- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.961
Kizlar 38+2 deyim adet agrisi gibi agrilarim var bu sabah uyandigimdan beri.. Dogum sancisi boyle mi basliyo acaba.. Daha nişan ya da su da gelmedi. Gerci sart degilmis onlarin gelmesi.. Eltim benim gelmemisti suyu doktor patlatti dedi.. Kasilmam onceki gunlerde epey oluyodu bide asagida bicak saplanir gibi sanci oluyodu aniden.. bugunse adet agrisi gibi agrilar var baya..normalde beebegim cok hareketlidır bugun daha az giibi geliyo sanki hareketleri.. Esim de sut icirmeye calisiyo yawrum ya belki agrim azalir diye :) sizce nedir bu adet agrilari?
Kizlar 38+2 deyim adet agrisi gibi agrilarim var bu sabah uyandigimdan beri.. Dogum sancisi boyle mi basliyo acaba.. Daha nişan ya da su da gelmedi. Gerci sart degilmis onlarin gelmesi.. Eltim benim gelmemisti suyu doktor patlatti dedi.. Kasilmam onceki gunlerde epey oluyodu bide asagida bicak saplanir gibi sanci oluyodu aniden.. bugunse adet agrisi gibi agrilar var baya..normalde beebegim cok hareketlidır bugun daha az giibi geliyo sanki hareketleri.. Esim de sut icirmeye calisiyo yawrum ya belki agrim azalir diye :) sizce nedir bu adet agrilari?
Canım bu sıralar banada sancı giriyor ve uzun sürüyor..kasıklarım geriliyor resmen adet sancısı gibi ama duyduğuma göre sancı gerçekse belden başlayıp kasıklara doğru inermiş .. onun için ben fazla kasık ağrılarını önemsemiyorum açıkçası ..belimde bir ağrı yok..
ya benimde tam tersi belimdeki ağrı karnıma vuruyo kasıklarıma değil de ama öyle dedikleri gibi 1 dk falan sürmüyo daha uzun sürüyo belimi mi üşütüyorum acaba ama evim sıcak açıkta da durmuyorum bilemedim perşembe günü kontrolüm var bakalım nst de ne çıkıcak...
ozaman seninki farklı canım neyse az kalmış kontrolune ..dediğin gibi nst de daha net anlaşılır artık..geçmiş olsun ..daha fazla zorlamaz inaşallah ..
Kizlar aranizda en gec ben doguracakmis gibi hissediyorum. Bugun daha 36+2 deyim. Doktor da son muayenede bebegin erken gelmesine neden olacak hicbirsey goremedigini soyledi.bi de bebek 40. Haftayi da gecermis, mart annesi olurmusum. Benden geride olan var mi? Varsa parmak kaldirsin ya da kaleye mum diksin?
Kizlar aranizda en gec ben doguracakmis gibi hissediyorum. Bugun daha 36+2 deyim. Doktor da son muayenede bebegin erken gelmesine neden olacak hicbirsey goremedigini soyledi.bi de bebek 40. Haftayi da gecermis, mart annesi olurmusum. Benden geride olan var mi? Varsa parmak kaldirsin ya da kaleye mum diksin?
Selam kızlar az önce doktordan geldim. 1şubat cuma sabah 6:30 sezeryan olucam. Çok heyecanliyim 39+0da doğacak kızım. 2. Sezeryan olduğu için Doktor 38de alalım demişti ben istemedim iyikide beklemişim. Bu arada bebeğim 3.891 gram ve 50cm olmuş doğum yapan anneler ultrasondaki kilo doğru çıkıyormu eksik yada fazla olabilir dedi doktor. Bebek kilosu hesaplayıcida 4kg çıktı.
günaydın
ben gece gündüz öksürüyorum bebeğe bir zararı var mıdır acaba?
bilgisi olan varsa...fikrinizi yazar mısınız? doktora gitmelimiyim. ben zaten ilaç kullanamam diye gitmiyorum ama
uzun süredir gece gündüz de uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?