- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.381
senn günün az kalmış...walla belirtilerinde doğumun dahada yakın olduğunu gösteriyo..yalnız sana tavsiyem o kokulu akıntı bendede vardı..yeni tahlil yaptırdım bakteri çıktı..normal doğum yapacaklar içinde önemli bi konu...çoçuğa bulaşabiliyomuş...doktorundan antibiyotik iste bence....
GÜNAYDIINLAAAARRR.... Kovalasın sizi sancılaaarrr :):):)
Kızlar dün saat 11,00 gibi vajinal muayene olmuştum öğleden sonra 15,00 gibi de bir kaç damla hani adet öncesi gelen lekeler olur ya kahverengi ondan geldi. çok da önemsemedim muayeneden kaynaklanmıştır diye düşündüm.. gece saat 01,00 de bir sancım geldi uykumdan uyandırdı geri uyumaya çalıştım ve uyudum şimdi sabah kalktığımda da nişan tarifine benzeyen hafif sarı sümüksü akıntım oldu.. bebiş doğum kanalına indiği içinde bu akıntılar olabilir diye duymuştum ama bilemiyorum bekliycem bakalım nişan geldikten 1 saat sonra sancılar başlıyormuş diye duymuştum ve 12 saat sonra da doğum gerçekleşiyormuş bizim nasıl olcak..
ayyy çok sevindim adına.ama kıskandım benim gelmiyo daha.genelde 24 48 saat te doğum gerçekleşiyomuş.tek seferde bir nefeste bebişini kucağına alırsın inşallah.darısıııı başımızaaaaaaa İNŞALLAHHHHH gel artık benim yaramazımmm
canım merhaba benim bebeğimde 37+1 3370 olmuş maşallah 3 hafta önce 3000 kiloydu bizde çok bekliyorduk ama az almış doktora korktuğum için sordum benim ihsalim çok son zamanlarda ihsal olduğu zaman bebeğim almıyomuş fazla doktorum öle söyledi.inşallah doğuma kadar 4000 geçeriz ama sancılarım giderek artmaya devam ediyo bakalım hayırlısı artık...
oooo çok sevindim..hadi allah yardımcınız olsun...sağlıkla alırsın inşlh bebişini kucağına...
Kızlar dün saat 11,00 gibi vajinal muayene olmuştum öğleden sonra 15,00 gibi de bir kaç damla hani adet öncesi gelen lekeler olur ya kahverengi ondan geldi. çok da önemsemedim muayeneden kaynaklanmıştır diye düşündüm.. gece saat 01,00 de bir sancım geldi uykumdan uyandırdı geri uyumaya çalıştım ve uyudum şimdi sabah kalktığımda da nişan tarifine benzeyen hafif sarı sümüksü akıntım oldu.. bebiş doğum kanalına indiği içinde bu akıntılar olabilir diye duymuştum ama bilemiyorum bekliycem bakalım nişan geldikten 1 saat sonra sancılar başlıyormuş diye duymuştum ve 12 saat sonra da doğum gerçekleşiyormuş bizim nasıl olcak..
İnşallah canım, inşallah çalıştığımız yerden çıkar sorularben de senin gibi biliyorum yani nişan bi tür hazırlıklı ol doğum yaklaştı mesajı ve çok iyi bişey bence. O aşamada ben de sadece doktorumu haberdar ederim. Ben de senin gibi biliyorum yani su gelirse hastaneye gidilecek mutlaka. Diyorum ya inşallah herşey anlamlandırabildiğimiz şekilde gelişir, tek duam bu. çünkü anlayamazsam ne yapacağımı adam akıllı tayin edemem gibi geliyor.
ben niyeyse bu kızla 40 haftayı tamamlarım gibi geliyor, öyle bir his. Sancı filan da pek hissetmiyorum ya. Sonra da kara kara düşünürüm artık ne oldu, neden doğmadı vs diye. Allah yardımıcımız olsun.
hımm anladım canım ama 4000 gramı geçerse normale izin vermiyolar sezeryan oluyo mecburen, aslında bende içten içe korktuğum için 4 kiloyu geçsin sezeryan olayım diyom eşimde işine geliyor dimiii diyoo işte bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var gidişatı öğreneceğiz inşallahh
kızlarrr ben burda sürekli oğluşuma gel diyorum.aşağıya inmiyo diye üzülüyorum ama bunun nedeni sancılarım erken başladı.eğer 9 şubata kadar kanala inmezse sezeryana dönücek doktorum çünkü sürekli vücudum şişiyo ve inmiyo.bende normal doğum istiyorum.sürekli kendimi tenkin ediyorum gel gel diye.yoksa vaktinde sağlıklı gelmesini çok isterim ama benim vücudum kist yapıyo sürekli tedavi görüyorum normal doğum yaparsam içim temizlenicek o yüzden çok istiyorum...
aslında ben bunu sanırım mucizem için yazmıştım. gecenin o saati alıntı yapınca ben doğuma gidiyorum gibi olmuş. biz kızımı 16 şubata kadar bekleyeceğiz. o gün 39+0 oluyor. kendi daha önce gelmeye karar vermezse tabiiiii.
Oh ne güzel canım ya, hadi bakalım. insan 40. Haftayı geçirmesinler istiyor değil mi? Bu sefer neden gelmiyor, ya içerde bişeyler yolunda gitmezse filan diye düşünür çünkü. Bi de doğum yaklaşıyorsa da fark etmek istiyor, buna ihtiyaç duyuyor.
Benim ya sancılarım hala başlamadı, ya da ben anlayamıyorum. En korktuğum da hiçbir zaman anlayamamak zaten. Böyle adım adım olsa, önce nişan gelse, sonra su, sonra sancılar, takip etsek 5 dk da bir olduğunda gitse vs yani demek istediğim herşey öğretildiği gibi olsa, kafamız karışmasa doğum daha az tedirgin edici olur.
nişandan sonra daha uzunda sürebilir sancıların başlaması diye biliyorum.hayırlısı olsun.
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?