- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.881
kızlar yaaa benim bebeğimin hareketleri azalmış sankiii oynuyor ama eskisi gibi degil 3...4 gündür az oynuyor bide eskiden hareket edince çok hızlı vururdu şimdi zor hissediyorum oynadığında bile acaba yeri daraldı ondan mı sizlerde nasıl azalma varmı yani yeri daraldı diyemi herkezde aynıysa rahatlıcam birazzz..( çok takıldım dr'a cuma günü gitmiştim herşey normal demişti bilemiyorumm..
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğinicanım bebekte bizim bildiğimiz baska sorun yok sadece 2 böbrekte önceleri büyük denildi sonra kistler var tıkamıs idrar yapamıyo yeterli olarak buyüzden büyüme devam ediyo denildi. ve son olarak karnında yada dogum esnasnda kaybedecegmz söylendi bizim bildiğimz bunlar baska sorun suanda yok gerci bundan da bişey anlamıyoz da neyse hayrlısı yapçak bişey olsa keşke..bu hafta içinde erken dogurmak istyrum dedim dün, daha bebek küçük olmaz diyo bana ben büyütürüm onu olsun diyrum 38.haftadan önce olmaz dedi 2hafta içinde inşallah bişey olmaz rabbim büyüktür yardımcımız olsun hepimizin
Kızlar benım gibi arada iğne batar gıbı acı hıssediyormusunuz vajinada.
kızlar yaaa benim bebeğimin hareketleri azalmış sankiii oynuyor ama eskisi gibi degil 3...4 gündür az oynuyor bide eskiden hareket edince çok hızlı vururdu şimdi zor hissediyorum oynadığında bile acaba yeri daraldı ondan mı sizlerde nasıl azalma varmı yani yeri daraldı diyemi herkezde aynıysa rahatlıcam birazzz..( çok takıldım dr'a cuma günü gitmiştim herşey normal demişti bilemiyorumm..
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
Eweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)
insallah canım... sağlıcakla gelsin hepimizin melekleri....
canım anneannemi kaybettik....iki gün çok kötüydüm...sonra sancım oldu toparlandım...bugün 4. gün....
hayat işte şimdiyse bebişimi bekliyorum... acılar ve sevinçler yanyana....
maşallah ona......ayyyyyy böcekkkkkk......
hadi bakalım sağlıcakla gelsin insallah....
mevlüt müüüüüüü.......hızına yetişilmiyor maşallah.....hayırlı olsun canım....
merhaba arkadaşlar öncelikle yavrularnı kucağına almış tüm annelere geçmiş olsun ve güle güle büyütün, henüz dopumu olmamışlara da hayırlı doğumlar diliyorum...
ben 30 ocak akşamı 36+4 günlük gebe olarak gezmeye gittiğim bir alışveriş merkezinde aniden suyumun gelmesiyle (filmlerdeki gibi) hastaneye gidip 15 saat sırt üstü hiç kaldırılmadan aç ve suzuz bekletildiğim ve nöbetçi doktorun tavırları konuşmaları ve çok ağır olan muayeneleri (ki aynı muayeneyi kendi doktorum yaptı hiç alakası yoktu korkmayın yani)nedeniyle tüm gücümü tükettiğimden doktorumdan sezeryan istedim ve 31 ocak öğleden saatlerinde kızımı kucağıma aldım sağlıkla ikimizde çok iyiyiz maaşallah... ben iki doğumu da yaşamış oldum kısmen, 10-15 saat sancı çektim ki dayanılmaz değildi çünkü vücudum normal doğumdan alacağı tüm faydaları almış sezeryan olmama reğmen... doğum şekliniz ne olursa olsun tüm yaşananlar o minik yüzü görüp o minik elleri öpüncw geçip gidiyor inanın...
Şuan göğüs yaralarıyla başım dertte iki göz iki çeşme ağlayarak emziriyorum yinede kızımın yüzünü görünce değer herşeye diyorum...
BANA BU YARA VE ACI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MI?
insallah canım... sağlıcakla gelsin hepimizin melekleri....
canım anneannemi kaybettik....iki gün çok kötüydüm...sonra sancım oldu toparlandım...bugün 4. gün....
hayat işte şimdiyse bebişimi bekliyorum... acılar ve sevinçler yanyana....
allah yerinde dinlendirsin, bazen büyük acılar ve büyük mutluluklar birarada olabiliyor. ne varsa kaderde o yaşanıyor. bebişinle hep güzellikler yaşa.
beni kutlayan herkese teşekkürler anne olmadan önce siteden ayrılamıyodum ama anne olunca vakit bulamıyosun gerçekten.yeni annelerede tebrikler ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
soruma gelince dostinex kullandığım için sütüm yok kızlarr doktor biraz geç gelicek dedi.ama humana still çayı içiyorum göğüslerim çok ağrıyor.bebeğim emiyo ama hiçbişey gelmiyo artık emmek istemiyo sarılık olmasın diye mama veriyoruz.acaba gögüz pompalarından alsam işe yarar mı süt gelmeye başlar mı boş boş çeksem yada fikir verebilcek arkadaşlardan yardım istiyorummm
imerhaba arkadaşlar öncelikle yavrularnı kucağına almış tüm annelere geçmiş olsun ve güle güle büyütün, henüz dopumu olmamışlara da hayırlı doğumlar diliyorum...
ben 30 ocak akşamı 36+4 günlük gebe olarak gezmeye gittiğim bir alışveriş merkezinde aniden suyumun gelmesiyle (filmlerdeki gibi) hastaneye gidip 15 saat sırt üstü hiç kaldırılmadan aç ve suzuz bekletildiğim ve nöbetçi doktorun tavırları konuşmaları ve çok ağır olan muayeneleri (ki aynı muayeneyi kendi doktorum yaptı hiç alakası yoktu korkmayın yani)nedeniyle tüm gücümü tükettiğimden doktorumdan sezeryan istedim ve 31 ocak öğleden saatlerinde kızımı kucağıma aldım sağlıkla ikimizde çok iyiyiz maaşallah... ben iki doğumu da yaşamış oldum kısmen, 10-15 saat sancı çektim ki dayanılmaz değildi çünkü vücudum normal doğumdan alacağı tüm faydaları almış sezeryan olmama reğmen... doğum şekliniz ne olursa olsun tüm yaşananlar o minik yüzü görüp o minik elleri öpüncw geçip gidiyor inanın...
Şuan göğüs yaralarıyla başım dertte iki göz iki çeşme ağlayarak emziriyorum yinede kızımın yüzünü görünce değer herşeye diyorum...
BANA BU YARA VE ACI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİRŞEY VAR MI?
Eweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)
canım ben senin durumunu bilmiyrdum, ama doktorlar o kadar acımasız konuşuyorlarki, benim anneme senin bebeklerin yaşamaz, yaşarlarsa bile özürlü olurlar demiş bir sürü doktor, ama allaha şükür hiç birimizde bir sıkıntı yok, allahın dediği olur, allah ona can verdiyse, yaşayacak ömrü, görecek günleri varsa emin olannn yaşar, herşeyin hayırlısı dile her zaman, allahım sana güç versin.
Umudunu yitirme ins allahin izniyle tutunur hayata, allahtan umut kesilmez arkadasim...
Forma gec katildim o yuzdn problemin ne cok bilmiyorum ama sana sunu soyliyim.morelini her ne olursa bozma.hayatimizda hicbirseyin zaten garantisi yok.ne saglikli dogan evladimizin ne kendimizin nede bizim dedigimiz malvarligimizin.rabbim ne takdir etmisse o.derdini veren mevlam dermaninida elbet verir.sen icini ferah tut.dualarim emin ol seninle.allah hepimizin yardimcisi olsun.....
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini
Rabbim istedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok
sen duanı eksik etme.
haklısın hiçbirşeyin garantisi yok canım mutlaka ama zor bir süreçteyiz belki bir sınavdır biilmiyorum ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun doya doya bi hamilelik yasatmadılar sonucu iyi olursa (inşallah) bende o doktorlara hesabını sorcam kaç aydır ne cok yüklendiler üzerimize herkes sag saglim kavuşsun bebeklerine ufacık günahsız melek onlar ya konduramıyorum hiç kötü bişeyi inşallah sag sagglim hepimiz atlatırız dogumlarımızı
seni uzecegini dusunememistir annen. takma kafana canim ya. bebeginin gelecegini dusun mutlu ol :) kiloyla bebegin donmesinin bi alakasi oldugunu zannetmiyorum. ben 94 oldum ama 15 gun once dogum pozisyonuna girmis dedi doktor. ben de normal dogum istiyorum ama son anda ne olacagi belli olmaz ki. birden sezaryen oluverir. yeterki bebeklerimiz ve biz saglikli olalim. hangi yontem bizim icin uygunsa o olur.günaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.
günaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?