- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.421
Merhaba,oncelikle dogum yapanlara hayırlı olsun,su an dogum sancısı cekenlere de Allah kurtarsın diyorum..ben de bebegimi subatta bekliyorum,su an 36 haftamiz bitti sorum şu:
iki gun onceki olcumlerde boy 50 cm kilo 3200 çıktı..son haftalarda bebekler kac kilo aliyor tecrubelerinize dayanarak yardimci olabilir misiniz?benimki 4 kiloyu bulur mu yoksa durur mu?o zaman normal dogum olamaz sanirim..Allah bilir tabii ama sizden fikir almak istedim..cevaplarsaniz sevinirim,tesekkurler..herkese hayirli dogumlar..
Ins dedigin Gibi olur. Cantasini hazirlamayanlar bence heme n yapisin Benim cantam daha hazir degildi haftaya hazirlamayi dusunuyordumsağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini inş. sonuçta orada kont. altındasın. sorun olursa dr. müdahale eder zaten, üzme kendini. insan bir şey olursa diye düşündükçe dahada panikliyor. rahat olmaya çalış. suyun çok azalırsa olmadı sezeryana alırlar. bebeğin ve sen sağlıklı olunda normal olmuş sezeryan olmuş hepsi geride kalıcak.
canım benimki geçen iki hafta 700gr almıştı.. bugün gittim bie haftada 100gr almış...bence çıkmadan bilemicez tam kilolarını...
Oh hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
Merhaba,oncelikle dogum yapanlara hayırlı olsun,su an dogum sancısı cekenlere de Allah kurtarsın diyorum..ben de bebegimi subatta bekliyorum,su an 36 haftamiz bitti sorum şu:
iki gun onceki olcumlerde boy 50 cm kilo 3200 çıktı..son haftalarda bebekler kac kilo aliyor tecrubelerinize dayanarak yardimci olabilir misiniz?benimki 4 kiloyu bulur mu yoksa durur mu?o zaman normal dogum olamaz sanirim..Allah bilir tabii ama sizden fikir almak istedim..cevaplarsaniz sevinirim,tesekkurler..herkese hayirli dogumlar..
dogumuma 5 gun var bebekte tik yok...oy oy...
canım gec gordum kusura bakma demınden berı mesaj atmaya calısıyordumm sana en ıyısı burdan yazayım,Meltem orda misin bisi sorucam/ Aventin gogus ucunu nasil kullaniyorsun yapisiyor mu? ben de alacagim da.
Kızlar hepinize teşekkürler. Tek tek alıntı yapamadim darısı doğum yapmayanlarin başına. Bu arada ultrasonda 3.890 gramdi salı günü ve bebeğim 3.210 gram doğdu. Kızım iyi bende iyiyim şükür kilo önemli değil. Çok tatlı ya allah bebeği olmayanlarada nasip etsin.
Canim ayni gunlerde dogum yaptim ben de..bugun 10 gunu doldurduk masallaah. Hic korkma insallah sorunsuzca alacaksin bebisini. Ben de canta hazirlamamistim hatta:)Slm kizlar sabah Zyaniden suyun birden geldi daha 3 haftam var. Hastanedeyim simdi NSt yapildi simdide Dr cagirmasini bekliyorum, simdi neolacak hic bilmiyorum cok korkuyorum neolur dua edin BanaBana
Kızlar hepinize teşekkürler. Tek tek alıntı yapamadim darısı doğum yapmayanlarin başına. Bu arada ultrasonda 3.890 gramdi salı günü ve bebeğim 3.210 gram doğdu. Kızım iyi bende iyiyim şükür kilo önemli değil. Çok tatlı ya allah bebeği olmayanlarada nasip etsin.
merhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..
merhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..
naptın...son durumun ne sancıların başladımı...benm ilkimde suyum gelmişti...ilk doğumdaolduğu için 18saatsürdü...sende durum neee...
bebegimmmmmmm
inşallah sağlıklı sancısız bir doğum geçirirsin canım.en güzel duyguyu bizden önce hissediceksin inşallah.şimdiden ALLAH kurtarsın canım
Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.Canim ayni gunlerde dogum yaptim ben de..bugun 10 gunu doldurduk masallaah. Hic korkma insallah sorunsuzca alacaksin bebisini. Ben de canta hazirlamamistim hatta:)
Tebrik edetim omurlu olsun meleginn...bana da 1 gun once 2700 dediler 3100 dogdu demek ki hic guvenmemek lazim olcumlere
Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?