2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bulur bulur ben ne diyom sana pozitif düşünki öyle olsun...
ısır valla bende az önce eşime diyorum bi gelsin ordan burdan dürten poposunu ısırıcammmm...

canım herkes öle diyor ama benim doktorum tavsiye etmiyo kalça filmi çekilene kadar arada kaldım.bide bebeğede bağlı yiğenim hiç tutmadı kurtulmayı başardı düşün yani yaramazı

canım benm dediğim kundak dış kundak deriz bizburda...yani banyodan sonra çoçuğu nasıl sararsın o şekilde...eski şekil bağlama kundaklar, yapıyo biliyorum (kalça çıkığını)....ama benm bahsettiğim farklı...genede sen bilirsin tabii..

senn günün az kalmış...walla belirtilerinde doğumun dahada yakın olduğunu gösteriyo..yalnız sana tavsiyem o kokulu akıntı bendede vardı..yeni tahlil yaptırdım bakteri çıktı..normal doğum yapacaklar içinde önemli bi konu...çoçuğa bulaşabiliyomuş...doktorundan antibiyotik iste bence....

geçmiş olsun canım..kendini üzme...hepimiz allaha emanetiz...kimse olmasada o var..eşin yanında olur zaten heralde....stress yapma...rabbim şifa versn anneannene...

Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek dr.oglum kanala girmismidir acaba.intrnette omuzlar dik egilip kalkma hareketi pelvis kaslari icn iyiymis onu yapiyorum gunde 15 kere bakalim ise yariyacak mi evde yurume bandi var ama bu hafta sadece 1kere yurudum yarim saat ayaklarim agriyor yahu bee normal dogum gozukuyo.
Nefes egzersiz calismalarinida yapmaya calisiyorum tel.den gordigim icin paylasamiyorum ama nete yazin cikiyor hemen

hayırlı olsun ne güzel bebeğinde sende kurtulmuşsun...rabbim analı babalı büyütsün..darısı bize...

oooo çok sevindim..hadi allah yardımcınız olsun...sağlıkla alırsın inşlh bebişini kucağına...

Kızlar kitabımda leğen kemiği ve pelvis için oturuş şekilleri var. Benim gibi normal doğum planlayan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Sizin için kitaptan fotoğraf çektim, kaliteleri çok iyi değil ama hareketler açık seçik belli diye tahmin ediyorum. İnşallah izinsiz paylaşım filan diye başım derde girmez

Eklentiler

• $image.webp
    51 KB · Görüntüleme: 30
canım sennn için çok üzüldüm...okuduğumda kalbime bi şey oturdu sanki...seni en iyi anlayanlardan biriyim, aynı şeyleri bende yaşadım...benm çoçuğum 20 günlüktü.. allah kimseye evlat acısı vermesin...ben evladımı kaybettiğimde çok üzüldüm,sonra kocaman büyütüp boylu boslu evlatlarını yitirenleride gördüm..inan onların yerinde olmayı hiç istemem...rabbim sanada sabır versin..bugünleri çok çabuk atlatırsın inşlh...rabbim bi daha böle şeyler yaşatmasın kimseye...

Sandalyeyi tutarkenki hareketi yapiyorum ben ayaga kalkip o sekilde tutunup egiliyorsun 15 kez pelvis kaslari icin cok iyiymis
Kizlar benimde yalanci sancilarim basladi sanirim karnima belimden sancilar giriyo derin nefes alip veriyorum.cok acayip bir duygu yasasin sancilar basladi durumjndayim ne kadar sancilar batsada :) oglum gelmek icin hazirlanmasi cok guzel bir duygu yahu

Oh ne güzel canım ya, hadi bakalım. insan 40. Haftayı geçirmesinler istiyor değil mi? Bu sefer neden gelmiyor, ya içerde bişeyler yolunda gitmezse filan diye düşünür çünkü. Bi de doğum yaklaşıyorsa da fark etmek istiyor, buna ihtiyaç duyuyor.
Benim ya sancılarım hala başlamadı, ya da ben anlayamıyorum. En korktuğum da hiçbir zaman anlayamamak zaten. Böyle adım adım olsa, önce nişan gelse, sonra su, sonra sancılar, takip etsek 5 dk da bir olduğunda gitse vs yani demek istediğim herşey öğretildiği gibi olsa, kafamız karışmasa doğum daha az tedirgin edici olur.

Benim adet olcakmis hissi vardi ama az nce ilk kez sancilar girdi biraz sancilari dinledim sonra derin ve sakin nefes alip vermeye basladim gecti.
Insallah senin sancilarinda olmasi gerektig zMan hayirlisiyla baslar.gerci bunlar yalanci dir daha.28subat dedi dr.um o zamana kadar nasil gecicek zaman bilmiyorum bana subatin yarisinda olcakmis gibi geliyo yani ben oyle istiyorum tabii saglikla n zaman olcaksa o zaman olsun.
Nsan gelince bekleyin diyolar beklcem de suyun gelinxce cok beklemek iyi degilmis enfeksiyon kapmamasi icin bi yandan sancila 5 dk. Dusen kadar vee beklemek istiyorum nasil yapcaz bilmiyorum.kafam braz karisik acikcasi

İnşallah canım, inşallah çalıştığımız yerden çıkar sorular ben de senin gibi biliyorum yani nişan bi tür hazırlıklı ol doğum yaklaştı mesajı ve çok iyi bişey bence. O aşamada ben de sadece doktorumu haberdar ederim. Ben de senin gibi biliyorum yani su gelirse hastaneye gidilecek mutlaka. Diyorum ya inşallah herşey anlamlandırabildiğimiz şekilde gelişir, tek duam bu. çünkü anlayamazsam ne yapacağımı adam akıllı tayin edemem gibi geliyor.
ben niyeyse bu kızla 40 haftayı tamamlarım gibi geliyor, öyle bir his. Sancı filan da pek hissetmiyorum ya. Sonra da kara kara düşünürüm artık ne oldu, neden doğmadı vs diye. Allah yardımıcımız olsun.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız annem geldi ne zamandır giremiyorum o yüzden girmişken yazayım dedim benimde normal doğum görünüyor şimdilik hala ara ara sancım oluyo ve o arada çok korkuyorum allahtan annem varda olur artık falan gibilerinden teselli ediyor beni pazartesi kontrolum var belki çatı muayenesi yapar ondanda çok korkuyorum napıcam blmiyorum artık sıkıldım çıksada sevsem diyorum çok özledim ben kızımı çünki doğsun artık
bu arada doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlar olmuş allahım bizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda gözleri aydın olsun doğum yapacaklarada allah kolaylık versin
seda ecrin arkadaşımıza da çok üzüldüm söylenecek kelime yok çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…