- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.001
Kızlar ya doğum yaklastıkca stresım artıyor bebeğimden çok doğum nasıl olacak dıye düşünüyorum. ilk doğumu normal ve devlet hastanesinde yaptım evet zor oluyor ama geçiyor. gerçi kabus gibiydi ilk dogum kordon dolandığı için ebeler karnımdan bastıra bastıra kemiklerimi kırcaklardı artı doktorumun hakaretleri. Neyse sıhhatle dogdu oglusum. bu dogum epidurallı normal doğum olacak okudum yapanları ancak dıyorlarkı açılma 10 cm olunca veriliyormuş ben ne anladım o işten zaten geriye bir doğurmak kalıyor. birde okudum hep drlar 1.cisi sezeryan olana yok dikişlerin acılır vb nedenlerle 2.ciyi sezeryan yapıyor oysa yurtdışından 1. sezeryan 2. normal dogum yapan bir sürü arkadaşım var ve sankı sezeryan oranı çok yuksek Türkiyede.
allahtan bu yıl şubat 29 çekmiyor
canım hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına bebeğini
canım gözün aydın. bak bugün sağlık ocağına gittim ebe 2 saatte bi emzir bebeğini dedi uyandırmak zordur eminim ama sen yinede uyandır
benim ilk bebek sarılık olmuştu. 2 saatte bir emziriyordum.sarılık geçtikten sonra gene çocuk dr.u gece 2-3 saati geçirme, emzir demişti. uyurken şekeri düşer uyanamaz o yüzden sen uyandır demişti. ama kararınada tutmak lazım, alışıncada gece uyanıp uyanıp emmek istiyorlar.
benm bildiğim 2 saatte bi emzirmek gerek...çok uyutma kaldırıp emzir bence..
sağlıcakla büyüüsün meleğin canım....
çok sağolun kızlar ama bu oğlan bi garip uyanmıyo
normalde en geç 2 saatte bir emmesi lazım biliyoum
burnunu sıkıyorum ayağını gıdıklıyorum sarsıyorum alıp memeyi vermeye çalışıyorum ağzına ama yok
bazende sık uyanıyo ama uyanmadığı zamanlar çok korkuyorum aç kalıcak diye
birde ben doğumdan hemen sonra humana içmeye başladım sütüm hemen gelmemişti korktum kompostu vs baya yedim içtim
4-5 gündür çok fena gögüslerim oğluma süt çok fazla geliyo ikisini birden emip rahatlatması imkansız gün içinde sürekli ıslak önüm akıyo
üstüne birde sağıyorum doymadığını hissettiğimde kaşık kaşık veriyorum
fazla sütü dondurucuya koyuyorum 3 ay saklanıyomuş bu şekilde
fakat kayınvaldemde annemde dök diyolar iyi olmazmış onlara göre, üzülüyorum
yazık değilmi süte hemde hala sarı süt geliyo
anlıycağınız kafamı karıştırdılar
iyi akşamlar çiçeği burnunda anneler ve benim gibi büyük günü dört gözle bekleyenler
daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bebişlerimizin kulağına isimlerini illa cami hocasının mı okuması lazım siz nasıl hallettiniz bu işinizi
hiçte tanıdığımız yok ki imam falan nasıl olacak:44:
canım oğluşun iyidir inşALLAH doğumdan önce konuşmuştuk senle su azlığı ile ilgili biz hala bekliyoruz 5cm idare ediyor diyor hepcanım benim eşim koydu. yapılması gereken basit bişey. o yüzden ben illa hoca koyacak diye bi kural bilmiyorum. ama yine de bi araştır istersen..
Ben varim 28 subat...
bızım enıstemız okudu gerek yok camı hocasına canım yacanım oğluşun iyidir inşALLAH doğumdan önce konuşmuştuk senle su azlığı ile ilgili biz hala bekliyoruz 5cm idare ediyor diyor hep
komşu hacı bi amca var eşim ona sormuş yaparmısın diye oda hocanın yapması lazım demiş kafam karıştı sonuçta bi ezanla bi kamet okunuyor
aynı dert bızde de var gunduzlerı uyuyup gecelerı uyanık ve gunduz pek memeye yuz veermıyor ve goguslerım sısyor bu seferde bosaltmak sorun oluyor pompa kullanmya baslıcam artık sol gogsum koltuk altıma dogru beze yaptı sıstı sıcak kompres yap dedı hemsıre ıltıhap yaparsa sorun olur dedıçok sağolun kızlar ama bu oğlan bi garip uyanmıyo
normalde en geç 2 saatte bir emmesi lazım biliyoum
burnunu sıkıyorum ayağını gıdıklıyorum sarsıyorum alıp memeyi vermeye çalışıyorum ağzına ama yok
bazende sık uyanıyo ama uyanmadığı zamanlar çok korkuyorum aç kalıcak diye
birde ben doğumdan hemen sonra humana içmeye başladım sütüm hemen gelmemişti korktum kompostu vs baya yedim içtim
4-5 gündür çok fena gögüslerim oğluma süt çok fazla geliyo ikisini birden emip rahatlatması imkansız gün içinde sürekli ıslak önüm akıyo
üstüne birde sağıyorum doymadığını hissettiğimde kaşık kaşık veriyorum
fazla sütü dondurucuya koyuyorum 3 ay saklanıyomuş bu şekilde
fakat kayınvaldemde annemde dök diyolar iyi olmazmış onlara göre, üzülüyorum
yazık değilmi süte hemde hala sarı süt geliyo
anlıycağınız kafamı karıştırdılar
iyi akşamlar çiçeği burnunda anneler ve benim gibi büyük günü dört gözle bekleyenler
daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bebişlerimizin kulağına isimlerini illa cami hocasının mı okuması lazım siz nasıl hallettiniz bu işinizi
hiçte tanıdığımız yok ki imam falan nasıl olacak:44:
canım ogun kat hemsıresıne sordum aynı katta degılmısız bebegını gordum sıtede allah uzun omur versın oglunamerhaba kızlar nasılsınız
ben cuma günü doğum yaptım anca fırsat bulup yazıyorum
çok şükür çok iyiyiz oğlumla
sezaryan olacakalr hiç korkmasın 2 gün biraz ağrı oldu onun 3.gün çok rahattım
doğum yapanları tebrik ediyorum , yapacak olanlar da herkes ALlah'a emanet olsun
uykusuz geceler başladı benım için
bızde 200 gr vardık canımmmmmmbana dr um genelde az olcuyorum dogumda daha cok cikiyor dedi. tombul olsunlar bakimi kolay olur zaten dogumdan sonra 300 gr kadar verecekler. tabi rahat doguralim ins
canım darısı basına saglıkla mutlulukla:)))selam kızlar anammmm kimsecikler kalmamış yawww bende doğuradım henüz bekliyorum bildiğiniz gibi bizim kız ters dönedi henüz inş. dönerde tezvakitte melteciğimm umarım yazımı görürsün doğum hikayeni okudum çok güzel gözlerimden yaş aka aka öpüyorum seni ve rüzgarı rabbim hayırlı evlad eylesin inş.
az kaldı canım sabret sonrası cok guzel oluyorrrAllahım Allahım
Basket topu yutmuş gibiyim, sert ve yusyuvarlak bir karın.
bir de mütemadiyen tuvalete gidesim var.
kayahan'ın bir şarkısı vardı: heeeeeep karanlık heeeeep karanlık, yeer artık yeter diye
onu kedime uyarladım:
heeeeeep çişim var, heeeeep çişim var, yeter artık yeter!
koala98 cnm oraya yazdığın msjı silebilirsin kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?