2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrr bir sorum olacak benm kafam çok karışık.. son 3-4 nstde ağrın var diye çıkıyor. bu ne demek acaba? herhangi bir şey hissetmiyorum ağrım yok ama nst kontrolünü arttırdı doktor. ben sancım gelmeden doğum olmasını gerektircek bir durum mudur bu? gerçekten anlayamıyorum... doktora çok sık mı gitmeliyim sancım gelmeden acil szeryanlık durum mu oluşturur bu sancılar yoksa normal doğuma kadar kasılıp gevşeyecek sancılar mı filan filannn.... yorum yaparsanız sevinirim bir bilginiz varsa.

kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.

kızlar bu arada birsy arkadasımız bu gece normal dogumla guzel kızı İnci'yi kollarına aldı

Kızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"

şükür on gündür girmemenin acısı çıktı bu akşam 100 sayfa okudum. doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın. allah analı babalı sağlıkla büyütsün.

albuminden dolayi bebegi tehlikee atmak istemedi doktorum.

canım kolay sağlıklı bi doğum olur inş.

allah sabır versin canım hemen telaşa kapılma. herşey yoluna girer umarım

gözün aydın canım. inş. bebişin en kısa sürede toparlar.

Geçmiş olsun . Allah analı babalı sağlık mutlulukla büyütsün.

Kizlaaar emismeye kalktik soyle bi bakayim dedim
Gecmis inanilmaz birikmis okumayim artik.
Ne bicim subat topigiyiz anlamadim zati meltemlerle dalga gecerken bircogumuz subat goriunumlu ocak analari olduk:)))

Teyzeleri bizim gobegimiz dustu buguuunnnnnn:)
Masallah kuzumaaaa buyuyoruz biiiiz:)))
Henuz beklemede olan herkes yasasin bu muhtesem duygulari insalahhhhhh..

tekrar gittiğimde dediğin gibide yapayım bari gerek yok demişti gecen gün sordum nefroloji doktorlarına yada cocuk doktorlarına gideyim mi dedim gerek yok zaten riskli gebelik bölümüne geldiğin için dogum esnasında bilgilerind egirildiğinde görülüp müdahale edilecek dedi tekrar sorayım canım inşallah hayırlısını verir rabbim

seda_ecrin arkadasımızdan haberi olan varmı oda doguma gitti sesi cıkmadı henüz..yada benim girmediğim zamanlarda girdiyse görememişte olabilirim kızlar

günaydın

ben gece gündüz öksürüyorum bebeğe bir zararı var mıdır acaba?
bilgisi olan varsa...fikrinizi yazar mısınız? doktora gitmelimiyim. ben zaten ilaç kullanamam diye gitmiyorum ama
uzun süredir gece gündüz de uykusuzum

günaydın kızlaaarrrr. bugün de bebişler var gelecek hadi bakalım. kızlar sezaryen için sizce gecelik mi kullanışlı pijama mı. ben 1 pijama 1 gecelik aldım. 2. bir geceliğe ihtiyacım var mı?

seda_ecrin arkadasımızdan haberi olan varmı oda doguma gitti sesi cıkmadı henüz..yada benim girmediğim zamanlarda girdiyse görememişte olabilirim kızlar
seda ıle dun akşam konustum hastanede yatıyor , henuz dogum yapmamıs yogunluga gore caesamba yada persembe alacaklarmıs doguma

günaydın kızlaaarrrr. bugün de bebişler var gelecek hadi bakalım. kızlar sezaryen için sizce gecelik mi kullanışlı pijama mı. ben 1 pijama 1 gecelik aldım. 2. bir geceliğe ihtiyacım var mı?
ben 2 gecelık goturdum 1 gecelık gıydım canım cıkısta sabahlıgı gecırdım ustume

bence doktora gitmelisin. zaten antibiyotikler var gebelerin kullabaileceği.
bende ilaç kullanmak istemiyorum diye çok direndim ama kendi kendine geçmiyor ve. her an doğum olabilir . doğumda güç gerekir. senin şimdi dinlenip güçlenmen lazım. üstelik nst de öksürdükçe oğlumun nabzının arttığını gördüm. demekki rahatsız oluyo bebişlerimiz. ihmal etme lütfen .

tamam bende öyle yapayım o zaman sağol canım.

teşekkür ederim.

slm güzel anneler napıosunuz biz bugün nstye
gittik doktorumuz yine nst çok ii hiçr bir sancı yok dedi, bdt 7
şubat ama 14üne kadar gelmezse beklicez dedi, ben normal doğum yapmak
istiyorum dedim o da 14 şubattan sonra halla gelmezse sunni sancı veririz
olmadı bi daha sunni sancıyı deneriz o da olmadı artık mecbur sezeryana
alırız dedi ben de normal doğum istiyorum 14 şubattan sonra sunni sancıyı deneyelim
dedim yani benim 7 sine şafak saymam yalan olsu içerde midemin oralarda
oynayıp duruyo hiç aşağı inmeye de niyeti yok sıpamın artık kızıyorum aşağı in die
benden sonra olan herkes doğurdu ben kaldım öle

amiiinnnn cnm, hayırlı olsun, peki ne yaptın düşen göbeği, kimi okul bahçesine
kimi cami bahçesine flan gömüyormuş ya sen ne yapmayı düşünüyorsun.
bu arada şu hamilelik takvimini silermisin artık 13 şubat görünüyo ve sen doğumunu
yaptın zaten kıskanıyorum doğuranları bide bdt si benden sonra olup da
doğuranları daha çok kıskanıyorum bari takvimi görmezsem bilmem

epidural anestezide kilonun ya da ödemin etkisi ile ilgili daha önce burada mı konuşmuştuk hatırlamıyorum.geçen doğumda bana anestezi dr.u çok kilo almışsın, ödeminde çok zor olur anestezin diye düşünmüştüm ama ilk defa da oldu demişti. ben de bu hamileliğe daha kilolu başladım ve sanırım daha fazla toplam kilo ile bitireceğim. acaba anestezi sorun olur mu diye düşünyordum. c.tesi anestezi uzmanı ile görüştüm, sırtıma baktı, anestezi pozisyonunda. hiç sıkıntı olmaz, bizim için önemli olan omurların arasındaki yağ birikimi, sizin için prob. yok dedi. ayrıca benim ilk doğumdan beri 5 yıl geçti, 5 yılda işin teknolojiside değişti, iğnelerde değişti. içiniz rahat olsun dedi. aklınızı ben karıştırdıysam öğrendiklerimle rahatlatırım belki diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…