kaç? Bizim 5. Gün 13, 8. Gün 15 ti.. Artık düşmeye başlar dedi ki bugün 11. Gün biraz daha azaldı gibi sanki

ay benimde öyle. bide dr. çok aşağıda bebek diye söylemişti 2 hafta öncesinde bile. niye böyle midem anlamıyorum.

canım değer ölçümü yarın yapılacak, doktorumuz sarılık başlarken demişti dikkat edin diye şu an yeni başlıyor canını yakmayalım dedi ama benim içim pek rahat değil yarın başka bir doktora gideceğiz, umarım sıkıntı olmaz...

bu arada benim gibi spinal olup baş ağrısı çeken oldu mu ???

ben iki gece acile gittiim baş ağrısı yüzünden serum falan taktılar baya kötüydüm

benim ilk bebek ilk hafta çok pişik olmuştu. çocuk dr.u mandalina, portakal, kivi yiyormusun demişti. yemiyordum ama bunları duyunca yememeye dikkat etmiştim.

hoşgeldin Başak bebek, biraz korkutmuş sizi ama artık sonrası iyi olur inş.allah analı babalı büyütsün

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım. Allah sifa versin, bize de bebeklerimize kavusmayaı nasip etsin

Allah yardmcın olsun canm almışsındır bebşni kucgna dye tahmn edyrm Allah analı babalı byütsün şimdiden doğm hkayeni bekliyoruz :)

Son düzenleme:

maşallah valla ben bütün gün yayılıp yatıyorum, kendi evimde olsam çalışırdım da, annemin evinde kalınca o da saolsun bişey yaptırmıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…