2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar anammmm kimsecikler kalmamış yawww bende doğuradım henüz bekliyorum bildiğiniz gibi bizim kız ters dönedi henüz inş. dönerde tezvakitte melteciğimm umarım yazımı görürsün doğum hikayeni okudum çok güzel gözlerimden yaş aka aka öpüyorum seni ve rüzgarı rabbim hayırlı evlad eylesin inş.

Kizlar 38+2 deyim adet agrisi gibi agrilarim var bu sabah uyandigimdan beri.. Dogum sancisi boyle mi basliyo acaba.. Daha nişan ya da su da gelmedi. Gerci sart degilmis onlarin gelmesi.. Eltim benim gelmemisti suyu doktor patlatti dedi.. Kasilmam onceki gunlerde epey oluyodu bide asagida bicak saplanir gibi sanci oluyodu aniden.. bugunse adet agrisi gibi agrilar var baya..normalde beebegim cok hareketlidır bugun daha az giibi geliyo sanki hareketleri.. Esim de sut icirmeye calisiyo yawrum ya belki agrim azalir diye :) sizce nedir bu adet agrilari?

adet ağrıları gibi ağrı oluyordu başka arkadaşlarda da. ama hiç geçmiyorsa önemli olabilir. bence bebeğin hareketlerinin azalmış olması daha önemli. biraz uzan, dinlen ve not et hareketlerini. belki sen telaşlandığın için hissedememişsindir.

Bugün hiç keyfim yok, eşimle de dün sözleşmiştik akşama dışarı çıkalım diye nasıl keyfimi yerine getircem bilemiyorum şimdi onun da tadını kaçırcam, ne zaman dışarı çıkalım desek benim böyle sorunlarım oluyo niyeyse pöffff yaeeee..

Canım bu sıralar banada sancı giriyor ve uzun sürüyor..kasıklarım geriliyor resmen adet sancısı gibi ama duyduğuma göre sancı gerçekse belden başlayıp kasıklara doğru inermiş .. onun için ben fazla kasık ağrılarını önemsemiyorum açıkçası ..belimde bir ağrı yok..

ya benimde tam tersi belimdeki ağrı karnıma vuruyo kasıklarıma değil de ama öyle dedikleri gibi 1 dk falan sürmüyo daha uzun sürüyo belimi mi üşütüyorum acaba ama evim sıcak açıkta da durmuyorum bilemedim perşembe günü kontrolüm var bakalım nst de ne çıkıcak...

Allahim benim doguma az kaldi, ayni Zuzum gibi ne sanci var ne bisi. bebek kanalda da degildi gecen hafta.oynasip duruyor iceride. valla zuzum aynen ben de benden once doguranlari sancilananlari gorunce bi garip oluyorum. ha ben de ne oluyor soyleyim vajinamda baski oluyor o da olur bebek buyudu. baska da tik yok. sisip sisip duruyorum. Allah sonumu hayiretsin

ozaman seninki farklı canım neyse az kalmış kontrolune ..dediğin gibi nst de daha net anlaşılır artık..geçmiş olsun ..daha fazla zorlamaz inaşallah ..

Kizlar aranizda en gec ben doguracakmis gibi hissediyorum. Bugun daha 36+2 deyim. Doktor da son muayenede bebegin erken gelmesine neden olacak hicbirsey goremedigini soyledi.bi de bebek 40. Haftayi da gecermis, mart annesi olurmusum . Benden geride olan var mi? Varsa parmak kaldirsin ya da kaleye mum diksin?

slm kızlar benimde bel ve kasıklarım felaket ağrıyo sol bacağıma ağrı giriyo alt tarfım zaten kopuyo resmen afedersiniz ne popomun üzeirne outrabilyorum nede alt tarafın yatmakda çok güç dönemiyorum geçen hafta 2 sancı çıımıştı ama doktor plesenta yeni duruyo henüz gelmeye niyeti yok dmeişti bakalım perşmebe günü ne durumdayım sizdede olan varmı artık sırtımada giriyo sancılar batıyo böylee doğum belirtilerimidir sizce:26:

canım benimde normalde erken doğum riskim vardı.
bdt miz senle aynı.dün kontrol vardı dr miadını doldurabiir gibi görünüyor dedi.
şu an senle aynı şartlardayız yani.
ama tabi suyun gelmsi gibi durumları öngöremiyoum dedi.
ben sezeryan olacagım için en geç 20 sinde falan doğar gibi geliyor bana.

40 haftayi dolduracak gibi geliyo bana da. Dun gece ruyamda gene dogurdum.. Annem ablam eltim gelmisler doguma.. Normalde 12 gun sonra sata gore dolmus oluyo. Doktor da 3 gün daha bekletecek herhalde dogmazsa. 13 subati unutma dedi de bakalim ondan once gelmeye kalkmazsa pasamiz..

Ben varim 28 subat...

Pazardan geldim dondum benim kız balıkları görünce hoplayıverdi Benim kızda cok seviyo iceriyo hic gelesi yok teyzeleri hep beraber 40+ ları buluruz biz bu gidisle

Selam kızlar az önce doktordan geldim. 1şubat cuma sabah 6:30 sezeryan olucam. Çok heyecanliyim 39+0da doğacak kızım. 2. Sezeryan olduğu için Doktor 38de alalım demişti ben istemedim iyikide beklemişim. Bu arada bebeğim 3.891 gram ve 50cm olmuş doğum yapan anneler ultrasondaki kilo doğru çıkıyormu eksik yada fazla olabilir dedi doktor. Bebek kilosu hesaplayıcida 4kg çıktı.

bana dr um genelde az olcuyorum dogumda daha cok cikiyor dedi. tombul olsunlar bakimi kolay olur zaten dogumdan sonra 300 gr kadar verecekler. tabi rahat doguralim ins

1,5 ay önce bende vardı..bende kesinlikle ilaç kullanamıyanlardanım..bi müddet gitmedim..ama dayanmak çok zor hamileyken seni anlayabiliyorum..en sonunda doktora gittim serum alarak kendime geldim genede zor geçti...geçmiş olsun,rabbim şifa versn tez vakitte inşlhh...

selam kızlar
sanırım artık doğum yapmayanların sayısı iyice azaldı
herkese kolaylıkla diliyorum
malum geçmişi okuyacak kadar zamanım olmuyor

oğlumun göbeği düştü bu gün
hala emme sorunumuz var
yavaş yavaş gögsümü aldı fakat çok az emiyo ondan dolayı gögüslerim çok fena sızlıyo
bazen çok uyuyo uyandırıp doyuramıyorum
4 -5 saat aralıksız uyuduğu oluyo karnı tok yattığında özellikle geceleri
bazende hep ayaktayız
ne kadar normal benim oğlum bilmiyorum
yarın kontrolü var
hepsini sorucam doktors

bu arada benim 2.5-3 cm açıklığım varken çncesin sümüksü akıntım vardı doktor nişanın geliyo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…