- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.981
Bugün hiç keyfim yok, eşimle de dün sözleşmiştik akşama dışarı çıkalım diye nasıl keyfimi yerine getircem bilemiyorum şimdi onun da tadını kaçırcam, ne zaman dışarı çıkalım desek benim böyle sorunlarım oluyo niyeyse pöffff yaeeee..
kızlar reflü dün akşamdan beri acayippp. hani ilk aylarda oluyordu ya onun kaç katı sanki yanıyor yemek borum midem. son aylarda azalması gerekmez miydi? sizde de oluyor mu? yoksa benimki ters ya ağzımdan mı çıkacak sıpaaaa.
albuminden dolayi bebegi tehlikee atmak istemedi doktorum.
hiç geçmiş okuyamadım kusura bakmayın olur mu ???
umarım herkes çok iyiydir...uzun bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza :)
21 ocakta kontrolüm vardı, nst de sancı çıktı(ki ben hiç birşey hissetmedim hatta eşimi hastaneden gönderdim bu sancı geçiçidir diye) 1 gece hastanede kalıp ilaç almama rağmen durdurulamadı ve bebeğin ters olması ve plesante previa nedeniyle salı sabahı sezeryana girdim spinal oldu doğum ameliyathaneye girip çıkmam 45 dakika sürdü....
doğurmam diye o kadar güveniyordum ki kendime :)) sezeryana girerken yanlızdım))
olsun nasip sonuçda şekersiz, kapı süsü olmadan, aldığım pijamanın paça boyunu yaptıramadan 1 ay erken doğdu BAŞAK kızım....
2850 kg,48 cm boyunda ve şu an sarılık ile uğraşıyoruz
Kizlaaar emismeye kalktik soyle bi bakayim dedim
Gecmis inanilmaz birikmis okumayim artik.
Ne bicim subat topigiyiz anlamadim zati meltemlerle dalga gecerken bircogumuz subat goriunumlu ocak analari olduk:)))
Teyzeleri bizim gobegimiz dustu buguuunnnnnn:)
Masallah kuzumaaaa buyuyoruz biiiiz:)))
Henuz beklemede olan herkes yasasin bu muhtesem duygulari insalahhhhhh..
selam kızlar
sanırım artık doğum yapmayanların sayısı iyice azaldı
herkese kolaylıkla diliyorum
malum geçmişi okuyacak kadar zamanım olmuyor
oğlumun göbeği düştü bu gün
hala emme sorunumuz var
yavaş yavaş gögsümü aldı fakat çok az emiyo ondan dolayı gögüslerim çok fena sızlıyo
bazen çok uyuyo uyandırıp doyuramıyorum
4 -5 saat aralıksız uyuduğu oluyo karnı tok yattığında özellikle geceleri
bazende hep ayaktayız
ne kadar normal benim oğlum bilmiyorum
yarın kontrolü var
hepsini sorucam doktors
bu arada benim 2.5-3 cm açıklığım varken çncesin sümüksü akıntım vardı doktor nişanın geliyo demişti
selam kızlar
hala emme sorunumuz var
yavaş yavaş gögsümü aldı fakat çok az emiyo ondan dolayı gögüslerim çok fena sızlıyo
bazende hep ayaktayız
yarın kontrolü var
hepsini sorucam doktors
bu arada benim 2.5-3 cm açıklığım varken çncesin sümüksü akıntım vardı doktor nişanın geliyo demişti
Selam kızlar az önce doktordan geldim. 1şubat cuma sabah 6:30 sezeryan olucam. Çok heyecanliyim 39+0da doğacak kızım. 2. Sezeryan olduğu için Doktor 38de alalım demişti ben istemedim iyikide beklemişim. Bu arada bebeğim 3.891 gram ve 50cm olmuş doğum yapan anneler ultrasondaki kilo doğru çıkıyormu eksik yada fazla olabilir dedi doktor. Bebek kilosu hesaplayıcida 4kg çıktı.
selam kızlar
hala emme sorunumuz var
bazende hep ayaktayız
yarın kontrolü var
hepsini sorucam doktors
Allahim benim doguma az kaldi, ayni Zuzum gibi ne sanci var ne bisi. bebek kanalda da degildi gecen hafta.oynasip duruyor iceride . valla zuzum aynen ben de benden once doguranlari sancilananlari gorunce bi garip oluyorum. ha ben de ne oluyor soyleyim vajinamda baski oluyor o da olur bebek buyudu . baska da tik yok. sisip sisip duruyorum . Allah sonumu hayiretsin
Selam kızlar az önce doktordan geldim. 1şubat cuma sabah 6:30 sezeryan olucam. Çok heyecanliyim 39+0da doğacak kızım. 2. Sezeryan olduğu için Doktor 38de alalım demişti ben istemedim iyikide beklemişim. Bu arada bebeğim 3.891 gram ve 50cm olmuş doğum yapan anneler ultrasondaki kilo doğru çıkıyormu eksik yada fazla olabilir dedi doktor. Bebek kilosu hesaplayıcida 4kg çıktı.
sen neden 39 u beklesin istedin?ben de aynı durumdayım. dr. 38 dolunca alabiliriz diyor. 12-13-14 şubat olabilir dedi. gerçi benim de çok sıkıntım var, sen de rahatlamış olursun dedi. benim diyabet olduğu için 38 i doldurması gerekiyor. dr un verdiği tarihte 38,5 oluyor zaten. bebek içinde sıkıntı kalkıyor yani. c.tesi 3200 gr.dı. 10 günde 500 gr daha alsa aşağı yukarı 3700 ile doğum yapmış olurum. benzer durumda olduğumuz için merak ettim.
Tarih bilmek de güzel bisey simdiden hayırlı olsun.Selam kızlar az önce doktordan geldim. 1şubat cuma sabah 6:30 sezeryan olucam. Çok heyecanliyim 39+0da doğacak kızım. 2. Sezeryan olduğu için Doktor 38de alalım demişti ben istemedim iyikide beklemişim. Bu arada bebeğim 3.891 gram ve 50cm olmuş doğum yapan anneler ultrasondaki kilo doğru çıkıyormu eksik yada fazla olabilir dedi doktor. Bebek kilosu hesaplayıcida 4kg çıktı.
bide cnm çocuğun başı bende aylardır aşağıda yani dönmesini flan
da beklemek zorunda kalmadım ama kanala bi türlü inmedi
ışığı mı göremiyo acaba :) zaman geçtikçe bebek de büyüdüğü için
normal doğum şansı git gide azalıyor, bide ben bunu biraz stres yaptım
galiba sürekli böyle düşündüğüm için çocuğum da ona göre hareket ediyo
inmiyo galiba aşağı.
cnm şimdiden hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın
inşallah ama merak ettiğim bişey var sabah 6:30 nasıl bi saattir
yani başka saat mi kalmadı sabahın köründe yapcak ameliyatı daha
uygun zamanı mı yoktu ki doktorun?
Ben varim 28 subat...
selam kızlar
hala emme sorunumuz var
bazende hep ayaktayız
yarın kontrolü var
hepsini sorucam doktors
koala98 cnm oraya yazdığın msjı silebilirsin kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?