2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım kılo ıle hıc alakası yok tamamen rahım yapısı ve bebekle alakalı bırsey benım oglum 24. haftadan berı bas gelıs buyuk oglumda 28. haftada donmustu ne ısıme yaradı donmesı ? sonuc 2 sezeryan , bence annenın kılosu ıle alakalı degıl yanı , zaten bebegın donmesı anlık bır olay mıs basın agır gelmesı ıle yercekımı kuvvetıyle bırden donermıs bebek ama ne kadar erken donerse o kadar kolaymıs son haftalarda alan dar oldugu ıcın zor olurmus donmesı normal yada sezeryan senın ıcın ne hayırlısı ıse o olsun, hayırlı dogumlar dılıyorum sana

pembe tılkı cnaım dogum yapmıssın hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı buyusun mınıgın

kızlar gogus catlagı konusunda ben lansınohtan memnun kalmadım aktardan kakao yagı almıstık onu kullandım allaha sukur ılk dogumdakı kadar kotu olmadı goguslerım

annen seni üzeceğini tahmin edememiştir triptofan
zaten sonlara doğru iyice hassaslaşıyoruz
bebek istediği zaman dönüyor annenin bi etkisi olamıyor malesef
hamileliği boyunca toplam 6 kg alan ve bebeği dönmediği için sezeryan olan tanıdığım da var
30 kg alıp normal doğuran tanıdığım da.
yani sen ne yaparsan yap kuzucuğunun keyfi nasılsa öyle doğum yapacaksın
hiç kendini de kuzucuğunu da üzme

aynen o batmalar bendede var hatta bazaen sanki orası yerinden çıkacakmış gibi zonkluyo

Son bir kaç gündür bende de başladı otururken bişey olmuyor ama ayağa kalkıp yürümeye çalıştığım zaman özellikle oluyor.Dünkü kontrolümde NST de sancılarım ara ara 80 lerde çıktı, doktorum cuma günü tekrar gel dedi ama ben sancı felan hiçbirşey hissetmiyorum.

kızlar bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsn miss kokulu günleriniz olsun.Benim gibi alamayanlarada sıkıntısız bir nefeste bir an önce almak nasip etsin.

benimde 12 gibi nişanım geldi acaba oğlum ne zaman gelir.doğum yapan arkadaşlar sizde nasıl oldu?

canım ben 47 ile hamile kalıp 58 ile doğuma girdim ve bebeğim 8 ay boyunca hiç dönmedi diyebilirim başı sol tarafda ayaklar ise sağıma doğru uzatmıştı...

sezeryan olan arkadaşlar ;

benim kanamam bitti, acaba bir aksilik mi var diye doktora gittim bugün karından usg ile baktı herşey normal dedi ama benimm içime sinmedi...
aranızda benim gibi olanlar var mı ?

slm güzel anneler neler yapıyosunuz kaç gün oldu giremiyorum
meraK ettim ne durumdasınız, doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun
mis kokulu bebişlerini bizim yerimize de öpsünler, benim bdt bugün son ama
hala tık yok, dün nstye gittim doktor dedi hiç sancı flan yok üstelik bebeğim
hala kaburgalarımın orda mideme baskı yapıyo, doktor da dedi çok yukarda
aşağı inmemiş die, cumaya gel alttan bakalım açılma var mı die bebeğin kilosuna
da bakacak iri bebek olabilir dedi o zaman pazartesi sezaryen yapabiliriz
cuma günü bi muayene edip karar verelim dedi şimdi heyecanla cumanın gelmesini bekliyorum
bakalım ne çıkacak sonuç, o kadar normal istedim ama galiba bebeğim istemiyo zaten zamanı da geçiyo
tehlikeye atmıcam illa beklicem demicem, önemli olan bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi.

mesajlarınızı okudum kızlar. hepinizi çok seviyorum .iyiki varsınız. ota çöpe ağlıyorum 2 gündür ama nasıl su gibi

çok saol canım..inşallah düzelcek emmeyi başaracak sütümüzde gelicek bakalım

valla canım ben hiçbişey hissetmedim.zaten bebeğini kucağını almayı düşündüğün için sonda takımını falan hiç düşüncek halde olmuyorsun.ALLAH tan çok kolay geçti.2 satte tüm uyuşmayalarım gitti vede ağrım hiç olmadı ayada kalktım azcık yürüdüm gazımıda çıkardım çok rahatladım.sadece yatağa uzanırken kalkarken dikişlerin zorlanıyo o kadar ağrısız sızısız çok şükür atlattım 3. günüm yemeğimi yapıyorum çamaşırlarımı yıkıyorum çok şükür nazar değmesin kendi işimi kendim görüyorum belkide yanımda kimse olmadığı içindir.oğluma ben bakmak zorundayım o yüzden çabucak ayaklanmam lazımdı çok şükürde öle oldu canım.galiba kendine güvenlede alakalı canım benim güvencek kimsem olmadığı için kendime iyi bakmak zorundaydım ayaklanmam uzun sürmedi çok şükür...inşallah sende kısa sürde atlatırsın canım.ağrısız sızısız geçirirsin canım

Ben de dün kontrole gittim 39 haftam bitti ama sat a göre 39 un bitmesine 4 gün var haftaya haftasonuna kadar gelmeli yani bu kız 3500g olmus oynak kızım. Doktor 2 hafta sonra dogurmazsan gel dedi nst falan hicbisey yapmadı. Sancların artarsa suyun gelirse gel dedi bunlar olmazsa 2 hafta sonra gel dedi ki o zaman 41 hftalık oluyorum umarım kızım o kadar beklemez. Bekledikce irilesiyor cunku :18:

eeeeeeeee sende 5 *lı otel kondoru vermeseydın kızına

mesajlarınızı okudum kızlar. hepinizi çok seviyorum .iyiki varsınız. ota çöpe ağlıyorum 2 gündür ama nasıl su gibi
aglama bak az kaldı hepsını unutacaksın bugun kontrole gıttım hastaneye cok sukur ıyı cıktı hersey bu arada hamılelerı gorunce sankı 2 hafta once ben hamıle degılmısım gıbı geldı

yaaaa ne rahat dr larınız var sızın ya ben tarıhım bellı olmasına ragmen her hafta kontroldeydım ve nstye gırıyordum hatta son hafta 2 kere gırdım dogurmazsan 3 hafta sonra gel lafı sacma geldı bana olduuuuuuuuuuuuu ıstersen ecde dogurmayı deneyeyım deseydın

flensburg canım bana sonda falan hıc bısey takılmadı amelıyata baslamadan epıduralden sonra mesanem bosaltıldı anestezı dr u soyledı onuda yoksa ben hıssetmedım nasıl yapıldı fıkrım yok ama sonrasında wc ye gıttım aksama dogru ,cısım gelmedı zaten , nasıl boşalttılarsa

Beklemek ve son gunler cok zor dimi.az daha bekleyelim sira bizede gelcek
Aynen artık karnımı degil bebegimi görmek istiyorum.

yaaaa ne rahat dr larınız var sızın ya ben tarıhım bellı olmasına ragmen her hafta kontroldeydım ve nstye gırıyordum hatta son hafta 2 kere gırdım dogurmazsan 3 hafta sonra gel lafı sacma geldı bana olduuuuuuuuuuuuu ıstersen ecde dogurmayı deneyeyım deseydın

Valla öyle cok rahat, onun demek istedigi dogum belirtisi olursa gel olmazsa bosuna gelme 2 hafta sonra gel amma ve lakin ne kadar sabırsız oldugumuzu düsünemiyo ne nst ne bisey. Neyse ben de onun gibi rahat olmayı deniycem bakalım 6 haftadır ultrason görüntüsü de görmedim hic bana cevirmedi. Valla merak ediyorum kızımı artık da ya sabır biz 10 gün daha bekliycem 10 gün icinde olur insallah da tekrar kontrole gitmem gerekmez. Cünkü cok irilesti diyip sezeryan yapıcak. Gerci nasıl dogdudu önemli degil ama normali denemek istiyorum.

Kızlaaaar bugün benim doğum günüm.. bugün doğum yapacağıma o kadar inandırmıştım ki kendimi ama olmadı yine
bugün 39+3 üm kontrolum vardı, suyum yeterli, kalp atışları normal, sancı var mı diye sordu yok dedim ara ara kasılma oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, doğum kanalına inmiş mi diye bakalım dedi, 1 cm kadar açılma olmuş kafası da doğum kanalına inmiş ama hareketli hala, sancılarını bekleyeceğiz 41 e kadar yolu var pazartesi tekrar gel dedi.. nedense bu sefer zorlandım ve pek soru soramadım muayeneden sonra.. kafasının hareketli olması ne demek tam yerleşmemiş her an yukarı çıkabilir demek mi oluyor, ben böyle bir yorum çıkardım ama fikri olan var mı ??

Dogum günün kutlu olsun canım . Belki de 14 subatta dogurucaz bebeklerimizi kim bilir.

kizlar merhaba ben de doktordan geldim. bebek hala kanal da degil. oblik/yan pozisyonda duruyormuş. yarın epidural sezeryan olacağım. çok ağladım hastanede hep normal diye şartlmaıştım kendimi. ama dr gunu geçince ve plasentası yaşlanınca beklemenin bir anlamı yok dedi. ve benim dr um ful normal doğum yanlısı biri. hayırlısı olsun.

37+3 üm bebeğim bir hafta ileriden gidiyor ...artık nefes alamıyorum karnım taş gibi artık karnımın her tarafında hissediyorum hareketleri eskiye göre az ama çok kuvvetlendi ..kasık ağrılarımla başım dertte 2 gündür ..yarın olsada şu doktoruma gitsem daha 2 haftam var doğuma artık sabırsızlıktandan mı ağırlaşmaktan mı bilmiyorum ama kucağıma almak istiyorum artık gündelik hayatta çok zorlanıyorum 2 gündür çok farklı hareket ediyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…