2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynıyız canım...artık eskisi kadar sıksık oynamıyorlar....doktor yemekten sonra uzan,oynamasına bak dedi...en çok o zaman oynarmış...bazen bende senn gibi korkuyorum...o zaman dayanamayıp o beni dürteceğine,ben onu dürtüyorum:)))cevabımıda alıyorum:)))

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini
Rabbim istedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok
sen duanı eksik etme.

Benimde alttan bazen igne mi desem bicak mi desem batiyo bir yada iki kere sonra geciyor.
Kizlar dogrumudur bilmem ama gogusunuzun altinda 4 parmak rahat sigarsa gobegimiz dusmus oluyomus ve bebegimiz dogum icin yoluna girmis diyolarr

canım bende 37+3 üm aynı bazen üşenircesine itekliyor oğlum karnımı bazende şekilden şekile sokuyor zaten karnımın her tarafında ele geliyor gibi biraz bastırınca hemen itiyor eskisi kadar tekme kalmadı ama itmesi vb..hareket yine iyilik hali biliyorum ben ..bu haftalarda pek rahat hareket edememesi normal bence

cnm çok üzüldüm, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine Rabbim yardımcın olsun..

Eweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)

gözün aydınn Allah ayırmasın inşşş

canım başın saolsun..

geçmiş olsun, maşallah hep böyle sağlıklı olun inşş hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum ben de :18::18: daha 2 haftam var ama şu ağda ve boya işlerimi bu hafta halletsemmi acaba:44: nolur nolmaz
ballandıra ballandıra anlatın bakalım siz böle resmen bebek aşeriyorum bi çıksın yiycemmm

bir arkadaşım bebeği 6 aylık olana kadar sütünü sağıp sağıp verdi bebeğine. bebeğin emmesi kadar olmuyor ama şifa niyetine süt vermiş oluyorsun.onun bebek hiç emmedi,erken doğumdu ve küvezde kaldı.senin en azından emmeye çalışıyor, işe yarar bence pompa takviyesi.ama sütü biberonla vermeye alıştırmamalısın. en çok önerilen ve en zor olan yöntem çay kaşığı. benim oğlumda annem ben işteyken öyle veriyordu,çok çok zor oluyor ama emmeyi de bırakmıyor.biberona aşılınca emmeyi bırakabilir.

benimde bir gün hareketleri çok azdı.hatta sabahtan nst vardı,oradada az çıkmıştı. normalde çok çok hareketli.12 den 15,30 a neredeyse hiç hrt etmedi,sonra tekrar hrt.lendi. dr tekrar nst ye çağırdı, içim rahat etsin diye,iyi çıktı.3 ana öğünden sonra hareket etsin yeter dedi,artık hem yeri dar hem %90vaktini uyuyarak geçiriyor dedi.

i

allah analı babalı büyütsün.
ben lansinoh krem kullandım yetti. ama buradan okuduğum ayva çekiedeğini suya koyuyorsun,jelleşiyor,gül suyu ekliyorsun,sürüyorsun. tam yazabildim mi bilmiyorum,bir araştır istersen.bir de margarin sürmek iyi geliyormuş.

sagol canım yapçak bişey bırakmadılar zaten dua etmekten baska hiçbiey yok elimizden gelen rabbim dualarımızı kabul etsin

haklısın hiçbirşeyin garantisi yok canım mutlaka ama zor bir süreçteyiz belki bir sınavdır biilmiyorum ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun doya doya bi hamilelik yasatmadılar sonucu iyi olursa (inşallah) bende o doktorlara hesabını sorcam kaç aydır ne cok yüklendiler üzerimize herkes sag saglim kavuşsun bebeklerine ufacık günahsız melek onlar ya konduramıyorum hiç kötü bişeyi inşallah sag sagglim hepimiz atlatırız dogumlarımızı

günaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.

canım senin durumunda olan bebeklerin güzel örnekleri varsa onları oku. olumlu düşün inşallah öyle olsun. doktorlarda seni uyarmak zorunda. onlar genelde baştan aldırma taraftarı. ama sen direndin besledin inşallah rabbimle senin isteğin aynı istikamettedir.yarın doğuma girecem ama hangimizin garantisi var. bende çocuğumda sende çocuğunda Allaha emanetiz. bir parça mekonyum,1 parça kusmuk yetiyor minik yavruları almaya. sen sadece benim başıma geliyor diye düşünüp sakın isyan etme inşallah bu dünyada olmasa öte dünyada vardır mükafatı bizler inanan insanlarız. ki inşallah bu dünyada mükafatını( bebeğini) alacaksın. öpüyorum canım. yarın doğuma girerken senin için de dua edicem.

seni uzecegini dusunememistir annen. takma kafana canim ya. bebeginin gelecegini dusun mutlu ol :) kiloyla bebegin donmesinin bi alakasi oldugunu zannetmiyorum. ben 94 oldum ama 15 gun once dogum pozisyonuna girmis dedi doktor. ben de normal dogum istiyorum ama son anda ne olacagi belli olmaz ki. birden sezaryen oluverir. yeterki bebeklerimiz ve biz saglikli olalim. hangi yontem bizim icin uygunsa o olur.

canım benim yaa doğum öncesi üzme sakın kendini.. ne kadar az kilo alan zayıf anneler var onlarda da aynı sorunlar oluyor sezeryan yapılmak zorunda kalınabiliyor, kilo ile yağ ile ilgisi yok olayın bebeğin pozisyonu ile ilgili rahatı ile ilgili bir durum bu bence.. rabbim sağlık versin de nasıl olursa olsun sıkma sen canını.. bu arada hayırlısı ile bebişini kucağına al inşallah.. bir de ben doğuruverseydim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…