- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.361
cnm benim bebiş 3 haftadır aşağıdaki bi türlü kanalı bulamadı. Şurada BDT me 5 gün var. Hala ultrasonda poz veriyor sıpamO yüzden tırsıyorum. Bir de böyle bebişlerini kucaklarına alanları gördükçe kıskanıyorum ya. Oğlum gelsin seveyim istiyorum. ısırıcam poposundan.
iyi geceler kızlar ben kaçayım sabah kontrolümüz var, hepimiz iyi haberlerle bulusalım inş bebişli güzel rüyalarrr
canım herkes öle diyor ama benim doktorum tavsiye etmiyo kalça filmi çekilene kadar arada kaldım.bide bebeğede bağlı yiğenim hiç tutmadı kurtulmayı başardı düşün yani yaramazı
yemek yeme isteğim azaldı iştahsızlık var ama sürekli karnım acıkıyo bu ne alaka diyorum sürekli.dünyaları yicekmişim gibi geliyo sofraya oturuyorum çok az yiyip kalkıyorum.en önemlisi çok ihsalim bu aralar ayakta 15 dk fazla kalınca belim çok ağrıyo.bebeğim çok uyumaya başladı.akıntım benimde fazla yoğun pis bir kokusu var kendimden tiksiniyorum desem az gelmez o kadar yoğun.sürekli tualete çıkıyorum.adet sancısı gibi ağrım çok var.karnım aşağı çökmüş durumda bebek yerleşmeye çalışıyomuş doktorum dedi.karnımın ortası gerçekten taş gibi eşim çok şaşırdı hatta 1 gün önce bişey yoktu diyo hergeçen gün dahada kuvvetli hissetmeye başladım kendimi.ailelerimiz burda olmadığı için her işimi kendim yapmam lazım düşün dün eşime kendim hamur açıp poğaça yaptım :)evi tek başıma bir günde tertemiz yapmaya başladım.birde kalp atışlarım çok atmaya başladı çok heyecanlanırsın atar ya aynen öle atmaya başladı arada bu sancı belirtisiymiş her sancı hissedilmiyomuş doktorum dedi.hele oğlum poposunu göbeğime dayadığı zaman bir çıkarışı var oda mesala sancıymış doktorum tam ultrasonda bakarken denk geldi söledi sancın başladı dedi :) ama şimdi yavaş yavaş hepsini hissetmeye başladım.doktorum giderek hızlanacak dedi vede hepsini hissedeceksin dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi
annemi anneannemin yanına gönderdik.. ölüm döşeğindeymiş... ben yalnızım... babam var yanımda....kayınvalidem de dönmüştü....hafta sonu gelicem demişti.. şimdi işler hem bana kaldı hem her şey karıştı.. anneanneme üzülüyorum.. gerçi bekliyorduk ama.... annem yok diye telaşlanıyorum.. ya bir şey olursa nasıl gelcek yetişebilir mi diye...çok kötü ya her şey karmakarışık... kime neye üzüleceğimi şaşırıyorum...aklıma saçma sapan şeyler geliyor... ya benim doğum yaptığım gün anneanneme bir şey olursa...bebeğimin her doğum gününde bunu mu hatırlayacağım.... ya ne olur ne saçmalıyor bu kız demeyin... ama çok çok çok fenayım.. ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbim hayırlısını versin insallah...bebeğim sağlıcakla gelsin anneannemde düzelsin....çok kötüyüm ya.....
Kizlar karnimda adet agrilari gibi agrilarim var benimde oglumolucak zamanini doldurur mu gercekten ya ben simdiden sikilmaya basladim
kızlar ben doğum yaptım iki gün önce 3790 doğru kızım, şuan iyiyiz, geceleri uyumuyor ama gündüzleri uyuyor, sürekli emziriyorum ama hiç sütüm gelmiyor, şimdilik benden bu kadar zaman buldukça yazmaya çalışacğım kendinize iyi bakın
Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..
ilk şubat anneleri oluyorsunuz hayırlısıyla, iyi haberlerle gidin gelin inş.
Kızlar kitabımda leğen kemiği ve pelvis için oturuş şekilleri var. Benim gibi normal doğum planlayan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Sizin için kitaptan fotoğraf çektim, kaliteleri çok iyi değil ama hareketler açık seçik belli diye tahmin ediyorum. İnşallah izinsiz paylaşım filan diye başım derde girmez
Sandalyeyi tutarkenki hareketi yapiyorum ben ayaga kalkip o sekilde tutunup egiliyorsun 15 kez pelvis kaslari icin cok iyiymis
Kizlar benimde yalanci sancilarim basladi sanirim karnima belimden sancilar giriyo derin nefes alip veriyorum.cok acayip bir duygu yasasin sancilar basladi durumjndayim ne kadar sancilar batsada :) oglum gelmek icin hazirlanmasi cok guzel bir duygu yahu
Benim adet olcakmis hissi vardi ama az nce ilk kez sancilar girdi biraz sancilari dinledim sonra derin ve sakin nefes alip vermeye basladim gecti.
Insallah senin sancilarinda olmasi gerektig zMan hayirlisiyla baslar.gerci bunlar yalanci dir daha.28subat dedi dr.um o zamana kadar nasil gecicek zaman bilmiyorum bana subatin yarisinda olcakmis gibi geliyo yani ben oyle istiyorum tabii saglikla n zaman olcaksa o zaman olsun.
Nsan gelince bekleyin diyolar beklcem de suyun gelinxce cok beklemek iyi degilmis enfeksiyon kapmamasi icin bi yandan sancila 5 dk. Dusen kadar vee beklemek istiyorum nasil yapcaz bilmiyorum.kafam braz karisik acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?