- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.941
Kizla Derin im e kavustum cok sukur
Dun ultrasonda ciktigindan 400 gr fazla cikti bir de masallah
Sabaha kadar onu izlemek istiyorum ck guzel bir duygu Allah herkese yasatsin insallah
Birsen coook haklisin
Arkadasimiz tek dert kendinde varmis gibi surekli bosakio bosalip cikiyor...bugun hayirli dogumlar bile diyemeyecek kadar kendi dertleriyle mesguldu mesela
Arabasi olmayinca arkadaslarinin duragin onunden gecio gitmesi bile dunyanin en buyuk derdi...
Babasiz oda takimsiz parasiz cocuk buyuten onlarca insan var ama karamsarlik bambaska bi karaktermis arkadas yaaa!
Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
iyi akşamlar ve hayırlı kandiller kızlar
ben dün sabah sezeryanla doğum yaptım
bir hafta sonra bekliyoduk
sancılarım başladı ve 2,5-3 cm açıklık vardı
bebekte dönmediği için sezeryan oldu
3900 50cm doğdu şu an küvezde biz eve geldik
dua edin kuzuma doğumda biraz solunum sıkıntısı yaşamış
inşallah hemen sağlıcakla çıkar
doğum yapanlarıda tebrik ederim
geçmişi okuyamadım
kızlar bu arada birsy arkadasımız bu gece normal dogumla guzel kızı İnci'yi kollarına aldı
Kızlar darısı basınıza "havada askkk kokusu var"
Selam geçmişi pek okuyamadım meltemizmir hayırlı olsun allah analı babalı büyütmayi nasip etsin inşallah merakla dogum sancılarım ne zaman tutcak nasıl olcak derken erken doğum yaptım ve acil sezeryanla kızımla tanışmış olduk doğum hikayesini bende ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşmak isterim inşallah sayfada olan tüm anne adayları hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz saglıklı bebişlerinize merhaba dersiniz.
Beklenen doğum tarihimiz 20 şubat'ken 24 ocakta Ayşe Naz dünyaya geldi 2550 gr 48 cm boyunda sağlıklıyız ama benim biraz şikayetlerim var ameliyat kaynaklı...
Merhaba kızlar
Sonunda gırebıldım.minik kızım 3kg olarak dünyaya geldı.sonra 2700 oldu.1 gün hastanede kaldık,ertesi gün evimizdeydik.sarılık vs olmadık hersey yolunda çok şükür,emzirme dısında......darısı bütün topiğimızın basına.doğum hikayemi de müsait bir zamanda yazarım.
Meltem senin de gözün Aydın bacım.hepinizi kucaklıyorum,allahım sevgi doluyum,karakterim değişti resmengün sayan tüm arkadaslara Allah yardım etsin,öptümmmmmmm
albuminden dolayi bebegi tehlikee atmak istemedi doktorum.
bugünkü kontrolümüzü de yine moral bozukluguyla atlattık... onların bişey söylediği yok dyie kendim sordum gelişimi nasıl mesanede idrar varmı dedim gelişimi normal ama mesanesinde idrar göremiyorum dedi ne demek yani böbrekleri tamamen mi durmuş çalışmıyor mu dedim cevap bile vermedi haftaya pazartesi bakalım tekrar cok uzatmayalım arayı dedi inanmadım özele gittik oda dedi mesanede idrar görünmüyo. ama büyük ihtimal haftaya gittiğinde dogum yaptırırlar yaptırması da lazım dedi. henüz bebek asagıya dönmemiş nolcak bilmiyorum fakülteye göre 2kilo göründü,, özeldeki doktor 3kilodan fazla ölçtü kime inancagmı bilmez oldum allahım yardım et...
hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
umarım herkes çok iyiydir...uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza :)
21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....
doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım))
olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....
2850 kg,48 cm boyunda ve şu an sarılık ile uğraşıyoruz
hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
umarım herkes çok iyiydir...uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza :)
21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....
doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım))
olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....
2850 kg,48 cm boyunda ve şu an sarılık ile uğraşıyoruz
Sen icini rahat tut.morelini bozma.her denilenede inanma.baska doktora git bence.icin rahat etsin.
Canım Allah yardımcın olsun( çok zor, ama sen inanmaya devam et.. Bu arada da doğumdan sonra ne yapılabilir diye çocuk doktorları ya da gerekiyorsa cerrahlarıyla bir görüş. En azından elini sağlam tut. Sadece kadın doğum doktoruna bağlı kalma, bence yani.. Kilo konusuna da takılma, onlar yapılan ölçümlere göre ortalama bir kilo çıkarıyorlar benimki 400 gr eksik doğdu.. Fazla doğanlar da var. Ona hiç takılma yani doğunca göreceksin.. Böbrekler için de bu hafta mutlaka diğer doktorlarla neler yapabileceğin konusunda görüş. Geçmiş olsun tatlım
Günaydın kızlar uyuyamadım, kasılıyorum:44::44:
doğuran doğurmayan brbirine karıştı yauu:44:seda_ecrin arkadasımızdan haberi olan varmı oda doguma gitti sesi cıkmadı henüz..yada benim girmediğim zamanlarda girdiyse görememişte olabilirim kızlar
seda ıle dun akşam konustum hastanede yatıyor , henuz dogum yapmamıs yogunluga gore caesamba yada persembe alacaklarmıs dogumaseda_ecrin arkadasımızdan haberi olan varmı oda doguma gitti sesi cıkmadı henüz..yada benim girmediğim zamanlarda girdiyse görememişte olabilirim kızlar
ben 2 gecelık goturdum 1 gecelık gıydım canım cıkısta sabahlıgı gecırdım ustumegünaydın kızlaaarrrr. bugün de bebişler var gelecek hadi bakalım. kızlar sezaryen için sizce gecelik mi kullanışlı pijama mı. ben 1 pijama 1 gecelik aldım. 2. bir geceliğe ihtiyacım var mı?
günaydın
ben gece gündüz öksürüyorum bebeğe bir zararı var mıdır acaba?
bilgisi olan varsa...fikrinizi yazar mısınız? doktora gitmelimiyim. ben zaten ilaç kullanamam diye gitmiyorum ama
uzun süredir gece gündüz de uykusuzum
günaydın
ben gece gündüz öksürüyorum bebeğe bir zararı var mıdır acaba?
bilgisi olan varsa...fikrinizi yazar mısınız? doktora gitmelimiyim. ben zaten ilaç kullanamam diye gitmiyorum ama
uzun süredir gece gündüz de uykusuzum
seda ıle dun akşam konustum hastanede yatıyor , henuz dogum yapmamıs yogunluga gore caesamba yada persembe alacaklarmıs doguma
ben 2 gecelık goturdum 1 gecelık gıydım canım cıkısta sabahlıgı gecırdım ustume
seda ıle dun akşam konustum hastanede yatıyor , henuz dogum yapmamıs yogunluga gore caesamba yada persembe alacaklarmıs doguma
bir haftadır hala yatırıyolar mıymış tamam canım sag saglim dogsunda sıkıntı yok yatsın..merak ediyorum onu canım sagol haberlerini yazarsın yine
bence doktora gitmelisin. zaten antibiyotikler var gebelerin kullabaileceği.
bende ilaç kullanmak istemiyorum diye çok direndim ama kendi kendine geçmiyor ve. her an doğum olabilir . doğumda güç gerekir. senin şimdi dinlenip güçlenmen lazım. üstelik nst de öksürdükçe oğlumun nabzının arttığını gördüm. demekki rahatsız oluyo bebişlerimiz. ihmal etme lütfen .
Kizlaaar emismeye kalktik soyle bi bakayim dedim
Gecmis inanilmaz birikmis okumayim artik.
Ne bicim subat topigiyiz anlamadim zati meltemlerle dalga gecerken bircogumuz subat goriunumlu ocak analari olduk:)))
Teyzeleri bizim gobegimiz dustu buguuunnnnnn:)
Masallah kuzumaaaa buyuyoruz biiiiz:)))
Henuz beklemede olan herkes yasasin bu muhtesem duygulari insalahhhhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?