- Konu Sahibi papatya3459
- #40.661
yok kendı tartımda ac karna tartıldım doguma gıderken de donunce de :))) aynı seyı ezel ılede konustuk oda 4 kılo vermıs dogumdan sonra 3 kılosu bebek:)
Allah allah bütün hesaplarımı yanlıs cıkardınız oysa ben 7 kilo gider diye kendimi alıstırmıstım iyice ama yaaaaaaaaaaaa:18::18::26:
kızlarrr merabalar
yarın Allah izin verirse bebişim kucağımda....
yaa inanamıyorum 2 ay 1 ay 1 hafta derken mutlu sona yaklaştım Allahın izniyle
saat 10.00 da hastanedeyim 12.00 de doğum...
darısı bekleyen annişlere...
kızlar doğumdan sonra baya giremem sanırsam kayınvalidemlerde olucam hepinizi seviyorum![]()
Yaaaaaa ne güzel hadi sende alıcan kucagına
Merhaba arkadaslar, 37.haftamın içerisindeyim... Önce sadece ayak bileklerimde olan ödem artık tüm bacaklarımda ve özellikle dizden yukarısı çok acı veriyor. Çok şişti ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Tahliller normal çıktı tansiyonum normal. Dr um bebek aşağıya baskı yaptıgı için bacaklara binen yükün arttığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. Tüm yaşam kalitemi bozdu çok zorlanıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı??? Teşekkürler
Hepsi gececek insallah bende de en uyuz oldugum illet hemoroit cıktı hem hamilelik sonrası da gecmeyebiliyomus. Az kaldı sabret bisey kalamayacak o ödemlerinden
Yok ben anlamadım bu isi cidden serummu takıyolar kanmı veriyolar napıyolar da hesaplar ters cıkıyo allah allahben ilk doğuma 83 ile girdim, çıktığımda 81 dim. bebek 4 kiloydu. kedi buradaysa et nerde, et buradaysa kedi nerede,tam nasrettin hoca hikayesi. sonra verdim hızla ama ilk tartıya çıkmamda şok olmuştum.