- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.061
günaydınn kızlaar..dünden beri bebeğin dmnmesi ve son haftayı beklemekle ilgili araştırma vs yaptığım için giremedim pek.kararsız kaldım 38+5 te sezaryen mi olayım yoksa sancımı bekleyip gideyim hastaneye de belki dönmüş olur mu? ya bu arada bebeğime bişe olursa.sizinde fikirlerinizi alayım bu hafta karar vermem gerekiyor.
Gunluk hareketleriniz nasil ben yatiyorum ya sozde kalkip yuruyus yapicam cok zor geliyo
Hava güzelse biraz yürüyorum ama çıkmak için başka bahaneye de ihtiyaç duyuyorum illaki, mesela makete gitmek gibi. Güya izne çıkınca hergün yürüyeceğim derdim ama pek öyle olmadı malesef. Benim derdim giyinmek. Giyebildiğim sadece 2 eşofman altım var ve paçaları çok uzun. Onlarla dışarı çıkınca paçaları kirleniyor, uyuz oluyorum. Hele hava yağmurluysa hiç çıkmıyorum. Mesele soğuk hiç değil ki çoğunlukla üşümüyorum zaten, ama eve dönünce ne giyerim dye düşünmekten dışarda yürüyemiyorumnormal doğum yaparsa yandık bu kadar az hareketle :18:
kızlar bu arada ben bu humana still tea den almadım ya çok kararsızım. İyi şeyler de okuyorum hakında ama mesela ablam bildiğim kadarıyla hiç kullanmadı böyle şeyler, ki sezaryenle yaptı 3 doğumunu da. Olmazsa olmaz bişey mi, alayım mı almayayım mı karar veremedim. Bi de haftasonu ilk kez göğüslerimi biraz sıktım ama süt filan gelmedi, normal değil mi? Sizin sıkınca gelmeye başladı mı? Annem artık gelmesi lazım yavaş yavaş filan dedi ama neticede doğumun gerçekleşmesiyle tetiklenmiyor mu bu süt olayı?
Herkese selaaamm..
Bugün kontrolümüz vardı suyum azalmaya başlamış..kızım aşağı inmemekte kararlı ve sonunda cumartesi günü kavuşuyoruuuuzz.sezeryanla doğum yapıcam ve çook heyecanlıyım
merhaba kızlar nasılsınız
ben cuma günü doğum yaptım anca fırsat bulup yazıyorum
çok şükür çok iyiyiz oğlumla
sezaryan olacakalr hiç korkmasın 2 gün biraz ağrı oldu onun 3.gün çok rahattım
doğum yapanları tebrik ediyorum , yapacak olanlar da herkes ALlah'a emanet olsun
uykusuz geceler başladı benım için
Tamam o zaman hatice, sen ben üç kişi olduk.. Okeye dördüncü aranıyor
benim için kırmızı alarm meltem. aman pompa işini ihmal etme. benim çok bezem olmuştu. günlerce gece gündüz uyumadım. olunca çözülmesi çok zor. hemen bana çözüm olan uygulamayı yazayım. dene bence sonra pompada bebeğin emmeside yetmiyor. önce sıcak uygulama sonra emzirme ya da sağma ama beze olan yerlere bastırarak elle masaj yapmak ve en son soğuk uygulama. bu 3 adım çok önemli. beze artarsa en kesin çözüm elle masaj. bana dr.um o zaman canın acısada boşalana kadar sağacaksın demişti. yoksa işin tek çözümü operasyon. tabi benim sütüm çok olmuştu ve çok beze olmuştu. herkesin aynı olmayabilir. kimsenin gözünü korkutmayayım. ama yaşarsanız bu problemi baştan bu yazdıklarımı uygularsanız kolay atlatırsınız. ben durum kötü olduğu için her emzirmeden önce yapıyordum. bir de sonunda soğuk uygulama çok önemli. meme kanallarının küçülmesi için. yoksa süt kanallara dolmaya devam ediyor ve bebek doyduğu için süt orada kalıyor. bana da önce sıcak uygulamayı söylediler. kaç gün hastaye taşındım, en sonunda soğuk uyg.yı atladıklarını fark ettik.geçmiş olsun.
Herkese selaaamm..
Bugün kontrolümüz vardı suyum azalmaya başlamış..kızım aşağı inmemekte kararlı ve sonunda cumartesi günü kavuşuyoruuuuzz.sezeryanla doğum yapıcam ve çook heyecanlıyım
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeuykumu çoookkk özledim gece 2 de yat 5 de kalk kaşın allah kaşınnn nolcek bu işin sonu bilmiyorummmm
bu arada zeysimadan haberi olan varmı 5-6 gün önce gece sancım var dr gitcem dedi sonra ne buraya girdi nede face merak ettim
günaydın benim bildiğim kadarıyla ilk bebeklerde 39 haftaı bekliyorlar 2. bebekte 38 de alıyorlar . normal içinse 40 a kadar hatta daha fazla bekleyenler var dı galiba 42. haftada bile doğum olabiliyormuş. Gün geçtikçe beklemek bize zor geliyor ayyrı mesele
bence dr unla karar ver melisin. neden niçinlerini konuşarak daha sağlıklı bir karar vermek için. sana da allah kolaylık versin
merhaba kızlar benim çok az kaldı hissediyorum artık.yalancı sancılarım 1 haftadır var.karnımın ortasıda taş gibi belirtiler başladı artık çok mutluyum normal doğum yapıcam inşallah.tek sıkıntım doktorum hastaneyi bıraktı yepyeni doktorla doğum yapıcam herşey sil baştan yani birde 64 kiloyla başlayan hamilelik 89 kiloyla devam ediyo diyetisyene gitmeme rağmen şişlik diyolar inşallah öledir.herkese kolay çok güzel doğumlar ALLAH nasip etsin sağsalim bebişleri kucaklarımıza almayı nasip etsin...
herkes gece kuşu olmuş gündüz kimsecikler yok. bende bi sorun var galiba gece horul horul uyuyorum gerçi tuvalet işimiz var sinir ediyor insanı iki damla için uyanıyorsun. dün akşam doktor amcamızı ziyaret ettik bizde kızım 2.900 olmuş herşey yolunda gözüküyor ama nst tekrarı istedi bizimki 2-3 kere hareket edince bugün tekrar gidecem. moralim bozuldu ama bi sorun yok galiba şuan hareket ediyor.bakalım
Bende 64 kg ile basladim suan 85 kgyum.tuz hayatimda yok ama tatli yedim oglumun hareketlerini hissetmedikce dogsunda bi vericem kilolari
Bende 64 kg ile basladim suan 85 kgyum.tuz hayatimda yok ama tatli yedim oglumun hareketlerini hissetmedikce dogsunda bi vericem kilolari
üstteki mesajjımla tezat oluşturacak ama kaç gündür canım yaşpasta istiyor. yemememk için direniyorum
bana dr um genelde az olcuyorum dogumda daha cok cikiyor dedi. tombul olsunlar bakimi kolay olur zaten dogumdan sonra 300 gr kadar verecekler. tabi rahat doguralim ins
legünaydınn kızlaar..dünden beri bebeğin dmnmesi ve son haftayı beklemekle ilgili araştırma vs yaptığım için giremedim pek.kararsız kaldım 38+5 te sezaryen mi olayım yoksa sancımı bekleyip gideyim hastaneye de belki dönmüş olur mu? ya bu arada bebeğime bişe olursa.sizinde fikirlerinizi alayım bu hafta karar vermem gerekiyor.
herkes gece kuşu olmuş gündüz kimsecikler yok. bende bi sorun var galiba gece horul horul uyuyorum gerçi tuvalet işimiz var sinir ediyor insanı iki damla için uyanıyorsun. dün akşam doktor amcamızı ziyaret ettik bizde kızım 2.900 olmuş herşey yolunda gözüküyor ama nst tekrarı istedi bizimki 2-3 kere hareket edince bugün tekrar gidecem. moralim bozuldu ama bi sorun yok galiba şuan hareket ediyor.bakalım
insan bu süreci kimle başladıysa onla bitirmek istiyor dimi? doktorun değişmesi kötü olmuş ama seni tanıyacak kadar süresi olmuştur. diyetisyene rağmen ise ödem toplamış olabilirsin. 2-3 lt su içmiş miydin? su içmek ödem attırıyor diyorlar sen içmiştim dersen bu tezi çürütecem.turşuyla aran nasıldı gebeliğinde?
üstteki mesajjımla tezat oluşturacak ama kaç gündür canım yaşpasta istiyor. yemememk için direniyorum
canım bende son haftalarda saldım gitti çünkü doktorum bebeğimin hareketlerinin çok önemli olduğunu söledi.ben yemek yemeyince oğlum çok haretliydi ama 2 haftadır yemek yemeğe başlayınca uykusu düzene girdi inanırmısın 2 gün hiç uyumadığı olurdu.şimdi çok uyuyo uyanınca da şimdi dahada çok hareketli güç topladığını hissediyorum artık.son aylarda çok yemek ye ama doyacak kadar canım ben pastada yiyiyorum ama kendim yapıyorum şekerini az koyuyorum keke kremasınıda şekersiz pudiglerden seçiyorum yapıp yiyorum.sanada tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?