- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.401
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
selam kızlar sona yaklaştıkça ben de forumu daha yakından takip etmeye başladım. benm de özellikle akşamları kasılmalarım çok fazla oluyor. birkaç nstde sancım çıktı ama ne ağrı var ne sızı hiç bir his yok. hergün nstye gidesim geliyor da kendimi zor tutuyorum.. bakalım ben de sizin gibi nstde çıkar da bende rahatsızlık vermez sancım olmaz da anlamam diye korkuyorum. ne su var ne nişan gelen giden ağrı sızı olmayıca daha biirr sürüüüü gün daha beklicekmiş gibi gelio sanki aylarca çıkası yok gibi:) hadi bakalım hayırlısı:))
korkma canim. bebegini kucagina alicaksin ins :)Slm kizlar sabah Zyaniden suyun birden geldi daha 3 haftam var. Hastanedeyim simdi NSt yapildi simdide Dr cagirmasini bekliyorum, simdi neolacak hic bilmiyorum cok korkuyorum neolur dua edin BanaBana
bende belli bi sırayla olsun istiyorum.kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım.ama hem beklesin istiyorum hemde beklenmedik bi anda gelmesin en azından sezeryanla olacaksa planlı olsun istiyorum.inş bekler şimdilik bekleyecek gibi görünüyor.
Slm kizlar sabah Zyaniden suyun birden geldi daha 3 haftam var. Hastanedeyim simdi NSt yapildi simdide Dr cagirmasini bekliyorum, simdi neolacak hic bilmiyorum cok korkuyorum neolur dua edin BanaBana
canım kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım demişsin, benimde kafası 2 hafta önden gidiyor ama doktorum hala normal diyor senin kaç hafta büyük
korkma canim. bebegini kucagina alicaksin ins :)
Cok saolun kizlar Güzel gilekleriniz icin, suan hastanedeyim suyum patladi sancim baslarsa bugün doguracam, bugün dogmasa yarin sanci verecekler, cok korkuyorum bebegimi Bise olacak diye suyum halende geliyor Az. Az.Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bir doğumun olur, sakin ve rahat olmaya çalış...
Cok saolun kizlar Güzel gilekleriniz icin, suan hastanedeyim suyum patladi sancim baslarsa bugün doguracam, bugün dogmasa yarin sanci verecekler, cok korkuyorum bebegimi Bise olacak diye suyum halende geliyor Az. Az.
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
Ins canim cok korkuyorum, ins sende Bende burdaki zum Herkesde saglikli bi Sekilde dogururuz bebegimizicanım hastanedeymişsin... korkma hiç bir şey olmaz....Allah ın izniyle sağlıcakla alacaksın meleğini kucağına.... canım ya... heyecan çoktur... sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına insallah....
Cok saolun kizlar Güzel gilekleriniz icin, suan hastanedeyim suyum patladi sancim baslarsa bugün doguracam, bugün dogmasa yarin sanci verecekler, cok korkuyorum bebegimi Bise olacak diye suyum halende geliyor Az. Az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?