2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nihayet doğum iznime ayrıldım kızlar sezeryan için 18-20 arası tarih netleşicek inş
evde 3 hafta bile geçiremiyorum doğum öncesi :37:
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah ayırmasın inşşş:nazar::nazar::nazar:
artık daha cok takip edebilicem sayfayı herseyden geri kaldım iş yüzünden :19:
karın sertleşmeleri bende de oluyo hemde neredeyse tüm gün,, ancak geceleri rahatlıyo karnım
gecen hafta nst de sancılarım cıkmıstı ama normalmiş korkacak bişey yokmuş:34:

bu arada hastane cantamı ve prensimin odasını bi kaç eksikle de olsa hazırladık annemle
ben normalde hiç gecelik kullanamayan biriyim pijama tk almıştım 2 tane sezeryanda pansuman vs. pijama ile daha kolay olmaz mı? gecelik alayımmı sizce her ihtimale karşı?
kısa gecelikleri zaten giyemem uzunlarda cok paspal duruyo napsam acaba

canım ben ameliyat oldum.ordan biliyorum sezeryan ameliyatı gibi olmuştum.bende senin gibi hiç sevmiyorum geceliği pijama takımı giymiştim.hem karnındaki dikişler yüzünden eğilemiyosun giyinirken çok zor oluyo ilk günlerde.birde çok kanaman oluyo sürekli ped değiştirmek zorunda kalıyosun gecelikte bu çok kolay oluyo canım geceliği sırf doğumlarda tavsiye ederim normal olsun sezeryan olsun

Sertleşme agrı yapıyormu bende de surekli olmaya basladı agrım da var sanki

2 haftadır ağrım var ama 5 gündür ağrılarımın şişdeti çok arttı.gece bazen eşimin kolunu sıkıyomuşum o kadar sancılı yani.saatte 1 kere muhakkak sancım oluyo bazen 15 dk sürüyo 2 saat sonra hafif oluyo yalancı sancı demişti doktorum sürekli şiddetli değil.bugün az bi suyum geldi belimde çok ağrıyo cumartesi günü muayenem var bakalım 2 hafta kaldı ama bebişe bağlı oğlanlar genelde geç gelir diyolar hayırlısı artık herşeyimiz hazır çok şükür bir gerçek sancılarımız kaldı bakalım

2 haftadır ağrım var ama 5 gündür ağrılarımın şişdeti çok arttı.gece bazen eşimin kolunu sıkıyomuşum o kadar sancılı yani.saatte 1 kere muhakkak sancım oluyo bazen 15 dk sürüyo 2 saat sonra hafif oluyo yalancı sancı demişti doktorum sürekli şiddetli değil.bugün az bi suyum geldi belimde çok ağrıyo cumartesi günü muayenem var bakalım 2 hafta kaldı ama bebişe bağlı oğlanlar genelde geç gelir diyolar hayırlısı artık herşeyimiz hazır çok şükür bir gerçek sancılarımız kaldı bakalım
Geceleri aynı durumu bende yasıyorum dun gece kasıklarım sızladı resmen, bugun sertleşmelerim arttı ara ara da agrılarla bırlıkte. Yalancı sancıdır buyuk ihtimal. Suyun geldiyse doktora hemen gitmen gerekmiyormuydu canım. Benimde cumartesi kontrol var ve benimde oglan. Gec gelir deselerde gec gelen kızlarda var cevremde.
Gercek sancılara az kaldı galiba

Geceleri aynı durumu bende yasıyorum dun gece kasıklarım sızladı resmen, bugun sertleşmelerim arttı ara ara da agrılarla bırlıkte. Yalancı sancıdır buyuk ihtimal. Suyun geldiyse doktora hemen gitmen gerekmiyormuydu canım. Benimde cumartesi kontrol var ve benimde oglan. Gec gelir deselerde gec gelen kızlarda var cevremde.
Gercek sancılara az kaldı galiba

yok canım öle çok değil bir önceki doktoruma sordum normal dedi bol bol su iç dedi suyun azalmasın dedi.benim tek telaşım geçen hafta beni takip eden doktorum hastaneyi bıraktı.yarın yeni doktorla tanışcaz kendimi güvende hissedemiyorum nedense bakalım hayırlısı.birde şişliklerim eskiden iniyodu akşamına şimdi inmiyo 37 numara ayakkabıdan 40 numaraya çıktım bacaklarımı tam kıvıramıyorum canım sendede var mı

yok canım öle çok değil bir önceki doktoruma sordum normal dedi bol bol su iç dedi suyun azalmasın dedi.benim tek telaşım geçen hafta beni takip eden doktorum hastaneyi bıraktı.yarın yeni doktorla tanışcaz kendimi güvende hissedemiyorum nedense bakalım hayırlısı.birde şişliklerim eskiden iniyodu akşamına şimdi inmiyo 37 numara ayakkabıdan 40 numaraya çıktım bacaklarımı tam kıvıramıyorum canım sendede var mı

Doktorunun değişmesi pek iyi olmamış ama saglık olsun. Canım ben şişkinlik yasamadım 1-2 kere olmustur fazla kilo almadım bilmem belki ondandır. Senın oglan donus yaptımı asagıya dogru :)

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum :34: ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun

geçmişi okuyamamıştım şuan sedanın haberini okudum hıçkırıklara boğuldum Rabbim sabır versin bu nasıl bi acıdır kurban oldğum Allahımmm yardımcısı olsun Sedanın

Doktorunun değişmesi pek iyi olmamış ama saglık olsun. Canım ben şişkinlik yasamadım 1-2 kere olmustur fazla kilo almadım bilmem belki ondandır. Senın oglan donus yaptımı asagıya dogru :)

yok canım inmiyo içerisi rahat galiba :) bakalım cumartesi ne diyecek ama karnım aşağıya düştü.

ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun

ne mutlu sana inşallah ağrısız sancısız sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.darısııı normal doğum yapacakların başına :emir_bebek:

inşallah cnm ya bende hemen gelsin artık istiyodum ama bugünkü haberden
sonra artık sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl gelirse gelsin önemli değil diyorum.

cnm burda tuğba5286 vardı hatırlıyomusun onun nişanı ocak ayının başında
geldi ama sonra hiç bişey olmadı hatta 40. haftası geçti hala gelmedi en sonunda
sezaryenle doğum yaptı, yani çok telaşlanma cnm, hayırlı bir şekilde gelir inşallah bebeğin.

Ayy canııımmm çok sevindim aynı gün doğum yapıcas 1 saat arayla desene :16: Rabbimmeleklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.yaa ben geçmiş yapamdım sedaya nooldu?

yok canım inmiyo içerisi rahat galiba :) bakalım cumartesi ne diyecek ama karnım aşağıya düştü.

Benimde en az 2 haftadır karnım dustu gecen hafta kanala dayamış dedi doktorum fakat bebek bu son ana kadar napıcagı belli olmaz demişti sabırsızlıkla bekliyorum artıık. ama bugunlerınde cok kıymetli oldugunu da biliuorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Benimde bugun kontrolum vardim .gecen hafta haftaya gel gun veririm demisti.vermedi 1 hafta sonra gel gun vercem dedi.nst ultrasin problem yik sukur.38.hafta basindayim.offf ya benimde bi bellu olsaydi.sanci gelcek diye aklim cikiyo.

canım seninde sezeryan sanırsam benim suyum çok azaldı tatlım yaa geçen kontrolümde perşembe günü gel bakalım ya cuma yada pazartesi alırız duruma göre demişti çok şükür pazartesiye kadar idare eder bu su dedi bakalım hayırlısı... senin doktorun bekletiyorsa bi bildiği vardır canım demekki bi sorun yok zaten nstdede sancın çıkmayınca az daha bekletiyodur bebiş gelişsin diye benim suyum azalmasaydı 8 9 şubat olcaktı hayırlısı olsunda geç erken bekliycez bebişleri sıkma canını :34:

Kacinci haftandasin bilmiyirum ama son haftalar cok zor.ac olsamda tok olsamda birkac gundur mide bulantisi bendede var.ayni agrilari yasiyorum.ve bide surekli olmasada ishal var.doktora soyledim magnorm kullaniyorum o yapar muz ye kahve ic dedi.

eğer magnezyum eksikliği için toz karışımından içiyorsan biraz ara ver bende ishal olmuştum doktorum biraz içmeye ara ver demişti...

ne mutlu sana inşallah ağrısız sancısız sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.darısııı normal doğum yapacakların başına :emir_bebek:
aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.

Ayy canııımmm çok sevindim aynı gün doğum yapıcas 1 saat arayla desene :16: Rabbimmeleklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.yaa ben geçmiş yapamdım sedaya nooldu?

aynen öle kuzucumm aynı gün bir saat arayla yapıcaz doğumlarımızı canım seda bebeğini kaybetmiş doğumdayken :(( çok üzüldüm Rabbim sabır versin sabah erken kalkıcam oyüzden erken yatıcam son hazırlıklarımızı yapalım biz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi

ayy cnm nolmuş sedaya link verebilirmisin sana zahmet

canım ztn sorunluydu hatırlarsan sedanın durumuriskliydi ben hep umutluydum bebek sağlıklı gelecek diye doğumdayken bebeği kaybetmiş kendiside yoğun bakımdaymış ve bebekten hbri yokmuş diye yazmış kızlar :((( meltem eşiyle knşmuş sedanın :(((

Ben kapatıyorum kızlar Allah'a emanet olun siz ve bebekleriniz hepinizi çok öptüm noluurrr dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma iyi uykular, iyi geceler...

Back
X