- 21 Ocak 2013
- 213
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.861
Tum dogum yapan arkadaslari kutluyorum, kizlar bisey sorcam, benim bgn doktor muayenem vardi, ben epiduralli normal dogum dusunuyorum fakat suanda bebek 3.5 kilo ve ben daha 36+4 teyim. Doktor 4 e yaklasirsa sezeryan olur dedi kafam allak bullak, sizce 4 u bulur mu kilosu, benimle ayni durumda olan var mi, benim bebek cok mu iri sizce?:44:
Bu kadar olur... Ben de 36+4 teyim.. Ve bebeğim gecen hafta 3300 dü.. Benim Dr um da aynı seyi söyledi, haftaya bugun çatı muayenesi ile birlikte bebeğin son durumuna bakarak dogum seklim belirlenecek.. Normal dogumu cok istiyordum ama böyle giderse ne olur bilmiyorum
kızlar yaaa benim bebeğimin hareketleri azalmış sankiii oynuyor ama eskisi gibi degil 3...4 gündür az oynuyor bide eskiden hareket edince çok hızlı vururdu şimdi zor hissediyorum oynadığında bile acaba yeri daraldı ondan mı sizlerde nasıl azalma varmı yani yeri daraldı diyemi herkezde aynıysa rahatlıcam birazzz..( çok takıldım dr'a cuma günü gitmiştim herşey normal demişti bilemiyorumm..
Tum dogum yapan arkadaslari kutluyorum, kizlar bisey sorcam, benim bgn doktor muayenem vardi, ben epiduralli normal dogum dusunuyorum fakat suanda bebek 3.5 kilo ve ben daha 36+4 teyim. Doktor 4 e yaklasirsa sezeryan olur dedi kafam allak bullak, sizce 4 u bulur mu kilosu, benimle ayni durumda olan var mi, benim bebek cok mu iri sizce?:44:
son zamanlar olunca herşeyeBebek buyudukce alani kisitlandigindan azalma oluyo hareketlerinde, benimki de daha az tepinir oldu icin rahat olsun
Sutle ilgili problemin icin sunu soyliyim.ben pompa tarafari degilim.daha cabuk tahris ediyo bence.ara ara emzir bebisi pes etme.muhakkak gelir.sezeryanin bu arada guzel gecmis sen bana cok guzel morel veriyosun cok saol yaaaaa.fazla girmiyosun ama cokda uzak kalma
Canim icerdemisin bilmiyorum cepten giriyorum.ama icerdeysen muhakkak cvp verirsin.bugun kontrole gittim.haftaya carsamba saat 10 a gun verdi 39+2 oluyo cok gec degilmi yaaa.devlete gidiyorum.korkuyorum sancim gelcek diye.coj kaygiliyim yaaa
dayanamadı canım benim çok mutluyum ama geceleri beraber uyumak kokusunu içine çekmek sadece sana sıkıca sarılan bebişin olması gerçekten mükemmel bir duyguALLAH nazarlardan saklasın tüm bebişleri
merhaba arkadaşlar öncelikle yavrularnı kucağına almış tüm annelere geçmiş olsun ve güle güle büyütün, henüz dopumu olmamışlara da hayırlı doğumlar diliyorum...
ben 30 ocak akşamı 36+4 günlük gebe olarak gezmeye gittiğim bir alışveriş merkezinde aniden suyumun gelmesiyle (filmlerdeki gibi) hastaneye gidip 15 saat sırt üstü hiç kaldırılmadan aç ve suzuz bekletildiğim ve nöbetçi doktorun tavırları konuşmaları ve çok ağır olan muayeneleri (ki aynı muayeneyi kendi doktorum yaptı hiç alakası yoktu korkmayın yani)nedeniyle tüm gücümü tükettiğimden doktorumdan sezeryan istedim ve 31 ocak öğleden saatlerinde kızımı kucağıma aldım sağlıkla ikimizde çok iyiyiz maaşallah... ben iki doğumu da yaşamış oldum kısmen, 10-15 saat sancı çektim ki dayanılmaz değildi çünkü vücudum normal doğumdan alacağı tüm faydaları almış sezeryan olmama reğmen... doğum şekliniz ne olursa olsun tüm yaşananlar o minik yüzü görüp o minik elleri öpüncw geçip gidiyor inanın...
Şuan göğüs yaralarıyla başım dertte iki göz iki çeşme ağlayarak emziriyorum yinede kızımın yüzünü görünce değer herşeye diyorum...
BANA BU YARA VE ACI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MI?
merhaba arkadaşlar öncelikle yavrularnı kucağına almış tüm annelere geçmiş olsun ve güle güle büyütün, henüz dopumu olmamışlara da hayırlı doğumlar diliyorum...
ben 30 ocak akşamı 36+4 günlük gebe olarak gezmeye gittiğim bir alışveriş merkezinde aniden suyumun gelmesiyle (filmlerdeki gibi) hastaneye gidip 15 saat sırt üstü hiç kaldırılmadan aç ve suzuz bekletildiğim ve nöbetçi doktorun tavırları konuşmaları ve çok ağır olan muayeneleri (ki aynı muayeneyi kendi doktorum yaptı hiç alakası yoktu korkmayın yani)nedeniyle tüm gücümü tükettiğimden doktorumdan sezeryan istedim ve 31 ocak öğleden saatlerinde kızımı kucağıma aldım sağlıkla ikimizde çok iyiyiz maaşallah... ben iki doğumu da yaşamış oldum kısmen, 10-15 saat sancı çektim ki dayanılmaz değildi çünkü vücudum normal doğumdan alacağı tüm faydaları almış sezeryan olmama reğmen... doğum şekliniz ne olursa olsun tüm yaşananlar o minik yüzü görüp o minik elleri öpüncw geçip gidiyor inanın...
Şuan göğüs yaralarıyla başım dertte iki göz iki çeşme ağlayarak emziriyorum yinede kızımın yüzünü görünce değer herşeye diyorum...
BANA BU YARA VE ACI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MI?
Eweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?