- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.441
Kizlar bisi sorucam, sezeryandan sonra hemen sut geliyor mu? gelmiyorsa bebis ne ile besleniyor>?:44:
kızlar rzugar dogdu dogalı adam akıllı gecmıs yapamıyorum kım dgurdu ne oldu ıpın ucu kactı su an bıle kucagımda emıyor tek elle yazıyrum :))) ruzgarda 5 gun ıb-ncekı usg de 3700 cıktı dogdugunda 4170 gr dı boy 53 tu 52 dogdu
bu arada gobegımız CARSAMBA DUSTU BUGUN BANYO YAPTIK
DOGUM YAPAN ARKADASLAR ALLA ANALI BABALI BUYUTSUN KUZULARINIZI
az kaldı canım sabret bazen dıyorum benmıydım butun gun nette dolaşan sımdı fırsat bulaıyorum tospısten, oyle mutluyumkı onu opup koklamaktan nereme sokayım bılemıyorum koklarken , ılkınde acemılık genclık varmıs :)) anlamamısım o zaman bunda tadını cıkara cıkara yapıyorum herseyı vallaAyyy Meltem ne gusel yazmissin. keske benim oglumda dogsa da ben de yazsam boyle ya....sikildim ama uf
kızlar rzugar dogdu dogalı adam akıllı gecmıs yapamıyorum kım dgurdu ne oldu ıpın ucu kactı su an bıle kucagımda emıyor tek elle yazıyrum :))) ruzgarda 5 gun ıb-ncekı usg de 3700 cıktı dogdugunda 4170 gr dı boy 53 tu 52 dogdu
bu arada gobegımız CARSAMBA DUSTU BUGUN BANYO YAPTIK
DOGUM YAPAN ARKADASLAR ALLA ANALI BABALI BUYUTSUN KUZULARINIZI
SAGOL CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNmerhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..
Senin de gözün aydın cnm biz de sabırsızlıkla o günü bekliyoruz artık hangi günse o bilmiyoruz dakızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim
naptın...son durumun ne sancıların başladımı...benm ilkimde suyum gelmişti...ilk doğumdaolduğu için 18saatsürdü...sende durum neee...
bebegimmmmmmm
inşallah sağlıklı sancısız bir doğum geçirirsin canım.en güzel duyguyu bizden önce hissediceksin inşallah.şimdiden ALLAH kurtarsın canım
Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.Canim ayni gunlerde dogum yaptim ben de..bugun 10 gunu doldurduk masallaah. Hic korkma insallah sorunsuzca alacaksin bebisini. Ben de canta hazirlamamistim hatta:)
Tebrik edetim omurlu olsun meleginn...bana da 1 gun once 2700 dediler 3100 dogdu demek ki hic guvenmemek lazim olcumlere
kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
Cok saolun kizlar Güzel dilekleriniz icin, sanci halen Yok 24 Saat beklicegiz dediler olmasa onlar sanci verecek, suyum patladi Infektion kapmiyim diye antibiotik Serum takdilar.
ben senı daha da gaza getıreyım:))kizlar meltemin ve diger bebekli arkadaslarin msjlarini gorunce bi umut doldum. tum evi sildim supurdum . icim costu kabardi. ay Allahim enerjim patladi. bi iki saat sonrada yuruyus yapicam. dun yapmadim.... ogluuuuummmm gel de ben de seni seveyim bi guzel emzireyim oynasayim senle...
merhabalar bebislerine kavusanlar olmus bugun hayirli olsun allah bagislasin bebisleri benim durumumu haber vermek istedim dun karnim cok sertlesti pembe bi akinti gelmisti diye yazmistim kizlar size bugun hala gecmedigi icin dr aradim cagirdi nstde bisey cikmadi muayne etti 33 haftagim ama ultrasonda 36 cikti 3 kg olmus masallah kizim dr bi sorun gozukmuyor sadece onde oldugu icin erken gelme olailigi var ben bide alttan muayne edicem dedi ilk kez alttan muayne oldum dr cok iyiydi telas yapma jel suruyorum rahat ol falan beni baya sakinlestirdi ama cok derindeymis bakicagi yere parmaklariyla ulasamadi zorlamak istemiyorum aletle bakicam dedi sonra 2 bucuk dedi ben ne 2 bucuk acilmami var dedim yok ama rahim cok incelmis zorluyor dedi magnezyum ve ciger gelistirici igne verdi erken dogum olursa diye surekli yuruyordum hareket yasak yatiyorsun dinleniyorsun evde bikac tur at arada sadece dedi durum boyle kizlar umarim bebiim biraz daha bekler hic degilse 36. haftayi falan bulsam rahatlicam
ben senı daha da gaza getıreyım:))
ayyy Melteeemmmmm, iiice canim cektiiiii. cok kotusunnnngel gel gel oglusum gel... Ruzgar geldi sen de gel bebegim benim annen parmaklarini poponu yicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?