2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende biliyorum canım kilosunun normal olduğunu,
ama dr her gittiğimde kilosu yetersiz, beslenmene dikkat etmior musun,
bu çocuk minyon olacak falan dyor
kendimi yetersiz görüyorum bi çocuğa bile yetemiyorum nasıl annelik yapacam psikolojisine giriyorum (

aminn canımm çok teşekkürlerrr:):)

kızlar kundaktan bahsetmişsiniz benmde söylemek istediklerim var....bende çoçuklarımda kullanmak istemezdim hep, ama çok çabuk uyanır,huysuzlanırlardı...kaynanamında tavsiyesiyle çoçuğu sıkmıcak şekilde kundaklardık...inanın çok faydasını gördüm...çoçuk kendini daha rahat hissediyo...çünkü kundaksız her seferinde istem dışı hareketlerle ellerini her kaldırışında ya yüzüne çarpıyo,ya korkuyo..ama kundak oldumu o hareketleri kendisini korkutmuyor...yanii doğdumu bebişleriniz bi deneyin ,faydasını görürsünüz...

hiç kafana takma canım herkesin bebeği aynı olacak değil ya bende kısa boyluyum eşimde bizimde bebişimizde minyon olucak.bana çekerse hatta tombiş kısa boylu olucak :).önemli olan sağlıklı olması doktoruna sadece sağlıklı mı diye sor sağlıklı olması herşeyden önemli olan benim eltim çocuğu sakat olucak diye aldırdı.ben çok üzüldüm :2: anneliğe gelice ilk çocuğu olucaklar kimse bilmiyo zaten ALLAHın verdiği lütuf bize çocuğumuz doğunca hepimiz süper anne olucak eminim.hatta uyumuyo dicez.biraz fazla uyuyuncada acaba bişey oldumu diye gidip bakıcaz.annelik bebek olunca başlıyo şimdibunları düşünme bence.sağsalim kucağına almayı düşün

canım herkes öle diyor ama benim doktorum tavsiye etmiyo kalça filmi çekilene kadar arada kaldım.bide bebeğede bağlı yiğenim hiç tutmadı kurtulmayı başardı düşün yani yaramazı

aramızda 4 gün varmış canım merakettim sende nasıl balirtiler başladı, bende bu aralar bi tuhaf hissediyorum. akıntım arttı, kasıklarımda kramplar var.... sende ne vr acaba?

aramızda 4 gün varmış canım merakettim sende nasıl balirtiler başladı, bende bu aralar bi tuhaf hissediyorum. akıntım arttı, kasıklarımda kramplar var.... sende ne vr acaba?

yemek yeme isteğim azaldı iştahsızlık var ama sürekli karnım acıkıyo bu ne alaka diyorum sürekli.dünyaları yicekmişim gibi geliyo sofraya oturuyorum çok az yiyip kalkıyorum.en önemlisi çok ihsalim bu aralar ayakta 15 dk fazla kalınca belim çok ağrıyo.bebeğim çok uyumaya başladı.akıntım benimde fazla yoğun pis bir kokusu var kendimden tiksiniyorum desem az gelmez o kadar yoğun.sürekli tualete çıkıyorum.adet sancısı gibi ağrım çok var.karnım aşağı çökmüş durumda bebek yerleşmeye çalışıyomuş doktorum dedi.karnımın ortası gerçekten taş gibi eşim çok şaşırdı hatta 1 gün önce bişey yoktu diyo hergeçen gün dahada kuvvetli hissetmeye başladım kendimi.ailelerimiz burda olmadığı için her işimi kendim yapmam lazım düşün dün eşime kendim hamur açıp poğaça yaptım :)evi tek başıma bir günde tertemiz yapmaya başladım.birde kalp atışlarım çok atmaya başladı çok heyecanlanırsın atar ya aynen öle atmaya başladı arada bu sancı belirtisiymiş her sancı hissedilmiyomuş doktorum dedi.hele oğlum poposunu göbeğime dayadığı zaman bir çıkarışı var oda mesala sancıymış doktorum tam ultrasonda bakarken denk geldi söledi sancın başladı dedi :) ama şimdi yavaş yavaş hepsini hissetmeye başladım.doktorum giderek hızlanacak dedi vede hepsini hissedeceksin dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi

teşekkür ederim minii rahatlattın beni
umarım dediğn gibi sper annelerden oluruz :))

anammm, benim de başlamış heralde. kızım karnımın ortasında toplanıyo, karnım top gibi duruyo ve dediğin gibi çok sert oluyo..

en son ne zaman ntsye girdin sancı gözüktü mü canım.daha telaş yapma ne sancılar görcez daha :

cumatesi girdim nst ye dr um var veya yok demedi, sadece bebeğin kalp atışları normal dedi okadar. Ama bende bi farklılık olduğunu fark ediyorum açıkçası.. hadi hayırlısı bakalım nezaman gelcekler??*

cumatesi girdim nst ye dr um var veya yok demedi, sadece bebeğin kalp atışları normal dedi okadar. Ama bende bi farklılık olduğunu fark ediyorum açıkçası.. hadi hayırlısı bakalım nezaman gelcekler??*

hımm senin daha yeni başlangıçlar o zaman 3 veya 1 hafta sonra çağırır tekrar herhalde.bende cumartesi ntsye girdim sancım vardı zaten 2 hafta önce başlamıştı ntsdede çıktı çok güzel dedi şimdi nişanı bekliyoz yani pembemsi kan pıhtısını ondan sonrada bebişimizi inşallah

canım bazen yaşıyoruz böyle şeyler.. anne,baba,eş en yakınlarım düşünceli olsun istiyorum...bende annemin daha düşünceli olmasını istiyorum bazen...ama şimdi yanımda olmasını istiyorum...

sağlıcakla büyüt güzelim...

annemi anneannemin yanına gönderdik.. ölüm döşeğindeymiş... ben yalnızım... babam var yanımda....kayınvalidem de dönmüştü....hafta sonu gelicem demişti.. şimdi işler hem bana kaldı hem her şey karıştı.. anneanneme üzülüyorum.. gerçi bekliyorduk ama.... annem yok diye telaşlanıyorum.. ya bir şey olursa nasıl gelcek yetişebilir mi diye...çok kötü ya her şey karmakarışık... kime neye üzüleceğimi şaşırıyorum...aklıma saçma sapan şeyler geliyor... ya benim doğum yaptığım gün anneanneme bir şey olursa...bebeğimin her doğum gününde bunu mu hatırlayacağım.... ya ne olur ne saçmalıyor bu kız demeyin... ama çok çok çok fenayım.. ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbim hayırlısını versin insallah...bebeğim sağlıcakla gelsin anneannemde düzelsin....çok kötüyüm ya.....

ben çıkıyorum... akşam gelmeye çalışırım.. hem zaten sohbet edersem belki unuturum sıkıntılarımı.. gerçi kendimi kandırıyorum sanırsam... hep aklımda....

canım çok geçmiş olsun...inan yalnız değilsin bende ailemden çok uzağım ablam 5 senedir kanser tedavisi görüyor 2 sene öncede ameliyatıma kendim yalnız girdim.şimdi oğlumu kucağıma almayı beklerken bu günlerde ablam geçen hafta beyninden ameliyat oldu.ailem ablama bakıyo.kayınvaldemde eşimin kardeşi 2 gün önce doğum yaptı onun yanında 2 hafta sonra gelicekti ama eltim ameliyat olucağı için geç gelicek büyük ihtimalle doğumun olmuş olucak.en fazla 1 hafta kalıp geri dönecek.benimde hiç şansım yoktur alıştım artık kendi işimi kendim görmeyi ama aklın hep ailemde.ablam nasıl bana söylemedikleri bişey varmı düşünüp duruyorum bende canım.ALLAH yardımcımız olsun.herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda herşey halledilir inşallah

ohhh sende kurtulanlardan olacaksın inşlh....rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin...hayırlı doğumlar....

Hayırlısıyla alıcam minik kızımı kucağımaa..

02.02.2013 güzel tarih,şansı bahtıda güzel olur inş.

Evet canım güzel tarih ama dediğin gibi bahtları güzel olur inşallaaaaaah..

Hastane : Balat or ahayım
dr : Meltem Ozben
Tarıh : 28/01/2013
Dogum seklı :Sezeryan
Haftası : 38+3
cınsıyet: Erkek
İsim : Rüzgar

Pazartesi gunu cok sukur mınıgıme kavustum,hastane surecım cok ıyı gectı,bu sabah ıtıbarıyle evımızdeyız,bebegım cok sukur saglıklı,emme sorunumuz yok sureklı uyku halınde,cok az sarılıgımız var ama emerek atlatabılecek sekılde oldugunu soyledı doktor ablası..
hastane ıle ılgılı tecrubemı merak eden arkadaslarada ayrıca cok cok memnun kaldıgımı belırtmek ısterım,butun personel cok ılgılıydı.
bırde sezeryan olacak arkadaslara tavsıyem,ılk gun bol bol hareket edın,ben hıc yatmadım dıyebılırım kı bu sayede 2,gunun sabahında tum gaz problemlerımden kurtulmustum
allah hepınızın yardımcısı olsun
muhtesem bır duygu otesı yok,sımdılık bu kadar kuzuma bakmalıyım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…