2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Forma gec katildim o yuzdn problemin ne cok bilmiyorum ama sana sunu soyliyim.morelini her ne olursa bozma.hayatimizda hicbirseyin zaten garantisi yok.ne saglikli dogan evladimizin ne kendimizin nede bizim dedigimiz malvarligimizin.rabbim ne takdir etmisse o.derdini veren mevlam dermaninida elbet verir.sen icini ferah tut.dualarim emin ol seninle.allah hepimizin yardimcisi olsun.....

selam yavru kuşlar bakıyorum da bebişlerin çoğu gelmiş dünyaya allahım hepsini analı babalı büyütsün benim ki yerini çok sevdi gelmek istemiyor nasip olursa cuma sezeryan olacağım hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar

Bu kadar olur... Ben de 36+4 teyim.. Ve bebeğim gecen hafta 3300 dü.. Benim Dr um da aynı seyi söyledi, haftaya bugun çatı muayenesi ile birlikte bebeğin son durumuna bakarak dogum seklim belirlenecek.. Normal dogumu cok istiyordum ama böyle giderse ne olur bilmiyorum

kızlar yaaa benim bebeğimin hareketleri azalmış sankiii oynuyor ama eskisi gibi degil 3...4 gündür az oynuyor bide eskiden hareket edince çok hızlı vururdu şimdi zor hissediyorum oynadığında bile acaba yeri daraldı ondan mı sizlerde nasıl azalma varmı yani yeri daraldı diyemi herkezde aynıysa rahatlıcam birazzz.. ( çok takıldım dr'a cuma günü gitmiştim herşey normal demişti bilemiyorumm..

Bende kendimi epiduralli normale hazirliyodum ama bgn drun dedigine gore suandaki gelisimi 39 haftaliga esmis, haftaya cumada benim durumum belli olcak, herkes bebek iri olsun ele gelsin ister bense kilosunun onde gitmesinden ufak ufak tirsiyorum galiba, saglikla dogsunlar da sezeryan derse kabulum artik yapcak bisey yok :18:

Bebek buyudukce alani kisitlandigindan azalma oluyo hareketlerinde, benimki de daha az tepinir oldu icin rahat olsun

canım bende cuma günü gitmiştim dr'a 37. haftaya yeni girmiştim 3.500 kilo dedi banada aynı şeyleri söyle 4 kg üstünde olur gününde doğarsa demişti o zaman mecbur sezaryan yapacağız normal doğuramazsın dedi bende normal doğum istiyordum hatta dr. öyle söyleyince çok kafam karıştı acaba sezaryan olsam mı sancım gelmeden diye ama burdaki arkadaşlar sağolsun bana fikir verdiler ve sonuna kadar beklicem belki bikaç hafta erken doğacak nerden biliyoruzki yada fazla kilo almayanlarda oluyormuş son ayda kilolu olursada sezaryan olurum ama ben beklemeye karar verdimmm.. hemde bebeklerimiz bence çok iri değil normal olması gereken kiloda 200 gr fazla sadece :)) hem ulturason yanılma payıda var onuda düşün internetten baktımm aynı haftalarda bu kilo normalmiş takma kafana bence....

Bebek buyudukce alani kisitlandigindan azalma oluyo hareketlerinde, benimki de daha az tepinir oldu icin rahat olsun
son zamanlar olunca herşeye

canım ya içimi rahatlattın valla bikaç gün öncesine kadar yerinde durmuyordu:)) korktum ama dr bişi olsa söylerdi diyede kendimi avutuyodum ama sizlerdede aynı olunca rahatladım... son zamanlar olunca herşeye takılıyorummm allahım sağlıkla alsak bian önce bebekleriimizi kucağımıza o zaman rahatlicaz galiba :))

merhaba arkadaşlar öncelikle yavrularnı kucağına almış tüm annelere geçmiş olsun ve güle güle büyütün, henüz dopumu olmamışlara da hayırlı doğumlar diliyorum...

ben 30 ocak akşamı 36+4 günlük gebe olarak gezmeye gittiğim bir alışveriş merkezinde aniden suyumun gelmesiyle (filmlerdeki gibi) hastaneye gidip 15 saat sırt üstü hiç kaldırılmadan aç ve suzuz bekletildiğim ve nöbetçi doktorun tavırları konuşmaları ve çok ağır olan muayeneleri (ki aynı muayeneyi kendi doktorum yaptı hiç alakası yoktu korkmayın yani)nedeniyle tüm gücümü tükettiğimden doktorumdan sezeryan istedim ve 31 ocak öğleden saatlerinde kızımı kucağıma aldım sağlıkla ikimizde çok iyiyiz maaşallah... ben iki doğumu da yaşamış oldum kısmen, 10-15 saat sancı çektim ki dayanılmaz değildi çünkü vücudum normal doğumdan alacağı tüm faydaları almış sezeryan olmama reğmen... doğum şekliniz ne olursa olsun tüm yaşananlar o minik yüzü görüp o minik elleri öpüncw geçip gidiyor inanın...

Şuan göğüs yaralarıyla başım dertte iki göz iki çeşme ağlayarak emziriyorum yinede kızımın yüzünü görünce değer herşeye diyorum...

BANA BU YARA VE ACI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MI?

Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun ilk kızımda bende hem normal doğumu hem sezeryani yaşadım. Anlıyorum seni. Benimde göğüs yaralarıyla başım dertte. Ne yapsam geçmiyor tepinerek emziriyorum. Üstelik kızımda sarılık var yarın yine tahlil yapılacak en son 12.7ydi sonuç. Kan uyuşmazligimız var doktor o nedenle önemli hastanede yatabilir değer yükselirse dedi:-( Ben yine bir ümit sık sık emziriyorum. Sezeryan olan arkadaşlar göbeklerinizi sardınizmi? Bugün doğum yapalı 5. Gündü doktora gittim doktor istediğin kadar sarabilirsin dedi siz ne yaptınız

haklısın canım da mamaya alışıcak diye çok korkuyorum.inşallah gayretlerdeyim ama birşey gelmeyince çok sinirleniyo bu sefer hiç istemiyo sağma pompalarıyla gelmesini kolaylaştırayım diyorum bende bakalım hayırlısı artık...çok şükür her işimi kendim görüyorum 2 gün önce ameliyattan çıkmama rağmen nazar değmesin oğluşumla bana inşallah.sık sık girmeye çelışıcam oğlum izin verdikçe

Canim icerdemisin bilmiyorum cepten giriyorum.ama icerdeysen muhakkak cvp verirsin.bugun kontrole gittim.haftaya carsamba saat 10 a gun verdi 39+2 oluyo cok gec degilmi yaaa.devlete gidiyorum.korkuyorum sancim gelcek diye.coj kaygiliyim yaaa

yok canım geç değil benim doktorumda 40 haftalık olmasını çok istemişti ama oğluşummm beklemedi.sakın panikleme geliceği varsa zaten içerde tutamazsın bir anda bakmışın kucağında :) ama normali 40 haftalığını beklemek canım.

İlkinde cok etkilendim malum muayenelerden cok sancili gitmistim.insan kendini cik caresiz hissediyo.bende sancilanip yine oyle gidicem.acilma varmi diye muayeneer filan ne biliyim iste.korkuyo insan.nasip yapak bisey yok.beklicem artik.13unde giriyorum.bu arada spinal oldun uyustuktan sonra hersey hissediliyo diyenler var bazilarida hicbisey hissetmedim diyenker var.sen n diyosun panik yapulcak bi ortam durum oluyomu.bide sonda takildimi.

Masallah sana.emzirme sikintili ilk zamanlar ama merak etme alisinca bi problem kalmaz.sutunde gelir insallah.daha cok erken az daha gayret.bol bol sivi tuket.acikinca mecbur emicek uyarikdikcada sut gelir.sen onuda basarirsin.gor bak

merhaba arkadaşlar ya benım dr 34. haftada bebeğin kafası aşağıda demişti ancak şuan hareketlerını sadece sag tarafımda hıssedıyorum sol tarafta tık yok acaba yer mı değiştirmiştir yoksa bir sorun mu var acaba ya 20. hafatalıktan beri görmüyorum oğluşumu yurtdışında bir ultrasona girmek 100 dolar turkıyede ne guzel her gıdışınde kontrol edıyolar bebişimin kilosunu bile bilmiyorum son 19 ama inşallah saglıkla kucagıma alırım.

dayanamadı canım benim çok mutluyum ama geceleri beraber uyumak kokusunu içine çekmek sadece sana sıkıca sarılan bebişin olması gerçekten mükemmel bir duygu ALLAH nazarlardan saklasın tüm bebişleri

canım benim ne güzel yazmışsın, Amiiinn.. maşallahh, süphanallah bebişlerimizeee

herkese iyi akşamlar
perşembe günü bebişlerine kavuşacak bildiğim kadarıyla 4 kişi vardı ben 5. oldum
Allah'ın izniyle perşembe sabahı sezeryana gireceğim

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. darısı başımıza... göğüs yaraları için şu an ismini tam yazamayabilirim -çünkü doğum çantamda- lanison du galiba eczaneden aldırabilirsin iyi geliyo dediler ben hemen alıp doğum çantama koydum.. tecrübeli annelerden daha detaylı bilgiler verirler sana sanırım...

canım benim de aynı dert var başımda. lansinoh garmastan zeytin yağı ayva çekirdeği suyu sanayağı bepanten çok şey kullandım. hala fayda görmedim gerçi sanayağı biraz rahatlattı 2 gün falan ama tekrar başladı. kırmızı kırmızı yarıldı artık göğüslerim. ağrı kesici kullanıyorum ağrısını dindirmek için. her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sil. bi de şu an madecassol diye bir krem deniyorum emzirdikten sonra sürüyorum üstüne streç film kapatıyorum umarım işe yarar yoksa yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. sen de bunları bir dene istersen. bu arada bebeğin hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…