2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç estetik kısmında değilim işin. Benim doktor çok kızıyor kilo alınca, her muayenede korkuyla tartıya çıkıyorum. 65le hamile kaldım şu an 77 kiloyum. Buna rağmen doktorum her muayenede dikkat, aman kilo alma deyip duruyor, tırsıyorum tartılırken onun gözünün önünde. Ama evde canım ne istese yiyorum valla, benim gerginlik doktorun yanına oluyor ama sizin gibi kilo alsam ne yapardı doktorum bana bilmiyorum
Annem anlattı. Geçenlerde doktorum programına manyak bi doktor çıkmış demiş ki hamilelikte 7,5 kg almak yeterli, bebek 3 kg olsa kalanı da şu olsa bu olsa, anne kendine kilo almamış olurmuş vs. Delirdi bunlar dedim. Hiç takmayın kiloları, ya da şimdi ve emzirme döneminin başında takmayın, doğru zaman değil çünkü. Gereken neyse yapılır ilerde. Arkadaşım gebelikte 9 kg aldı ve bebek 4 kg a yakın doğdu, ne güzel derken emzirirken daha çok kilo aldı.
Yani belli olmuyor bu işler, genetik, doğa, Allah vergisi, ne derseniz deyin. Hepimizin bi hamilelik rutini var, ona bi yere kadar müdahele edebiliriz. Sıkmayın hiç tatlı canlarınızı.

slm arkadaslar
yarin dr a gidecegim nst ye girecegim bakalim sanci falan var mi? evimizin pasasi gelmeye hevesli mi?

normal mi doğum olucak canım bebeğin kilosu boyu ne kadar kız mı erkek mi bende pazartesi gidicem bakalım doktorum 3 hafta içinde bekle dedi 1 haftayı yarıladık kaldı 2 buçuk hafta :)

maşşalah canım benim doktorumda çok kızdı 8 aya kadar çok kilo almama ama yapıcak bişey yok artık kendi yememi sölüyo son aylarda yemek yemek bebeğin sağlığı için çok önemliymiş.64 kiloyla başladım şimdi 89 kiloyum bakalım az kaldı bende dert etmiyorum şimdilik bebişim 6 aylık olsun sağsalim olsun ondan sonra kilo verme işlemleri başlıcak :)

40+4 teyim hala doguramadim ocak annelerinde takilirken subat annesi oldum ya la ne nst de sanci var ne bisey..cuma suni sanci verilecek tiris tiris tirsmaktayim acilmam olmazda sezeryana alirlarsa diye:18:

normal mi doğum olucak canım bebeğin kilosu boyu ne kadar kız mı erkek mi bende pazartesi gidicem bakalım doktorum 3 hafta içinde bekle dedi 1 haftayı yarıladık kaldı 2 buçuk hafta :)

evet minicim normal dogum gorunuyor. gecen hafta 3300 du 49 cm boyu erkek. yarin tekrar gidecegim bakicaz kac kilo olmus. gecikmesin istiyorum haftaya gelsin mesela

al benden de o kadar canım.bende haftada 1-1.5 kilo alıyorum.20 kilo ile kapatsam şükrederim diyordum bi tartıldım şimdiden 20 kilo almışım zaten.
birde ödemde yok.hepsi kilo yanimoralim çok bozuluyor.inş biran önce verebiliriz.
inş süt konusunda sıkıntı yaşamamda biran önce zayıflamaya başlarım
bu arada BDT si 24 şubat olan ne çok kii var.bakalım doğumlar ne zaman olacak

40+4 teyim hala doguramadim ocak annelerinde takilirken subat annesi oldum ya la ne nst de sanci var ne bisey..cuma suni sanci verilecek tiris tiris tirsmaktayim acilmam olmazda sezeryana alirlarsa diye:18:

canım korkulacak bişey yok keşke 40. haftasını benim bebeğimde beklese . benim bebeğim erken gelicek gibi gözüküyo.benim ablam 42. haftayı bitirdi kızı anca gelicem dedi düşün yani epidural anestezi yapıyolar suni sancı vermeden önce merak etme çok şükür normal doğumlar artık dahada kolay inşallah sezeryana gerek kalmaz.bir arkadaşımda bebeğinle konuştu çok hadi gel diye diye doğurdu.kendisi çok faydası olduğunu söledi.

ya iştahım yerinde olsa, şunu yesem bunu yesem diye mutfaktan çıkmasam inan ki bu kadar zoruma gitmez
bi kase çorbayı bitiremiyorum hemen reflü başlıyor
yiyecek hevesim varsa bile kaçıyor
kaç aydır cnım pasta istiyor doğurana kadar yemem diye diretiyordum
daha 2 gün önce yaptım yedim
iştahım yokken bu kadar kilo aldım bi de olsaydı kaç kilo alırdım merak ediyorum valla (
bi de yediklerimden oğlumun direkt kilo alacağını bilsem
gerçekten hiç umurumda olmaz
3 hafta kadar önce gittim kontrole
dr bebeğin kilosu yine az, yediklerine dikkat et falan dedi
ne yiyeyim de kilo alsın dedim
sen istersen dünyayı ye, çocuğun almayacak olduktan sonra yine almaz dedi
bu ne perhiz ne lahana turşusu

evet minicim normal dogum gorunuyor. gecen hafta 3300 du 49 cm boyu erkek. yarin tekrar gidecegim bakicaz kac kilo olmus. gecikmesin istiyorum haftaya gelsin mesela

benimde inşallah normal olucak benimde oğlum olucak 3.340 37+1 49 cm bizimkide benim belirtiler başladı doktorum sancılarında başlamış dedi giderek artıyoda bakalım bende en geç haftaya bekliyorum oğluşumu

inşallah sende sağsalim kucağına alırsın oğluşunu

kizlar bebislerinize kundak aldiniz mi? ben muhakkak kundakliyacagim. size de bir kac ornek koydum. aksama hemen siparis vericem bi tane almistim bi tane daha alicam.
hatta dun kayinvalidem vardi o da dedi oh ne akillisin bebegin pesinde dolanmazsin bolca uyur dedi

Sevi Bebe Sevi Bebe Bel Destekli Kundak Battaniye | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Hastane Çıkışları - Bebek Kundakları | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bebeğin kaç kilo canım.doktorun niye tavsiye vermemiş ki kızdım şimdi bazen doktorlar bizim hamile olduğumuzu unutuyolar galiba sürekli hamile kadın göre göre

Dayanamadım yedim bir avuc fıstıkla yarım büyük boy paket eti hoşbeşi neyse ögle yemegine sayıyorum:26: offf canım cekti napıyım

cinsiyeti ne bebeğinin canım.. kimisi cinsiyete bağlar ya böyle şeyleri erkek çocuk geç doğar derler ama bilinmez tabiki miyadı gelen doğuyo sende hayırlısı ile al kucağına bebeğini inşallah...

bebeğin kaç kilo canım.doktorun niye tavsiye vermemiş ki kızdım şimdi bazen doktorlar bizim hamile olduğumuzu unutuyolar galiba sürekli hamile kadın göre göre
2400 gr dı canım 2 hafta önce, bi dahaki kontrol cumartesi günü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…