2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ayyyy ne güzel dışarı çıkacakmışın..ben yerimden kalkamasamda kalk gezelim dese fırlarım hemen...çıkta,gez dolaş keyfine bak...bebişler doğdumu bu kadar rahat gezemicez...

bende de oluyor canım.. zaten mide hastasıydım ben.. şimdi cayır cayır yanıyor....

albuminden dolayi bebegi tehlikee atmak istemedi doktorum.

bana hiç yapılmadı bu test... aç karnına mı,ilk idrarla mı ölçülüyor?

sağlıklı huzurlu uzun ömürler diliyorum meleğine.....

maşallah subanallah ona... sağlıcakla büyümeye devam etsin insallah.....

sağlıcakla büyüüsün meleğin canım....

benm bildiğim 2 saatte bi emzirmek gerek...çok uyutma kaldırıp emzir bence..

benim cuma günü kontrolüm var....tarihe kesin olarak karar vereceğiz... 5 şubat gözüküyor şimdilik... bu son günleri beklemek daha zormuş...soğuklardan evden de çıkamıyoz...sıkılıyorum.....

topik çok yavaş.. ben oturur pozisyondayım ve yoruldum.... şimdilik çıkıyorum... size iyi sohbteler kızlar....

sen neden 39 u beklesin istedin?ben de aynı durumdayım. dr. 38 dolunca alabiliriz diyor. 12-13-14 şubat olabilir dedi. gerçi benim de çok sıkıntım var, sen de rahatlamış olursun dedi. benim diyabet olduğu için 38 i doldurması gerekiyor. dr un verdiği tarihte 38,5 oluyor zaten. bebek içinde sıkıntı kalkıyor yani. c.tesi 3200 gr.dı. 10 günde 500 gr daha alsa aşağı yukarı 3700 ile doğum yapmış olurum. benzer durumda olduğumuz için merak ettim.

benim ilk bebek sarılık olmuştu. 2 saatte bir emziriyordum.sarılık geçtikten sonra gene çocuk dr.u gece 2-3 saati geçirme, emzir demişti. uyurken şekeri düşer uyanamaz o yüzden sen uyandır demişti. ama kararınada tutmak lazım, alışıncada gece uyanıp uyanıp emmek istiyorlar.

ayyy uykusuzlukla ne yapmışım kızlar, buraya yazıyorum diye 2012 şubat annelerine yazmışım. kim bu demişlerdir allah bilir. bi de pek yazmam böyle şeyler ama yazacağım tuttu hem de yanlış yere. buraya kopyalayım bari. ayyy ne kötü, içimi dökeceğim tuttu kırrkyılda bir yanlış yere dökmüşüm. çokkk utaandım, ne yorum yazdılar bi bakayım(

gece artık yatmak bile istemiyorum. tuvalete kalkmaktan değil şu karnımdaki yalancı sancı gerginliklerinin acısından uyuyamıyorum. az önce nasıl uykum geldi, annem ve kv. bizde . uykun gelmiş git yat hadi dediler. kv.dem gece benim ahlarımı oflarımı duydukça korkmuş bir şey olacak diye. biliyorlar ne kadar sıkıntım olduğunu. oğlum anaokulu tatil olduğu için evde. annemle oyun oynuyorlardı. odamın kapısı kapalı ama öyle yüksek sesle oynuyorki gözüm dalar gibi oluyo uyanıyorum,gözüm dalıyo gibi oluyo uyanıyorum. ama asıl canımı sıkan oğlum kadar anneminde sesi geliyo bana. o da hiç düşünmüyor durumumu. koridorda bağra çağra oynuyorlarmış,kalktım,çıktım odadan. oğluma kızdım niye bu kadar bağırıyorsun,uyumaya çalışıyorum diye. anneme hiçbir şey diyemedim tabi. farkında bile değil ki.desem sadece üzülecek ama ben düşünemedim diyecek. çok sağlıklı biri değil ve çok dalgın biliyorum ama bu yüzden ona bir şey diyemedim ama onada çok kızdım aslında. ona söyleyemeyince buraya yazayım dedim.
geçen gün de şekerim 186 çıktı, oğlum gene evde. annem uyandı biz oğlumla kahvaltı ediyorduk. ben kendimi kötü hissediyorum dedim,herhalde şekerim yükseldi dedim.oda duymadı sanki ben gidip biraz daha yatacağım dedi.gitti yattı,şeker aleti onun yattığı yerdeydi, ölçtüğümü gördü, sordu 186 dedim. aaaa çok fırlamış dedi, uyudu üzerine. kalkınca ben kendimi toparlamıştım ve oğlumu okula bırakmıştım. şeker komasına girsem haberin olmayacak anne, kaç olduğunu duyup geri yatıyorsun dedim. üzüldü o da, kalkamadım kızım elimde değil dedi. sabah ben o halde oğlumu tv başında bırakıp gittim yatmak zorunda kaldım, sonra onu hazırlayıp okula götürdüm. bu arada annem bana yardım etmiyor diye çok üzüldüm. sonra ben ona sitem edince o üzülünce de kadın yardıma geliyor ben yanlış davrandım diye üzüldüm. allah kimseyi kimseye mecbur etmesin. ne zormuş kızlar yaaa(neyse kafanızı şişirdim biraz. anneme söylesem sonra üzülcem bari sizinle paylaşayım dedim.

bide cnm çocuğun başı bende aylardır aşağıda yani dönmesini flan
da beklemek zorunda kalmadım ama kanala bi türlü inmedi
ışığı mı göremiyo acaba :) zaman geçtikçe bebek de büyüdüğü için
normal doğum şansı git gide azalıyor, bide ben bunu biraz stres yaptım
galiba sürekli böyle düşündüğüm için çocuğum da ona göre hareket ediyo
inmiyo galiba aşağı.

cnm şimdiden hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın
inşallah ama merak ettiğim bişey var sabah 6:30 nasıl bi saattir
yani başka saat mi kalmadı sabahın köründe yapcak ameliyatı daha
uygun zamanı mı yoktu ki doktorun?

allah yardımcın olsun...doğumu beklerken gerçektende çok stresliyiz..kimseye tahammülümüz yok...hele doğum yapıp gelen gidenin streside ayrı olacak...allah bize bol bol sabır versin...dişimizi sıkacağız mecburrr...

Bugün FİGEN arkadaşımız sabahdan sezeryana girecekti haber yok şimdilik.... inşallah hayırlısıyla atlatmıştır ve buraya güzel haberlerini yaza..onunla beraber bir kişi daha vardı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ??

Benim 2. Sezeryan olduğu için 37hafta dolunca alırız dedi doktor. Dikislerde açılma oluyormuş. Nstye bağladı sancı yok dikislerime baktı iyi bebeğin suyuda iyi dedi peki dedim herşey iyiyse neden erken alıyorsunuz ben beklemek istiyorum anne karnında 1gün bile fazla geçirse kâr. Doktorda tamam herşey normal 38i doldurup alalım dedi. Yani tam 39+0da alacaklar geçen hafta alsalardi 3.400dü bir haftada 3.891e çıkmış. Yani demek istediğim zorunluluk yoksa neden mecburi diye erken alsınlar

Tarih bilmek de güzel bisey simdiden hayırlı olsun.

haklısın canım bende sordum neden o kadar erken diye perşembe gecesi nöbetçiyim gitmeden seni doğurtayim dedi:-D

Ben varim 28 subat...

allahtan bu yıl şubat 29 çekmiyor

canım hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına bebeğini

canım gözün aydın. bak bugün sağlık ocağına gittim ebe 2 saatte bi emzir bebeğini dedi uyandırmak zordur eminim ama sen yinede uyandır

Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamiyorum kusura bakmayın. Allahım sizide kolaylıkla kurtarsın hayırlı doğumlar hepimize.

Benim yarin 37.haftam doluyor ve persembe randevum var.2.sezeryanim bakalim ne zamana gun vercek.cok zorlaniyorum artik verse bigun oh dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…