• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yok kendı tartımda ac karna tartıldım doguma gıderken de donunce de :))) aynı seyı ezel ılede konustuk oda 4 kılo vermıs dogumdan sonra 3 kılosu bebek:)

Allah allah bütün hesaplarımı yanlıs cıkardınız oysa ben 7 kilo gider diye kendimi alıstırmıstım iyice ama yaaaaaaaaaaaa:18::18::19::19::26:
kızlarrr merabalar:3::3::3:

yarın Allah izin verirse bebişim kucağımda....
yaa inanamıyorum 2 ay 1 ay 1 hafta derken mutlu sona yaklaştım Allahın izniyle:16:
saat 10.00 da hastanedeyim 12.00 de doğum...:52:
darısı bekleyen annişlere...
kızlar doğumdan sonra baya giremem sanırsam kayınvalidemlerde olucam hepinizi seviyorum :16::16:

Yaaaaaa ne güzel hadi sende alıcan kucagına :16:

Merhaba arkadaslar, 37.haftamın içerisindeyim... Önce sadece ayak bileklerimde olan ödem artık tüm bacaklarımda ve özellikle dizden yukarısı çok acı veriyor. Çok şişti ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Tahliller normal çıktı tansiyonum normal. Dr um bebek aşağıya baskı yaptıgı için bacaklara binen yükün arttığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. Tüm yaşam kalitemi bozdu çok zorlanıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı??? Teşekkürler

Hepsi gececek insallah bende de en uyuz oldugum illet hemoroit cıktı hem hamilelik sonrası da gecmeyebiliyomus. Az kaldı sabret bisey kalamayacak o ödemlerinden

ben ilk doğuma 83 ile girdim, çıktığımda 81 dim. bebek 4 kiloydu. kedi buradaysa et nerde, et buradaysa kedi nerede,tam nasrettin hoca hikayesi. sonra verdim hızla ama ilk tartıya çıkmamda şok olmuştum.
Yok ben anlamadım bu isi cidden serummu takıyolar kanmı veriyolar napıyolar da hesaplar ters cıkıyo allah allah

Merhaba arkadaslar, 37.haftamın içerisindeyim... Önce sadece ayak bileklerimde olan ödem artık tüm bacaklarımda ve özellikle dizden yukarısı çok acı veriyor. Çok şişti ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Tahliller normal çıktı tansiyonum normal. Dr um bebek aşağıya baskı yaptıgı için bacaklara binen yükün arttığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. Tüm yaşam kalitemi bozdu çok zorlanıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı??? Teşekkürler

dizlerimin üstüne hiç dikkat etmedim ama altı berbart. çorapların lastik izleri geçmiyor uzun süre genelde dinlenmeme rağmen. ben hem çok kilo aldım (20 kilo) hem de bebek çok aşağıda. tansiyon vs. normal. dr. um banada karnından diye söyledi. ellerde ve yüzde yoksa çok sıkıntı olmuyor.

slm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde

çooook sevindim,hayırlısı ile büyüt yavruşunu.

Yok ben anlamadım bu isi cidden serummu takıyolar kanmı veriyolar napıyolar da hesaplar ters cıkıyo allah allah[/QUOTE]

bende inanılmaz ödem olmuştu doğumdan sonra,kamyon çarpmış gibiydim. ama sonra çok hızlı verdim. işe başladığımda henüz 9 hafta geçmişti doğumdan sonra ve 16 kilo gitmişti.

bu arada doğum sonu izninin 16 hafta olması işi yetişmeyecek bize galiba,doğum yapan arkadaşları ve son sıkıntılarımızı paylaşırken unutmuştuk biraz. yaaa ne kötü ucuucuna kaçıracağız sanırım.

Karnım cok acıktııııııııııııııı nerdeyse 1 aydır aclık hissetmemistim midem yukarı cıktıgı icin demekki göbüs asagı iniyo artık:17:

Bende o istah nedense hic kesilmedi.. Bebek yukardayken de cok istahliydim bebk asagiya indi gene çok istahliyim. Acikinca gozum hicbisey gormuyo derhal yemeliyim.. 52 kiloyla basladim şu an 68 im. 16 kilo aldim nasil gidicek bilmiyorum.. Artik dogurmak istiyorum ya sıkıldım artik.. Hiç de gelmeye niyeti yokmus gibi pasamin.. Erkek bbekler sonuna kadar beklermis derler de sonuna da geldik artik.. Ergenlige kdar kalicak icimde..

böyle takılınca kafana uykuda tutmaz tabi. inşallah bekler bebeğin. bak ben 38 oldum hala bekliyor, ama korkuta korkuta. gerçi artık daha rahatım, 38 i gördüm sonuçta.bebek çok aşağıda, hareketlerime çok engel oluyor, çok fazla yalancı sancım var,sürekli dinlenmeye çalışıyorum. benimde annem geldi, yalnız bırakmıyor ailem sağolsunlar.yalnız kalmak zorunda olanlara allah yerdım etsin.

evet canim allah yanliz olanlarin yardimcisi olsun hamileligimin ilk uc ayinda yurtdisindaydim yanlizligi cok cok iyi bilirim simdi etrafimdaki herkesin kiymetini biliyorum yeterki turkce konussunlar suratsiz komsulara bile raziyim orda kimsenin kapisini calamazsin benimde calsalar acmazdiqm kimseye zaten korkuyosun simdi sukurler olsun burda olmak guzel benim sancimda erken basladi sanirim bugun bel agrisi cok fazla ve ayaklarimi acicik bile yukari kaldiramiyorum agri giriyor kasiklarima bunlar yalancidir insallah sizliyor belim surekli neyseki sen 38 desin artik korkulcak bisey kalmamis insallah saglikli bi sekilde bebgine kavusursun :)

kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

ayrica benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Son düzenleme:
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

ayrica benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi yardimci olursaniz cok mutlu olurum

ilk defa böle bişi duydum...rabbim hayırlısını versn...hamileliğin inşlh sağlıklı bi şekilde tamamlanır...bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşh...

slm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde

canım hayırlı olsun bebeğin. çabucak iyileşiyor merak etme... yarın çıkarırlar herhalde. o kadar uzun tutmadılar bizi.bebiş de sağlıklıdır umarımm...:46:

forum sakinleşmiş genelde okumakla geçiyordu zamanım...:)..ben artık hamileliğimin son dönemini lavaboda geçircem sanırım ..her kuvvetli hareketinde tuvaletim geliyor birde çok su içiyorum muhakkak onunda etkisi var ama kilo veriyorum resmen otur kalk:)

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...

forum sakinleşmiş genelde okumakla geçiyordu zamanım...:)..ben artık hamileliğimin son dönemini lavaboda geçircem sanırım ..her kuvvetli hareketinde tuvaletim geliyor birde çok su içiyorum muhakkak onunda etkisi var ama kilo veriyorum resmen otur kalk:)

aynı şekilde benimde öyle yha her yarım saatte bi lavaboya atıyorum kendimi :s geceleri özellikle uykudan uyanması çok skıntı oluyor...

Allah yardimciniz olsun, zamani geldiginde saglikla dogar ins bebegin, hep olumlu dusun...

Bende o istah nedense hic kesilmedi.. Bebek yukardayken de cok istahliydim bebk asagiya indi gene çok istahliyim. Acikinca gozum hicbisey gormuyo derhal yemeliyim.. 52 kiloyla basladim şu an 68 im. 16 kilo aldim nasil gidicek bilmiyorum.. Artik dogurmak istiyorum ya sıkıldım artik.. Hiç de gelmeye niyeti yokmus gibi pasamin.. Erkek bbekler sonuna kadar beklermis derler de sonuna da geldik artik.. Ergenlige kdar kalicak icimde..

Benimki kız o da gelmiyo yok agırkanlı bunlar kesin:emir_bebek:

Bizim bi akrabamın cift rahmi var 3 ay önce 3. bebegini aldı kucagına, darısı senin basına canım saglıcakla al kucagına insallah

kızlarrr merabalar:3::3::3:

yarın Allah izin verirse bebişim kucağımda....
yaa inanamıyorum 2 ay 1 ay 1 hafta derken mutlu sona yaklaştım Allahın izniyle:16:
saat 10.00 da hastanedeyim 12.00 de doğum...:52:
darısı bekleyen annişlere...
kızlar doğumdan sonra baya giremem sanırsam kayınvalidemlerde olucam hepinizi seviyorum :16::16:
had, hayırlı haberler le gel canım habersız bırakma bızı

allah analı babalı buyutsun hayırlı bır evlat olsun ıns.

ben ilk doğuma 83 ile girdim, çıktığımda 81 dim. bebek 4 kiloydu. kedi buradaysa et nerde, et buradaysa kedi nerede,tam nasrettin hoca hikayesi. sonra verdim hızla ama ilk tartıya çıkmamda şok olmuştum.

yok kendı tartımda ac karna tartıldım doguma gıderken de donunce de :))) aynı seyı ezel ılede konustuk oda 4 kılo vermıs dogumdan sonra 3 kılosu bebek:)

Allah allah bütün hesaplarımı yanlıs cıkardınız oysa ben 7 kilo gider diye kendimi alıstırmıstım iyice ama yaaaaaaaaaaaa:18::18::19::19::26:

Yaaaaaa ne güzel hadi sende alıcan kucagına :16:

Hepsi gececek insallah bende de en uyuz oldugum illet hemoroit cıktı hem hamilelik sonrası da gecmeyebiliyomus. Az kaldı sabret bisey kalamayacak o ödemlerinden

Yok ben anlamadım bu isi cidden serummu takıyolar kanmı veriyolar napıyolar da hesaplar ters cıkıyo allah allah
valla tartıya cıktıgımda suratımı gormenız lazımdı nası yaniiiiiiiiiiiii oldum aynen 2 gun eksılmedım tartıda 3. gun basladım bakalım 40 gunun sonunda ne kadar gıdecek cok da tatlıya helvaya abanmıyorum lohusa donemınde kılo vermek beklenırken alınada bılıyor cunku:( 65 ı gorsem kalanı kendı ırademle verırım 7 kılocuk daha gıtse kendılıgınden cok mutlu mesut olurum:P:27::27::27: kalanı ben verırımmmmmmmmmmmmmmm:52::52:

Back
X