2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bir ben kendimi sabırsız olarak görüyodum yakında hafif hafif sancılarında başlar merak etme.bende diyorum doktoruma neden nişanım gelmiyo diye sabır diyooo sağlıklı olsunlarda canım zamanı gelince çıkacaklar merak etme.benimle başlayanlar doğurdu bile ben kaldım hastanede bende çokkk kıskanıyorum inan ama yapacak bişeyimiz yok canım bebişin rahatı yerinde

Slm kizlar sabah Zyaniden suyun birden geldi daha 3 haftam var. Hastanedeyim simdi NSt yapildi simdide Dr cagirmasini bekliyorum, simdi neolacak hic bilmiyorum cok korkuyorum neolur dua edin BanaBana

canım kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım demişsin, benimde kafası 2 hafta önden gidiyor ama doktorum hala normal diyor senin kaç hafta büyük

canım kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım demişsin, benimde kafası 2 hafta önden gidiyor ama doktorum hala normal diyor senin kaç hafta büyük

benim bebeğimin başı 42 haftalığı bile geçmiş ama doktorum hala normal olucak dedi.bunun üzerine bende nette araştırma yaptım zaten bebeklerin başları doğum zamanında şeklini değiştiriyomuş ister büyük olsun. üçgen şekline bile bürünüyomuş o yüzden içim rahat yani.çıkıncada normal halini alıyomuş zaten

canım hayırlı olsun bebeğin. Allah uzun bir ömür sizleri ayırmasın birbirinizden. sağlıkla büyüt bebeğini.

korkma canim. bebegini kucagina alicaksin ins :)

Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bir doğumun olur, sakin ve rahat olmaya çalış...
Cok saolun kizlar Güzel gilekleriniz icin, suan hastanedeyim suyum patladi sancim baslarsa bugün doguracam, bugün dogmasa yarin sanci verecekler, cok korkuyorum bebegimi Bise olacak diye suyum halende geliyor Az. Az.

Cok saolun kizlar Güzel gilekleriniz icin, suan hastanedeyim suyum patladi sancim baslarsa bugün doguracam, bugün dogmasa yarin sanci verecekler, cok korkuyorum bebegimi Bise olacak diye suyum halende geliyor Az. Az.

canım hastanedeymişsin... korkma hiç bir şey olmaz....Allah ın izniyle sağlıcakla alacaksın meleğini kucağına.... canım ya... heyecan çoktur... sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına insallah....

Ins canim cok korkuyorum, ins sende Bende burdaki zum Herkesde saglikli bi Sekilde dogururuz bebegimizi

sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini inş. sonuçta orada kont. altındasın. sorun olursa dr. müdahale eder zaten, üzme kendini. insan bir şey olursa diye düşündükçe dahada panikliyor. rahat olmaya çalış. suyun çok azalırsa olmadı sezeryana alırlar. bebeğin ve sen sağlıklı olunda normal olmuş sezeryan olmuş hepsi geride kalıcak.

Merhaba,oncelikle dogum yapanlara hayırlı olsun,su an dogum sancısı cekenlere de Allah kurtarsın diyorum..ben de bebegimi subatta bekliyorum,su an 36 haftamiz bitti sorum şu:
iki gun onceki olcumlerde boy 50 cm kilo 3200 çıktı..son haftalarda bebekler kac kilo aliyor tecrubelerinize dayanarak yardimci olabilir misiniz?benimki 4 kiloyu bulur mu yoksa durur mu?o zaman normal dogum olamaz sanirim..Allah bilir tabii ama sizden fikir almak istedim..cevaplarsaniz sevinirim,tesekkurler..herkese hayirli dogumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…