- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.341
aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.
aynen öle kuzucumm aynı gün bir saat arayla yapıcaz doğumlarımızı canım seda bebeğini kaybetmiş doğumdayken( çok üzüldüm Rabbim sabır versin sabah erken kalkıcam oyüzden erken yatıcam son hazırlıklarımızı yapalım biz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
Benimde en az 2 haftadır karnım dustu gecen hafta kanala dayamış dedi doktorum fakat bebek bu son ana kadar napıcagı belli olmaz demişti sabırsızlıkla bekliyorum artıık. ama bugunlerınde cok kıymetli oldugunu da biliuorum allah yardımcımız olsun hepimizin
Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorumve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.
aynen öle kuzucumm aynı gün bir saat arayla yapıcaz doğumlarımızı canım seda bebeğini kaybetmiş doğumdayken( çok üzüldüm Rabbim sabır versin sabah erken kalkıcam oyüzden erken yatıcam son hazırlıklarımızı yapalım biz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
canım ztn sorunluydu hatırlarsan sedanın durumuriskliydi ben hep umutluydum bebek sağlıklı gelecek diye doğumdayken bebeği kaybetmiş kendiside yoğun bakımdaymış ve bebekten hbri yokmuş diye yazmış kızlar(( meltem eşiyle knşmuş sedanın ((
canım Allahım hayırlısıyla bebişine kavuştursun... bende 12.00 de doğum yapcam4 şubat...Allahın izniyle
Kızlar karnınızdaki sertleşmeleri ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz
gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesfseda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........
Seda ecrin bebegini kaybetmis sedanin haberi yokmus seda da yogun bakimdaydi.esi meltemi aramis bizimde oglen haberimiz oldu.insallah onun iyi haberini de aliriz
canım Allahım hayırlısıyla bebişine kavuştursun... bende 12.00 de doğum yapcam4 şubat...Allahın izniyle
ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun
Amiin canım yarın büyük gün benim için küçük kuzuma kavuşucam..seninde bişii kalmamış hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallaah
inş seda bi an önce sağlığına kavuşur yakın olsak da elimizden bişey gelse suan sadece dua ediyorum allahım onu eşine ve sevdiklerine bağışlasın
senin de az kalmış valla hadi hayırlısı sağlıkla inşşş
amin canım yaaa heyecan mutluluk abiside her sabah kalktığında anne 1 parmak dahamı bitti diyo her parmak 1 gün oluyoda...
egzantrikressam sezeryan mı olucaksın? nasıl hissediyorsun? korku faaln oluyor mu? benım oglan kanala giremiyor kafa aşağıda ama kanalda değil. hafataya çarş kadar girmezse ben de sezeryan olucam ama çok korkuyorum
sezeryan olucam canım valla çok heyecanlıyımmutluluğum korkudan daha ağır basıyor yani evet ameliyathaneye girerken çok garip bi duygu ama sonra o ses off dünyalara bedel Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişle doldursun...
canım bebiş döndüyse niye sıkıntı ediyosunki kanalada girecektir annesi merak etme pozitif düşün öyle olsun inşaallah sende bir avazda normal doğurursun
yerim ben o parmaklarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?