- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.461
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :) ne guzel yaaa atlattiniz artik hamileligi. Ben de normal dogum yapicam bugun kontrole gittim 38+5 teyim oglum 3140 gr olmus. Nstde sanci falan cikmadi beklicez diyo doktor tabiiki.. Ewe geldigimden beri adet sancisi gibi sancilarim var.. Agrim olmasina ragmen de deli gibi bi enerjim var kalktim kisir yaptim can sıkıntısına.. Normal dogumda sanci boyle adet sancisi gibi mi oluyo..?
Çok kötüsün sen meltemmmmben senı daha da gaza getıreyım:))
o kokusu var ya o kokusu cennte gıbı kokuyor bugun dedım esıme yıkanmadı etmedı nası bu kadar guzel kokabılıyor dıye
helekı emzırırken sana bakısı senı suzmesı hanı derler ya omre bedel.....
uyudugunda hemen uyansın ıstıyorum .......
baskaları kucagına aldıgında da kıskanclık yapıyorum aglada senı bana versınler emzırme bahanesıyle alıp yatak odama kacıyorum kımselerle paylaşamıyorum ....
onu seyretmyee doyamıyorumm...... sureklı opmek koklamak ıstıyorum....
kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim
yarın inşallah kontrolüm var 2 haftadır sancım var.inşallahhhh doğum kanalına girmiştir oğlumda kısa sürede meltem arkadaşımız gibi bende oğluşumla vakit geçiririm.çoook özledim oğlumuuu
Merhabalar kızlar...Burayada haber vermek istedim öptüm hepinizi...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...
Doğumdan bir hafta kadar önce 1 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrı çektim, doktora gitmedim çünkü aynı adet ağrısı gibiydi, sonraki kontrolümde dr a söylediğimde gelmen gerekirdi sancıydı onlar aslında dedi :) nst de de sancı çıktı ancak ben hiç birşey hissetmiyordum :) doğumdan bir gece önce de sağ böbrek tarafımda saatlerce süren bir ağrı oldu sabaha karşı uyumuşum uyandığımda suyum geldi ama hala hiç sancı yoktu, hastaneye gidince hemen yatırdılar beni 2 cm açılma var dediler yine adet ağrısı gibi hafif ağrılar oldu, sancıları hissetmeye başladım ama açılma devam etmedi, açılma devam etmeyince 4-5 saat kadar sonra suni sancı verdiler o zaman artık iyice hissetmeye başladım, ayağa kaldırıp yürüttüler, şöyle tarif edebilirim bir iki dk yürüyebiliyorsun sonra sancı geliyor ve nefesin kesilip durmak zorunda kalıyorsun. Açılma 4-5 cm olunca hızlandırmak için epidural verdiler ve doğum odasına geçtik epiduralden sonra açılma gerçekten de hızlandı, sancılar arttı yine de dayanılmaz değildi böyleyse kolay diye düşündüm :) dr ıkınma hissi geldi mi dedi ama tam olarak ne dediğini anlayamıyor insan :) bu arada sürekli açılma ne kadar diye kontrol ediliyor tabi ki dr tam açılma gerçekleşti dedikten kısa bir süre sonra sağlam bir ağrı başladı ve o an zaten asıl olayın başladığını anlamamak imkansızzzz, ıkınma olayı biraz zor gibi nefesi kalmıyor insanın :) hastanede tam 9 saat geçirdikten sonra yarım saat içinde bebeğim dünyaya geldi, doktor zaten bebeğin başı gözükmeye başladıktan sonra kaç ıkınma sonrası doğacağını bile söylüyor ve o ağlama sesini duyduktan sonra ne ağrı ne sızı hiç birşey kalmıyor :)
umarım sizler de en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız arkadaşlar
ben senı daha da gaza getıreyım:))
o kokusu var ya o kokusu cennte gıbı kokuyor bugun dedım esıme yıkanmadı etmedı nası bu kadar guzel kokabılıyor dıye
helekı emzırırken sana bakısı senı suzmesı hanı derler ya omre bedel.....
uyudugunda hemen uyansın ıstıyorum .......
baskaları kucagına aldıgında da kıskanclık yapıyorum aglada senı bana versınler emzırme bahanesıyle alıp yatak odama kacıyorum kımselerle paylaşamıyorum ....
onu seyretmyee doyamıyorumm...... sureklı opmek koklamak ıstıyorum....
merhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427
buda benım guzel kızım:)
merhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427
Oyyyyy yerim onu ben allahım bize de nasip et yarabbimmerhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427
hımm anladım canım ama 4000 gramı geçerse normale izin vermiyolar sezeryan oluyo mecburen, aslında bende içten içe korktuğum için 4 kiloyu geçsin sezeryan olayım diyom eşimde işine geliyor dimiii diyoo işte bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var gidişatı öğreneceğiz inşallahh
bende seni merak etmiştim canım.hayırlısı olsun doktorunu dinle yat dinlen canım.vaktinle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alısın inş
iyi akşamlar kızlar. bizimde bugün kontrolümüz vardı aslında yarındı ama ben bugün gittim. sezaryen öncesi testler için kan alındı. nst güzel. oğlum güzel.herşey yolunda ama hala ters. doktor bi dönse çok güzel doğurursun dedi.istersen bekleyelim sonuna kadar dedi. ama eşim istemiyor beklemek. perşembe günü zabanan gidecez inş. annemde gelecek 2 gün öncesinden.ya oğlum resmen oturuyor içerde poposu da o kadar aşağı inmiş ki acaba doğuracak mısınız dedi. belki de kendisi belirler zamanını. kilo almamış geçen haftaya göre. o kadar da omega 3 yuttum hacopaliye de önerdim aldırıyor diye ama belkide usg de öyle çıkmıştır. çünkü yanakları tombik bana almış gibi geldi. zaten doktorda son haftalarda özellikle kilosunu net tahmin etmke önceki kadar kolay değil dedi. 400 gr yanılma payı varmış.sağlıklı olsun da. benden bu kadar. geçmişi biri özetlese ne kadaan güzel olurrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?