- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.081
Hava güzelse biraz yürüyorum ama çıkmak için başka bahaneye de ihtiyaç duyuyorum illaki, mesela makete gitmek gibi. Güya izne çıkınca hergün yürüyeceğim derdim ama pek öyle olmadı malesef. Benim derdim giyinmek. Giyebildiğim sadece 2 eşofman altım var ve paçaları çok uzun. Onlarla dışarı çıkınca paçaları kirleniyor, uyuz oluyorum. Hele hava yağmurluysa hiç çıkmıyorum. Mesele soğuk hiç değil ki çoğunlukla üşümüyorum zaten, ama eve dönünce ne giyerim dye düşünmekten dışarda yürüyemiyorumnormal doğum yaparsa yandık bu kadar az hareketle :18:
kızlar bu arada ben bu humana still tea den almadım ya çok kararsızım. İyi şeyler de okuyorum hakında ama mesela ablam bildiğim kadarıyla hiç kullanmadı böyle şeyler, ki sezaryenle yaptı 3 doğumunu da. Olmazsa olmaz bişey mi, alayım mı almayayım mı karar veremedim. Bi de haftasonu ilk kez göğüslerimi biraz sıktım ama süt filan gelmedi, normal değil mi? Sizin sıkınca gelmeye başladı mı? Annem artık gelmesi lazım yavaş yavaş filan dedi ama neticede doğumun gerçekleşmesiyle tetiklenmiyor mu bu süt olayı?
benimde geçen hafta 36+3 de 3.300 gr dı bu hafta kontrolde 3.500 ü geçmesini bekliyorum ama normal doğumu beklediğim için kilosundan korkuyorum açıkçası ya az ölçüldüyse ya daha fazlaysa doğumda anlaşılırsaaa amanınnnnnnn
bende internetten tarih bakıyodum atık dayanamadım kendim yapıcam.deiğin gibi hareketinin azalamsı az yemem mi. son haftalarda tek başıma pek bişe yiyesim olmuyodu.
Ahahaaha ya çok güldüm sen çok alem bi hatunsun, tanıyalı çok olmadı ama valla gözlerim arıyor seni buralarda olmadığında. Ama uzun süre yoktun sen. Hem kilo vercem deyip hem pasta istiyorKendi de fark ediyor durumun absürdlüğünü. Avatarındaki kadına gıccık - iki tane c ile okunacak lütfen- olsam da seviyom seni. Bi de doğal tepkilerine hastayım hani yapacauk gibi Çalıştığım yereki ordulular da öyle konuşuyor.
benimde geçen hafta 36+3 de 3.300 gr dı bu hafta kontrolde 3.500 ü geçmesini bekliyorum ama normal doğumu beklediğim için kilosundan korkuyorum açıkçası ya az ölçüldüyse ya daha fazlaysa doğumda anlaşılırsaaa amanınnnnnnn
le
Canım bekle biraz daha erken gibi geliyo bana evet sabırsızlanıyoruz ama onların dünyaya geliş tarihini biz değil de kendileri belirlesinler yavrucaklar.. yazık zaten ilk günden itibaren her şeylerine biz karar veriyoruz isimlerine giyim kuşamlarına en önemlisi dünyaya gelişlerine doğum günlerine kendileri karar versin dimi ama
Ah canım bende geçen haftaya kadar gece uykum güzeldi ama şimdi malesef geçen gün gece hiç uyumamıştım sabah direndim eşim gidince uyumadım öğlen sadece bir saat uyudum ama gece yine uyuyamadım yani yapacak bir şey yok bizimkisine sanırım gece uykusu haram oldu..
Aynı telaş bizde de var canım triptofanla ara ara konuşuyoruz bu meseleyi azimle vercez tüm kiloları doğumdan sonra.. işe başlamadan gitsin tüm YAĞLAAARRR :):)
evet canım doktor konusu biraz canımı sıktı desem yalan olmaz.suyum son haftalara rağmen hala çok düşün yani ne kadar su içtiğimi suyuz yaşayamayanlardanım.benim ablam 28 kiloyla doğum yapmıştı yanında hep ben vardım o yüzden biraz bilinçliydim başından beri turşu ve tuzdan çok uzağım sadece bir parça çikolataya dayanamıyorum yemek sitilimde sadece sebze memnunum ama kendimi çok hafif hissediyorum sebze yiyince.şekerim yok tansiyonum sürekli düşük çok şükür ama doktorlar bulamadılar kilo almama neden.en son su tutuyodur dediler eğer doğumdan sonra gitmezse kilolar bebeğim 6 ay olduktan sonra çok ciddi spor ve diyete başlıcam çünkü çok yemek yemiyorum 8 aylığa kadar 2 öğünle beslendim ekmeğim sadece sabah öğünümde vardı ama olmadı ilk ayda 3 kilo aldım düşün artık :)
sağol canım. burda ne dostluklar ediniyor insan inan ki bazen eşim facebookta soruyor bu kim? diyorum kk dan arkadaşım. nasıl güveniyosun diyor ama gerçekten aynı şeyi paylaşan insanlar birbirini daha iyi anlıyor. görmek şart değil. frekanslar tututnca burda bile bir elektrik alma sözkonusu. inaşşalh bebeklerimizi büyütürken de hep birlikte olucaz..
kıııızzz en fazla şeyin azcık daha genişler bişe olmaz merak etmeeee.. aşırı olsa zaten doktorun şimdiye kadar tahmin eder sezaryen için ufak ufak yol yapardı.
canım kesinlikle oğlumun hiç bişeyine kendim karar vermek istemiyorum. babası fenerbahçe bayrağı asmış odasına çıkarmayı teklif ettim. dedim belki fenerli olmayacak neden onun adına karar vericez. rahimde bile olsa bi kişiliği var bir zevki var. belli müziklere tepkisi var. ama öyle bişey ki bu tecrübesizlik ve kimsede riski kendisi almak istemiyor.çocuk makat gelişi normal olması çok zor . yabancı ülkelerde yapılıyormuş ama anne ve bebek ölümleri olabiliyormuş.
tüm tezleri çürütttün canım.benim okuldaki bi arkadaşım da 30 kilo almıştı verdi hepsini şimdi 34 beden.
bide herkes izne ayrıldı ya evde hazırlıklar filan. ben izne ayrılalı çook olduğu için işlerimin çoğunu hergüne yaydım çoğunu toparladım. bugünde butik bebeden aldığım son şeyler gelmişti yıkadım kurudu onları ütüleycem. oğlum 51 cm olmuş. bende bilmeyerek 50 cm şeyler almışım tezgahtar kandırdı mı bizi anlamadım hepsi minicik. 2-3 gün giyse şükür. gören gülüyor kızın olursa oyuncak bebeklerine giydirir diye. küçük gelecek diye yeni şeyler almak zorunda kaldım.sanırım markaya göre de değişiyor. idil bebe nin kalıbı gerçekten dar.
moral bozacak bişe yok canım. bdt lerimiz aynı sayılır. bu haftanın özelliği demekki. benimkinin de hareketleri çok azaldı sakinleşti bu hafta. aslında normal belki ama normalde çooook hareketli olunca bi noluyo dedim. saymadım ama günde 10 u ancak geçiyordur.neden tekrar gideceksin anlamadım?günde 2-3 kere mi hareket ederse gideceksin. canım kilosu birazcık az gibi geldi bana da her an doğurabiliriz artık. ne kadar kilolu olursa o kadar kolaymış tutmak bakmak,altını değiştirmek açısından filan.. benim sana nacizane tavsiyem doğuma kadar balık yağı hapı omega 3 kullanman kullanmıyorsan eğer. benim 1 hafta geriden gitmişti 1 keresinde o hafta balık yağına başladım ertesi hafta hemen farketti. bide doğduktan sonra 200 gr filan azalıyolarmış.
yaa canm ben de geçen hafta 2 gün arayla bir hastane doktoruna bir de özel doktorumun muaynehanesine gittim. özel doktor 3200 olmuş maşallahı var dedi. ben de sevindim ohh tamam doğabilir artık diye. hastane doktoru bi ölçtü kilosu 2600 dedim noluyo. arada dağ kadar fark var. hastane ölçümü bana az gibi geldi dün yine gittim 2700lerde filan dedi. umarım ölçümü yanlış azdır diyorum. bazen ölçülenden daha iri doğuyolar diye duyuyorum bende öyle olmasını umuyorum...
dün tartıya çıktım en son 16 kg almıştım
doğuma kadar 2kg falan alsam 18 le kapatırım diyordum
tartıldığıma bin pişman oldum
19 kg gösterdi hain tartı
tamam oğluşum alsın da annesine niye bu kadar yük bindiriyorki
ellerim ayaklarım davulu da geçti
vücudum su mu tutuyor yoksa kendimi mi kandırıyorum kızlar((
ishal sorunu olan varmı ??? bebek için bir zararı varmı acaba
canım hiç üzülme çok kilo almamışsın zaten birdaha doktora gittiğnde daha çok sık yemeni söyleyecek.normali 16 kilo ama senin çok aşırı fazlalığın yok dahada alıcaksın ama bebeğin aldığın kiloları son zamanlarda senden alıcak o yüzden eski kilona çok rahat dönersin.benim yine 26 kilo bakalım dahada alıyorum nasıl vericem kiloları :)
ishal sorunu olan varmı ??? bebek için bir zararı varmı acaba
ayy inşallah tatlım ya
3haftada bu kadar kilo alınca moralim bozuldu haliyle
doğumdan sonr topik açarız olmadı
kiloları da beraber veririz
kızlar size bişey soracaktım ya 34 haftalık hamileyim ve karnımda aşırı derece küçülme var anlamadım sebebi ne olabilir
yaa canm ben de geçen hafta 2 gün arayla bir hastane doktoruna bir de özel doktorumun muaynehanesine gittim. özel doktor 3200 olmuş maşallahı var dedi. ben de sevindim ohh tamam doğabilir artık diye. hastane doktoru bi ölçtü kilosu 2600 dedim noluyo. arada dağ kadar fark var. hastane ölçümü bana az gibi geldi dün yine gittim 2700lerde filan dedi. umarım ölçümü yanlış azdır diyorum. bazen ölçülenden daha iri doğuyolar diye duyuyorum bende öyle olmasını umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?