- Konu Sahibi papatya3459
- #40.321
saol canım. benim karnım sürekli sert taş gibi o kadar sert canım
Sertleşme agrı yapıyormu bende de surekli olmaya basladı agrım da var sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım. benim karnım sürekli sert taş gibi o kadar sert canım
nihayet doğum iznime ayrıldım kızlar sezeryan için 18-20 arası tarih netleşicek inş
evde 3 hafta bile geçiremiyorum doğum öncesi
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah ayırmasın inşşş
artık daha cok takip edebilicem sayfayı herseyden geri kaldım iş yüzünden
karın sertleşmeleri bende de oluyo hemde neredeyse tüm gün,, ancak geceleri rahatlıyo karnım
gecen hafta nst de sancılarım cıkmıstı ama normalmiş korkacak bişey yokmuş
bu arada hastane cantamı ve prensimin odasını bi kaç eksikle de olsa hazırladık annemle
ben normalde hiç gecelik kullanamayan biriyim pijama tk almıştım 2 tane sezeryanda pansuman vs. pijama ile daha kolay olmaz mı? gecelik alayımmı sizce her ihtimale karşı?
kısa gecelikleri zaten giyemem uzunlarda cok paspal duruyo napsam acaba
Sertleşme agrı yapıyormu bende de surekli olmaya basladı agrım da var sanki
Geceleri aynı durumu bende yasıyorum dun gece kasıklarım sızladı resmen, bugun sertleşmelerim arttı ara ara da agrılarla bırlıkte. Yalancı sancıdır buyuk ihtimal. Suyun geldiyse doktora hemen gitmen gerekmiyormuydu canım. Benimde cumartesi kontrol var ve benimde oglan. Gec gelir deselerde gec gelen kızlarda var cevremde.2 haftadır ağrım var ama 5 gündür ağrılarımın şişdeti çok arttı.gece bazen eşimin kolunu sıkıyomuşum o kadar sancılı yani.saatte 1 kere muhakkak sancım oluyo bazen 15 dk sürüyo 2 saat sonra hafif oluyo yalancı sancı demişti doktorum sürekli şiddetli değil.bugün az bi suyum geldi belimde çok ağrıyo cumartesi günü muayenem var bakalım 2 hafta kaldı ama bebişe bağlı oğlanlar genelde geç gelir diyolar hayırlısı artık herşeyimiz hazır çok şükür bir gerçek sancılarımız kaldı bakalım
Sağlıklı sıhhatli doğuma girip, oradan sağlıklı sıhhatli iki kişi olarak çıkmayı nasip etsin rabbim..
Geceleri aynı durumu bende yasıyorum dun gece kasıklarım sızladı resmen, bugun sertleşmelerim arttı ara ara da agrılarla bırlıkte. Yalancı sancıdır buyuk ihtimal. Suyun geldiyse doktora hemen gitmen gerekmiyormuydu canım. Benimde cumartesi kontrol var ve benimde oglan. Gec gelir deselerde gec gelen kızlarda var cevremde.
Gercek sancılara az kaldı galiba
yok canım öle çok değil bir önceki doktoruma sordum normal dedi bol bol su iç dedi suyun azalmasın dedi.benim tek telaşım geçen hafta beni takip eden doktorum hastaneyi bıraktı.yarın yeni doktorla tanışcaz kendimi güvende hissedemiyorum nedense bakalım hayırlısı.birde şişliklerim eskiden iniyodu akşamına şimdi inmiyo 37 numara ayakkabıdan 40 numaraya çıktım bacaklarımı tam kıvıramıyorum canım sendede var mı
Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorumve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
Doktorunun değişmesi pek iyi olmamış ama saglık olsun. Canım ben şişkinlik yasamadım 1-2 kere olmustur fazla kilo almadım bilmem belki ondandır. Senın oglan donus yaptımı asagıya dogru :)
ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun
inşallah cnm ya bende hemen gelsin artık istiyodum ama bugünkü haberden
sonra artık sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl gelirse gelsin önemli değil diyorum.
cnm burda tuğba5286 vardı hatırlıyomusun onun nişanı ocak ayının başında
geldi ama sonra hiç bişey olmadı hatta 40. haftası geçti hala gelmedi en sonunda
sezaryenle doğum yaptı, yani çok telaşlanma cnm, hayırlı bir şekilde gelir inşallah bebeğin.
ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun
yok canım inmiyo içerisi rahat galiba :) bakalım cumartesi ne diyecek ama karnım aşağıya düştü.
Benimde bugun kontrolum vardim .gecen hafta haftaya gel gun veririm demisti.vermedi 1 hafta sonra gel gun vercem dedi.nst ultrasin problem yik sukur.38.hafta basindayim.offf ya benimde bi bellu olsaydi.sanci gelcek diye aklim cikiyo.
Kacinci haftandasin bilmiyirum ama son haftalar cok zor.ac olsamda tok olsamda birkac gundur mide bulantisi bendede var.ayni agrilari yasiyorum.ve bide surekli olmasada ishal var.doktora soyledim magnorm kullaniyorum o yapar muz ye kahve ic dedi.
geçmişi okuyamamıştım şuan sedanın haberini okudum hıçkırıklara boğuldum Rabbim sabır versin bu nasıl bi acıdır kurban oldğum Allahımmm yardımcısı olsun Sedanın
aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.ne mutlu sana inşallah ağrısız sancısız sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.darısııı normal doğum yapacakların başına![]()
Ayy canııımmm çok sevindim aynı gün doğum yapıcas 1 saat arayla deseneRabbimmeleklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.yaa ben geçmiş yapamdım sedaya nooldu?
ayy cnm nolmuş sedaya link verebilirmisin sana zahmet