- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.021
Bende varim 28 subat gozukuyo:)
az kaldı canım sabret sonrası cok guzel oluyorrr
canım oğluşun iyidir inşALLAH doğumdan önce konuşmuştuk senle su azlığı ile ilgili biz hala bekliyoruz 5cm idare ediyor diyor hep
komşu hacı bi amca var eşim ona sormuş yaparmısın diye oda hocanın yapması lazım demiş kafam karıştı sonuçta bi ezanla bi kamet okunuyor
çok sağolun kızlar ama bu oğlan bi garip uyanmıyo
normalde en geç 2 saatte bir emmesi lazım biliyoum
burnunu sıkıyorum ayağını gıdıklıyorum sarsıyorum alıp memeyi vermeye çalışıyorum ağzına ama yok
bazende sık uyanıyo ama uyanmadığı zamanlar çok korkuyorum aç kalıcak diye
birde ben doğumdan hemen sonra humana içmeye başladım sütüm hemen gelmemişti korktum kompostu vs baya yedim içtim
4-5 gündür çok fena gögüslerim oğluma süt çok fazla geliyo ikisini birden emip rahatlatması imkansız gün içinde sürekli ıslak önüm akıyo
üstüne birde sağıyorum doymadığını hissettiğimde kaşık kaşık veriyorum
fazla sütü dondurucuya koyuyorum 3 ay saklanıyomuş bu şekilde
fakat kayınvaldemde annemde dök diyolar iyi olmazmış onlara göre, üzülüyorum
yazık değilmi süte hemde hala sarı süt geliyo
anlıycağınız kafamı karıştırdılar
iyi akşamlar çiçeği burnunda anneler ve benim gibi büyük günü dört gözle bekleyenler
daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bebişlerimizin kulağına isimlerini illa cami hocasının mı okuması lazım siz nasıl hallettiniz bu işinizi
hiçte tanıdığımız yok ki imam falan nasıl olacak:44:
Allahım Allahım
Basket topu yutmuş gibiyim, sert ve yusyuvarlak bir karın.
bir de mütemadiyen tuvalete gidesim var.
kayahan'ın bir şarkısı vardı: heeeeeep karanlık heeeeep karanlık, yeer artık yeter diye
onu kedime uyarladım:
heeeeeep çişim var, heeeeep çişim var, yeter artık yeter!
iyi akşamlar çiçeği burnunda anneler ve benim gibi büyük günü dört gözle bekleyenler
daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama bebişlerimizin kulağına isimlerini illa cami hocasının mı okuması lazım siz nasıl hallettiniz bu işinizi
hiçte tanıdığımız yok ki imam falan nasıl olacak:44:
aynı dert bızde de var gunduzlerı uyuyup gecelerı uyanık ve gunduz pek memeye yuz veermıyor ve goguslerım sısyor bu seferde bosaltmak sorun oluyor pompa kullanmya baslıcam artık sol gogsum koltuk altıma dogru beze yaptı sıstı sıcak kompres yap dedı hemsıre ıltıhap yaparsa sorun olur dedı
Tamam o zaman hatice, sen ben üç kişi olduk.. Okeye dördüncü aranıyor
benim için kırmızı alarm meltem. aman pompa işini ihmal etme. benim çok bezem olmuştu. günlerce gece gündüz uyumadım. olunca çözülmesi çok zor. hemen bana çözüm olan uygulamayı yazayım. dene bence sonra pompada bebeğin emmeside yetmiyor. önce sıcak uygulama sonra emzirme ya da sağma ama beze olan yerlere bastırarak elle masaj yapmak ve en son soğuk uygulama. bu 3 adım çok önemli. beze artarsa en kesin çözüm elle masaj. bana dr.um o zaman canın acısada boşalana kadar sağacaksın demişti. yoksa işin tek çözümü operasyon. tabi benim sütüm çok olmuştu ve çok beze olmuştu. herkesin aynı olmayabilir. kimsenin gözünü korkutmayayım. ama yaşarsanız bu problemi baştan bu yazdıklarımı uygularsanız kolay atlatırsınız. ben durum kötü olduğu için her emzirmeden önce yapıyordum. bir de sonunda soğuk uygulama çok önemli. meme kanallarının küçülmesi için. yoksa süt kanallara dolmaya devam ediyor ve bebek doyduğu için süt orada kalıyor. bana da önce sıcak uygulamayı söylediler. kaç gün hastaye taşındım, en sonunda soğuk uyg.yı atladıklarını fark ettik.geçmiş olsun.
bennnnnnnnnn......
Canım böyle mesajlar bizim için çok kıymetli ama top
ço hızlı akınca geçmişe dönük mesajları bulmak çok zor oluyor. Geçenlerde bi başka topik gördüm adı "tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler" diye. Daha az sayfası var, bütün girişler tavsiye şeklinde olmuş. Bu şekildeki mesajlarınızı oraya da kopyalasanız, ihtiyaç halinde orada bulmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Arada kaynıyor bunlar, mesela benim daha 4 haftam var doğuma. O zaman senn anlattığın gibi bi skıntı yaarsam buradan nasıl bulurum mesajını, kimn yazdığın bile hatırlayamam.
iyi o zaman haticecim, herkes gitse bile biz senle buluşuruz burada artıkSen beni ben seni tebrik ederiz
bende varim 28 subat gozukuyo:)
tamam o zaman hatice, sen ben üç kişi olduk.. Okeye dördüncü aranıyor
Tamam o zaman hatice, sen ben üç kişi olduk.. Okeye dördüncü aranıyor
Gunluk hareketleriniz nasil ben yatiyorum ya sozde kalkip yuruyus yapicam cok zor geliyo
okeye dördüncü ben olabilirmiyim benimde şimdilik 24 şubat doğum.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?