- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.901
canım kılo ıle hıc alakası yok tamamen rahım yapısı ve bebekle alakalı bırsey benım oglum 24. haftadan berı bas gelıs buyuk oglumda 28. haftada donmustu ne ısıme yaradı donmesı ? sonuc 2 sezeryan , bence annenın kılosu ıle alakalı degıl yanı , zaten bebegın donmesı anlık bır olay mıs basın agır gelmesı ıle yercekımı kuvvetıyle bırden donermıs bebek ama ne kadar erken donerse o kadar kolaymıs son haftalarda alan dar oldugu ıcın zor olurmus donmesı normal yada sezeryan senın ıcın ne hayırlısı ıse o olsun, hayırlı dogumlar dılıyorum sanagünaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.
annen seni üzeceğini tahmin edememiştir triptofangünaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.
Kızlar benım gibi arada iğne batar gıbı acı hıssediyormusunuz vajinada.
aynen o batmalar bendede var hatta bazaen sanki orası yerinden çıkacakmış gibi zonkluyo
günaydın kızlar, bende yarın giriyorum doğuma eğer dönmemişse. dün akşam annem geldi. annem çok tatlı biridir ama benle karakteri çok zıt old için gelir gelmez sıkıntı yaşadım. ona yansıtmadım pek ama geceden beri ağlıyorum. bana sen kilolu old. için çocuğun dönmedi dedi. ya ne kadar istediğimi biliyor normali. bide son gün olmuş benim o an elimden gelmeyecek bişe için suçlaması çok ağırıma gitti. üstelik abartıı aşırı da kilolu değilim kemikli iriyarı denebilir ama böyyyle yağlar sarkmıyo da yani.. sizce kiloyla ilgisi olabilir mi? karnım kocaman sıpam tembelse benim suçum ne dimi? ya bu çocuk çıksın kesinnn poposunu ısıracam kesin.vuslata az kaldı benim inşallah kızlaarrr. darısı bekleyenlerin başına son gün heyecanı da ayrı güzel zaman geçmiyordu ama geldi çattı.
bir arkadaşım bebeği 6 aylık olana kadar sütünü sağıp sağıp verdi bebeğine. bebeğin emmesi kadar olmuyor ama şifa niyetine süt vermiş oluyorsun.onun bebek hiç emmedi,erken doğumdu ve küvezde kaldı.senin en azından emmeye çalışıyor, işe yarar bence pompa takviyesi.ama sütü biberonla vermeye alıştırmamalısın. en çok önerilen ve en zor olan yöntem çay kaşığı. benim oğlumda annem ben işteyken öyle veriyordu,çok çok zor oluyor ama emmeyi de bırakmıyor.biberona aşılınca emmeyi bırakabilir.
İlkinde cok etkilendim malum muayenelerden cok sancili gitmistim.insan kendini cik caresiz hissediyo.bende sancilanip yine oyle gidicem.acilma varmi diye muayeneer filan ne biliyim iste.korkuyo insan.nasip yapak bisey yok.beklicem artik.13unde giriyorum.bu arada spinal oldun uyustuktan sonra hersey hissediliyo diyenler var bazilarida hicbisey hissetmedim diyenker var.sen n diyosun panik yapulcak bi ortam durum oluyomu.bide sonda takildimi.
eeeeeeeee sende 5 *lı otel kondoru vermeseydın kızınaslm güzel anneler neler yapıyosunuz kaç gün oldu giremiyorum
meraK ettim ne durumdasınız, doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun
mis kokulu bebişlerini bizim yerimize de öpsünler, benim bdt bugün son ama
hala tık yok, dün nstye gittim doktor dedi hiç sancı flan yok üstelik bebeğim
hala kaburgalarımın orda mideme baskı yapıyo, doktor da dedi çok yukarda
aşağı inmemiş die, cumaya gel alttan bakalım açılma var mı die bebeğin kilosuna
da bakacak iri bebek olabilir dedi o zaman pazartesi sezaryen yapabiliriz
cuma günü bi muayene edip karar verelim dedi şimdi heyecanla cumanın gelmesini bekliyorum
bakalım ne çıkacak sonuç, o kadar normal istedim ama galiba bebeğim istemiyo zaten zamanı da geçiyo
tehlikeye atmıcam illa beklicem demicem, önemli olan bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi.
aglama bak az kaldı hepsını unutacaksın bugun kontrole gıttım hastaneye cok sukur ıyı cıktı hersey bu arada hamılelerı gorunce sankı 2 hafta once ben hamıle degılmısım gıbı geldımesajlarınızı okudum kızlar. hepinizi çok seviyorum .iyiki varsınız. ota çöpe ağlıyorum 2 gündür ama nasıl su gibi
yaaaa ne rahat dr larınız var sızın ya ben tarıhım bellı olmasına ragmen her hafta kontroldeydım ve nstye gırıyordum hatta son hafta 2 kere gırdım dogurmazsan 3 hafta sonra gel lafı sacma geldı bana olduuuuuuuuuuuuu ıstersen ecde dogurmayı deneyeyım deseydınBen de dün kontrole gittim 39 haftam bitti ama sat a göre 39 un bitmesine 4 gün var haftaya haftasonuna kadar gelmeli yani bu kız 3500g olmus oynak kızım. Doktor 2 hafta sonra dogurmazsan gel dedi nst falan hicbisey yapmadı. Sancların artarsa suyun gelirse gel dedi bunlar olmazsa 2 hafta sonra gel dedi ki o zaman 41 hftalık oluyorum umarım kızım o kadar beklemez. Bekledikce irilesiyor cunku :18:
Aynen artık karnımı degil bebegimi görmek istiyorum.Beklemek ve son gunler cok zor dimi.az daha bekleyelim sira bizede gelcek
Dogum günün kutlu olsun canım . Belki de 14 subatta dogurucaz bebeklerimizi kim bilir.Kızlaaaar bugün benim doğum günüm.. bugün doğum yapacağıma o kadar inandırmıştım ki kendimi ama olmadı yine
bugün 39+3 üm kontrolum vardı, suyum yeterli, kalp atışları normal, sancı var mı diye sordu yok dedim ara ara kasılma oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, doğum kanalına inmiş mi diye bakalım dedi, 1 cm kadar açılma olmuş kafası da doğum kanalına inmiş ama hareketli hala, sancılarını bekleyeceğiz 41 e kadar yolu var pazartesi tekrar gel dedi.. nedense bu sefer zorlandım ve pek soru soramadım muayeneden sonra.. kafasının hareketli olması ne demek tam yerleşmemiş her an yukarı çıkabilir demek mi oluyor, ben böyle bir yorum çıkardım ama fikri olan var mı ??
Dogum günün kutlu olsun canım . Belki de 14 subatta dogurucaz bebeklerimizi kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?